mai multe imbunatatiri solenza, ceasuri logan , pleoape , jante , filtru sport, res
![]() ![]() ![]() |
mai multe imbunatatiri solenza, ceasuri logan , pleoape , jante , filtru sport, res
alexandru0411 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 26 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2004
|
|||
alexandru0411 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 26 March 07 ![]() |
salut!
revin cu pozele jantelor sa va explic ce e de fapt in pozele acelea am urmat sfatul si m-am dus la o vopsitorie cu electrostatica nu arata jantele negrul mat de care stiam eu insa arata bine jantele se decapeaza ( sper sa se scrie asa ) - se scoate vopseaua veche apoi se arunc un fel de pudra de vopsea plastificata ( sau ceva de genul ) si in cele din urma se baga intr-un fel de cuptor ... va puteti face orice nuanta vreti voi ... ORICE tot ce trebuie sa faceti este sa va duceti acolo cu jantele fara anvelope treaba cu jantele va costa intre 100 si 150 E , depinde de nuanta detalii ... rog PM si mi-am refacut folia ![]() zilele astea imi vopsesc masca si pleoapele sper ca pana duminica sa fie totul ok Attached thumbnail(s) Image043.jpg ( Size: 29.7k ) Number of downloads: 559 Image046.jpg ( Size: 27.2k ) Number of downloads: 461 Image048.jpg ( Size: 26.53k ) Number of downloads: 541 Image050.jpg ( Size: 21.42k ) Number of downloads: 620 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2004
|
|
sebastianu |
![]()
|
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
o intrebare ... poate ma abat de la sub ... da nu avea rost sa fac un nou topic .. deci scuze ... mi-am ,, varuit " nuca schimbatorului spray vopsea normala ... dupa 2 zile incepe sa se i-a , este ceva lac cu care sa dau peste ... sau ... altfel de vopsea ? ms
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
D-a-i cu oje poate nu s-e mai e-a!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Ai vopsit toata nuca?...sau doar scrisul...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
se da cu polimer inainte de a o vopsi
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ce este "polimer"-ul asta?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cica la submarine exista un sistem in bot care injecteaza polimeri, care fac o pelicula intre apa si carcasa submarinului pentru micsorarea frecarii. O fi polimer din asta.
This post has been edited by 2dor: 4 Jul 2007, 14:24 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da, da' la asta nu prinde vopseaua.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai da omul a vrut sa spuna Primer nu Polimer.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ma dar repede sariti..Am gresit si eu, am avut ieri zilele trecute examen la materiale de constructii si de acolo mi se trage polimerul.Intradevar, despre plastic Primer era vorba. Ma scuzati.
This post has been edited by Zippy: 4 Jul 2007, 15:43 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
GBooY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 July 07 ![]() |
Salut! Mar interesa si pe mine un suport ceasuri pt stalpul masinii! De unde as putea face rost de asa ceva?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- da
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Un ce?! Ce-i ala suport ceasuri pt stalpul masinii?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Probabil sunt acele ceasuri tuning care se pun pe stalp (pe stanga , deasupra oglinzii , intre parbriz si geamul usii ) cred ... De obicei acolo se pune turometrul .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
GBooY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 July 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- da
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa ceva se face doar la comanda (slabe sanse sa gasesti gata facuta pentru solenza - nu prea ai ce sa afisezi acolo).
Vezi ca pe la Bursa e cineva care face fete de usi custom, deci s-ar putea sa te ajute cu stalpii respecitivi ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci aici e vb despre imbunatatiri , iar eu observ ca voi mai mult o stricati ! Cu ce sfintisorii mei te ajuta daca vopsesti nuca schimbatorului pe care o tii in mana peste 30% din perioada de condus urban si care nu scapa fara frecare in toate directiile ? Oare trebuia sa fie o vopsea rezistenta , care sa aiba si o baza solida , oare trebuia sa fie si lacuita vopseaua , oare se poate vopsi ceva care este moale ??? Oare unii gandesc inainte sa distruga si ultimul semn de bun gust la o masina ?
Alexandru imi pare rau sa-ti spun parerea mea , dar ti-ai batut joc si de jante si de bani . Acelui model de jante ii sta bine asa cum sunt din fabrica ! Daca vroiai unele negru mat , ar fi trebuit sa mai tai cate o spita si atunci poate le statea mai bine , dar asa cum se spune ca nu te poti "juca" cu gustul omului ... nu mai spun nimic . GBooY - acele ceasuri iti sunt de ajutor daca chiar ai nevoie de indicatoare suplimentare pentru aminuti parametrii , deci mai intai te gandesti de ce ai nevoie si apoi iti cumperi ceasurile si apoi suportul ( sau invers daca esti mai intuitiv ) . Nu are de-a face decat cu tuning-ul vizual , dar este mult de munca si la incadrarea acelui suport in stalp si la instalarea ceasurilor in suport , apoi daca mai ai chef de altele te documentezi bine si te apuci sa conectezi ceasurile . This post has been edited by marius80_eugen: 1 Aug 2007, 17:18 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
O galagie de adaptoare gasesti aici:
http://www.autoaccesorii.ro/standard_category.php?parent=57 |
--------------------
|
|
hurmuzel |
![]()
|
![]() i am a genius.....i created Fire from weel invention... Group: Members Posts: 2 Joined: 18 April 06 ![]() |
![]() Apropo driverx....da si me niste gheata...vezi poate gasesti prin inima ta...asta numai daca o gasesti...he he. ![]() |
--------------------
MEGANE 2
MEGANE 2
MEGANE BICORP
- NICK SUPER SPEED
|
|
Yakoo |
![]()
|
![]() Proud Owner of O Solnitza Group: Members Posts: 51 Joined: 15 December 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ
Scala 2003
|
|
free_fiber |
![]()
|
Stie cineva de unde pot procura rezistente d-alea pentru scaune incalzite? Nu ma intereseaza pernutele incalzite, ci doar rezistentele alea...
De montat pe sub tapiterie, le montez eu. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Pai daca nu gasesti scaune cu asa ceva pe la dezmembrari,cred ca singura solutie ramane sa-ti iei ``huse`` din alea cu incalzire si sa modifici cum vrei tu...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(Yakoo @ 2 Aug 2007, 11:17) Am vazut in targ la Vitan...80RON suportu 60RON un ceas(suportu avea 3 gauri)...Nu prea vad sensu sa pui pe Solnita ca arata cam naspa.... Ai vazut pe vreo Solenza de zici ca arata naspa ? Eu zic ca arata foarte bine eu am vazut si chiar mi-au placut. Acum depinde si ce ceasuri pui in suport. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
Yakoo |
![]()
|
![]() Proud Owner of O Solnitza Group: Members Posts: 51 Joined: 15 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Arata naspa ca nu se prea potriveste....e stalpu prea inalt.dar probabil cu niste modificari ar fi ceva.am un coleg care are pe o corsa din 94' si arat bine.
Apropo stie cineva unde pot sa fac comanda pentru niste pleoape si grila fara insigna? Caut si nu gasesc pe nimeni care sa fac la comanda... Interesant: http://www.autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=1640 This post has been edited by Yakoo: 3 Aug 2007, 20:19 |
--------------------
Dacia
SLZ
Scala 2003
|
|
free_fiber |
![]()
|
Doar nu vrei sa dai 250ron pe un carton... cand tot bordul de logan e 200ron.
Ploape... se gasesc - sunt destui pe forum care s-au saturat de ele, inclusiv eu. Daca nu, era unu Andrei parca care facea asa ceva. Masca fara emblema... tot la acel Andrei. Sau, cumpara o masca stock si ti-o modific eu ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BoomPunk @ 10 May 2007, 12:27) Off-topic - catalin06,(multumesc lui klaus care a citit pm-ul meu si a facut ceva cu posturile mele si ale lui driverx)s-a rezolvat vad cu posturile off-topic... On-topic:ziceai ca vrei sa-i aplici perla,daca esti interesat,te pot pune-n legatura cu un vopsitor excelent si care nu lucreaza scump. In legatura cu folia,vezi de care-i pui,cea din targ sau de la magazine duce inevitabil mai devreme sau mai tarziu la suspendarea talonului de inmatriculare,la amenda si puncte de penalizare.Daca-ti pui - pune-ti din cea autorizata RAR.E mai scump,dar merita. Filtrul sport se merita,dar trebuie sa mai faci ceva modificari,poti da search pe forum,ai sa gasesti destule de citit. ![]() boompunk daca mai esti in legatura cu acel vopsitor te rog sa ma ajuti daca este posibil.. vreau sa imi vopsesc bara fata cu proiectoarele si oglinzile.. nu in ultimul rand vreau sa fac un polish total, nu am facut niciodata |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Pai daca vopsești bara față,de ce nu mai pui tu niște bani,un pic mai mult decât dai pe polish si-ti revopsești toată mașina?E mai bine așa.Cu ocazia asta scapi si de grija ruginii daca exista,o găsești când se pregătește mașina de vopsit.
This post has been edited by BoomPunk: 21 Aug 2007, 08:18 |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BoomPunk @ 21 Aug 2007, 08:16) Pai daca vopsești bara față,de ce nu mai pui tu niște bani,un pic mai mult decât dai pe polish si-ti revopsești toată mașina?E mai bine așa.Cu ocazia asta scapi si de grija ruginii daca exista,o găsești când se pregătește mașina de vopsit. crezi tu ca asa e mai intelept?? sa vopsesc toata masina pentru o zgarietura pe bara fata si pentru inca una mica pe aripa stanga spate? naaahhh deci.. cum ramane cu acel vopsitor??? |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
free_fiber |
![]()
|
Pai... ca sa vopsesti bara fata, te costa cateva zeci de ron... ca sa vopsesti toata masina (inclusiv demontat, remontat absolut tot) costa cateva MII de ron (vreo 5-6)...
Cel mai bine pt sonycu e sa vopseasca doar partea zgariata a spoilerului. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
BoomPunk |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 03:26 |