[VAND] Cateva piese Logan, -preturi mici-
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Cateva piese Logan, -preturi mici-
ageana |
![]()
|
||
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Huse scaune prestige= tapiteria de prestije (scaune, bancheta, tetiere)?
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
da
|
--------------------
.
.
.
|
|
ageana |
![]()
|
Merci Lostboy
![]() Da, asa este, e tapiteria ce se pune pe Prestige. Trebuie data cea veche jos si se pune asta. Setul contine tot ce trebuie: tapiterie scaune fata, bancheta, tetiere. This post has been edited by ageana: 17 Jul 2007, 12:57 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
arata sincer super fain, dar...........
|
--------------------
.
.
.
|
|
71mrs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 25 June 07 ![]() |
Salut. Ai PM
Ageana, salut. Ai avut dreptate cu cotiera, Prestige n-are - din fabrica - vecinul meu a pus-o la dealer- Adras, cand a cumparat masina. Si eu tot as dori una , originala - ce am vazut la Careffour nu mi-a prea placut. Ai ? |
--------------------
dacia
logan
2006 - 1,5 dci Ambition
|
|
ageana |
![]()
|
Asa cum am mai spus, nu am cotiera si nici nu pot aduce.
Mergi la un dealer si vezi cat costa. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
loganita |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 14 February 07 ![]() |
vreau airbag pasager (ma intereseaza modul de conectare pe ambiance...mufe conectori...detalii dac-o pot pune.....pe ambiance 1.4)
|
--------------------
logan
1.4
2006
|
|
ageana |
![]()
|
Daca ai deja airbag volan iti trebuie airbagul pasager + cablajul acestuia (pe care cred ca il pot face rost in cateva zile). Daca nu ai airbag deloc, iti trebuie calculatorul airbag + airbaguri + cablaj.
Daca vrei airbagul doar ca sa astupi golul din bord nu iti mai trebuie nimic in plus ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
stii ceva de senzorii laterali pt noile airbaguri? ei zic ca se pot pune doar in fazele de prim montaj, dar apoi am vazut ca e un mesaj standard.Plus ca dupa un accident,trebuie sa le puna la loc,deci cumva se pot monta....
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
loganita |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 14 February 07 ![]() |
Am airbag volan si vreau airbag pt pasager dreapta cu tot cu cablaj ca sa si functioneze ..(banuiesc ca exista si o mufa in jucaria electronica care comanda airbagul). Daca faci rost da-mi un pm pentru suma si mod de livrare.
|
--------------------
logan
1.4
2006
|
|
ageana |
![]()
|
Iti pot aduce cand vrei si cablajul airbagului cu 30 lei.
Deci airbag pasager+cablaj+taxe - 200+30+15 = 245 lei total Skywalker: maine aflu cat costa senzorii aia. In principiu pot aduce. Lista - enjoliveur(prestige) + V - 175 lei - V crom separat - 70 lei - kit geamuri electrice Logan (fata+spate) - 900 lei fara cablaj si butoane / 1000 lei cu totul - Jante Sinaia noi - 850 lei fara gume / 1150 cu gume noi Continental - set complet proiectoare LGN (proiectoare+suporti+cablaj+becuri) - 280 lei - bloc de lumini cu comanda pt. proiectoare - 85 lei - set complet perii exterioare geamuri usa - 125 lei - maneta stergatoare cu comanda CB - 85 lei - scut metalic pt. calculator injectie - 50 lei - tableta luneta neagra Prestige + grile difuzor - 85 lei - centura spate mijloc - 75 lei - airbag pasager - 200 lei - tablou bord Prestige - 300 lei <are o zgarietura foarte subtire da cativa cm> - lampa cutie acte - 25 lei - claxon dublu Prestige - 80 lei - set capace pt. jante aliaj+suruburi+cheie - 60 - pompa benzina + filtru - 110 - set placute frana - 75 - compresor aer conditionat - 1,100 - airbag volan - 200 - repartitor frana spate - 135 - bieleta directie - 100 - set incuietori + chei + contact - 75 - actuator usa Solenza - 35 - plafoniera 3 pozitii modele mai scumpe - 60 lei - spatiu de depozitare de sub consola centrala - 85 lei - autocolante prag aspect cromat - 35 lei - volan piele Prestige - 290 lei - huse scaune Prestige - 290 lei |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
saru'mana.astept detalii. sa imi spui daca trebuie sa schimb si scaunele, sau care e manevra...ca pe langa senzori, imi trebuie si airbagul...
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
ageana |
![]()
|
Bravo mah!
![]() @loganita: iti pastrez airbag si cablaj |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
sorin007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 27 January 07 From: Zimnicea ![]() |
bloc de lumini comanda proiectoare iti dau 75 lei si poate ai si o bara fata solentza ?Ce zici facem targul?
|
--------------------
dacia
solentza
2004 CONFORT
- TR31MIH
|
|
ageana |
![]()
|
Imi pare rau, dar nu negociez preturile decat la comenzi mai mari.
O sa caut si bara SH de Solenza daca te intereseaza. Pretul e undeva pe la 50 lei, cu mici zgarieturi. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
sorin007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 27 January 07 From: Zimnicea ![]() |
astept raspunsul tau pentru bara de solentza .Multumesc
|
--------------------
dacia
solentza
2004 CONFORT
- TR31MIH
|
|
Azreil |
![]()
|
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
@ageana - scutul metalic pentru calculator injectie se pune la partea din spate la suportul bateriei ? Poti pune o poza cu el . Fete de usi negre poti aduce ? Ms.
This post has been edited by Azreil: 19 Jul 2007, 08:24 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
ageana |
![]()
|
S-o luam pe rand:
1. cade treaba cu bara de Solenza; 2. da, scutul de calculator vine pe partea din spate a suportului bateriei. Poze nu am cu el, pot sa-i fac. E nou, negru si gros, din metal; 3. fete usi negre nu cred ca pot aduce, dar ma interesez. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Azreil |
![]()
|
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Ms , e cumva cel din imagine ? Astept un raspuns cu fetele de usi , sper ca pozitiv
![]() motorxxqt6.th.jpg This post has been edited by Azreil: 20 Jul 2007, 13:57 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
ageana |
![]()
|
Am intrebat de panouri de usi. Din pacate nu se poate.
Scutul pe care-l am eu nu e in forma de L. Iti fac poze cu el diseara. Dar tot undeva in spatele bateriei vine, pe calculatorul de injectie. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Azreil |
![]()
|
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
parasolar de stanga de logan poti aduce? daca da la ce bani?
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
un buton avarie logan, daca poti aduce si la ce pret ?
|
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
ageana |
![]()
|
-buton avarie - 45 lei
-consola centrala normala (NU Prestige) - 45 lei -consola centrala Prestige -fara AC - 75 lei -parasolar -50 lei +Lista - enjoliveur(prestige) + V - 175 lei - V crom separat - 70 lei - kit geamuri electrice Logan (fata+spate) - 900 lei fara cablaj si butoane / 1000 lei cu totul - Jante Sinaia noi - 850 lei fara gume / 1150 cu gume noi Continental - set complet proiectoare LGN (proiectoare+suporti+cablaj+becuri) - 280 lei - bloc de lumini cu comanda pt. proiectoare - 85 lei - set complet perii exterioare geamuri usa - 125 lei - maneta stergatoare cu comanda CB - 85 lei - scut metalic pt. calculator injectie - 50 lei - tableta luneta neagra Prestige + grile difuzor - 85 lei - centura spate mijloc - 75 lei - airbag pasager - 200 lei - tablou bord Prestige - 300 lei <are o zgarietura foarte subtire da cativa cm> - lampa cutie acte - 25 lei - claxon dublu Prestige - 80 lei - set capace pt. jante aliaj+suruburi+cheie - 60 - pompa benzina + filtru - 110 - set placute frana - 75 - compresor aer conditionat - 1,100 - airbag volan - 200 - repartitor frana spate - 135 - bieleta directie - 100 - set incuietori + chei + contact - 75 - actuator usa Solenza - 35 - plafoniera 3 pozitii modele mai scumpe - 60 lei - spatiu de depozitare de sub consola centrala - 85 lei - autocolante prag aspect cromat - 35 lei - volan piele Prestige - 290 lei - huse scaune Prestige - 290 lei |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
adicutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 July 07 ![]() |
Vreau si o cotiera! Cat costa???
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus
- F.N.
|
|
ageana |
![]()
|
Eu te cred ca vrei.
Problema e ca eu NU vad cotiera in lista de mai sus si din pacate nici NU aduc. Putin offtopic: mi se pare bizar faptul ca lumea imi cere in 90% din cazuri piese pe care nu le am, desi am o lista cu piese foarte cuprinzatoare. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
ageana |
![]()
|
UP!
Se adauga sonda marche-arriere la 50 lei. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
yooonutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 May 05 From: galati ![]() |
Salut! vreau eu jantele sinaia cu anvelope cu tot. Ai si mesaj privat
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 - chioara ... pardon AMBIANCE
- gl-o6-lyh
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:49 |