Mi-e frica sa-mi fac "upgrade" la nokie..
![]() ![]() ![]() |
Mi-e frica sa-mi fac "upgrade" la nokie..
viulian |
![]()
|
||
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
6100 nu te satisface? vezi ca e oferta in carrefour si e la super pret, ceva gen 6,700,000 fara conectare.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"vecine" -pe mine ma ucide chestia asta folosita de unii colocatari ca sa-mi dea binete (sper ca nu te superi dar stam pe aproape) pai din cite vad ai o cultura gsm-istica de invidiat (cel putin pt mine). Cum naiba nu te poti hotari in conditiile astea. Poate te ajuta date te uiti un pic si pe aici:
http://www.e-gsm.ro/ |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu are bluetooth 6100 sad.gif
Si imi mai adusei aminte de o chestie: Cand scriu un sms la nokie, e suficient sa apas un buton, apare lista de simboluri, si aleg pe care vreau plimbandu-ma stanga dreapta sus jos printre ele. La Z600, ca sa fac sa apara lista de simboluri, trebuie sa fac asa -> More -> Click in jos de 2-3 ori -> Insert Symbol -> Click, si abia atunci pot apare lista. Mai e o optiune, o lista de simboluri restransa, apare in coltz sus, dar nu poti decat sa te plimbi la dreapta ca sa alegi... si pana la ultimul, apesi de o gramada de ori.. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu stiu cum e la Z600, da' la R310 (rechin) dai click pe sageata dreapta si ai My Shortcuts. De acolo iti alegi Profile, Ring Volume, Switch to line 2, Stopwatch, Timer, Edit shortcuts. M-as mira sa fie altfel la Z600.
Ce mi se pare mai nasol la SE decit la Nokia (folosesc un 310 si un 9210i) este faza cu incoming/outgoing calls. Daca la Nokia poti sa dai Details si sa aflii cind te-a sunat cineva (data si ora), la SE poti afla asta doar pina la ora 00.00 a zilei urmatoare, dupa aia iti apare doar data. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
viulian |
![]()
|
La Z600 cand faci click dreapta apare meniul principal, e ca si cum ai face click.
Poate sa fi avut vreun soft mai vechi asta ? Nu stiu.. Ai dreptate si cu ora.. se plangea lumea in reviewuri si de asa ceva. Si nu poti sa vezi imediat detalii, despre ora apelului (si de ce nu si durata lui de exemplu?!), ci face el toggle intre numarul de telefon si ora (cam la 2-3 secunde). Plus, booteaza foarte greu... pozele dureaza o vesnicie sa incarce o poza (mai ales dupa ce faci Master Reset, dupa aceea cred ca le tine in cache undeva). Dupa ce booteaza, nu poti sa apesi imediat pe butoane, iti arata interfata, dar nu raspunde inca la clici.. Si nu l-am cumparat.. Pana la urma poate asa or fi preturile, si un Z600 o fi ceva 'ieftin' comparativ cu telefoanele din clasa lui. Cu toate ca personal consider ca e prea mult un telefon (nu smart phone) care sa costeo 400$ si sa fie bun..... La 250-300 era OK. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Ce zici de Ericsson T610 sau T630?
www.gsmarena.com P.S. Vezi ca la www.sonyericsson.com exista simulatoare in flash pentru majoritatea produselor lor. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
viulian |
![]()
|
M-am uitat pe reviewuri pentru el (Stiam ca exista si T630 dar am un amic ce are un T din seria asta cu joystick, si dupa un an de cand si l-a luat ii face fitze joystickul , si el nu foloseste des mobilul).
Lumea zice asa: - nu poti sa vezi daca ai apeluri sau SMS-uri ratate, decat _dupa_ ce faci unlock la tastatura (daca e adevarat, atunci e penal biggrin.gif ) - e greu sa apesi butoanele, si scrierea de SMS-uri e nashpa. Plus ca cica are memorie putina pentru SMS si in plus nici nu poti folosi eventualele numere de telefon trimise prin SMS (am vazut ca Z600 putea asta, cand vezi un SMS face highlight la numerele de telefon, si poti sa alegi la care sa suni). Evident, si 6310i (6210 nu) are "Use numbers" la optiuni cand vezi un SMS. Am inceput sa pendulez intre 6230 si 7610.. sa vedem cum ma ajung cu banii. Mi-e ciuda ca la Nokia UI-ul nu e asa eyecandy ca la restul, are un UI care nu prea iese in evidenta, cu toate ca este aproape de perfectiune ca ergonomicitate (vorbesc de telefoane >150$). M-a surprins placut Z600 de exemplu, cand in SMS caracterele smiley : si ) le convertea singur la smily face smile.gif |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
De ce nu incerci un K700i? Nu se compara cu 6230 care pare o frectie completa pe langa K700. In plus e mai ieftin decat 6230! Si are ecranul cu 60% mai mare!! Arata si a telefon, nu a OZN ca marea majoritate a celor de la nokia.
Daca ai ultimul firmware R2L te tine bateria 3 zile in extensive use. Iti definesti tu shorcuturile, n-ai problemele alea cu send, alarma e progresiva, poti sa iti setzi orice mp3 sa fie alarma, are 40 mb memorie, etc. etc. etc. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
zici tu ... am citit review la k700 si ii lipseste cadr de memorie , camera este identica si doar ca are un ecran ceva mai mare.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
viulian |
![]()
|
Da interesant k700i acum ma uitai.. credeam ca nu se vinde la noi, dar vad ca e 400 de dolari, cam cat este si nokia 6230.
Am sa le compar pe amandoua sa vad ce si cum.. eu speram totusi la un telefon mai ieftin sad.gif K700i nu are MMC, dar suna mai tare decat Nokia 6230 care am auzit ca e destul de slab la intensitatea soneriei. Sau poate astept un S65 ? Muaaaa, am auzit ca poti sa-i setezi pana si felul in care vibreaza! "You can even set the "style" on how it vibrates - Standard, Helicopter, UFO, Shock, Mosquito, Train etc." |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
iti arat eu cat de tare suna 6230 :mrgreen: dupa mine suna destul de tare !
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
viulian |
![]()
|
Haaa mortal am gasit un site bestial unde le compara pe cele doua:
Concluzia unuia: "If you would compare the 2 phones to a lover: 6230 is the marrying kind. K700i is for one night stands." Faza e ca 6230 e rapid, e fain, poti sa-i schimbi fetele, are slot de extensie, etc.. dar: ecran mic (cum dracu sa ma dau io mare cu ecran de 128x128 unuia care are un ecran nesimtit de 17Xx200 si sa-i arat ce telefon am?). E OK, totu bun, dar nu iese in evidenta... K700i insa arata bestial si interfata e faina, poti sa schimbi temele (insa are drawbackuri, nu poti sa te plimbi in lista de mp3-uri fara sa schimbi melodia, n-are slot, nu i se schimba fatza (deci daca zgarii ai pus-o)). Insa arata mai fain decat Nokia 6230.. GeorgeB, vii maine la intalnire cu mobilul ? Vreau sa-l simt si eu putin. Sincer pana la urma am un tungsten T3 la care am 128Mb de memorie (am pus un SD de 64Mb) suplimentar. Are ecran de 320x480, am si tastatura portabila wireless la el, etc. Stie de mp3 etc.. Nu caut un telefon care sa le aibe pe toate.. (deci nu ma prea intereseaza camera digitala la telefonu mobil, e bun si CIF nu musai VGA, nu ma intereseaza sa ascult mp3-uri si sa am expansion card pentru el - ca de mp3 ma satur rpd dupa ce ascult de 30 de ori o melodie, gata biggrin.gif). Eventual, cand isi vor mai reduce dimensiunile telefoanele astea smart, am sa cumpar ceva care le are pe toate.. 5MegaPixeli, 3x zoom optic, mp3 player cu compact flash (ca e cheap), telefon triband cu EDGE si GPRS si daca se poate si o minitastatura querty incorporata. si sa fie maxim cat un nokia 6310i la un loc. Pana atunci, I keep'em separated. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
GeorgeB |
![]()
|
cred ca ajung maine.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Eu am incercat foarte multe de-a lungul timpului si ... sincer am facut un "downgrade" (aparent) la 6310i - singurul cu care am semnal acasa la mine (si pot sa si vorbesc chiar ... altele arata ca au semnal dar nu poti sa vorbesti nimic) si asta dupa ce am incercat de la cele mai vechi pana la cele mai noi (si nu ma incalzeste deloc un ecran color sau o camera integrata sau un sunet polifonic daca nu pot sa-i utilizez functia de baza - adica sa vorbesc la el)
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
viulian |
![]()
|
Valentine am mers pe mana ta si mi-am luat K700i. Telefonul asta pur si simplu m-a dat pe spate. Are tot ce vrei.. si interfata arata bengos.
Fata de 6310i ii lipseste o singura chestie, si anume cand caut in agenda de telefoane, nu pot scrie decat prima litera. Daca ai un Mihai in lista de exemplu, la nokia puteam sa scriu MI si ma ducea pe Mihai, la asta daca scriu M ma duce pe Marin (deci primul nume cu litera M) dar daca apas I, atunci ma duce la primul nume cu litera I. Ori s-o putea dar n-am aflat eu inca cum (vreo setare ceva) ori asta e sg. diferenta. La 6230, gratie lui GeorgeB, am vazut cum se misca. Telefon fain, ergonomic, butoanele faine, insa... dupa 3-4 ani de Nokii, am zis sa incerc si altceva, si deocamdata nu regret. Vroiam ceva sclipicios, care sa ia ochii, care sa ma impresioneze cu meniuri si display mare. Oricum, K700i este ceva mai lent decat 6230, nu stiu daca musai din cauza procesorului/softului, insa oricum, cantitatea de grafica din meniurile K700 este mult mai mare. Dureaza _putin_ pana se incarca un SMS si e afisat, la 6310i asta se intampla doar daca aveai 150 de SMS-uri in memorie.. Dar astea sunt singurele dezavantaje care le vad eu, e un pic mai lent (probabil din cauza graficii) si nu are faza aia cu cautatul in agenda. Am buton pana si de cata luminozitate sa fie in poza (5 nivele biggrin.gif) Mi-a placut ca m-am dus pe site la Sony si mi-am trimis de acolo singur toate setarile pentru Wap si GPRS (am inteles totusi ca se poate si la Nokie, dar am ramas surprins oricum). |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:44 |