Un topic mixt, Am mai multe intrebari
![]() ![]() ![]() |
Un topic mixt, Am mai multe intrebari
dandrei |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
dandrei |
![]()
|
Am uitat ceva
![]() 4.)Stiti cumva niste magazine bune pentru jante? ...Si daca are si site e perfect.M-ar interesa niste jante de 13'',14'' si 15''. Multumesc din nou. |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
- GVB RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine s-au rupt acele chestii inca din primele zile. De curand de cand am alta polita, pentru ca aceea a fost furata, asta nu are acele 2 gauri unde veneau chestiile alea de cauciuc, dar ar fi interesant daca s-ar gasi, probabil in targ la Vitan, ca daca nici acolo, atunci chiar nu mai stiu alt loc. O sa imi dau 2 gauri cu bormasina usor ca tare bune erau acele treburi de cauciuc, tineau fixa polita.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
dandrei |
![]()
|
Vreau sa imi pun chestiile alea de cauciuc deoarece vreau sa imi pun niste boxe si nu am chef sa imi dardaie inauntrul masini sa numai inteleg nimik din melodii
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
4.) www.alessio.ro
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
QUOTE(dandrei @ 14 Jul 2005, 22:20) 2.)Unde as putea sa gasesc si eu codul vopselei ?(eu am rosu passion daca mai are cineva poate sa imi dea codul ? sper ca nu difera).Eu am gasit pe un site chestia asta: Rosu Imperial O 21 A ;acesta o fi ? :-? Pe stalpul din dreapta este o eticheta dubla cu toate datele despre masina, inclusiv codul de vopsea. In cartea de utilizare a SLZ, spre sfarsit, gasesti exact casuta in care e trecut acest cod. |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
dandrei |
![]()
|
Kasperspy fac pariu pe orice ca jantele alea nu se potrivesc pe solenza
Apropo as putea sa pun jante mai late? nu atinge de ceva? |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
dandrei |
![]()
|
MAMAMAMA ce nervos sunt !! BA PE NICAIERI NU E ALA .Iar am fost la masina sa ma uit dupa codu' ala...
Poate lau lipit sub podea ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
dandrei |
![]()
|
In legatura cu jantele ...daca imi iau jante de 14'' si ,Doamne fereste, fac pana si eu am ca roata de rezeva o janta de 13'' ce fac merg cu aia? sau tre' sa imi iau 5 roti de 14'' ?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La scala cum crezi ca este rezerva? Rezerva are janta de tabla de 13", iar restul sint de aliaj de 14"!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt valabile si la Solenza ?
|
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai uitat sa zici ceva, ai butonul EDIT si poti scrie acolo si ceea ce ai uitat. Nu e bine sa pui doua post-uri consecutiv.
La mine la SLZ codul vopselei este pe hayon. Adica: stau in spatele masinii, deschid portbabajul, las hayonul sa se ridice de tot. Ridic privirea EXACT la incuietoarea care e pe hayon. Apoi in partea stanga e scris mare, cu cifre de 15 cm acest cod al vopselei. Parca sunt 4 sau 5 cifre. Mai probabil 5. E imposibil sa nu le vezi, sunt si ele vopsite cu o alta nuanta peste vopseaua masinii. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Apoi in partea stanga e scris mare, cu cifre de 15 cm acest cod al vopselei. Parca sunt 4 sau 5 cifre."
15 cm ?????? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 15 Jul 2005, 15:21) 15 cm ?????? Nu ma crezi ? La mine sunt litere cat schioapa !!! Am vrut sa scriu 20 cm dar m-am abtinut. Serios vorbesc !!! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
dandrei |
![]()
|
Merci mult de tot boloiu
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:24 |