Sfaturi preluare afacere Cosmote., pareri , sfaturi....orice
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi preluare afacere Cosmote., pareri , sfaturi....orice
deconectat |
![]()
|
||
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|||
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 20 May 2007, 12:15) gandeste-te cati dintre astia multi chiar folosesc serviciul(atat apel video cat si date) si cati dintre ei fac parte din categoria business ![]() QUOTE(valentin.dumitran @ 20 May 2007, 12:17) Licenta 3g le-ar fi oferit foarte multe posibilitati pe partea de date; cu i-mode nu pot sa faca mare lucru, dar daca ar fi oferit acces la internet prin 3g altfel ar fi stat lucrurile, mai ales pe partea de business. 3G nu inseamna doar apeluri video, ci in primul rand servicii de date. din cate stiu eu pana la sfarsitul anului o sa aiba si cosmote 3g ![]() PS: nu are importanta cat de mare este Cosmote si in ce zona este activ(Balcani) In franta pe langa Orange si SFR(vodafone) mai exista si operatorul Bouygues care are ca principal domeniu de activitate Constructiile, si cu toate astea face fata foarte bine... This post has been edited by ga!nusha: 22 May 2007, 14:02 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cred ca cosmote o sa fie vandut cat mai repede.
Momentan ei sunt rau de tot pe minus, s-a investit extrem de mult. Scopul lor este sa-si faca o baza de clienti cat mai mare ca sa se vand usor. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@ l@u
Pana la urma te-ai hotarat? Te faci patron sau nu? ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Nu , am renuntat ! Multumesc pentru sfaturi ...Se poate inchide !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Cateva detalii in plus despre operatori si clientii lor aici : Vodafone, Cosmote, Orange.
Eu cred ca e de viitor Cosmote. Are unde sa se extinda pentru ca e ieftin. Cei care n-au inca mobil, nu au pentru ca nu-si permit iar Cosmote este o varianta mai buna pentru eu. Ceillati operatori au niste oferte stupide, scumpe, nu stiu cati clienti mai pot atrage. Oricum vad ca in continuare raporteaza cresteri ... |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Orange are de la inceputul anului niste oferte beton la prepay. vad ca acu de la 1 au lasat-o mai moale(au pastrat doar apeluri nationale la tarife orange)...
bre nea tribune, io nu cred ca o sa se vanda cosmote... lau, daca tot ai renuntat macar ne dai detalii? ![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cosmote nu o sa moara prea curand, si iata ca au si oferte pt abonatii mai vechi....
S-au facut prea multe investitii in companie pt a se vinde ceva, uitati-va in grecia, aia in mai putin de 8 ani au facut pipi pe Vod si Or. asa ca om trai si om vedea. (singura prb in tara la noi sunt managerii, grecii care conduc firma sunt f de treaba, nici nu ai spune ca sunt directori peste catamai compania, insa romansii de sub ei, ce sa spun, nu mai ai loc ...... si stiu ce spun) Politica firmei este sa ofere servicii cat mai simple (vezi planurile tarifare... nu exista restrictii orare sau nr fav) si nu au 3G pt ca licenta au "obtinut-o" cei de la RDS&RCS. si ca sa fiu on-topic l@u, cred ca ai gresit, au in locul tau, m-as fi aruncat nitel....dar bine acuma zis si eu ![]() This post has been edited by Cocojambo: 5 Dec 2007, 23:44 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
DnI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 22 November 03 From: bucuresti DR.TABEREI ![]() |
am vazut Cosmote si in bulgaria... defapt era acelasi logo chiar in centru.
este cu mult peste Zapp care este o mare porcarie, degeaba ai 1000 de minute daca telefonu nu are semnal, nu te auzi bine, nu apeleaza etc. |
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
ex. Opel Astra Bertone TURBO ex. Clio 2 bicorp 1.5 dCi ex. Reno 5 GT TURBO ex. Opel Calibra C20XE |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
La noi in oras Cosmote merge in picaj. Orange este baza dar nici Vodafone nu se lasa.Personal am abonamente la toti trei dar la Vodafone mai sunt 2 in familie.
PS : Zapp iese din calcul/discutie . This post has been edited by l@u: 6 Dec 2007, 20:18 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cosmote este OTE. Works for me. Vodafone / connex m-au pierdut de client, pe orange nu dau 2 bani, servicii mai proaste ca vodafone. Tarife idioate cu o gramada de scheme care nu ma avantajeaza nicicum.
N-am nici un chef sa car 3 telefoane dupa mine, fiecare in alta retea. Probabil si pentru ca job-ul meu nu presupune sa am 8h telefonul lipit de cap. |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:35 |