Solenza imbunatatita vs. alta masina, Merita sa investesti timp si bani in solenza?
![]() ![]() ![]() |
Solenza imbunatatita vs. alta masina, Merita sa investesti timp si bani in solenza?
Zippy |
![]()
|
||
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Tu crezi ca de prost vrea ala solenza aia? Diferenta nu cred ca e mare, deci nu castiga nu stiu ce. In ultima vreme nu sunt foarte fiabile, si piese nu prea gasesti .... cred ... cel putin aici prin rromanica.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai el nu vrea solenza, vrea bani pe roverul lui, sa-si ia opel coupe bertone 2.0 turbo. Eu ma gandeam daca sa vand solenza si sa mai pun bani peste.
Si faza cu fiabilitatea, nu stiu ce sa zic, in astia 45.000 de km n-a schimbat decat consumabilele si gumele recent.Rover 25 e facut pe platforma de honda civic. This post has been edited by Zippy: 16 May 2007, 00:01 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai ar fi si penibil sa schimbe ceva sub 45 mii
Well, ce sa zic. Mai vezi pareri, studiaza masina. Is faine Roverele, dar mie personal mi-ar fi frica sa ma inham cu asa ceva. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dizie |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 14 March 07 ![]() |
nh1980ro: nu ma intereseaza o alta masina momentan., iar 18 ani nu mai am de mult iar timp liber nu prea (cu putin noroc, weekend-uri). Pur si simplu am facut o pasiune pentru Solenza ( sper sa nu ma tina prea mult ca arde la buzunar
![]() ![]() marius80_eugen: mai interesant ar fi fost sa ne centralizezi o suma de modificari / costuri / perioada de timp / rezultate. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CT-07-PXI
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
dizie :
``marius80_eugen: mai interesant ar fi fost sa ne centralizezi o suma de modificari / costuri / perioada de timp / rezultate.`` ![]() Ar fi o utopie sa-l pui pe marius_80_eugen sa spuna cat a bagat in masina lui.De ce zic asta?Sunt convins ca nu poate spune cu exactitate,doar n-a bagat bani dintr-o data in ea,facandu-i toate modificarile o data,deci stiind cat a dat pe ele.Sunt multi bani,dar nu cred ca exista vreunul dintre noi,cei care s-au riscat sa bage bani in ele ptr. a le face mai placute ptr. sine sau ptr. altii,care sa stie mai mult decat cu aproximatie cat a bagat in ea.Si chiar si asa...aproximarea poate fi departe rau de realitate,nu din rea vointa,doar ca in cazul meu de ex. banii s-au cheltuit de-a lungul a 3 ani,e greu sa aproximez cat m-a costat totul,cred ca si la el la fel... ![]() In alta ordine de idei,ce-a facut al masinii e foarte bine facut,cu gust si place si altora. Ce anume modificari...doar el le mai stie pe toate,sau nici el exact. Rezultate...cel putin la nivel de izolare fonica si auditie muzicala...foarte bune,mult peste alte masini,chiar straine. Ca si tinuta de drum,nu-i troncane absolut nimic,senzatie de stabilitate mare,siguranta la franare...Avea intr-un timp amortizoare sport,acum nu le mai are,n-am apucat sa merg cu el sa vad cu cele sport cum e,dar cu cele stock noi si arcuri bune,merge brici. In concluzie,ce-a facut el din solenza aia e de recomandat oricui. This post has been edited by BoomPunk: 20 May 2007, 19:45 |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 23:04 |