DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Solenza imbunatatita vs. alta masina, Merita sa investesti timp si bani in solenza?

Zippy
post 15 May 2007, 23:37
Post #31

Membru din 2003

Group: Members
From: Bucuresti

mariuse ti-o dau eu pe a mea + diferenta tongue.gif glumesc!

Mi-a propus un coleg sa-mi dea un rover 25 convenabil si ma gandesc serios daca sa vand sau nu solenza. E alt confort in rover, motorul e un 1.4 de 104 cp si vreau sa va zic ca trage ! Plus ca am avantajul ca stiu destul de bine masina, e tot 2003 si are 45.000 km, are si abs (un mare minus la solenza), insonorizata din fabrica biggrin.gif, etc

Sa dau solenza+dif pe un rover 25.. hmm..

This post has been edited by Zippy: 15 May 2007, 23:37

--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.| VW JETTA 2014 - B 97 Z I P ]
Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
driverx
post 15 May 2007, 23:57
Post #32

--- Membru cu ralanti ---

Tu crezi ca de prost vrea ala solenza aia? Diferenta nu cred ca e mare, deci nu castiga nu stiu ce. In ultima vreme nu sunt foarte fiabile, si piese nu prea gasesti .... cred ... cel putin aici prin rromanica.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Zippy
post 16 May 2007, 00:00
Post #33

Membru din 2003

From: Bucuresti

pai el nu vrea solenza, vrea bani pe roverul lui, sa-si ia opel coupe bertone 2.0 turbo. Eu ma gandeam daca sa vand solenza si sa mai pun bani peste.

Si faza cu fiabilitatea, nu stiu ce sa zic, in astia 45.000 de km n-a schimbat decat consumabilele si gumele recent.Rover 25 e facut pe platforma de honda civic.

This post has been edited by Zippy: 16 May 2007, 00:01

--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.| VW JETTA 2014 - B 97 Z I P ]
Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
+
driverx
post 16 May 2007, 00:01
Post #34

--- Membru cu ralanti ---

Pai ar fi si penibil sa schimbe ceva sub 45 mii

Well, ce sa zic. Mai vezi pareri, studiaza masina. Is faine Roverele, dar mie personal mi-ar fi frica sa ma inham cu asa ceva.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
dizie
post 16 May 2007, 08:12
Post #35

Membru

nh1980ro: nu ma intereseaza o alta masina momentan., iar 18 ani nu mai am de mult iar timp liber nu prea (cu putin noroc, weekend-uri). Pur si simplu am facut o pasiune pentru Solenza ( sper sa nu ma tina prea mult ca arde la buzunar biggrin.gif ) si vreau / imi place sa cred ca poate mai mult. Ce cred prietenii inainte sa urce in masina ma intereseaza mai putin. Important e cum se simt dupa ce urca tongue.gif. Ideea cu poll-ul m-a traznit prea tarziu.

marius80_eugen: mai interesant ar fi fost sa ne centralizezi o suma de modificari / costuri / perioada de timp / rezultate.

--------------------
Dacia Solenza 2003 - CT-07-PXI
+
BoomPunk
post 20 May 2007, 19:43
Post #36

Membru fara respect ptr lege si ``organ``!

From: Bucharest

dizie :
``marius80_eugen: mai interesant ar fi fost sa ne centralizezi o suma de modificari / costuri / perioada de timp / rezultate.``

radmasa.gif
Ar fi o utopie sa-l pui pe marius_80_eugen sa spuna cat a bagat in masina lui.De ce zic asta?Sunt convins ca nu poate spune cu exactitate,doar n-a bagat bani dintr-o data in ea,facandu-i toate modificarile o data,deci stiind cat a dat pe ele.Sunt multi bani,dar nu cred ca exista vreunul dintre noi,cei care s-au riscat sa bage bani in ele ptr. a le face mai placute ptr. sine sau ptr. altii,care sa stie mai mult decat cu aproximatie cat a bagat in ea.Si chiar si asa...aproximarea poate fi departe rau de realitate,nu din rea vointa,doar ca in cazul meu de ex. banii s-au cheltuit de-a lungul a 3 ani,e greu sa aproximez cat m-a costat totul,cred ca si la el la fel... wink.gif
In alta ordine de idei,ce-a facut al masinii e foarte bine facut,cu gust si place si altora.
Ce anume modificari...doar el le mai stie pe toate,sau nici el exact.
Rezultate...cel putin la nivel de izolare fonica si auditie muzicala...foarte bune,mult peste alte masini,chiar straine.
Ca si tinuta de drum,nu-i troncane absolut nimic,senzatie de stabilitate mare,siguranta la franare...Avea intr-un timp amortizoare sport,acum nu le mai are,n-am apucat sa merg cu el sa vad cu cele sport cum e,dar cu cele stock noi si arcuri bune,merge brici.
In concluzie,ce-a facut el din solenza aia e de recomandat oricui.

This post has been edited by BoomPunk: 20 May 2007, 19:45

--------------------
Dacia de calcat Zepter
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 23:04
Forum Renault