Radio deea, TOP 10 al vostru...
![]() ![]() ![]() |
Radio deea, TOP 10 al vostru...
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Mai asculta cineva Deea de pe serverele de pe internet ca la mine merge prost tare?...la voi tot asa e?...si am mai auzit o melodie de la John Creamer nush cu cine the feeling parca suuuper tare...o are cineva ca eu nu am dat inca de ea...
This post has been edited by zanga: 2 Jul 2007, 11:31 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie pe net nu imi mai merge
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
incearca serverul de la Duras ca merge bine....
celelalte nu merg bine(ori nu am eu banda destul de mare) L.E. Gata am gasit melodia ![]() John Creamer,Stephane k,Susan - The healing This post has been edited by zanga: 2 Jul 2007, 14:06 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
hremus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 29 March 06 ![]() |
1. Melodia se cheama JOHN CREAMER ft SUSANNA - The Healing.mp3
2. Pe server-ul de la DURAS se aude fff incet (volumul dat incet) comparativ cu alte posturi. |
--------------------
DACIA
1310 L
1994 Vara
- BV XX YYY
|
|
zanga |
![]()
|
plus ca face foarte des buffer-ing...ce banad ai?...eu am 1Mb, sa fie de la banda?....
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
hremus |
![]()
|
Mi-a mai facut si mie figuri cu buffering-ul cred ca era de la ei. Banda am destula nu e pb, nu stiu exact camcat, in jur de 3Mb sau cat da RDS-ul la Fiberlink15.
This post has been edited by hremus: 4 Jul 2007, 16:37 |
--------------------
DACIA
1310 L
1994 Vara
- BV XX YYY
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Style Of Eye - We Got You(Extended Original)
Misto rau. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Gala vs. Fedde Le Grand - Freed From Detroit
![]() Yves Larock - Rise Up (Original Radio Edit).mp3 ![]() Dj Rhino ft. Silvia - Feel (Gossip Club).mp3 ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
e o melodie care la refren zice unu "I like that"de mai multe ori.
care stie cine o canta? nu stie nimeni??? ![]() ![]() ![]() in sfarsit am gasit Mark Knight - I like that (funkagendas blissed out dub) mp3 super melodia This post has been edited by Giurisici Fabian: 20 Aug 2007, 16:53 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
C@talin |
![]()
|
Am si eu o melodie care o aud mereu la radio da nustu cum se cheama
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
LuCHiANi |
![]()
|
![]() edy_ Group: Members Posts: 3 Joined: 23 August 06 ![]() |
Iio - Rapture 2007 (Hardware & Orues Electro Rocket Heat Remix).mp3
01-martijn_ten_velden_-_i_wish_you_would_(radio_edit).mp3 |
--------------------
-
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
Dj Sava Feat. Elena - Gone Away (Original Club Mix)
![]() 6 Sep 2007, 13:54: Cine are multe melodii gen house,club,etc vocal mai ales cu voce de gagici ? imi plac mult ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 6 Sep 2007, 12:54 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Cateva albume, nu stiu daca dau pe deea piese din ele, s-ar putea:
Tiesto - In search of sunrise 4, 5, 6 (apare acum in septembrie, se gaseste deja...) Paul Van Dyk - In Between, ultimul lui album Armin Van Buuren - A state of trance 2006, 2007 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
David Guetta Joachim Garraud And Chris Willis - Love Is Gone
DJ Andi ft. Aida - Till the Morning Light DJ Antoine vs Player & Remady feat. MC Roby Rob - Work Gala vs. Fedde Le Grand - Freed From Detroit Kalwi & Remi - Explosion Shana Vanguarde - Gimme Spencer & Hill - Back In The Love (Club Mix) Wawa - Sombrita Yves Larock - Rise Up (Original Radio Edit) Tom Boxer & Anca Parghel - Zamorena Studio One vs. Dj. Tom Boxer - Lose control Zombie Nation - Kernkraft 400 Chemical Brothers - Do it Again (2007 Extended Mix) ![]() This post has been edited by marius87606: 6 Sep 2007, 17:20 |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
LuCHiANi |
![]()
|
![]() edy_ Group: Members Posts: 3 Joined: 23 August 06 ![]() |
Amy Winehouse - Rehab (Soulcast Remix Edit)
Hilary Duff - Stranger (Vission Vs Aude Edit) |
--------------------
-
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
Cautai pe nenea gogu dicoteca tineretlui 2007
![]() 7 Sep 2007, 21:44: GABRIEL & DRESDEN - As Therush Comes (Vinil Vocal Mix) ma loveste la suflet ![]() This post has been edited by C@talin: 7 Sep 2007, 20:44 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Siu ca sunt off-topic, dar vreau sa-mi bag public picioarele... In Iasi frecventa radio Deea a fost vanduta catre Radio 21
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
care stie cine canta melodia aia care incepe cu un unu care fluiera strengareste
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
hremus |
![]()
|
Sa va dau eu niste piese :
Lustral - Everytime Kalopsia - The Blizzard Milan Lieskovsky - Elenya Mr Sam featuring Kirsty Hawkshaw - Split (Aly and Fila mix) The Space Lovers - Space Lover (extended mix) Dogzila - Frozen si mai revin in curand .... |
--------------------
DACIA
1310 L
1994 Vara
- BV XX YYY
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(GoGu @ 7 Sep 2007, 23:31) Siu ca sunt off-topic, dar vreau sa-mi bag public picioarele... In Iasi frecventa radio Deea a fost vanduta catre Radio 21 ![]() Vezi ca sunt "On Air" pe Internex http://deea.hertza.ro:8000/ O sa asculti mai greu din masina, dar oricum, la mine ca merge laiv (cand sunt in Bucale) sau pe CD cand sunt in CJ....e same shit. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GoGu @ 8 Sep 2007, 00:31) Siu ca sunt off-topic, dar vreau sa-mi bag public picioarele... In Iasi frecventa radio Deea a fost vanduta catre Radio 21 ![]() Or fi asa falimentari? Ar fi urat sa dispara deea din fm ![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Radio-Deea-s-a-vandut-t81986.html
Mie imi placea ca era un post unde SIGUR nu auzeam piesele -in majoritate- de rahat ce sunt in heavy-heavy-rotation la celelalte posturi... Acu' nu mai stiu ce sa ascult in masina prin oras, ma obisnuisem cu Deea si celelalte posturi sunt o apa si un pamant... Cred ca ma intorc la CD-uri ![]() PS: cred ca am inceput sa realizez necesitatea aparitiei unor posturi radio de nisa ![]() This post has been edited by GoGu: 15 Sep 2007, 02:01 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Zippy @ 15 Sep 2007, 02:22) Or fi asa falimentari? Ar fi urat sa dispara deea din fm ![]() Da. Din pacate se cam repeta. Si da, cred ca incet incet o sa dispara. A fost cumparat pentru frecvente, nu pentru altceva. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
C@talin |
![]()
|
Cine are melodia asta prin calculator
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
o am eu
![]() This post has been edited by Giurisici Fabian: 16 Sep 2007, 14:26 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Madalina23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 June 07 ![]() |
Si eu am melodia aia
![]() |
--------------------
Skoda
Noua Fabia
2008 Elegance Orange Tangerine Never drive faster than your angel can fly
|
|
C@talin |
![]()
|
Si nu reusiti sa o puneti si voi undeva pe un site de share
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Stiti cumva cum se numeste melodia care are versurile de aici: http://hyperreal.org/raves/spirit/vibe/JacksHouse.html ?
O dau la greu pe radio deea. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 12:19 |