Culmea tupeului la UPC Astral, cica sa platesc un serviciu inexistent
![]() ![]() ![]() |
Culmea tupeului la UPC Astral, cica sa platesc un serviciu inexistent
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
facem ce facem si tot la oligarhi ajungem....
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Bre, eu vreau un serviciu de cablu sa platesc maxim 20 de lei pe luna (la 10 ore cat ma uit la tv lunar nici nu merita mai mult), sa nu dau milioane pe un receiver digital si nici sa fiu legat de un contract pe 2 ani si voi o dati in politica. Pai e frumos asa???
This post has been edited by Laurentziu83: 18 May 2007, 07:39 |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 17 May 2007, 08:47) M-as decupla de la ei, daa, ce-mi pun in loc, exact pentru discovery, MGM, NG mi-am luat cablu, daca as putea sa am doar programele astea ar fi perfect, n-am nevoie sa-l vad pe dan diaconescu, iar digitalul ma rupe la instalare. QUOTE(Laurentziu83 @ 18 May 2007, 08:39) Bre, eu vreau un serviciu de cablu sa platesc maxim 20 de lei pe luna (la 10 ore cat ma uit la tv lunar nici nu merita mai mult), sa nu dau milioane pe un receiver digital si nici sa fiu legat de un contract pe 2 ani si voi o dati in politica. Pai e frumos asa??? QUOTE(C@talin @ 17 May 2007, 10:50) De la romtelecom e buna televiziunea?Am vazut ca Sony si-a pus de la astia parca.Da cum eu am 4 tv-uri nu merita aia ![]() Io am rezolvat problema cu dijiteveu', instalare gratuita. Din programele enumerate de Laurentiu83 nu am MGM. Abonamentu' este 20 de lei cu tva si nu te obliga nimeni sa cumperi receiverul. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Dezgrop si eu mortu', desi cam trebuia sa-l dezgrop in ograda cu RCS si RDS, n-am gasit-o in prima faza.
Se da una bucata utilizator de UPC astral cu pachetul de baza+discovery, NG, viasat si alte caramele (cam astea ar fi singurele canale vizionate), utilizat cam 10 ore pe luna, pe un singur televizor, pentru care plateste cam 40.5 ron lunar, eu fiind fraieru' si neputand sharui aceasta mirobolanta conexiune la cablu cu vecinii, ca au si ei si-s cam la cutite cu ei. Acum cateva zile gasesc oferta la posta a lui RCS, ce imi spune ca pentru doar 21 ron primesc pachet baza special 66 de programe, telefonie fixa, telefonie mobila si telefon mobil in custodie si, pentru doar 45 ron, primesc cablu, telefonie fixa si mobila, internet, la fel, pachetul de baza special. Pe mine m-ar interesa prima varianta, aia mai ieftina, cu cele 66 de programe, care vad ca acopera cu succes nevoile mele (exceptand MGM-ul, dar pot sa trec peste asta), telefonia nu m-ar interesa, am de la aia portocalii. Am intrat pe site la ei, din pacate nu prea m-am descurcat prin site-ul lor aiurit, si nici n-am gasit oferta. Asadar intreb aici: cum sunt serviciile lor de cablu? Merita, au probleme, au semnal bun, etc, etc? Pe viitor poate as alege si serviciile de internet, dar asta doar daca ofera metropolitan national, de actualul meu provider (Aitel) sunt multumit, aproape nu cade niciodata, si am 4 mb pentru 50 ron. De internetul lor n-am auzit lucruri prea bune. Astept pareri. P.S.:am sa vad vreodata in viitor pachete de programe la care sa nu mai fie la loc de cinste Favorit, Etno, Acasa, Pro TV, etc? Sa poti sa-ti faci singur grila de canale dorita? This post has been edited by Laurentziu83: 4 Feb 2008, 12:18 |
--------------------
.
.
.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
internetul asta pe care il au acum merge bine, eu nu sunt f pretentios, nu m-a cazut decat de vrreo 2 ori in 2-3 ani nici nu mai stiu, iar cablul este o.k.
in orice caz pt cablu, internet, si tel fix nu platesc mai mult de 45 lei pe luna decat daca rup in doua tel fix. in rest sunt multumit. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Pai si aitelu', au "tzeava" tot de la rds !
![]() Iar in privinta ofertei, pana la momentul actual rds este cel mai tare, asta daca n-o scadea pretul si upc-ul. Gandeste-te, 45 ron pentru 1 mega internet, 500 min in reteaua lor, 50 in romtelecom si 30 pe mobil, digimobil (minute sharuite intre fix si mobil) si 66 canale tv. Iar ca idee, mie nu prea imi convine sa intre cu un cablu d-ala gros pentru telefonie si internet si sa stau cu modemul ala in casa, iar pe de alta parte sa mai bage si cablu tv separat, cum face upc-ul. Prea complicat. This post has been edited by cristi.r: 4 Feb 2008, 13:16 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cel putin daca ai fiber-link nu ai treaba cu modem-ul.
Noi avem tv de la rds de f mult timp, nu prea au fost probleme, iar net+tel de 3-4 luni ala de 45 ron, primele 3 luni gratuit, nu prea au fost probleme, sa vedem de-acu. Ins depinde si de zona, in unele zone ar putea apare probleme mai stii. PS ala de 45 de ron parca nu include si TV-ul ? |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu sunt unul din cei mai trasi la față care plateste 30 de ron pe pachetul de baza TV de la UPC, ma duc saptamana trecuta, sa anunt ca nu mai imi trebuie(am la usa cablu de la alta firma locala cu 9 ron lunar, mai multe programe) , imi zice individul de acolo ca nu pot renunta la televizor daca am internet, pe moment m-am hotarat sa renunt si la net, si i-am zis ca renunt la tot. Asta se intampla in 1 februarie.
Zice bine, dar nu se poate pana la 1 martie, zic nu mai astept atat, vreau din 15 feb, si platesc jumatate de luna(vorbisem cu ceilalti pentru data aia), ei nu si nu, zic bine, dati-mi cererea, sa o completez, cu data de azi(1 februarie) , ca eu nu mai doresc nici o zi in plus, si daca nu-s de acord, eu oricum nu mai platesc luna curenta, sa ma sufle de praf, asta vazand ca nu are cu cine, a inceput ca stiti, avem o promotie, semnati prelungirea pe 2 ani, si va facem 8 lei reducere lunar, am zis nu mersi, cu 9 lei lunar am o gama mai variata la alte firme..si cu asta basta. Prin urmare, trec pe internet de la RDS, 25 ron lunar, telefon cu minute inclus, plus TV-ul 9 ron, rezulta 34 ron, in loc de 80 cat dadeam inainte. This post has been edited by argon: 4 Feb 2008, 13:32 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
argon, lumineaza-ma si pe mine, ce pachet de canale ai tu de nouaj'de mii ... si de la cine ?
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Lista o am acasa, sunt aceleasi de la UPC, dar fara Acasa si Hallmark(nu m-am uitat vreodata pe ele oricum), plus inca cateva incluse in pachetele superioare de la UPC.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cristi.r |
![]()
|
si de la cine ?
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
argon |
![]()
|
Un SRL cu acoperire in jumate de oras, veniti de prin Buzau, de un an de cand sunt in cartier, vecinii sunt foarte multumiti, nu se intrerupe emisia deloc. Sunt printre putinii din bloc care mai are(avea) UPC...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cristi.r |
![]()
|
Aham, ok ! Pai e foarte bine, insa pe la noi toate SRL-urile au fost inghitite de pestii mai mari. Si ca sa fac ca vulpea cu strugurii, pe hallmark se uita soata, iar acasatv e febletea mea cu povestirile de noapte unde vad stripperi de 1,5 m inaltime
![]() ![]() Da' oteveu' il ai ? ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am renuntat la astral zilele trecute. Plateam spre 150 ron pentru internet, telefonie si tv. Si de la sfarsitul lui decembrie numai probleme am avut asa ca le-am zis "pa". Acum am RDS si pana una alta sunt multumit de cum merge (pe partea de internet, la telefonie si tv nu am nici o treaba, e maica-mea dar nu se plange). Si cu RDS am avut niste probleme, le-a luat aprox 2 luni sa vina sa traga un amarat de cablu utp.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(cristi.r @ 4 Feb 2008, 13:39) Probabil o sa fie inghitit de RCS, anul acesta sau viitor, la noi, jumatatea cealalta de oras nu are alternative la cablu, UPC detine monopolul..bine mai nou exista Dolce, Digi..etc, dar eu sunt impotriva antenelor atarnate la mine pe fatada. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 4 Feb 2008, 13:34) Lista o am acasa, sunt aceleasi de la UPC, dar fara Acasa si Hallmark(nu m-am uitat vreodata pe ele oricum), plus inca cateva incluse in pachetele superioare de la UPC. Si daca scoti si OTV, Taraf, Etno, Favorit, Euforia, Fashion, si alte canale de retarzi, cat costa? ![]() Ok, m-ati convins. Am vreo sansa sa ma duc la UPC sa negociez o scadere a tarifului la 21 ron? In conditiile in care nu ma intereseaza telefonia si internetul? sau sa ma duc direct cu cererea de reziliere? Desi, daca stau bine sa ma gandesc, n-ar strica sa renunt la optiunea de minute incluse de vreo 5 euro de o am la mobil si sa-mi iau mobilul rds-ului, ca oricum majoritatea minutelor le folosesc cat stau in oras. LE: Argon, eu am si extraoptiune la UPC, platesc 40.5 ron lunar, in timp ce RDS-ul imi ofera acelasi lucru (minus MGM-ul), si telefonia (fixa si mobila, si ce vor ei), la jumatate de pret. Deci nu chiar 8 ron, ci vreo 19. Cam nesimtita reducerea pe care o vreau eu. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 4 Feb 2008, 14:06 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
o sa te obligi pe 2 ani pentru aia 8 ron reducere lunar. Chiar daca acum nu te gandesti sa renunti, 2 ani e mult timp..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Laurentziu83, du-te si fa contractul ala cu RDS-ul acu cat mai poti.
Este o actiune agresiva din partea RDS-ului acum si intra acolo unde nu intrasera inca, peste Astral/UPC, si vin cu o oferta f. buna momentan (21 ron toate posturile UPC+discovery-urile+telefonie) fata de nesimtirea de 35 ron de la UPC. Plus cablare pe canal de cablu, sa arate naibii si aia mai frumos pe hol. Tocmai i-am lamurit pe multi din bloc ce bine e sa fie concurenta, sa ai 2 furnizori de cablu la usa, ba si telefonie gratuita si au inceput sa guite dupa RDS sa vina sa puna. La noi problema e ca vor veni doar de prin aprilie cu TV, ca altfel ieri m-as duce sa reziliez contractul cu UPC si cu servicul lor de rahat digital. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Am inteles, maine ma asez la coada. Cablarea cu canal de cablu o facusera inca de acum jumatate de an in blocul meu, chiar ma intrebam de ce au cablat la usile de la toate babele.
Eu inca de prin noiembrie sunasem la RDS, sa-i intreb daca au servicii de cablu (demult imi sta pe creier sa renunt la UPC), dar nu stia nimeni ce sa-mi spuna. This post has been edited by Laurentziu83: 4 Feb 2008, 14:26 |
--------------------
.
.
.
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
In Bucuresti, Dr. Taberei se poate opta pentru televiziune, internet si telefonie de la RDS/RCS prin intermediul C-Zone. Am sunat astazi la RDS si nu au acoperire in blocul meu.
![]() Si mie mi s-a scarbit de UPC pana peste cap. E cineva de prin Drumul Taberei care are C-Zone? Cum stau la calitate? Ma intereseaza mai mult despre televiziune si internet. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
am sarit si eu parleazul de la nesintitii de la UPC la RDS... nici astia nu-s doctori in public relations si nici client orinted, dar macar au un serviciu ceva mai bun calitativ... iar oferta asta pentru furat clientii de la UPC chiar merita... cel mai mult merita pentru bucuresteni exact acel telefon mobil... minutele incluse si tarifele per minut de dupa cele incluse precum si cele cu alte retele sunt MAI MICI DECAT LA OPERATORII CONSACRATI de telefonie mobila (la contractele clasice, pentru pers. fizice)!!!
la capitolul TV merita si acolo... calitatea semnalului e mai buna decat la UPS iar numarul de programe in baza e mai mare (68 sau 70 in acest moment) atentie insa ca HBO-ul si Cinemax-ul sunt digitale... adica vin cu STB (Set Top Box)... adica sunt valabile pentru una bucata TV (legatura prinn Euroscart sau Component)!!!... misto e ca odata cu HBO-ul mai vin pe digital inca vreo 40 de programe...nu stiu daca chestia asta va dura doar op mica sau o mai mare perioada promotionala sau asa va ramane, insa deaocamdata la mine asa merge... contractat tot pachetul pe 10 ianuarie... instalat TV pe 30 ianuarie... la internet si telefonul fix inca astept... perioada contactuala e de 30 zile lucratoare... telefonul mobil in sa mi-a fost dat si activat la contractare... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma se poate combina czone-ul ala sa mearga wireless (si evident sa intru cu mai mult de 1 calculator) ? ca asta e singurul impediment care ma tine departe de czone si ma face sa optez pt clicknet
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(AL @ 4 Feb 2008, 15:35) Merita cu varf si indesat. Numai pentru nesimtirea cu care au scumpit cu cate 2 lei lunar abonamentul acum un an, ducandu-ma de la 30 la 40 de lei lunar, si scotandu-mi Discovery Civilisation-ul. Nu muream din scoaterea canalului, dar macar asa, de obraz... De asta incepusem cu telefoanele la ei inca inainte sa intre in paine in Galati. Acum 2 saptamani intrasem la ei, dar pentru DigiTV, dar cand m-a anuntat ala ca trebuie sa platesc echipamentele (vreo 300 ron, in conditiile in care nu ma interesa semnalul digital)...Si mai bine ca nu aveau sculele moka si ca nu m-am bagat, acum ma zgariam pe ochi. Si incep sa ma gandesc ca e bun la ceva si telefonul ala, imi permite sa scot o optiune si sa scad factura la mobil. This post has been edited by Laurentziu83: 4 Feb 2008, 16:05 |
--------------------
.
.
.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 4 Feb 2008, 14:11) Laurentziu83, du-te si fa contractul ala cu RDS-ul acu cat mai poti. Este o actiune agresiva din partea RDS-ului acum si intra acolo unde nu intrasera inca, peste Astral/UPC, si vin cu o oferta f. buna momentan (21 ron toate posturile UPC+discovery-urile+telefonie) fata de nesimtirea de 35 ron de la UPC. Plus cablare pe canal de cablu, sa arate naibii si aia mai frumos pe hol. Tocmai i-am lamurit pe multi din bloc ce bine e sa fie concurenta, sa ai 2 furnizori de cablu la usa, ba si telefonie gratuita si au inceput sa guite dupa RDS sa vina sa puna. La noi problema e ca vor veni doar de prin aprilie cu TV, ca altfel ieri m-as duce sa reziliez contractul cu UPC si cu servicul lor de rahat digital. Si eu am renuntat la Astral ![]() Bineee, nici RCS-ul nu e cine stie ce (cum zicea si @AL), inca mai astept sa-mi "puna" internetul (din 4dec.2007) si telefonul, m-au facut sa stau o zi intreaga in casa asteptindu-i si degeaba... sint destul de nesimtiti si astia... Macar i-am "penalizat" pe cei de la Astral... ![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
![]() A inceput deja "razbelul" intre "monopoli"?? Ma asteptam sa inceapa cel mai devreme in vara... Ca "RDS-ist" nu le tin partea ca e loc de muuult mai bine, insa dpdv al preturilor sunt OK Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 4 Feb 2008, 13:29) Eu le-as fi facut si o scrisoare la ANPC ca e practica comerciala interzisa conditionarea achizitionarii unui produs/serviciu de achizitionarea unui alt produs/servciu, conform ordonantei privind comercializarea serviciilor si produselor pe piata (una nr. 99) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Cred ca d.p.v. al calitatii serviciului accesul la net (cel putin, dar si tv) depinde foarte mult de infrastructura din zona - cablare, headend mai liber pentru net, etc. Si eu am renuntat la astral, dar cu parere de rau. Net mai stabil ca la ei si mai apropiat ca si calitate a serviciului de ce scrie in contract nu am mai avut de la altii nicaieri, niciodata. Poate doar romtelecom sa-i bata la calitate in unele cazuri.
erdeesh, evulva sau alte gioarse de retele de cartier? niste glume sinistre, astia iti dau internet "in rafale", parca ti l-ar varsa cu galeata pe sarma. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Am fost azi la punctul RDS RCS si mi-au raspuns ca "de la toamna incolo", mie mi-a picat fata, deja intrebam de ce acte imi trebuie.
"Dom'le, da eu am si canalele de cablu in bloc montate de un an de zile, ce dreaku?" "Pai da, firele prin blocuri le-au tras, dar servere, alea, alea, nu sunt, deci, de-abia la toamna, si ca s-au grabit cu pliantele." Asadar mai trebuie sa suport UPC-ul vreo cateva luni, si sa mai astept pana scot optiunea aia de la telefon. Da oare chiar asa o fi? Nu de alta, dar pliantele sunt personalizate pentru Galati, nu sunt rebuturi din alte parti imprastiate la noi in oras. |
--------------------
.
.
.
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
abia astept si io sa scap de upc. ma bucur de ceea ce citesc aici si anume ca multa lume le trage clapa pentru ca si-o merita din plin. probabil ca din toamna o sa am si eu alta varianta... ca altfel si maiine as renunta la ei.
ce urma de internet au !!! oferta de 10mb pentru...tot sectorul sau poate pentru tot bucurestiul? cred ca aici le scapa ceva. |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 16:36 |