Culmea tupeului la UPC Astral, cica sa platesc un serviciu inexistent
![]() ![]() ![]() |
Culmea tupeului la UPC Astral, cica sa platesc un serviciu inexistent
slaiciprian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|||
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
si la min ein bloc au venit czone au tras reteau pana la fiecare usa si imi cam face cu ochiu oferta lor de net+tv+tel la 50 ron insa nu cunosc pe nimeni care si-a facut ,ma intereseaza in mod special netu sa fie stabil
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
La Czone netul e stabil in 99% din cazuri.Mai au si ei problemele lor ca oricine.Eu sunt abonat la ei de cand s-au deschis...au evoluat mult.Per-total sunt multumit de calitatea internetului furnizat de ei,vitezele cu o mica marja de eroare sunt cele specificate in contract,viteze bune pe metropolitan,dar si pe extern.Mi-am facut si abonament la telefonie fixa RDS prin ei,am sa-mi fac si la cablu tv RDS,cand vor avea optiunea activa in zona mea(crangasi).Cei de la UPC sunt uzi deja,au scapat peste noi o oferta de 15 roni abonamentul,asta ca sa mai ramanem un an la ei in retea...Avand in vedere ca stiu clar ca la RDS posturile TV sunt mai multe ca la UPC,calitatea e oarecum mai buna,iar din cate stiu de la altii,nu cade semnalul la prima picatura de ploaie ca la UPC...am sa le dau sa se sterga la bot cu abonamentul lor celor de la UPC,asta dupa ce m-am sters eu in partea dorsala cu el....
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu tot nu pot sa inteleg cum au distribuit RDS de acum pliantele pentru un serviciu ce se va activa la toamna...
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
la mine veneau la usa inainte cu aproape un an sa dea drumul in bloc... ma refer la net si tel.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
hai ca ma bag si eu in discutie...nu stiu daca nu ati aflat deja... dar cei care aveti cablu TV de la astral puteti face "o reinnoire de contract" si nu mai platiti 34 ron/luna (abonamentu standard) ci platiti 15 ron/luna pe acelasi abonament...
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Da, dar la mine nu prea mai merita "reinnoirea", pana in toamna mai e mai putin de un an.
|
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marso @ 5 Feb 2008, 21:12) dar cei care aveti cablu TV de la astral puteti face "o reinnoire de contract" si nu mai platiti 34 ron/luna (abonamentu standard) ci platiti 15 ron/luna pe acelasi abonament... Umbla zvonul prin targ ca oferta a fost valabila numai pana la 31 ianuarie 2008. Si nici nu prea am vazut-o pe firmament, desi eu cu piciorusele mele am fost la casierie pe 31 decembrie 2007 O sa ma duc la casierii sa ma documentez cum trebuie |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
toti fura:) toti sunt mari hotomani:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
klaus...mergi la casierie si sopteste-i tipei ca esti abonat UPC si te intereseaza ce oferta au daca treci la ei... e un pliant patrat, cat o carte postala/felicitare
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Boon, am fost la casierie.
Trec peste spectacolul demn de stirile de la ora 5 (la rubrica "batai si ciomageli intre interlopi") pe care il faceau niste cetateni pe acolo ca la blocul vecin era oferta si la ei nu... Treaba sta cam asa: e o smenozeala jegoasa. Oferta este DOAR (si numai) pentru blocurile la care a venit concurenta, in speta RDS. Deci numai si numai acele blocuri pot beneficia de oferta. Oferta este pe sestache, e facuta "de la centru", nu la casieriile normale, te contacteaza telefonic personal ca sa ti-o faca. Deci probabil atunci cand o sa-mi pun eu rds in bloc o sa ma sune si de oferta asta. Cred ca o sa fac o reclamatie la anpc pentru preturi diferite la acelasi serviciu. Trebuie sa studiez baza legala. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
...si cred ca vom fi foarte atrasi de oferta UPC cand va veni RDS-ul.
Auzi, deci ei se multumeau foarte bine cu 15 ron pe luna, dar nu-i deranja sa ia 30, asa, de chichi, si 40 in cazul meu. Dar daca ii sun si le spun ca renunt cu totul la cablu, ma mai tin cu 15 ron? Ca nu m-ar deranja prea mult. Aplic si eu metoda "popota", poti sa mananci sau sa nu mananci. This post has been edited by Laurentziu83: 6 Feb 2008, 16:31 |
--------------------
.
.
.
|
|
cristi_vb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 July 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine in bloc este Astral si de vreo 2 luni a aparut si RDS care ne-a oferit TV (cu mult mai multe programe fata de astral) + telefon cu 22 lei. Imediat au aparut si cei de la astral cu oferta lor de 15 lei dar doar un an. I-am dat afara si am trecut la RDS. Se vede mult mai bine. Cand aveam astral am facut zeci de reclamatii ca se vede execrabil si invariabil raspunsul era ca e de vina cablul care il am eu in casa (montat tot de ei) si sa schimb cablul pe cheltuiala mea.
Cand m-am dus sa reziliez contractul m-au pus sa platesc o luna intrega cu toate ca eu nu am beneficiat decat de 15 zile. Le-am spus ca daca vor le platesc pe 15 zile si nu au acceptat. Nu le-am mai platit nimic. |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Daewoo Matiz
2006 / 2004 Fericitul castigator al unui loz necastigator.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(klaus @ 6 Feb 2008, 17:16) Cred ca o sa fac o reclamatie la anpc pentru preturi diferite la acelasi serviciu. Trebuie sa studiez baza legala. Chiar ti-as ramane foarte recunoscator, daca ai face treaba asta !!! Si nu numai eu, cred ! Ai face o mare pomana ! Si stiu ca mai faci din cand in cand ... ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am gasit si eu pe clanta un cartonas cu oferta RCS/RDS, cica 21 ron pachet baza special 68 programe + telefon fix + mobil. Pe verso e aia cu 45 ron cablu + net + fix + mobil...
In ce consta pachetul asta special de 68 de programe? Sper ca nu-s 40 de programe tip Taraf din Arabia Saudita... Si altceva, eu deja am net + fix (si am inteles ca daca ma zbat tare as putea primi si un mobil) la ei (am migrat in decembrie cand firma la care eram abonat a fost inghitita de UPC si tocmai se nimerisera si RDS-ul prin zona...), daca vreau si TV (care include la randul ei tel. fix) ce fac, imi pun 2 telefoane ?? Sau lasa ceva la pret? Sau imi refac contractul si ma trec la pachetul full tv+net+fix+mobil (eu abia sunt in cele 3 luni gratuite de net si tel...)? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Gogu, cred ca pe varianta asta a semnat maica-mea. Ideea e in felul urmator: iti instaleaza un fix si iti dau si un mobil. Minutele gratuite/incluse sunt impreuna pe fix si pe mobil. Vorbesti pe unul se consuma din minutele comune. Cu netul n-as putea sa iti zic inca, abia de o saptamana si ceva il am. Pana una alta se misca ok. Fixul functioneaza. Si cam atat, ca nu vb eu la el. Eu sincer am renuntat la Astral din multe motive: preturi mari, probleme tehnice care dureaza cu lunile, limitare la torente (stau cu unul de 2 saptamani in 1kbps. Da-l dracu, chiar nu am atatea surse din 200 si ceva care sa sara de 1k?) plus flood-uri din routerele lor.(mi-au pus un server in cap ca mi-au umplut hdd-ul in loguri - slackware, avea log rotation prost facut de la mama natura). Si cand le-am zis ca ma floodeaza un router din cluj tot eu am fost luat de prost, desi le-am dat zeci de mega de loguri.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@zamolxes: m-am exprimat incalcit, am vrut sa zic ca din decembrie sunt client RDS/RCS (bine, contractul il facusem din octombrie
![]() Acu' vreau si TV, iar abonamentele TV includ si ele telefon fix si mobil (iar fix deja am). Cum se procedeaza? Ca, practic as plati de doua ori acelasi serviciu (cel de telefonie), ca doar nu-mi mai pune un fix... This post has been edited by GoGu: 6 Feb 2008, 23:49 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Cred ca cel mai bine te duci la ei si vorbesti, practic ei au tot interesul sa te mentina de client, si ti-ar gasi o varianta. Daca dai peste vreo pitipoanca de 19 ani ce nu are habar pe ce lume traieste, cauta sa vorbesti un nivel mai sus.
Si pe cartonul pe care l-ai gasit pe clanta usii e lista cu cele 66 de canale. Nu ai posturi arabesti, dar de DDTV, OTV, Taraf TV, Etno TV,Favorit TV, Cosmos TV, Euforia, Romantica, Fashion TV, Mezzo, Acasa, nu scapi, se regasesc in toate grilele televiziunilor ce se respecta. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 7 Feb 2008, 10:15 Attached thumbnail(s) 07022008520.jpg ( Size: 396.68k ) Number of downloads: 56 |
--------------------
.
.
.
|
|
pick73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 52 Joined: 11 November 04 From: --- ![]() |
apropo de zvonuri se aude ca Orange e interesat de UPC, initial au cochetat si cu Atlas Telecom da cica ei nu ofera si TV. Stie careva mai multe sau clasez cazul la zvonuri?
|
--------------------
---
---
1900
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Zvonuri-nezvonuri, UPC mai intereseaza pe cineva?
|
--------------------
.
.
.
|
|
GoGu |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 7 Feb 2008, 10:06) Si pe cartonul pe care l-ai gasit pe clanta usii e lista cu cele 66 de canale. Nu ai posturi arabesti, dar de DDTV, OTV, Taraf TV, Etno TV,Favorit TV, Cosmos TV, Euforia, Romantica, Fashion TV, Mezzo, Acasa, nu scapi, se regasesc in toate grilele televiziunilor ce se respecta. ![]() La noi e alta versiune de fluturas, e vorba de 68 de posturi dar nu e data lista lor, e doar oferta de net, 2 abonamente cred noi cu 3Mbs net si 30Mbs metropolitan, respectiv 5 Mbs net si 50 Mbs metropolitan (nu zice cat costa fiecare)... Iar Mezzo si FashionTv nu ma deranjeaza deloc ![]() DSC00050.JPG ( Size: 72.46k ) Number of downloads: 47 scuzati calitatea, camera de la telefon la lumina artificiala e groaznica... This post has been edited by GoGu: 7 Feb 2008, 20:38 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
"(stau cu unul de 2 saptamani in 1kbps. Da-l dracu, chiar nu am atatea surse din 200 si ceva care sa sara de 1k?) "
Incearca encryption din optiuni. Daca n-ai optiunea asta incearca utorrent sau azureus. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Am encryption enabled din cate stiu eu. Oricum o sa verific. Oricum deja nu ma mai intereseaza ce se intampla pe conexiunea de astral. Am cerut de la inceputul lunii sa fie reziliat, am numar de cerere, etc. La sf lunii le duc modemul si din momentul ala sunt astral-free.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Azi am facut contractul cu RDS, net la 3 MB banda, si telefon cu 1000 min in RDS si 100 in alte retele fixe, costa 35 de ron. Ce e curios, este ca la toti cunoscutii care au abonamente RDS banda declarata de ei e minimul, nu maximul ca la UPC, de exemplu, tot la abonamentul de 35 ron , cei care il au deja si la care le-am testat banda au 7-8-9 mega, si 4-5 in W/E...curios..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu am contract pe 4 mb la providerul meu metropolitan si sub 4.4 nu scade viteza la giganews. Bine, mai sunt unele momente seara cand sta la 3, dar rar si niciodata nu mi s-a intamplat sa mearga incet.
Pe Speed test am prins si viteze de 40+ mb in tara. Eu am sa ma mai duc si la alt punct RDS, intrucat am vazut la cineva ca si-a luat telefon mobil de la ei, deci nu prea cred ca doar la toamna ii vor da drumul. |
--------------------
.
.
.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Laurentziuleeee, n-am vazut eu bine, sau au si TV1000 ?
Ho, nu sariti, obsedatilor ![]() This post has been edited by cristi.r: 13 Feb 2008, 17:11 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
eu zic sa aruncati un onchi si aici.... http://www.rcs.ro/oferte-docs/PACHETE%20DE%20PROGRAME.pdf
This post has been edited by andreiutzu: 13 Feb 2008, 17:22 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
la upc foloseam utorrent cu criptare activata. mergea fara probleme. daca nu ai verde la utorrent vezi setari din firewall.
un fel de tutorial facut de mine: http://rapidshare.com/files/37526063/DacaE...aPeTorrente.rar |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:38 |