probleme macarale electrice
![]() ![]() ![]() |
probleme macarale electrice
MIH |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 238 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4/ex.Dacia Sport Coupe 1.6
-
- B-85-MIG
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Dar nu este mai bine sa mergi in service ca tot trebuie sa rezolvi si problema cu garantia???si daca garantia e OK atunci nu merita sa te bagi tu la macarale ca de aia e garantie!!!
This post has been edited by lau0678: 9 Dec 2006, 13:42 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
nyll007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
salut
am si eu exact aceeasi problema dar am zis sa stept pana la revizie la mine in plus s-a zgariat si geamu stanga fata |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|
MIH |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 238 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
ai avut cumva paravanturi montate?
|
--------------------
Dacia
-
- B-85-MIG
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Eu am patit la fel si la prima revizie mi-au schimbat cu totul macaraua pt. ca nu-s ce plastice erau sparte. Daca mai aveti pic de garantie nu mai stati pe ganduri.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
daca nu mai aveti garantie, puteti incerca sa desfaceti fetele usilor si sa ungeti mecanismul macaralelor (daca geamurile scartie sau trancane la deschidere).
asa am procedat si nu mai am probleme. |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
MIH |
![]()
|
@edv_ro: dar se mai misca stanga dreapta (pe sina) ?
ma gandesc ca la mine nu ar ajuta o simpla ungere ba mai mult....s-ar putea sa se miste mai rau ![]() |
--------------------
Dacia
-
- B-85-MIG
|
|
MIH |
![]()
|
gata am reusit sa rezolv pe jumatate problema
mi-au schimbat macaralele de pe fata, a mai ramas una pe spate de reparat sau inlocuit vor decide atunci. |
--------------------
Dacia
-
- B-85-MIG
|
|
nyll007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
deci sa inteleg ca o sa-mi schimbe si mie macaraua:P
ce bine imi place de baieti astia de la dacia schimba tot de fapt asta e politica lor ieftin si cat mai prost |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|
MIH |
![]()
|
offtopic: si mai au o politica, iti schimba max 2 macarale chear daca ai mai multe defecte.
dupa ce o schimb si pe a 3-a o sa va dau mai multe amanute....oricum daca aveti probleme cu macaralele si aveti paravanturi montate da-ti-le jos cand mergeti la garantie. |
--------------------
Dacia
-
- B-85-MIG
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce o sa o schimbi pe a 3-a n-o sa ai ce amanunte sa mai dai... Ca intra in vigoare alta legislatie...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Iata-ma postind si pe aici...
![]() Nu stiu daca e o problema grava sau urmeaza sa se agraveze, de aceea intreb si eu daca a mai patit careva si cum a rezolvat. Cu geamul (sofer) deschis cit de cit (intr-o pozitie 'intermediara'), se misca in sus si in jos (in partea dinspre stilpul dintre usi) cam 2cm daca il apas sau il trag in sus cu mina. De altfel macaraua functioneaza corect (deocamdata), numai ca geamul are acest joc, cel de la pasager nu are nici un "joc" si sta ferm pe pozitie. Inainte de a ajunge prin service (sau de a demonta fata de usa - sa stiu la ce sa ma astept sa vad prin usa) intreb poate stie cineva cam ce s-ar fi putut intimpla (ceva desprins/rupt pe la suportul de prindere a geamului in macara) si daca se poate remedia "in parcarea din spatele blocului". Daca ati avut "experiente" de genul descris mai sus, 'please advice'! ![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Este normal acel joc.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai numai la usa/geamul soferului ?
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca tragi la pasager mai cu forta o sa vezi ca face si ala. Si chiar daca se schimba macaraua, tot la fel o sa faca. Problema este ca macaraua este cu un singur ghid. Si din cauza asta apare jocul
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mariuscond |
![]()
|
M-am mai "linistit".
"Problema este ca macaraua este cu un singur ghid". Adica geamul e prins de macara intr-un singur punct? Ca daca e asa nu ma mai mira... Multumesc! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu. Exista un singur ghid pe sina care se plimba macaraua. Geamul este prins in doua suruburi.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 07:12 |