ATV, Rezonabil
![]() ![]() ![]() |
ATV, Rezonabil
nairam |
![]()
|
||
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|||
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Mda
Am vazut la un super/hyper market un ATV la 3900 lei. Imi pare rau ca nu am luat date mai multe despre el, stiu doar ca are 200 cmc, tractiune spate si ... cam atat (din ce am vazut eu). Poate stiu altii mai multe detalii ca tot vine vara ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
mie mi se par niste porcarii atv-urile astea...prin tarile cu apa calda le vezi in principal la padurari, jandarmi montani, salvamari si in general la autoritatile din zona. In unele tari chiar este interzis sa mergi cu ele pe sosea din cauza slabei stabilitati in curbe, franelor slabe si in general datorita faptului ca nu satisface normele minime de siguranta. In strainatate ATV-ul este un vehicul utilitar nu unul de agrement.
Sunt perfect de acord ca mersul prin padure aiurea cu ele (sau pe plaja) si chiar pe drumurile publice in mare parte este o expresie a prostului gust, lipsei de bun simt sau in cel mai rau caz o dorinta de a arata ca ai iesit din foame. Personal, decat un ATV mai bine un 4x4 mic (gen Suzuki Jimny sau Samurai) |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
depinde ce faci cu el....daca vrei ceva puternic sa mearga pe absolut orice teren....peste copaci rasturnati prin padure....sau mai stiu eu
![]() ![]() daca vrei ceva mai "dinamic" cu care sa poti merge aprope orice teren....cu care poti face drifturi sau diverse cascadorii....cu un sprint mult mai bun dar mai putin comode si mai mici (maxim 2 pasageri-in unele cazuri putin inghesuiti ![]() pentru un profesionist sau pentru o persoana ce vrea sa il alerge pe asfalt recomand un model cu motor de 400 tractiune spate lant.....acestea sunt cele mai rapide (peste 110 km/h)...cele mai sprintene (te ridici fara sa vrei pe rotile spate daca nu esti atent)....se descurca foarte bine si pe teren accidentat dar costa cel mai mult (chiar nu stiu acum sa dau un pret)....sunt deasemenea cele mai periculoase....un astfel de atv este pentru cei priceputi sau nebuni....in nici un caz pentru o cabana la munte.... de cele de 50 nici nu vorbesc..sunt varza.... deci cele mai "convenabile" sunt: - 4x4 de 600-800 pentru plimbari prin padure sau aventuri extreme; - 2x4 de 200-250 pentru distractie mai mare-cascadorii, drifturi, liniute etc; - sau ceva intre....un 4x4 cu motor de 400 ![]() numai bine ![]() This post has been edited by Tince1290: 4 May 2009, 20:08 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 12:41 |