DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> thunder77 in SUA :)), poze poze poze

thunder77
post 9 Aug 2008, 08:47
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Dragii mei iata citeva poze din insorita Californie unde stau pina pe 24 august.
poze

--------------------
Renault Clio Symbol 2006 Fidji - B-48-GIO
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
antifizic2
post 9 Aug 2008, 08:53
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti- Romania

buey si eu ajung in california dar mai pe la sfarsitul lui septembrie

nr meu de telefon e: 406-451-3183 suna daca e ceva

PS: daca treci prin montana/Big Sky , dau o reducere la cazare biggrin.gif

This post has been edited by antifizic2: 9 Aug 2008, 08:53

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi 2004 - B-57-LXF
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
+
thunder77
post 9 Aug 2008, 19:31
Post #3

Membru autentic

Bueiiii eu pe 24 august vin in tara.Asa ca nu ne mai intilnim ca faceam o intilnire reno si in SUA... biggrin.gif

--------------------
+
Alexu7
post 9 Aug 2008, 19:32
Post #4

zān

From: Europa

sa intelegtem ca ai 32 de ani? la multi ani, pensionarule tongue.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
thunder77
post 9 Aug 2008, 19:39
Post #5

Membru autentic

Alexu7 da asa e! Am imbatrinit... tongue.gif Multumesc! wub.gif

--------------------
+
sadi
post 16 Aug 2008, 15:39
Post #6

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori

thunder, spune-ne ce ai vizitat, ce mai vizitezi...

--------------------
VW Passat Confortline 2.0 TDI 140 cp 2009 - numar de moldova :)
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
thunder77
post 18 Aug 2008, 00:22
Post #7

Membru autentic

Tanti moderatoarea am vizitat Las Vegas, Venice Beach, Palm Springs, Queen Mary, Long Beach, Hollywood, Beverly Hills; urmeaza Disney, San Diego si/sau San Francisco...
Mult nu mai am.Pe 26 plec si ajung in Romanica pe 27.
E cam aiurea fara masina aici dar asta e.Matusa mea nu are asigurarea si pentru mine.Marti am inchiriat un Ford Focus pentru 3 zile, asta ca sa nu plec de aici si sa zic ca nu am condus... tongue.gif

--------------------
+
dcsiki
post 21 Aug 2008, 15:05
Post #8

Membru autentic

From: Brasov

Am fost si eu in aprilie/mai cam pe unde ai umblat :
Las Vegas, Laguna Beach, Palm Springs, Long Beach, Hollywood, Beverly Hills,Disney, San Diego -Sea World , San Francisco, Los Angeles, Grand Canyon , Lake Powell , Yosemite.

Incearca sa vezi daca mai ai timp : Grand Canyon , Lake Powell , Yosemite , cel putin marele canion este foarte spectaculos ca marime si lacul de acumulare Lake Powell ca intindere .... am luat o excursie de 5 ore cu vaporasul si am vazut si Rainbow Bridge.

De condus am condus cca. 300mile cu cumnatii de acolo si cca 250 mile singurei ghidati de gps ... atentie la limitele de viteza si sa nu faci slalom pe autostrada ca sigur te opreste "patrol police "
In rest circulatia este mult mai simpla , exista numai stop ( atentie la 4 all stops ), sens giratoriu nu exista acolo , semafoare si atentie la semne/limitele de viteza sunt trecute dupa fiecare intersectie .

BAFTA

This post has been edited by dcsiki: 21 Aug 2008, 15:14

--------------------
VW Bora 2002 Break
older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci
+
thunder77
post 23 Aug 2008, 10:00
Post #9

Membru autentic

dcsiki merci de informatii.
Miine duc masina inapoi;a fost un Chevy Malibu model 2007 2.4 V6 cred...vruuuum mamaaaa ce acceleratii faceam. biggrin.gif

Ce sa zic am scapat fara amenzi...sper biggrin.gif , nu am mers pe contrasens...deci per total a iesit bine.Fara GPS esti mort, pina si varul meu foloseste.Cu semnele le nimerii io ca erau pentru prosti radmasa.gif si eu is un pic mai destept... tongue.gif ;mi-a placut aia cu NO U turn care e si scrisa dar are si semn separat !!! icon_mrgreen.gif
De vizitat nu am apucat sa tot ce mi-am propus dar vor mai fi si alte ocazii,de aia am viza pe 10 ani,bani sa fie si sanatate! biggrin.gif

In rest imi lipseste Intilnirea Reno Forum din Bucuresti!Se aude?! biggrin.gif Hai ca aduc bobo din America... icon_mrgreen.gif
Sosesc miercuri pe 27 august in tara dupa vreo 18 ore de zbor... blink.gif

--------------------
+
sadi
post 27 Aug 2008, 20:23
Post #10

tanti moderatoreasa

thunder, ai ajuns? cu bine? unsure.gif

--------------------
VW Passat Confortline 2.0 TDI 140 cp 2009 - numar de moldova :)
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
ady85btz
post 28 Aug 2008, 12:35
Post #11

Membru onorific

cat te-a costat fordu de inchiriat? cat era gazu la ei?

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
nairam
post 25 Sep 2008, 11:08
Post #12

Posesor de bebelus...

Interesante detalii..... Scuze ca "ma bag" si eu dar intentionez ca la anu sa vizitez cam o luna USA, impreuna cu sotia ..... Intentionam sa facem urmatoarea chestie: Aterizare in Washington .... Inchiriat masina, vizitat vreo 3- 4 zile, apoi New York 3-4-5 zile, plecat spre Niagara, apoi Chicago, continuat pe route 66 (ma rog pe autostrada noua) vizitat Las Vegas, Los Angeles si San Francisco apoi decolat spre romanica .... Total vreo 6000 KM nu este mult avand in vedere ca anul asta in 2 saptamani am facut 5000 km in europa in doua saptamani din care 1 saptamana vizitat parisul.... Vrem sa vedem america .... din fuga ....
Estimam costurile pentru 2 persoane 30 zile cam asa:
3000 avionul, 3000 inchiriatul masinii, 3000 cazarea, 3000 de cheltuiala.... total vreo 12.000 USD pe langa care cred ca ar trebui sa mai pun cam vreo 3000 pentru situatii de urgenta.... total vreo 15.000... pentru aproximativ 30 de zile din care scad avionul ... deci o sa am la mine cam 12.000 usd. Am estimat corect?
Sa vedem daca ne dau astia viza ...... pentru ca nu avem "chemare" dar avem un bebe care ramane acasa, o rata ipotecara, o proprietate 2 firmulite ....
Ceva sfaturi? va rog .....
Cum sa fac cu banii ? Ma gandeam sa tin jumate pe 1-2 carduri iar restul sa-i iau cash .... Ceva harti pentru gps cu drumurile USA?

This post has been edited by nairam: 25 Sep 2008, 11:13

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
mardan
post 2 Oct 2008, 14:40
Post #13

Membru incepator

Ce vrei tu sa faci, cam asemanator am facut eu in 1993 (cam demult) cu aterizare la Washington si pe urma Texas si New Mexico (dus intors cu masina). Ca niste concluzii personale, nu compara mersul pe distante lungi in America cu cel din Europa. In SUA autostrazile sunt in general drepte pe portiuni mari, in nord au pe margine paduri iar in sud campuri asa ca e o plictiseala si o monotonie de nu se poate, de aceea si oboseala fiind mai mare. Noroc cu exiturile bine marcate (destul de dese) in care gasesti moteluri, fast-fooduri si alte chestii de gen si care mai rup monotonia. In New Mexico am mers prin desert vreo 3 ore si ceva intre Albuquerque si Santa Fe fara sa vad tipenie de localitate (nici macar in zare) si doar vreo 2 masini. Atentie la politie care nu prea se joaca acolo. Si atentie mare la trailere, tirurile alea mari, care tind sa te traga dupa ele pe autostrada la viteze mari. Cand vezi o namila din aia in spatele tau nu prea ai o senzatie placuta. O alta recomandare, masina obligatoriu cu cruise control, ca o sa te ajute. Eu am facut totul 2 pers. sub 10000 $ dar pe atunci benzina era intre 1 si 1.5 galonul iar salariul minim orar de 4.65$. Ce vremuri. Oricum, drum bun si enjoy the ride...

Pentru cheltuieli eu am avut cash pentru cheltuielile mici ocazionale si card American Express pentru restul. Nici o problema... Daca tii la GPS vezi daca poti sa iei masina cu asa ceva pe ea. Ar trebui sa se poata. Daca nu drumurile sunt extrem de bine marcate si hartile obisnuite sunt mult mai utile ca in Europa...

This post has been edited by mardan: 2 Oct 2008, 14:46

--------------------
Renault Clio 2006
Renault Clio II Bicorp Campus Dinamique 1.4 16V 2006
Seat Leon 1.4 TSI Style 2010
+
EinarN
post 17 Oct 2008, 21:22
Post #14

Membru autentic

Daca totul merge bine asa cum vreau eu, cel tīrziu in 2010 mi-am pus Dacia Sandero īn container si directia SUA cu ea. Vreau sa fac turul SUA (Route 66 inclusiv), sa ma plimb cu ea prin New York, Chicago, Baltimore sa urc sus īn Canada la neamuri īn Winnipeg, napoi jos pīna īn Dallas, sa traversez macar o data īn viata cu ea Las Vegas, ulterior prin Portland - Oregon, L. Angeles, Higway 1, Rocky's si īn cele din urma īnainte de īntoarcerea spre est, sa ma plimb cu ea īn Beverly hils pe Rodeo Drive asa de ...sanki, cu Dacia Sandero si nu cu un tanc V 8 american wink.gif

This post has been edited by EinarN: 17 Oct 2008, 21:23

--------------------
+
cmandrei
post 20 Oct 2008, 14:48
Post #15

NEWSMAN

From: Bucuresti/Targu Mures

Cat te costa sa o duci acolo ?

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
aleksanders
post 20 Oct 2008, 14:53
Post #16

.

From: ...

cam 1000 dolari pe container- dar cred ca te duce mai mult asigurarea containerului - si cam 2 luni stai si astepti daca vaporul a prins furtuna pe mare si a mai pierdut ceva containere biggrin.gif - dar nu stiu daca o s ail lase sa circule cu ea- au alte norme de siguranta la masini fata de cele europene blush.gif

--------------------
. . . - .
....
+
adip
post 20 Oct 2008, 15:14
Post #17

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(EinarN @ 18 Oct 2008, 06:22)
Vreau sa fac turul SUA [...] cu Dacia Sandero si nu cu un tanc V 8 american  wink.gif
Ai grija sa nu te mature de pe sosea tancurile alora cand trec pe langa buburuza tragand barci, rulote sau alte case pe roti smile.gif Ochii in retrovizoare si, cum ii vezi de departe, tragi mult in afara soselei, ii lasi sa se duca dupa care o iei din loc iar smile.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
driverx
post 20 Oct 2008, 15:25
Post #18

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(EinarN @ 17 Oct 2008, 22:22)
Daca totul merge bine asa cum vreau eu, cel tīrziu in 2010 mi-am pus Dacia Sandero īn container si directia SUA cu ea. Vreau sa fac turul SUA (Route 66 inclusiv), sa ma plimb cu ea prin New York, Chicago, Baltimore sa urc sus īn Canada la neamuri īn Winnipeg, napoi jos pīna īn Dallas, sa traversez macar o data īn viata cu ea Las Vegas, ulterior prin Portland - Oregon, L. Angeles, Higway 1, Rocky's si īn cele din urma īnainte de īntoarcerea spre est, sa ma plimb cu ea īn Beverly hils pe Rodeo Drive asa de ...sanki, cu Dacia Sandero si nu cu un tanc V 8 american  wink.gif
*

Desi de cand nu mai gandesc ca un copil nu suport abordarea americanilor in privinta masinilor, totusi...for good old times ma bate rau gandul sa fac si eu Route 66. Dar cu toate conceptiile mele de acum, Route 66 nu merita de facut cu o coaja europeana, ci tocmai cu una americana tongue.gif.

This post has been edited by Lucman: 29 Oct 2008, 09:43

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
nea Pandele
post 20 Feb 2009, 07:14
Post #19

Membru incepator

From: California, USA

Hei fratilor-cumnatilor, am dat peste acest forum si subiect mai mult sau mai putin intimplator. Orisicum, daca cineva are nevoie de amanunte privind o calatorie cu/fara msina in S.U.A., in special in California, pune-ti o intebare pe forum si voi incerca sa va ajut. Locuiesc in California din 1990 si am umblat cite ceva prin America si prin Europa, asa ca pot compara cit-de-cit.

--------------------
BMW 325i 2006
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 11:31
Forum Renault