Nesimtirea la cote maxime
![]() ![]() ![]() |
Nesimtirea la cote maxime
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
manifestarile astea au o explicatie medicala: Alzheimer..
|
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
asta e ministrul culturii la noi ?!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: gata m-a convins sa ma duc la vot !!!!! jos cu PSD-ul!!!! buuuuuuuuuuuuuu.
"sarmanii canadieni" care n-au ce manca, ca d-aia fug romanii din tara, sa moara de foame in canada. pe langa nesimtirea crasa de care da dovada acest "om al culturii" cat de penibil poate sa fie. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Abia acum am citit interviul, bravo pentru Carol Sebastian. A reusit sa scoata la lumina tot veninul, toata mizeria morala, tot dispretul funciar de care este in stare acest individ libidinos care are nerusinarea sa ocupe fotoliul de ministru al culturii. Pe scurt: Cine nu este cu noi este impotrrrrriva noastrrrrra! Heil Führer!
Revoltator! |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ashu nu stiu de ce te miri de pozitia lui. La fel cu Iliescu, omul asta nu se mai poate schimba. E si un fel conservatorism care vine oricum cu virsta dar la ei este ceva odios. Oamenii astia nu pot accepta realitatea si cred purtatorii adevarului absolut. Sa vina alegerile alea mai repede.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
j...n imputit :evil:
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
2 10 gura de lumpenu' ..zdii! Voi ati reusit sa cititi tot articolu'? Mie mi s-a suit singele la cap dupa primul sfert..... :vmad:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce-i mai, sa inteleg ca nu sunteti de acord cu el? Lumpenilor! biggrin.gif
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Mai animalelor" :oops:
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Lasati intrerupatorul la locul lui si mereti la vot fratilor ... si votati ... invers ... ca nici cultura noastra nu mai seamana cu a lor !!!
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
Am citit si eu... Penbil... cultura, huh?
Arogant, PSD'ist, prost crescut si... nespalat (opinia mea). Trista treaba, mama ei de viata! :cry: |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Din pacate astia ne conduc! Incotro? Cu siguranta nu stiu nici ei!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Incotro ? Spre robia noastra si bunastarea lor!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
am citit primele fraze si m-am enervat...
nu degeaba se lua unchi-miu de el pe timpul cand psd-ul era in opozitie, cand se intalneau destul de des pe strada, pe langa dorobanti; il facea de fiecare data criminal de ajunsese sa-l recunoasca pe unchi-miu si-l ocolea cand il vedea.. ce-i drept e ca nici unchi-miu nu e zdravan la cap; porc imputit.. profu meu de istorie zicea de el ca ar fi fost meserias daca nu se baga in politica; |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
Iorga cum a facut? Acu' nu ca s-ar compara dar oricum..... Bobo transmite-i felicitari din partea mea unchiului tau.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
M-a marcat urmatoarea fraza:
Deci nu avem voie sa-i contestam pt. ca ei sunt cei mai buni. Asta e gandire stalinista pe cuvant. Acuma pe bune, nu e nimeni pe langa el sa-i zica ca a luat-o razna de tot? O face constient sau s-a rupt complet de realitate? El, ca mare profesor de istoria artelor, cand sta acolo cu toate hurjumele alea de oameni din capu psdului, sta si se gandeste: uite echipa castigatoare, noi suntem cel mai bun lucru pt. tara asta?! Parerea mea e ca asta n-a fost niciodata un mare om de cultura, ci un biet dictionar ambulant. Un porc infatuat lipsit de inteligenta, dar cu o capacitate mare de memorare. In era calculatoarellor cu hardisk de 80 de giga existenta lui devine futila. Impusca-te boule! |
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
acum nu stiu cat de mare ar fi fost, ca nu l-am ascultat niciodata mai mult de cateva minute la veo emisiune culturala, dar chiar nu merita sa ne enervam pe specimenul asta; linge si el pe langa iliescu; cu asta am io ce am...restul sunt lingai...
|
-------------------- |
|
dumitru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 October 02 From: Sydney ![]() |
Da; e penal; cea mai de voma chestie pe care am citito eu in ultimele luni. E absolut infricosator interviul asta; daca ar fi dat de un nebun nu ar insemna nimic; dar e dat de Ministrul Culturii si e clar ca reprezinta un curent, o stare de spirit din zona PSD, nu e o chestie ratacita printre multe altele. Intr-o tzara normala interviul asta ar fi insemnat sinucidere politica definitiva; Iliescu gandeste acelasi lucru, dar nu mai exprima in acelasi mod ca in 1990; acuma umbla cu cioara vopsita; s-a prins si el de anumite chestii si face pe tolerantul; si se abtine sa spuna in public ce gandeste.
Probleme este ca totul pare sa se indrepte spre un rahat imens. PSD-ul a rezolvat si ultimele chestii din mass-media care erau contra lor: - Antena 1 s-a vandut pt locuri in parlament. Celelalte 3 televiziuni mari: tvr, protv, prima era demult pupincuristii psd-ului. - Azi s-a anuntzat ca Nistorescu o sa-si dea demisia de la Evz Zilei => ziarul principal care critica PSD. Riniger si-a facut datoria fatza de PSD. - Se pare ca in curand o sa rezolve si Romania Libera cu nemtii prieteni ai lui Nastase - Adevarul nu este nici in car nici in carutza; doar ei primesc cea mai multa publicitate guvernamentala. Ce mai ramane. NIMIC. Si te intrebi in aceste conditii ce sanse are Aliantza la toamna; teoretic nici una; numai o rabufinire a oamenilor mai poate rezolva problema -> un vot contra la ambitzie. Ma gandesc si eu acuma; ce ar simte un psd-ist convins sa zicem ideologic de ei (daca se poate asa ceva; daca se poate asa ceva cu orice partid din Romania), care judeca, cand vede ce se intampla; oare nu ii vine sila; Parca era un psd-ist convins pe aici pe forum (nu mai stiu cum il chema). Jalnici si astia din UE daca o sa ne dea unda verde pe criterii politice (ca pe realitatzii nu se poate), o sa le dea astora de la PSD o diploma pe care nu o merita, de care o sa profite ca nemernicii la alegeri. Jalnic. |
--------------------
Honda
Civic GLi 1.7
- -
|
|
costi |
![]()
|
Il cheama misterb si e pe aproape.
Hai sa-l strigam: MISTERBBBBBBBBB.... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
Chiar ma intrebam de ce nu intervine-n discutie. Probabil ca ii e teama ca iar isi atrage oprobiul public, se scapa la gura si isi ia ban....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
Pai abia a scapat din ghearele voastre si s-a dus omu' pe reno ca acolo-i liniste, uritilor... :oops: :mrgreen:
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
Off topic:costi, ia arunca un ochi pe topicul cu Irak-ul, sa vezi cam cit de dur se discuta si sa vezi cam cit de mult am sarit unul la gitul celuilalt (ashu, maddan, eu). Daca ar vorbi si el asa si si-ar pastra ideile, nesarind din lac in pom si pastrindu-se intr-o limita decenta a limbajului (fara aprecieri si injuraturi), e mai mult decit binevenit!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:10 |