Reclama iti plateste rata la masina, reclame pe masina prin AutoPres
![]() ![]() ![]() |
Reclama iti plateste rata la masina, reclame pe masina prin AutoPres
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
scuzati-ma insa e o chestie de care nu stiu daca s-a tinut cont:
Ei zic ca platesc 150 eur/ /luna. Asta inseamna ca incaseaza de la clientul platitor de publicitate 250 eur minim / luna. (ca mai sunt taxe, impozite, salarii, cheltuieli administrative, profituri, etc) Acum imi pun si eu problema modelului de business: de ce as vrea eu ca firma sa le dau astora minim 250 euro / luna pentru o reclama pe masina ALTUIA cand de banii astia pot sa imi platesc rata de leasing la masina PROPRIE a firmei de care ma pot si folosi pentru a o da agentiilor de vanzari, personalul propriu, etc..E drept, odata cu masina mai vin cheltuieli in plus dar are si un rol direct productiv si aducator de venituri. Eu ca firma nu as da pentru nimic in lume 250 euro / luna pt o reclama inexistenta practic. mie mi-a mirosit a teapa de la inceput. in plus nici in vest nu am vazut asa ceva iar faptul ca nu exista acolo spune ceva. |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pana la urma este exaxct ca si in cazul caritas dar la o scara muuuult mai mica...unii au profitat si au luat banuti cateva luni poate chiar un an, altii au profitat si au luat teapa...acuma fiecare dupa cum s-a gandit la un backup.... pt. cine a luat masina si poate suporta rata fara ajutorul lor nu este nici o problema, pt. cine nu..... ce sa zic imi pare rau pt. ei...pana la urma nu te pune nimeni sa semnezi cu forta...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Pentru reclama pe masinile ALTUIA (nu a firmei) trebuie platita taxa la primarie. Deci toti cei care au reclama aia pe masina ar trebui sa plateasca taxa la primarie (nu stiu cum o fi in cluj, dar in Bucuresti as e). Daca ar fi masina firmei la care se face reclama nu se mai aplica treaba cu taxa.
2. Pentru veniturile din aceasta activitate trebuie platit impozit pe venit. Si acuma: a) daca vine primaria si zice: ne datorati taxa de reclama (si nu o datoreaza autopres-ul ci cel care o are pe masina). Ia sa vedem de cand faceti reclama... Ia decartati voi banii la noi. b ) vine fiscul si zice: baieti, voi ati declarat veniturile astea, sau faceti evaziune fiscala? Ia mai decartati si la noi niste impozit si o amenda pentru nedeclarare... Sa dea D-zeu sa ma insel! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Unde pe Dorobantilor e noul sediu?
|
--------------------
.
.
.
|
|
RIon |
![]()
|
nu stiu exact...insa daca mergi incet, o sa il observi
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
trans-am |
![]()
|
![]() Membru Inginer Group: Members Posts: 92 Joined: 31 January 06 From: Cluj-Napoca,Alba Iulia ![]() |
E pe Dorobantilor 57a.Peste drum de benzinaria Mol.E o cladire din oglinzi,din pacate cu portile inchise.........
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2016
- 1.6 Turbo 205 hp Cum isi ingrijeste omul masina,asa are grija si de el.
|
|
roland |
![]()
|
Tx. O sa ma uit. De curiozitate.
|
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
RIon |
![]()
|
ce ai de esti asa rau? ca si aia care nu au apucat la caritas... ogoaie-te!
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Io? Rau? Cu ce am fost rau?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
roland |
![]()
|
Yeah, m-am uitat pe dorobantilor. Cladire mare... numa sticla... parca usor prafuita... tipenie de om si... un afis mare: "BIROURI DE INCHIRIAT".
Cred ca e cam clar ce destinatie are cladirea. |
--------------------
.
.
.
|
|
trans-am |
![]()
|
![]() Membru Inginer Group: Members Posts: 92 Joined: 31 January 06 From: Cluj-Napoca,Alba Iulia ![]() |
Autopres a inchiriat un birou in acea cladire....nu e a lor.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2016
|
|
danbravoksv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 20 April 07 From: brasov ![]() |
La fel si biroul Autopres din Brasov este inchis,pentru ,,probleme tehnice".
Naspa! ![]() |
--------------------
renault
twingo;1,2 16 V;75 c.p.
2003
|
|
trans-am |
![]()
|
Mi-o zis un coleg ca a primit acasa un plic prin care i zicea ca i s-a reziliat contractul..............
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2016
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
Cineva mi-a zis de un prieten care a facut contract cu aceasta firma si nu a fost platit decat in prima luna. Acum cine stie cal il costa sa dea jos afisele de pe masina + polish sau vopsit
Oricum personal eu nu cunosc pe nimeni care a facut contract cu ei, desi si pe mine m-a tentat la inceput |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
A primit si amicul meu anuntul de suspendare a contractului...deci s-a terminat "oficial"...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate daca mai citea lumea pe forum ( http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=64656 ) ar fi avut mai putin clienti tepuiti.
Acu' sa vezi valea plangerii... 8 Oct 2007, 14:36: Pentru cine crede ca au trecut tepele, ii anunt cu bucurie ca mai sunt si altii care fac la fel ca autopres: - Publicar ( http://www.publicar.ro/ ) - firma care e in bucuresti, dar toate inregistrarile la RNC sunt facute pe o firma din Tg. Mures - colantauto ( http://www.colantauto.ro/ ) - companie a lu' "Expressive Concept Media", firma din Ploiesti infiintata in 2005. This post has been edited by klaus: 8 Oct 2007, 13:36 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Klaus, am aruncat un ochi pe colantauto.ro; in primul rand, zice urmatoarele chestii:
QUOTE Cât trebuie să plătesc ca să devin membru al ColantAuto și să fiu PLĂTIT CA SĂ-MI CONDUC MAȘINA? Nu trebuie să plătiți nimic. Trebuie sa semnez un contract? DA. Completarea și trimiterea formularului de înscriere de pe site constituie un acord de principiu cu termenii și condițiile serviciului nostru, care trebuie reconfirmat înainte de începerea unei campanii prin semnarea unui contract. ColantAuto și companiile care își fac publicitate doresc să lucreze numai cu persoane dispuse să participe de bună voie la program. În contract nu există condiții ascunse sau rău-voitoare, ci numai termeni care pot fi considerați de bun-simț, din care majoritatea sunt condiții juridice absolut necesare pentru încheierea unui contract legal. ATENȚIE! Aveți dreptul să refuzați participarea în orice campanie, indiferent de motiv. Voi fi plătit suplimentar în cazul în care conduc cât mai mulți kilometri? NU. Ideea care stă la baza serviciului ColantAuto este ca oamenii să fie plătiți fără să fie nevoie să-și modifice comportamentul obișnuit. cuplat cu faptul ca platesc "incepand cu 50euro pe luna" (deci nu 150), ma fac sa spun ca n-ar fi exclus ca firma asta sa fie "pe bune". Adica, nu vad exact cu ce te pot tepui... bine, recunosc ca n-am vazut care e exact contractul. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Freeymind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 July 06 From: Cluj Napoca ![]() |
Azi la spalatorie in Cluj Napoca pe str. Traian era un tip cu masina care isi dadea jos "publicitatea gratuita". Patronul spalatoriei spunea ca e a patra masina care a apelat la dezlipire... cica vineri a fost ziua "falimentului oficial". Ce sa spun... pacat ca mai sunt unii care inca cred in afaceri de genul asta! Un mesaj pentru acestia: banii se fac prin MUNCA!
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Freeymind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 July 06 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu stiu exact cum se numeste... este chiar la intersectie cu str. Deltei.
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Vecinii mei de la bloc au reusit sa-si dea jos toate autocolantele mai putin cele de pe capota motor. Probabil ca de la caldura s-au lipit mai tare. Acum 2 saptamani era plin de masini Autopres in Cluj, acum greu mai poti sa vezi cateva. Probabil cativa isi vor lasa autocolantele pe masini si vor sustine ca ei nu au fost fraieriti de Autopres. Desi, "fraieriti" nu e cel mai bun cuvant. In fond, au avut contractul in mana, au stiut la ce sa se astepte, nu i-a pacalit nimeni. Pana la urma, Autopres a fost o afacere legala, inregistrata la Registrul Comertului, nu le-a bagat nimeni mana in buzunar, au castigat pe lacomia participantilor.
|
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
trans-am |
![]()
|
Atentie, este si in Alba Iulia o firma de genu.I zice Reclame auto 2007.
Cat despre Autopres, mi-o zis o tipa de lucreaza la Banca Transilvania unde aveau ei cont, ca joi 4 oct, tot venea un tip si scotea bani din contul lor.Facea tot felu de plati aiurea,spalare de bani.Joi dimineata aveau in cont un miliard ,iar dupa amiaza, 200 milioane.....si tot o scazut. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2016
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Seriosi si astia de la Banca Transilvania...
![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ati vazut copii ce se spune despre aceasta firma acum la stirile protv? E in faliment, toti sustin ca a fost o teapa... multi acum sunt in pom; sunt nevoiti sa vanda masinile.
Voi pune link catre stirea respectiva imediat ce o voi gasi pe situl protv. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
george_c_ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 15 February 07 ![]() |
am vazut si eu stirea
firma aceasta a facut "bine " si primn Ungaria, era randul Romaniei |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Laureate Plus 1.4 mpi
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(free_fiber @ 9 Oct 2007, 19:23) http://www.protv.ro/stiri/social/oameni-ca...ublicitate.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() V-am zis io. Multi disperati care au prins mat(z)a de coada. Pardon...credeau ca au prins mat(z)a de coada. Cine crede ca ar fi altfel, nu vi se pare ciudat ca is multe Polo-uri? Cred ca era printre cele mai ieftine masini care se puteau lua prin t(z)eapa...pardon..."sistemul" asta. Incep sa cred ca rrumanasii nostri nu o sa se invete minte in veci. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
reporteru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 October 07 From: Brasov ![]() |
Salutare la toata lumea... sincer acum mi-am facut cont numa' k sa postez aici un simplu link.Poate unii il stiti:
http://www.protv.ro/stiri/social/oameni-ca...ublicitate.html Sincer si eu am avut o idee sa ma gab la firme de genul dar cum am mai vazut si prin posturile voastre sau pe alte forum-uri... cititi BINE contractul... si puneti-va intrebari sau in cel mai fericit caz mergeti la un jurist ceva sa va explice contractul.Din ce am citit eu la Autopres pe site... in contractul ala... tu k si client nu aveai nici un drept... de fapt cum s-a si intamplat. Eu am fost pot spune inspirat sa nu ma bag ,imi pare rau sincer pt cei care au fost tzepuiti... dar daca cititi bine contractul pe care l-ati semnat,LEGAL nu aveti nici o pretentie,k sunt alte cai de a rezolva problema da.... dar sunt curios dak ii mai gasiti pe astia.Incercati sa dati de veste la toti cunoscutii sa nu se bage in asa ceva,indiferent de oras,firma...etc..... Si in caz k va intrebati unde e filmat in acel clip e in Brasov (zona Racadau) unde isi avea sediu firma AUTOPRESS. Acum sincer ce nu am inteles din clipul ala... pt ce drq au mai cenzurat reclamele de pe masina.Cine sa-i dea in judecata? Autopress-ul? nu prea cred.. dar in fine nu conteaza.... Asta am avut de spus... feriti-va k noi romanii suntem expreti in a ne fura unii pe altii... Caritas,FNI...etc. Numa' bine la toata lumea si care-i prinde pe aia cu tepele sa dea un semn k il ajut cu toata placere si cu toate resursele de care sunt in stare si legal si ilegal!!! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia zi-le pe alea ilegale, sa te vedem ce poti.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 23:20 |