DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> injectoare, schimb

ramsen
post 29 Jul 2010, 21:19
Post #31

My Solenza

Group: Members
From: Pitesti - ARGES

ha ha ha...te vaiti ca daca iti curge pe linga un injector iti consuma acum mai multa benzina...dar daca vei pune injectoare de logan cu 4 gaurele pe fiecare iti dai seama cit iti va consuma???injectorul de solenza are 2 gaurele si cel de logan are 4 gaurele...deci... pe linga ca pui injectoare logan pe solenza trebuie sa iti mai umble si la UCE sa iti dea debitul de benzina mai mare...asa stiu eu ca se procedeaza...si eu am vrut sa pun la inceput cind am cumparat solenza...mai gindestete...mai bine dute pe la dezmembrari si cauta oring injector solenza...baftaaaa

29 Jul 2010, 21:20:
ha ha ha...te vaiti ca daca iti curge pe linga un injector iti consuma acum mai multa benzina...dar daca vei pune injectoare de logan cu 4 gaurele pe fiecare iti dai seama cit iti va consuma???injectorul de solenza are 2 gaurele si cel de logan are 4 gaurele...deci... pe linga ca pui injectoare logan pe solenza trebuie sa iti mai umble si la UCE sa iti dea debitul de benzina mai mare...asa stiu eu ca se procedeaza...si eu am vrut sa pun la inceput cind am cumparat solenza...mai gindestete...mai bine dute pe la dezmembrari si cauta oring injector solenza...baftaaaa

This post has been edited by ramsen: 29 Jul 2010, 21:20

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004 - Inca o mai DETIN
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
augustin87r
post 30 Jul 2010, 09:48
Post #32

Membru autentic

From: Rm.Valcea

Eu din cate imi amintesc, ale mele au 4 gauri. SUnt SIEMENS. Masina e luata SH, dar cred ca in fata celor 33 000 km ar mai trebui pus un 1. Acum am 61 000km si cu injectoarele de pe ea, nu mi se pare ca imi consuma mult. Poate o fi pus fostul de Logan si nu a mai umblat la soft sa ii dea mai multa benzina...

--------------------
Dacia Solenza Clima 2003
+
ramsen
post 30 Jul 2010, 14:06
Post #33

My Solenza

From: Pitesti - ARGES

sigur sint de logan puse de fostul...deci iti garantez ca injectorul de solenza are 2 gayrele si cel de logan 4...automat si benzina mai multa

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004 - Inca o mai DETIN
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 15:47
Forum Renault