GSM, GSM, du-te-n URSS!
![]() ![]() ![]() |
GSM, GSM, du-te-n URSS!
madalina |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|||
fanelaru |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 25 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa fim seriosi, da? |
||
--------------------
Renault
Megane
2005 Influence 1.5 dCi Fanelaru Stelar
|
|||
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca te referi la clientii "de doi lei" (scuze), ai intr-o oarecare masura dreptate. Insa Connex si-a pastrat in foarte buna masura clientii mari. Si scuza-ma, dintr-un pigulici ce plateste 5 dolari abonament si vorbeste 30 de minute pe luna, nu faci nici o afacere. Sunt firme maruntele unde vine factura de 2000 USD, mai degraba scoti bani din acestia.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar au plecat foarte multe astfel de firme de la ei. Exemplu de abonament de la Zapp pentru firme: 2 centi in retea, 14 centi in afara retelei, avbonament 5 USD. Este valabil numai pentru firme cu foarte multe telefoane.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Clientii mari nu se arunca pe Zapp din doua motive. Calitatea (e ieftin, insa merge prost si pe alocuri lipsa) si inertia (cati directori de firma stii tu care sunt dispusi sa-si schimbe numarul de telefon pe care-l are de 8 ani de zile?). Iar un client mare isi negociaza contractul, daca zice ca pleaca, se arunca operatorul pe jos numai sa nu piarda miile de dolari pe luna. Si la Connex obtii discount bun la convorbiri in grup, ai bonus-uri, etc...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Omniasig a plecat de la Connex la Orange; Ministerul Constructiilor a trecut de la Connex la Orange. Doar doua exemple de utilizatori mari (numai Ministerul are vreo 900 de abonamente!). Am vorbit cu un amic de la Connex si mi-a zis sa stau potolit ca nu-s afectati cu nimic de aceste plecari.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Să vă aduc aminte că cea mai profitabilă companie în 2003 a fost MobiFon?
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
- B xx UEX
TDi 131CP/2002 Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Chestii de gen "azi am aflat...", "azi mi-a soptit o pasarica..." etc. sint birfe :mrgreen: Deci puteti birfi in voie la... locul potrivit :wink:
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie chiar mi se pare ca asta e unul din putinele sectoare unde concurenta functioneaza. De pilda la inceputuri era 50 de dolari taxa de conectare la Connex, acu iti dau si telefon ieftin, si reducere la abonament pe tzaspe luni, numa sa te inscrii la ei. In plus abonamentele au mai scazut, la fel si tarifele la convorbiri. Io tocmai mi-am schimbat abonamentul, ca au scos o noua gama de abonamente si mi-am gasit unul mai convenabil. Cu pastrarea numarului, cu tot, fara sa platesc nimic in plus. Daca nu era Orange-ul, mi-e clar ca nu s-ar fi intamplat asta. Daca comparam cu firmele de cablu, unde intr-un fel e monopol la nivel zonal, nu ai mai multe optiuni, e complet diferit. Aici preturile au tot crescut (in parai), de la 1 parai sau cat era abonamentul pe o luna la inceput, s-a ajuns la vreo 7 daca nu ma insel. |
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca user care a trecut cu ani in urma de la nefastul Dialog la Connex, sunt foarte, foarte multumit de serviciile acestora din urma.
Da, as vrea sa ofere mai multe pentru aceiasi bani, insa acum am 30 min gratuite pe luna si 200 min cu 1 cent cu cele doua persoane cu care chiar vorbesc toata ziua. So... sunt multumit. Ce-mi place cel mai mult la Connex este ca pot intarzia si cu o saptamana la plata facturii, ca nu se oftica. Dimpotriva, motivul care m-a facut sa plec val-vartej de la Dialog (nu stiu cum este acum la Orange) era exact intreruperea si penalizarea de 2 dolari primita in momentul in care uitam sa platesc factura la timp. So... Zilele trecute am reziliat contractul si cu Romtelecom, ca ma usca la buzunar si nici macar nu vorbeam cine stie ce. Cand gasesc timp o sa trec la RDS, caci oferta de telefon si internet mi se pare super ok. Dau cu 100k mai mult decat dadeam la Romtelecom pentru telefon, si am si 50 min cu Romtelecomul si 1 Giga trafic pe luna. Ceea ce, pentru acasa, e super ok. Sper sa se inteteasca concurenta in acest domeniu, caci imi place sa vad cum scad preturile... :U |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai, haideti sa nu comparam cu USA, ca acolo tot ce tine de electronice si comunicatii sunt la o treime de pret fata de noi. Va dau exemple garla, exemple usor de verificat pe net (acelasi produs cat costa la ei si cat costa la noi). Insa comparat cu restul Europei, io zic ca la noi tarifele la telefonia mobila sunt ok.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
hai sa nu exageram cu chestii de genul "connexu merge prost", etc, etc.. ambele merg de bubuie, febra mobilului continua in romania...
nasol e ca nu revitalizeaza astia cosmoromu', se mai intetea concurenta; sau macar sa-l vanda... |
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Daca pentru tine costuri de 2-3 ori mai mari in Ro sint OK, atunci, da, ai dreptate :wink: |
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
In urma cu ceva timp calitatea serviciilor Connex era clar peste cele Dialog, dar acum Connex inhaleaza gazele de esapament de la Orange.
In urma cu cateva luni Connex mi-a incarcat factura cu 13$, o convorbire de max 5 minute a ajuns pe factura la 51 minute. In urma cu 2 luni am descoperit ca cel de al doilea abonament al meu luat la promotie, dupa 7 luni era cu totul altfel decat imi promisese Connex. Cu atatea tzepe, cred ca voi trece foarte usor peste cei 5 ani pe care ii am la Connex si imi voi cauta alt operator de telefonie mobila. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Yep. Eu am abonament Orange si sunt f. multumit. E drept ca tipul meu de abonament nu mai exista (Free - 7$, am acum 250 min gratuite in reteaua Orange), dar eu stiu ca la vremea la care mi-am facut eu abonamentul Orange mi s-a parut o optiune mai buna. Si in afara de modul in care m-au tratat la un magazin Orange odata nu am ce sa ma plang de nimic ( m-am gandit atunci sa trec pe Connex da' am auzit prea multe povesti horror cu facturi incarcate abuziv).
Deci nu prea ii cred pe cei care o dau pe "calitatea serviciilor Connex" - la mine in firma lumea pare in general mai multumita de Orange. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008
|
|
ashu |
![]()
|
Pai nu stiu Money, hai sa vedem. Io platesc 5 centi pe un minut de convorbire cu orice retea la un abonament de 7 parai. Tu cat platesti, 1.7 centi pe minut si 2.3 dolari pe abonament?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Connex cu ultimile abonamente a dat lovitura!
La mine: abonament 7 dulăi: 30 min gratuite în rețea, 50 min gratuite naționale după ora 17 până la 5, 200 min 5 cenți cu orice rețea după ora 17 și 3 cenți sms! E o afacere zic eu! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
- B xx UEX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
dragOn, tipul asta de abonament inlocuieste centul. Nu este disponibil pt cineva care se conecteaza acum sau care face trecerea de la alt tip de abonament.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ashu |
![]()
|
Neee, poate oricine. Cu o precizare, costa 9 parai, nu 7. De fapt abonamentul e 7, dar ca sa iasa cum zice DragOn trebuie pusa si optiunea Ore favorite (alea 50 de minute dupa ora 17 costa cei 2 parai suplimentari). Fara alea e 7 parai. Si repet, poate oricine, io tocma am trecut la abonamentul asta si n-avem cent inainte, ci Connex Clasic (de 12$).
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
|
|
Sony |
![]()
|
La cei care au avut centul ramane de 7 parai, nu se mai adauga cei 2 parai pt optiune.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dragOn |
![]()
|
ashu, am extraopțiunea ore fav (adică alea 200 min)!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
- B xx UEX
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, si nevasta-mea are ceva asemanator, a trecut de pe Cent la un abonament special de 5$ cu 50 min gratuite dupa 17 si in weekend. La care se adauga cele 30 min gratuite pe care le are dupa 3 ani in Connex, si tarife super bune in orele obisnuite. Cool.
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
ashu |
![]()
|
DragOn, ai dreptate, am gresit. Alea 50 de minute gratuite vin de la abonamentul Ore Favorite, la care daca adaugi extraoptiunea Ore Favorite mai ai 200 de minute la 5 centi. Insa abonamentul Ore Favorite costa 7 parai, ce n-am stiu io e ca pt. cei care au avut Connex Cent e mai ieftin si costa 5 parai. (huoooo smile.gif )
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Am un abonament Connex Cent si am primit ieri o scrisoare de la Connex cu urmatoarea oferta :
1. 5 $ abonament , 200 minute nationale cu orice retea la 5 centi /min intre 17.00 si 05.00 , plus 200 minute la 5 centi/min cu trei numere favorite din orice retea sau 2. 5 $ abonament si 200 minute cu un cent /minut cu orice numar din reteaua Connex la orice ora . La asta se adauga si minutele de fidelitate , respectiv 30 minute in retea . Nu cred ca Orange are ceva mai avantajos acum . Singurul avantaj pe care l-a avut Orange la un moment dat a fost abonamentul de 4 $ , cu care mi-am luat doua telefoane pe care le-am decodat. E drept ca la inceputuri Dialog avea acoperire mai buna , dar semnalul era mai prost , i-am pus maica-mii telefon mobil la tara legat la o antena exterioara pe casa , si are semnal mai bun pe Connex, la Orange e cu intreruperi dese , nu uitati ca tehnologia Dialog a fost cu centrale si relee SH , la Connex totul a fost nou ! |
--------------------
Ford
Focus
- IS-xx-xx
2007, 1,8 TDCI 115 cp Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Asta e un abonament negociat, tip Corporate, si sigur sunt peste 50 telefoane. A scazut de la 14 la 12 centi... |
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|||
RIon |
![]()
|
||
Exemplu de client mare - 24 telefoane CNX - facturi de 3500usd lunar, cu discount cu bonus tralalalalal, acum pe Z, 25 tel. 2700usd/lunar... intr-un an economiseste de o masina buna...banii conteaza. |
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
|
|||
RIon |
![]()
|
Marty, Omniasig are si Z de mult, daca vrei iti dau numerele:)
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
OffT:
RIon, incearca sa nu mai postezi consecutiv (adica un post dupa altul :U). Poti sa-ti editezi mesajul initial daca ti-ai amintit ca mai ai ceva de zis. OnT: la mine la firma e asa: 12 para abonamentul cu reducere la 6 10 centi oricand pe connex si RTL 16 (parca) pe alte retele 5 in grup (:U) adica intre cei din firma sunt destule abonamente (in jur de 70-80) in firma |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
A mai primit careva din voi cartele "SMART"?! cadou de la Connex ?
Eu am primit una de de 2$ la care primesc cica 3$ daca o activez pana pe 30 sep. Am activat-o azi dar bonus ciuciu. Plus ca am vorbit sub 2 minute ( pe ceas ) si mi-a halit 77 centi. Acuma dai in ma-sa de centi, dar am ramas neplacut surprins. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 18:46 |