Reciclare acumulator vechi, unde?, mare si greu!
![]() ![]() ![]() |
Reciclare acumulator vechi, unde?, mare si greu!
nicul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition dCi 2007
|
|||
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
REMAT!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.533 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca locuiesti pe Marte sau cel putin in afara tarii !
tu n-ai d'aia care-ti urla prin spatele blocului "fieeeeeeer vechi luuuuuaammm, bateriiiii vechi luammmmmmmmmmm" ? Tipi si tu la ei pe geam sa urce nitel, tarasti jucaria la usa de la intrare (ca sa nu-i bagi in casa) si o sa fie foarte fericiti. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.864 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In spate la selgros pantelimon daca esti prin zona, + o gramada de service-uri care vand acumulatori auto.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Ov @ 16 May 2007, 08:03) sa inteleg ca locuiesti pe Marte sau cel putin in afara tarii ! tu n-ai d'aia care-ti urla prin spatele blocului "fieeeeeeer vechi luuuuuaammm, bateriiiii vechi luammmmmmmmmmm" ? Unde se intampla sa ceva? in Bombay? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
La orice magazin care vinde acumulatori.
Edit :@ argon ...pe bune nici tu nu stai in Romania ? This post has been edited by l@u: 16 May 2007, 08:20 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ba da..dar presupun ca spre vest sunt alte....obiceiuri
![]() Acu' ceva vreme am scos la pubela niste bucati mari de cornier, in speranta ca ma scapa cineva de ele...da' de unde, dupa o saptamana erau tot acolo si le-am dus eu la groapa de gunoi... This post has been edited by argon: 16 May 2007, 08:25 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.533 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ma mut si io la tine acolo. Aici daca zabovesc 10 minute la garaj sunt intrebat de 20de ori "baiatu' n-ai fiare ?"
E curatenie luna in bucuresti, instantaneu dispare orice se poate recicla ! EDIT: ii balacaresc eu (si nu numai) ca fac galagie urland printre blocuri, dar adevarul e ca fac un MARE bine, un lucru pe care ar trebui sa-l faca organizat toata lumea. Bine ar fi daca ar primi la centre si plastic, sa vezi atunci ! |
--------------------
Dacia
1300
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(nicul @ 15 May 2007, 21:16) Am un acumulator foarte vechi ce ocupa loc in balcon degeaba, din ala mare si greu ca dracu'. Ce pot face cu el, sunt centre de reciclare prin Bucuresti care primesc acumulatori pe gratis? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
@ driverx.....nu iti scapa nimic
![]() @ ov.....la mine la container se aduna si pet-urile...dupa ce trec baietii se golesc la jumatate containerele |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Ov |
![]()
|
@driverx - astia ar fi in stare s-o faca bucati si sa ia doar fieru'. Dupa aia raman io doar cu plasticele, ce naiba fac cu ele?
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Plasticele le reciclezi
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.596 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(argon @ 16 May 2007, 09:22) Ba da..dar presupun ca spre vest sunt alte....obiceiuri ![]() Acu' ceva vreme am scos la pubela niste bucati mari de cornier, in speranta ca ma scapa cineva de ele...da' de unde, dupa o saptamana erau tot acolo si le-am dus eu la groapa de gunoi... Da ce bine se traieste la tine in zona. Eu asta vara am aruncat 2 televizoare alb-negru din anii 60 la gunoi si dupa 10 minute nu mai erau. Daca aruncam fiare nici nu apucam sa ies cu ele din bloc, se gasea vreunul sa mi le ceara. Vara trecuta cred ca am imbogatit 3 familii de tigani cu ce am aruncat de la bunicul meu din apartament. This post has been edited by Laurentziu83: 16 May 2007, 11:15 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
de trait se traieste ca peste tot, dar presupun ca tuciuriii astia cu fierul nu se incurca cu gainarii cand scot profitul de pe ruinele combinatelor de la Hunedoara si Calan...
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Ov |
![]()
|
'las ca se termina si alea
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
nicul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 February 07 ![]() |
Multumesc pentru informatii. Da, am fost plecat multi ani si tre' sa me reacomodez acum. Sunt unii care urla uneori prin spatele blocului dar n-am inteles niciodata ce urlau. Am crezut ca vor cupru/aluminiu fiindca's mai profitabile. Acumulatorul asta e prea greu oricum ca sa poata fi carat de o singura persoana.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition dCi 2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.864 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Plumbul e 5 roni kilul sau ceva de genul asta! Il vor!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.596 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si-acu ma zgarii pe gat pentru ca am aruncat pe maidan vreo 7-8 acumulatori dintr-astia...
|
--------------------
.
.
.
|
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
sa nu mai faci asa ceva ca poluezi
![]() in berceni e un centru care preia bateri auto si iti da 0,5 ron/kg This post has been edited by borkanel: 17 May 2007, 20:20 |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 16:41 |