Dacia Club si fanii O-Zone
![]() ![]() ![]() |
Dacia Club si fanii O-Zone
Ake |
![]()
|
||||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
It's the greek catalan dialect, what's so hard tu understand ? doh
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
free willy , free willy !
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Georgica..nu umbla cu Willy free pe aici ca te spun lu' madalina!
Baga-l pe Willy la loc in nadragi! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
are si pedigree beeeeei ... este balena ucigasa , partea I II si III parca nu s-a mai facut ca l-a halit pe ala mic :mrgreen:
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Oh, my God, they've killed Kenny!!!! :cry: |
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|||
asarban |
![]()
|
||
Auzi Georgica...sa inteleg ca tu cand te duci la pescuit de fapt il scoti pe Willy la peste? Si cum faci...intri in apa pana la brau? |
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
doua willy mici
una unde e ba' tactu' la peste cu ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
GLS 4WD Premium - 2007 Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
asarban |
![]()
|
La peste cu.....?
|
|
|
Marty |
![]()
|
Era bancu' ala cu 2 viermusi, deci s-a prins omul cam care-i valoarea lu Georgica, numai tu l-ai creditat c-o balena! :rad sub masa:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
asarban |
![]()
|
Pai eu ma gandeam ca face comparatia cu balena "cocosata" nu cu aia "ucigasa"
|
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Cele doua Willy mici erau rame in banc.
Se pare ca Luxcor nu stie bancul cu "Mai lasa-l putin!!!" |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
asarban |
![]()
|
Georgicaaaaaaaaaaaaaaaa!
Astia ti-l fac pe Willy rama! (ma, dar ce, si voua v-a scris madalina si v-a spus cum sta treaba?) |
|
|
Marty |
![]()
|
Rima-i lungam viermele-i scurt! tongue.gif
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Marty |
![]()
|
||
Nu nu, am citit in Libertatea, ca cica s-a dus acolo sa apara si el la Pagina 5, aratindu-le ca are si el un sfirc. :U |
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|||
asarban |
![]()
|
Georgica, ajuta-ne sa scapam din acesta dilema: te intreb direct: Lunga sau scurta!
Hai...be a man si recunoaste deschis in fata colectivului! |
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Lata! :U
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
asarban |
![]()
|
Ntz! Aia sunt "lati" dar am promis ca nu divulgam secrete de "alcov" asa ca ne facem ca nu am auzit!
|
|
|
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ptiuu, i-a calcat-o transx cu hardughia aia americana luata in riesling (pardon leasing)?? |
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ceea ce faceti voi aici se cheama BARFA, omul nefiind de fatza. Propun sa-l sunati/mailuiti/semeseuiti ca sa intre si sa-si dea replica (eventual raspunsul :mrgreen: )
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
asarban |
![]()
|
E aici maaaa!
Dar tace chitic si se face mic! Nu-i asa Georgica? |
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Cred ca e si Madalina prin zona si nu mai zice nic :twisted:
|
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
asarban |
![]()
|
Sa vezi ce ne ia asta in bubuiala diseara!
|
|
|
GeorgeB |
![]()
|
acus , am intrat si eu.
ce sa zic mai , cine n-are se ia de sfarcul altuia :twisted: |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
asarban |
![]()
|
Nu ti-e rusine ma? Sfarc? Baaaa pedofilule!
|
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
:rad sub masa:
se zice: "se leaga de ozonul altuia", mey, da' nimic nu stii! Vive le Yetiiii! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
asarban |
![]()
|
Save Yeti save Yeti! ':foartefericit:'
|
|
|
GeorgeB |
![]()
|
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
"Ye-ti c*ru'!" zise Big Foot catre vanatorul ascuns in tei.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 00:33 |