Reconditionare Dacia 1301, am nevoie de sfaturi pentru proiectul meu
![]() ![]() ![]() |
Reconditionare Dacia 1301, am nevoie de sfaturi pentru proiectul meu
STORMTROOPER |
![]()
|
||
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am scos delcoul.
va urma si scrisu pe porbagaj alturi de alte imbunatatiri. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, delcoul era scos. Ydaniel il ameninta cu stroboscopul
![]() Scrisul il am mai putin o cifra 1. Cand gasesc una in stare buna si cu picorusele de prindere complete il voi monta ![]() |
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Intreb si eu: nu e ilegal sa mergi fara lampa de marsarier si fara al treilea stop de frana?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
In niciun caz.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca nu au avut din fabrica nu are nimic, sunt multe masini si mult mai noi fara al treilea stop de frana.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Urmeaza revizionarea franelor, inlocuirea arcurilor spate cu unele noi si un nou-nout Carfil IRMA 32
![]() |
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Carfil 32 IRMA nou, 0km
![]() ![]() carb_014.jpg ( Size: 180.95k ) Number of downloads: 1748 This post has been edited by Albert Einstein: 23 Nov 2010, 17:16 |
--------------------
-
-
|
|
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
Ce pret???
|
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
QUOTE(FLP @ 23 Oct 2010, 13:45) Masina reconditionata este o masina care o aduci la starea ei initiala cum a iesit ea pe poarta fabricii. Cand o repari faci cam ce a facut domnul Albert: mai pui un scaun de aici, o cutie de viteze de aici, un radiator de acolo, etc. Sau cel putin asa vad eu lucrurile. Nu conteaza cat costa, mai fac si eu rost de cate o piesa de ici, de colo si o pun pe masina, asa cum se constata in mesajul citat... Nu va suparati pe mine dar nu mai are rost sa detaliez aici aspectul legat de pret. This post has been edited by Albert Einstein: 23 Nov 2010, 20:13 |
--------------------
-
-
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
Frumos carburatorul si mai ales ca-i nou .
Cred ca pinionul de la delcou era putin devansat sau avansat , NU ? |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
N-asi putea sa-ti spun care era treaba cu delcoul, ne va povesti ydaniel pentru ca el s-a ocupat...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Arcuri spate, se vor monta pe masina...
![]() Urmeaza aprinderea electronica AT 011 arcuri_spate_002.jpg ( Size: 256.99k ) Number of downloads: 1895 This post has been edited by Albert Einstein: 27 Nov 2010, 15:51 |
--------------------
-
-
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma bucur sa vad ca nu ai abandonat proiectul, mai ales ca de vre-o 2-3 zile nu am mai vazut masina parcata la locul obisnuit.
Succes. |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
Albert, taie mansonul ala de cauciuc astfel incat sa ramana doar pe prima spira a arcului si unge bine cu vaselina inainte sa-l tragi pe spira arcului. Acel manson reprezinta de fapt singurul motiv din care se rup arcurile la dacie, acolo se aduna mizerie, pamant, apa care nu se poate usca si facilitaeaza ruginirea arcului. Personal nu am vazut arc rupt din alt loc decat de sub mansonul ala.
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
dacia 1301 sta la caldurica intr-un garaj.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
Nu conteaza, apa tot intra acolo si cand o spala; totusi daca nu le taie mai scurte macar sa umpla cu vaselina.
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
ydaniel |
![]()
|
o sa am grija sa nu rugineasca.multumesc de sfaturi
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
QUOTE(nelu_1985 @ 28 Nov 2010, 00:02) Albert, taie mansonul ala de cauciuc astfel incat sa ramana doar pe prima spira a arcului si unge bine cu vaselina inainte sa-l tragi pe spira arcului. Acel manson reprezinta de fapt singurul motiv din care se rup arcurile la dacie, acolo se aduna mizerie, pamant, apa care nu se poate usca si facilitaeaza ruginirea arcului. Personal nu am vazut arc rupt din alt loc decat de sub mansonul ala. Mansonul este benefic sa nu bata metal pe metal . Cele care sau rupt , au cedat din pricina tratamentului prost efectuat la material . ![]() |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
QUOTE(nelu_1985 @ 27 Nov 2010, 22:02) Albert, taie mansonul ala de cauciuc astfel incat sa ramana doar pe prima spira a arcului si unge bine cu vaselina inainte sa-l tragi pe spira arcului. Acel manson reprezinta de fapt singurul motiv din care se rup arcurile la dacie, acolo se aduna mizerie, pamant, apa care nu se poate usca si facilitaeaza ruginirea arcului. Personal nu am vazut arc rupt din alt loc decat de sub mansonul ala. Ai perfecta dreptate cu arcul ca se rupe de sub manson dar nu cred ca Albert Einstein va cara cu ea cartofi, varza sau saci cu ciment si chiar asa doar daca dai cu ea incarcata in gropi se rup si nu pe drum drept. Si danut 69-71 are dreptate caci au fost si loturi de arcuri mai dure si care au cedat. |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Albert Einstein |
![]()
|
Ca sa trag o concluzie credeti ca ar fi bina sa scot mansonul, bag vaselina multa sa nu rugineasca si sa pun inapoi masonul ca sa nu bata?
![]() In alta ordine de idei, are cineva de vanzare un scris "Dacia" scris impreunat (cel ce se monteaza pe portbagaj) in stare buna si cu toate piciorusele de prindere? Imi mai trebuie si cifra "1" in aceleasi conditii. Pentru ca masina a fost cuminte ![]() Elba_001.jpg ( Size: 287.38k ) Number of downloads: 1819 Elba_002.jpg ( Size: 322.53k ) Number of downloads: 1663 Elba_003.jpg ( Size: 280.96k ) Number of downloads: 1610 Elba_004.jpg ( Size: 419.29k ) Number of downloads: 766 This post has been edited by Albert Einstein: 28 Nov 2010, 12:42 |
--------------------
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
au nevoie si de niste suruburi din inox A2.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
speedy82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 13 July 05 ![]() |
Albert esti un super norocos, ca ai gasit si capacele de la proiectoare. Am si eu un set ca al tau, doar ca sunt galbene si nu am decat un capac de protectie la ele. Caut de 1 an de zile inca un capac
|
--------------------
Dacia
1300
- B 19 XXX „Aspiratorul meu magic, magnet pe patru roti, scoate orice fufa din cizme si chiloti”
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Le-am cumparat cu tot cu capace si becuri Tesla. Daca vad vreodata pe undeva capace, iti spun.
![]() This post has been edited by Albert Einstein: 28 Nov 2010, 19:00 |
--------------------
-
-
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
QUOTE(speedy82 @ 28 Nov 2010, 18:57) Albert esti un super norocos, ca ai gasit si capacele de la proiectoare. Am si eu un set ca al tau, doar ca sunt galbene si nu am decat un capac de protectie la ele. Caut de 1 an de zile inca un capac Eu am cautat proiectoare , la pret onorabil, elba cu geam galben si nu am gasit . Vroiam sa mntez pe D 11oo proiectoare cu sticla galbene cas a se asemene cu becurile galbene din faruri ( numai eu stiu cat am alergat dupa becuri galbene). Deci, altii sunt si mai putin norocosi ca tine. |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
speedy82 |
![]()
|
Hmm. Depinde. De ce iti doresti in special. Daca ai vrut proiectoare noi galbene, nu cred ca vei gasi. Daca vrei si la pret mic mai greu vei gasit. Eu ca sa fiu sincer, am achizitionat doua seturi (un set romanesc precum cele luat de Albert si un set de Cibie Iode dreptunghiulare), dar nu am vurt neaparat noi, ci intr-o stare decenta. Pretul a fost si el cam pe masura starii lor. Apropos ce mai face batrana Olga?
|
--------------------
Dacia
1300
- B 19 XXX „Aspiratorul meu magic, magnet pe patru roti, scoate orice fufa din cizme si chiloti”
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Poluam topicul lui Albert cu alte lucruri decat masina lui. Da, nu am dori noi ci bune ( fara geam crapat) si nu am gasit. Era si varianta sa vopsesc sticla cu vopsea speciala galbena dar nu am riscat.
Olga nu mai este in posesia mea fizica ( doar in acte) . Deoarece ma apuc sa construiesc o casa ( sper ca de anul viitor) tot garajul este plin cu cherestea deci Olga trebuia sa stea in strada. Am facut o fapta buna si am imprumutat-o ( fara bani) unui prieten inimos si sufletist care i-a oferit intretinere, gazduire si o viata mai buna in schimbul folosirii ei pe timp de vara. Decat sa o neglijez mai bine sa se mentina tinara. Scuze pentru offtopic ![]() Attached thumbnail(s) 06112010046.jpg ( Size: 891.11k ) Number of downloads: 1052 |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Nu poluam nimic, e voie o mica poveste despe Olga
![]() |
--------------------
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
ce are tarzanu in garaj
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
speedy82 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 10:31 |