Reconditionare Dacia 1301, am nevoie de sfaturi pentru proiectul meu
![]() ![]() ![]() |
Reconditionare Dacia 1301, am nevoie de sfaturi pentru proiectul meu
Albert Einstein |
![]()
|
||
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|||
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
@poul
Pentru scoaterea lichidului de racire din blocul motor: Exista in fata motorului un buson. Se vede pus pe radiator in poza. Se desface cu cheie de 11. Pozitia este undeva unde se vede jetul de apa ![]() dacia_DAN_015.jpg ( Size: 178.14k ) Number of downloads: 1816 |
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
Alex1300BV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 20 November 08 ![]() |
***superba!
8 Oct 2010, 00:57: *** This post has been edited by Alex1300BV: 7 Oct 2010, 23:57 Attached thumbnail(s) DSCF6584b.jpg ( Size: 353.86k ) Number of downloads: 2022 DSCF6584c.jpg ( Size: 179.29k ) Number of downloads: 1842 |
--------------------
Dacia
1410
1991 1397 cmc TLX Break
- xxxxxxxx
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
o sa fie superba si la noul proprietar!!
parca o vinde, nu? |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa speram ca ajunge pe ce maini trebuie. Si abia astept s-o vad cu toate ornamentele pe ea. E prea golasa acum. Sa nu mai zic ca promisese proprietarul un drum spre Pitesti acum ceva vreme, poate-si aduce aminte.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu tot nu stiu daca are sau nu garaj pentru masina. Asta e mai important pentru protejarea investitiei, decat ornamentele lipsa. Ce-a fost greu a fost facut, acum au mai ramas doar detaliile.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Masina oricum e la vanzare, deci nu prea ma conteaza.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu mai are garaj,ca a fost demolat de primarie.
This post has been edited by ydaniel: 8 Oct 2010, 07:46 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Albert Einstein |
![]()
|
@2xGI - o vand doar daca gasesc proprietarul potrivit
![]() @Filip - Exista garaj pentru masina ![]() @Merced - Nu am uitat de drumul pana la Pitesti, il voi face intr-unul din weekend-urile urmatoare, trebuie sa rodez motorul si autostrada e locul potrivit ![]() ![]() @ydaniel - E adevarat ca mi-a daramat primaria garajul, tu sti foarte bine, dar am inchiriat un altul ![]() |
--------------------
-
-
|
|
razvan32 |
![]()
|
![]() superdaciuta Group: Members Posts: 842 Joined: 12 January 08 From: Ploiesti ![]() |
ce pret are masina?
|
--------------------
DACIA
1310
1990 TX BERLINA
- 6-PH-7008
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
si sa zicem ca vreau sa o cumpar eu.... mi-o vinzi?
This post has been edited by 2xGI: 9 Oct 2010, 17:10 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Tu nu vrei sa cumperi masina. "Sa zicem" ca ai vrea sa o cumperi e altceva. Si ca sa-ti raspund la intrebare: sa zicem ca ti-asi vinde-o.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
2xGI |
![]()
|
da de ce doar 'sa zicem' ca mi-ai vinde-o !!!
banii mei nu are serie?? ![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Daca ai observat inca de la inceput, nu banii au fost cei care au contat...Asa ca degeaba au banii serie...
![]() Si ca sa redevenim seriosi, nu o vand cuiva care ar vrea-o pentru a o tuna, sau mai stiu eu ce....Asta era ideea. |
--------------------
-
-
|
|
2xGI |
![]()
|
stiu albert asa e..
sa alegi cu grija noul prop. daca aud sau vad ca a fost stricata munca ta de atat amar de timp, pa tine te balacaresc. |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cristyano2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 16 February 10 From: Bucuresti ![]() |
salut albert..tinand cont ca vrei sa vinzi masina..ai facut un calcul sau stii cam cati bani s-au bagat in ea pana in momentul de fata in starea care este acum? ( inclusiv inmatriculare si alte prostii) banuiesc ca mult mai mult decat 9.999 ron-numai punem timpul si munca ta
This post has been edited by cristyano2: 10 Oct 2010, 12:01 |
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Nu am tinut o evidenta a sumelor investite, tinand cont ca totul a durat cred vreo 3 ani. Cu siguranta am investit mai mult de 9999 lei
![]() Azi am schimbat cablul de kilometraj ![]() 10oct2010__12_.JPG ( Size: 167.36k ) Number of downloads: 1764 |
--------------------
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce ai luat?sper ca ai luat de electroprecizia.
covorase ai luat? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Albert Einstein |
![]()
|
Da cablul e facut de Electroprecizia Sacele
![]() Covorase nu am luat, astept sa fac rost de unele model vechi. |
--------------------
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
saxofonu e ala vechi sau ti l-am luat eu?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
frumoasa masina...la cat ai lucrat la ea mai bine ai tine-o ca si asa nu cred sa-ti iei banii aia pe ea desi ar face !
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() ![]() @ydaniel: saxofonul il aveam eu de mult prin garaj....nu e de la tine ![]() This post has been edited by Albert Einstein: 10 Oct 2010, 21:20 |
--------------------
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
banuiam eu.
lichid de parbriz pt iarna ai luat? da chiar ai schimbat uleiu de rodaj?sau l-ai bagat direct pe ala bunu? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
2xGI |
![]()
|
Albert......... nu te mai lua dupa unii si altii(inclusiv eu), tu sa faci sa fie bine si pt. masina si pt. tine.
oricum ai o masina superba, ce merita toata aprecierea!!! si tu bineinteles.... ![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Nu te supara te rog ca te intreb ... dar ce s-a intamplat in aceasta zona incercuita de mine ?
![]() Attached thumbnail(s) 10oct2010__12_1.JPG ( Size: 156.47k ) Number of downloads: 1780 |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
2xGI |
![]()
|
io cred ca aia e cea mai mica problema la masina........
scade pretul laaaaaaaaaa 9998........ This post has been edited by 2xGI: 10 Oct 2010, 22:58 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
QUOTE(om_bland @ 10 Oct 2010, 23:48) Acolo este exact ceea ce se vede. ![]() ![]() @ydaniel: Lichid pentru spalat parbrizul am luat. In motor este uleiul cel bun pentru ca altul nu mai am ![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cu tot siliconul ala pus taraneste 'sa fie' si tot supureaza uleiul din cutie.. Vezi de curiozitate cum arata masinile de colectie pe dedesubt, sunt emisiuni si pe discovery, nu ai sa vezi asa ceva, sunt tzipla, nu silicon intins peste tot sau ulei scurgandu-se.
This post has been edited by argon: 11 Oct 2010, 19:32 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:21 |