DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pericol de incendiu in Passat

horsewhisperer27
post 20 May 2007, 15:10
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

asa, si?

eu am zis ca e o inventie, fara fundament.
nu ca trebuie sa ia foc 1000 de familii.cred ca nu a luat foc nimeni de fapt.

si despre rechemari, ar fi bine sa nu incepem o polemica.mai ales ca nu era cazul aici!
si nu in ultimul rand,cine ti-a zis tie ca nu am mai vazut eu alte stiri?mai usurel, da?

p.s intre vechiul si noul passat nu poti face o comparatie de nici un fel, motoarele sunt complet diferite, totul este altfel, cred ca stiai,,,,

This post has been edited by horsewhisperer27: 20 May 2007, 15:12

--------------------
fan VAG!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LemonDemon
post 20 May 2007, 15:59
Post #32

Membru autentic

Cand Renault si VAG vor face masini din aceleasi clase mai discutam pana atunci , daca cineva vrea sa compare Clio cu Golf V , Symbol cu Jetta , Laguna 2 cu Passat B6 si Vel Satis cu Phaerton nu are decat , sau poate cu A3, A4 si A6?

--------------------
None None N/A
+
A l e x
post 20 May 2007, 16:11
Post #33

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Zippy : Nu m-am prins de ironia postului tau, imi cer scuze... Ideea e, nici mie nu-mi place VW-ul dar e o diferenta intre a spune "nu-mi place" si intre a spune "ma p** pe el". Nu zic ca e cazul tau, de altfel nici n-am dat nume, am facut o generalizare... Daca nu faci parte din cei pe care i-am generalizat eu, cu atat mai bine.

O zi buna si tie wink.gif

Laurentziu : Cu Accordul poate fi si bine si rau. Au putine culori, doar doua pachete de optionale (dotata si full, nimic intre), deci poti gasi usor pe stoc, sunt multe cazuri cu oameni care si-au luat Hondele intr-o saptamana de la avans...

Si avans sanatos nu stiu ce inseamna, oricum la o masina relativ scumpa (gen peste 20.000) nu m-as baga cu un avans mai mic de 5-6.000, ca te usuca rata..

andu911 : Chiar te bagi in dezbateri cu copii care viseaza ca au S-klasse si care spun ca masinile lor de 16.000 euro costa 23.000 ? Te stiam baiat serios blush.gif

LemonDemon : Desi ii tineam morala lui andu ca isi pune mintea cu tine, nu ma pot abtine nici eu. Tu ai tupeu sa comentezi de o comparatie Reno vs. VW cand acum cateva luni comparai Primera cu S-Klasse si spuneai ca Primera sta mult mai bine la partea electrica ? Te rog frumos, citeste-ti si tu posturile putin sa vezi ce absurd esti si apoi comenteaza-i pe altii. Adica, sunt de-acord cu tine ca VAG-ul e peste Renault dar esti ultima persoana care ar trebui sa comenteze posturile altora...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
andu911
post 20 May 2007, 16:12
Post #34

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

@LemonDemon
Pai vezi ca Laguna 2 ph2 sparge Passatul nou la performante, din toate partile. Acceleratie, viteza, siguranta, franare...
Clio se compara cu Polo, nu cu Golf... Meganu se bate cu Golfu...
Vel Satis nu e aceeasi clasa cu Phaeton. Phaeton e clasa mai mare.

Tu habar n-ai ce scrii, sincer..

Hai mai bine, documenteaza-te si vino dupa aia.

This post has been edited by andu911: 20 May 2007, 16:15

--------------------
- - -
+
ssilviu
post 20 May 2007, 16:29
Post #35

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(LemonDemon @ 20 May 2007, 16:59)
Cand Renault si VAG vor face masini din aceleasi clase mai discutam pana atunci , daca cineva vrea sa compare Clio cu Golf V , Symbol cu Jetta , Laguna 2 cu Passat B6 si Vel Satis cu Phaerton nu are decat , sau poate cu A3, A4 si A6?
*

Asta e doar o afirmatie gratuita menita a scoate in evidenta doar insuficientele in cunostiinte cu privire la cele doua marci. Crezi ca daca as veni cu ceva de genul "Cand VAG o sa aiba masina de f1 care sa mai si castige doua campionate consecutive mai vorbim" as aduce un argument veritabil? E vax. Cel mai bine o companie se evalueaza dupa rezultatele financiare. Pentru ca ea pentru asta traieste. Sa faca bani. Daca face inseamna ca e buna, daca nu face inseamna ca nu e buna. Simplu.

This post has been edited by ssilviu: 20 May 2007, 16:30

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
A l e x
post 20 May 2007, 16:52
Post #36

Cand analizezi masinile ca si performante si nu firma propriu-zisa dpdv financiar, vanzarile, profitul, etc.. sunt absolut 0. Mai ales in lumea auto unde masinile se vand intai pe imagine, si apoi pe calitate...

Ideea e ca intotdeauna masinile din grupul VAG vor iesi castigatoare in versusuri, cel putin in conceptiile romanului. Pentru ca nu conteaza daca o masina e mai sigura, mai rapida, mai ieftina, etc.., urmeaza argumentul final "Da, da nu e nemteasca dom'le".

Acum, cum am spus si mai sus, nu cred ca Renault-ul e superior VW-ului, dar se pot compara, cine zice ca sunt complet diferite greseste, mai ales ca la performante si siguranta unele Renault-uri rup VW-ul, si diferenta de pret dintre ele, Renault-ul fiind mult mai ieftin, compenseaza micile diferente de lux, sa zic asa.

Plus, sa nu uitam, diferentele de preturi dintre VW si Renault in alte tari sunt mici..

EDIT : Configurat rapid o Laguna si un Passat pe site-urile nemtesti :

Laguna Initiale 2.0 dci / 150 cp - 32250€
Passat Highline 2.0 TDI / 170 cp - 32263€

N-am pus optionale...

This post has been edited by A l e x: 20 May 2007, 16:57

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
andu911
post 20 May 2007, 17:11
Post #37

Membru autentic

Romanii care isi cumpara VW si Opel, le iau in mare parte la mana a 2-a. Fiindca e mitul pieselor ieftine. Bine, la Opel sunt ceva mai ieftine, dar la VW sunt la fel de scumpe ca la Renault si Peugeot.
Numai ca a ramas ideea asta intiparita in mintea lor.

Cine isi ia masini noi, se uita si prin alte parti....Nu ramane blocat pe marcile astea doua.

--------------------
- - -
+
A l e x
post 20 May 2007, 17:19
Post #38

Da andu, dar precum am mai spus, cine isi ia Passat cu 500.000 km in bord atat isi permite, dar ASTA ISI DORESTE. La urma urmei, e foarte important sa fii mandru de masina ta. Ca ti-o iei sa-l impresionezi pe vecin ca ai masina nemteasca, e altceva, dar daca asta iti doresti, asta e...

Cine isi ia Opel sau VW la mana a doua, asta vrea, masina nemteasca, si nu are bani de una calumea sau noua... Asta e... Crezi ca-l urci pe ala in Peugeot, Renault sau Citroen si-l convingi ca "macar e noua" ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
horsewhisperer27
post 20 May 2007, 18:19
Post #39

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(ssilviu @ 20 May 2007, 18:29)
Asta e doar o afirmatie gratuita menita a scoate in evidenta doar insuficientele in cunostiinte cu privire la cele doua marci. Crezi ca daca as veni cu ceva de genul "Cand VAG o sa aiba masina de f1 care sa mai si castige doua campionate consecutive mai vorbim" as aduce un argument veritabil? E vax. Cel mai bine o companie se evalueaza dupa rezultatele financiare. Pentru ca ea pentru asta traieste. Sa faca bani. Daca face inseamna ca e buna, daca nu face inseamna ca nu e buna. Simplu.
*

da, coorect!
cam cum am zice "ce e scump e si bun!", nu?

raspunsul:nu neaparat!

rolls royce oare scoate profit mai mare decat toate astea?

loganu daca aduce profit la greu e si masina buna?

doamne, ce logica!!

p.s. nu sunt decat 2-3 membri aici, pe topic, cu mai putin de 50 de posturi!

si doar la unul ma gandesc, recitind posturile!
ia sa vedem colega, ai bunul simt sa te recunosti si sa spui ca tu mi-ai dat minus fara sa te semnezi?

(nu ca mi-ar pasa prea tare de punctele pe care mi le iei tu)!

This post has been edited by horsewhisperer27: 20 May 2007, 18:23

--------------------
fan VAG!
+
LemonDemon
post 20 May 2007, 20:42
Post #40

Membru autentic

A l e x , problema ta este ca am eu Clasa S? Ok , daca te ajuta pe tine cu ceva pentru tine nu mai am.Cu Primera am facut o greseala uriasa , eu nu m-am uitat pe factura , doar am ales masina , fiind cumparata de catre firma.Da , m-am uitat pe acte si costa 18000 eur si ,parca 50 eur , la care am avut o reduece de 1200 si ceva si pretul real este pe la 16700 eur.Ok fiind pe firma imi recuperez TVA-ul deci vine cam 14.000 eur.
La prima vedere electronica de pe Primera este extraodinara , insa este un BC ceva mai elaborat.Comparatia intre o maina de 14000 eur si una de peste 80.000 este un cal verde pe perete , insa facut o comparatie calibrata pot spune ca pentru cati bani dau pe Primera primesc mai multa electronica decat la un S Clase.Daca nu intelegi ce vreau sa spun e problema ta , nu ma intereseaza.

Din punctul meu de vedere grupul VAG e peste Renault , fie ca va place , fie ca nu , este parerea mea si nu numai.Da , Mercedes este peste VAG, BMW deasemenea, Honda peste Nissan , si ce mai vreti dumneavoasta.Asta inseamna ca nu cumpara nimeni Nissan, Renault sau alte masini ?

--------------------
None None N/A
+
A l e x
post 20 May 2007, 21:12
Post #41

Eheee, LemonDemon, deci deja ai recunoscut ca nu ai S-Klasse (bine, ai zis ca "nu mai ai.." dar e un inceput) si ca ai dat putin pe Primera. Felicitari, esti pe drumul cel bun de vindecare.

In rest, de acord cu ultimul paragraf.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
andu911
post 20 May 2007, 23:16
Post #42

Membru autentic

Cand o sa fie VAG peste Mercedes, o sa fie Vanghelie presedinte.

Pe la toate colturile, vorbesc romanii ca Audi e peste Bmw si Mercedes. Din ce cauza ? Din cauza ca n-au bani pentru alea.
Ca sa nu zic ca ce masini a scos Mercedes in ultimii 2-3 ani, e deja SF pentru Audi si BMW....Sa nu zic si ca ii bate aproape la toate clasele...din toate punctele.... C, CL, CLS, S, SL, ML, G, SLR...

Dar romanii nu pot sa traiasca daca n-au cea mai buna masina si cum nu si-o permit pe aia, incep sa zica ca nu e buna.

--------------------
- - -
+
aphophis
post 20 May 2007, 23:43
Post #43

Membru autentic

QUOTE(Laurentziu83 @ 20 May 2007, 08:35)
Ce pot sa comentez e ca au facut rechemare in service pentru respectivele modele. Pe mine nu m-a chemat nimeni in service cu Clio sa-mi repare scaunul care se lasa, schimbatorul care vibreaza si sa-mi schimbe cablul de ambreiaj. Asa ca macar la punctul asta e mai bun VW.

*

rechemarea se face in state, nu pt ca vrea vw ci pentru ca statul il obliga. asa ca las-o mai moale cu grija deosebita a fauve-ului fata de cumparator. De aia e bine in state din punctul asta de vedere, statul are grija de client si daca observa probleme majore (chiar si la un numar relativ mic de masini) obliga fabricantul sa recheme acele masini (chiar daca nu mai sunt in garantie)

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
ssilviu
post 20 May 2007, 23:53
Post #44

F1 Man

From: Nicaieri

Si de obicei rechemarile se fac pentru defectele ce pun in pericol viata pasagerilor.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 18:54
Forum Renault