Logan (loc de cearta)
![]() ![]() ![]() |
Logan (loc de cearta)
Valix |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|||
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
thanks maddan.
thanks valix. |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Mi se rupe...sufletul....ca nu am si eu Logan! PS...lipsa simtului umorului unde se incadreaza? |
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' ce aveti azi, fratilor ? De ce sunteti asa irascibili ????
P.S.: Sau sunt eu foarte euforic pentru ca azi e Sf. Banica ? :U |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Am vazut ca s-a discutat de one-touch, si se plangeau unii ca nu are si pt geamul din dr la Logan. Clio symbol din cate stiu eu nu are la nici un geam asa ceva. Clio bicorp are doar pt geamul soferului (si e cu mult mai scump decat Loganul). Alt exemplu Peugeot Partner 1.4 al unui vecin (14700 euro, dotare cam ca LGN) are doar pt geamul soferului one-touch.
Nu vreau sa ma apuc sa fac o comparatie inte Clio si LGN (unii se plangeau ca LGN are comanda recircularii pe parghie, dar sa nu uitam ca la Symbol aceasta practic nu exista, e comandata de butonul ventilatorului), vreau doar sa amintesc un singur lucru: diferenta clara de spatiu interior. PS. Am mers si cu LGN, si cu Clio bicorp si cu Symbol. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Hai la multi ani! |
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
...Uite ca vorbind de EBD, mi-am dat seama ca el nu apare ca specificatie in pliantele Logan pe care le am eu. Oare apare in cartea tehnica a masinii?
Zic asta, pentru ca pe site-ul Renault zice cum ca are EBD, dar cu o specificatie interesanta: option/standard in functie de tara. http://www.renault.com/datamedia/doc/media...an_Carac_GB.pdf Acuma, la noi nu e trecut de nici un fel pe pliante, cu toate ca nu e chiar o optiune de ici de colo. E o scapare stupida a maimutelor de marketing Dacia, sau?!?!? Asadar, poate vreun posesor de Logan romanesc sa certifice daca pe Ambition este specificat ca are si EBD, sau are doar ABS? Multam. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
You may nou enlighten me! Citi senzori de ABS are Clio Symbol 1,4 8v/ Dacia Logan ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai mai ca banuiesc ca omul glumea si el ce naiba. Cat despre EBD eu unul habar n - am daca are, dar credeti ca daca ar fi avut scapau ei ocazia sa se laude cu asta? Ma cam indoiesc. |
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
Marty |
![]()
|
clr, au scapat ei sa laude si filtrul de polen de pe SLZ, crezi ca ii intereseaza prea tare ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ambition-ul are ABS Bosch (?!) generatia a 8-a + EBD ( cica asa este "pachetul" asta de ABS)
Sursa: site-ul dacia |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 18:07 |