Cum se poate face un flagrant politiei?, sfaturi, idei
![]() ![]() ![]() |
Cum se poate face un flagrant politiei?, sfaturi, idei
LemonDemon |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
None
None
N/A
|
|||
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
@ driverx: Sava il cheama pe "celebrul" politist din Oradea. Este sever, da' mie mi se pare si normal. In Oradea, oras mic, obtin permisul de conducere zeci de persoane saptamanal. Exceptand faptul ca la pranz se circula mai greu decat in Bucuresti, asta n-ar fi o problema. Problema e ca unii nu au nici cea mai vaga idee despre ce inseamna regulile de circulatie.
In alta ordine de idei, nu puteti voi organiza flagranturi. Eventualele inregistrari pe care le realizati sunt material pentru stirile de la ora 5 (totusi, presa fiind a patra putere in stat, poate merita). Nu constituie probe in fata instantei de judecata decat acele inregistrari incuviintate de catre instanta. In cel mai bun caz, vor constitui "indicii" care ajuta la descoperirea adevarului judiciar (drept urmare, ar putea urma o ancheta interna, sa zicem). Totusi, nu pot decat sa incurajez asemenea atitudini anti-spaga. Toata stima, Alin Tirla |
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
- BH 59 FIF
1986 http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
n-auzi bre ca in Oradea
![]() Si ontopic: politistii sunt mai smecheri decat se poate crede, nu exista politist sa ia spaga direct de la elev, de fapt nu stiu daca mai exista politist sa ia spaga pentru permise auto.Am eu un cunoscut, e antitalent la volan, si se chinuie de mult timp sa ia permisu (cu tot cu spaga). Cei mai tari insa sunt instructorii care in schimbul spagii promit trasee luate; daca elevul ia examenul instructorul zice, vezi am dat spaga ta unde trebuie, daca elevul nu ia examenul instructorul ii da banii inapoi si ii zice: imi pare rau, n-a mers ![]() Eu am luat permisul din prima pe bune, fara spagi sau alte interventii, politistul foarte corect, Lefescu daca nu ma insel. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
2014 Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
spaga nu se da direct la gabor niciodata ! si niciodata suma care o dai nu ajunge tot atat la gabor.
la el ajunge ..sa zicem 40%...in fine..mai multe de zis nu are rost! e practic imposibil sa ii prinzi...e prea bine facuta caracatita sa o poata sparge cineva! intrebati instructorii sa vedeti ! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
- BH 59 FIF
1986 http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
sau te invit macar sa intri in bucuresti pe DN1 la o ora fierbinte
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
2014 Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:51 |