Logan nevopsit complet la exterior?, pe la roti si sub capota
![]() ![]() ![]() |
Logan nevopsit complet la exterior?, pe la roti si sub capota
Andrei LGN |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 12 September 06 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 1.4 MPi
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
M-am uitat si eu la a mea (ma rog.. a lu' tata). O fi din cauza vopselei mai ieftine (rosu passion), dar e vopsita integral. Nu am reusit sa identific parti nevopsite.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
nicul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 February 07 ![]() |
Chestia alba care se vede in poze sigur este pe SUB urmele de vopsea albastra, deci vopseaua metalizata a fost ultima aplicata si a fost aplica incomplet in zona respectiva. Este foarte posibil sa fie ceva protectie suplimentara acolo in straturile precedente. De exemplu in poza de mai jos se vede clar suprafata neuniforma, clar nu e tabla goala pe sub vopseaua alba.
Credeam totusi ca vopseaua albastra e necesara ca sa opreasca apa/sarea. In fine, daca "asa e toate" nu ma astept sa obtin mare lucru plangandu-ma la dealer. Attached thumbnail(s) fata_dreapta2.jpg ( Size: 117.27k ) Number of downloads: 211 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition dCi 2007
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
"Chestia aia alba" de care spui tu e antifonul / terosonul cauciucat care s-a aplicat cu mai multa "darnicie" in zonele asa-zise critice ale masinii, cum ar fi pasajele rotilor.
Nu acelasi lucru se poate spune si despre vopsea, iar in zona aia nu o sa apara rugina tocmai din cauza antifonului / terosonului care are si rol de protectie. Parerea mea... |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Si eu sunt de parere ca in afara aspectului de "ras proaspat la subtioara
![]() Oricum, inca n-am aflat la cati dpi (dots-per-inch) e aplicata vopseaua ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Depinde de norocul fiecaruia cum e vopsita, daca e vopsita in schimbul de noapte inseamna ca esti mai ghinionist
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
In baie se aplica doar stratul ala argintiu de grund.....
Vopseaua e aplicata cu ajutorul roboteilor, sau eu cel putin asa cred. Altfel nu ar avea cum.... e ca si cum ai arunca o cana de vopsea pe o tablam si ai vrea sa se intanda uniform... parerea mea! |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Era sa zic eu ceva de roboteii aia, dar ma abtin!...
![]() |
--------------------
**
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
CE, ca lucreaza pe bani de kkt
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
e posibila ma insel , dar vopseaua se depune printr-o metoda denumita "cataforeza" si astfel se reuseste sa se depuna foarte bine vopseaua chiar daca stratul este subtire.
Nu este posibila fopsirea finala in bazin prin imersie totala deoarece ar fi aiurea ***************** |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
@nicul: la cate alte masini ai mai facut observatii de acest fel (ma refer nu la logane, ci la cate alte marci de masini)?
Uita-te si pe la altele si sa ne spui si noua ce constati... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Ne batem gura cam degeaba. Eu nici nu am luat-o bine de la dealer si m-am cam lamurit cu vopsitul. Daca dati mochetele la o parte, va uitati la usi in zona balamalelor, la roata de rezerva, pe dedesubt... Mai bine nu ma gandesc ca ma ia damblaua. Plus, la orice mica zgarietura (si am destule, de la copii, criblura, etc.) s-a zis cu vopseaua. Eu cred ca au vopsit-o (a mea e rosu passion) cu ce a ramas dupa Pasti in oala unde au fost ouale.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
@Mikeb, mergi si tu la siab in toamna si fa aceleasi verificari (pe sub mochete, protectii etc) pe la masinile de pe acolo.
S-ar putea sa ai surprize inclusiv la BMW-uri. Insa am rugamintea sa VA MAI UITATI SI LA ALTE MARCI. Atunci (poate) o sa intelegeti care sunt de fapt probleme reale si care nu. Nu de alta, dar nu vad multi pe aici cu masini la care pretul nu conteaza. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si tu iti bati gura degeaba. Daca le ziceai de spoilere, amortizoare si beculete cred ca vb pe limba lor.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:59 |