Telefonia mobila, viata fara ea! posibila???
![]() ![]() ![]() |
Telefonia mobila, viata fara ea! posibila???
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Orange, Vodafone, Zapp.
Imi mai trebe un Cosmote, si gata, m-am linistit ![]() Cum sa stau ma fara telefon mobil. Vrei sa ma prinda nevasta ca trimit biletele la gagici? |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by ady85btz: 16 May 2007, 15:19 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
gajica sau nevasta? ca poate nici gajica nu stie ca el are nevasta. Am mai vazut dinastea.....
Sunteti .... varza ![]() This post has been edited by driverx: 16 May 2007, 15:26 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Nu pot sa confirm, nici sa infirm
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nici eu nu ar rezista pentru ca nu prea stau acasa. Si oricum sunt mort dupa telefoane cat mai complexe.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
2 telefoane .. 3 sim-uri.. suntem in 2007 nu ?
![]() LE: sorry pt dubluri.. ISP imbecil.. ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
te-ai blocat semit?
Eu m-am linistit cu telefoanele de cand am E61... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu da, dar sa il am pe vijelie jr langa mine. Bine, fie, si pe maica-sa!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu stimate coleg forumist (TM Firechief).. in E50 e CENTU de la vomafone si in 1112 cartela orange pt vorbit cu familia si Cartela COSMOTE pentru ....
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.182 Joined: 11 February 04 ![]() |
E mai usor cu telefon mobil.
Cred ca as pute trai fara el, asa cum am trait primii 20 ani din viata. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ziceam ca te-ai blocat ca imi apari cu acelasi post de vre-o doua ori aproape consecutiv....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Cred ca e posibila viata si fara el,mai ales daca se confirma ca dauzeaza grav sanatatii vorbitul excesiv la el
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 82 PWR
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
|
|
ady85btz |
![]()
|
e o necesitatea prea mare in ziua de azi si cred ca nu putem traia fara el....mai mult de cateva zile..
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
ady85btz
Glumim, glumim ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ady85btz |
![]()
|
Nu-s nici un agent
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu fara telefon da. Fara Internet ar fi mai trista situatia.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
driverx |
![]()
|
Serios...nu va pot intelege....ce dracu..mai ajungi si acasa, mai exista fix-uri, sau daca nu esti in oras, telefon la hotel, etc E absurd. Nu rezisti pana nu iti verifici nevasta/copilu la maxim 6 ore?
Daca ai fi fost agent de vanzari ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
fara telefon ? am orange, cosmo, connex, ce am face daca nu am avea telefon cand ramanem cu masina in pana ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul chiar ma gandeam sa renunt la telefonul mobil si sa dresez niste porumbei. Poate ma apuc si de o afacere, "Pigeons connecting people"
![]() |
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
vodafone, orange, zapp.... le-as arunca pe toate.... m-am saturat de momentele cand incep sa sune in cor....
|
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
Pai am gustat un pic din viata fara telefoane mobile
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu e vorba daca putem trai sau nu fara telefon, nu vorbesc mai mult de 10 minute zilnic pe el, de cele mai multe ori nu-s urgente apelurile, dar, asa cum nu iesim din casa fara portofel, asa nu iesim fara telefon, desi putem sa nu-l folosim pe niciunul pe perioada unei zile. Faptul ca le avem acolo ne face sa fim mai linistiti.
Acum 3 saptamani, telefonul mobil m-a scutit de ceva drumuri: mi s-a spart un rulment pe spate la dacie, eram la 20 de km de oras si la vreo 5-6 de cea mai apropiata localitate si, cu un simplu apel, am rezolvat problema intr-o ora si jumatate si am putut sa-mi continui drumul. Daca nu aveam telefon trebuia sa merg vreo 3-4 km pe jos, sa fac autostopul, sa ajung pana in primul sat, sa caut un telefon fix sau vreun mecanic nebeat pe acolo, daca era de sunat, sa aflu ca respectivul nu e acasa, etc, etc. Eram mai castigat? Cand chiulim/ne invoim, etc, poate nu e nevoie de noi in acea secunda sa fim in birou, dar putem sa fim inapoi in timp util. Poate am facut ceva mai util decat stand degeaba la birou, deci n-am pierdut timpul. Daca vei fi prins ca nu esti unde trebuie, poate te vor injura putin. Daca nu-si vor putea face treaba pentru ca nu te-au gasit in nici un fel, nu va mai fi asa bine... DriverX, sincer, exagerezi, in cazul meu chiar si-a dovedit utilitatea, ca sa nu mai vorbim de cei care au ramas imobilizati pe munte... de internet m-as putea lipsi lejer, ala chiar nu e asa stringent, desi si el te scuteste de cumparat ziare, drumuri pe la bibleoteca, drumuri prin oras, etc. Pentru altul poate chiar e vital in sensul pe care il zic eu. Chiar nu te inteleg de ce sustii ca se poate si fara ele. Asa voi sustine si eu ca se poate circula si cu masini fara stele la NCAP (punct la care stiu ca nu esti de acord). Nu-i asa ca gresim amandoi? This post has been edited by Laurentziu83: 17 May 2007, 17:39 |
--------------------
.
.
.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
nu pot trai fara el
![]() pai eu pe ce ma joc cand stau pe buda ? ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
ady85btz |
![]()
|
Eu am zis ca nu pot sa stau mai mult de 2-3 zile fara mobil
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
se poate trai o zi doua fara mobil...mai rau fara internet
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 82 PWR
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
cum se putea inainte...iti dai seama ca se poate si acum !
dar multe lucruri ar merge prost! eu unul nu as ...fi la fel fara telefon..dar cu timpul m-as obisnui !~ |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Se poate trai fara telefonia mobila asa cum se poate trai si fara internet, masina, electricitate, foc...dar de ce?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
DA, se poate si fara telefonie mobila. Nu ne-am nascut cu telefonul mobil in mana, iar acum 11-12 ani nici nu stiam ce este un telefon mobil. Orice invat are si dezvat, asta e clar. Ar fi foarte greu, dar bineinteles ca se poate.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am doar un Orange - abonament minim. As putea trai linistit fara el dar cred ca daca as renunta, as declansa un val de decese: nevasta, seful, colegii . . .
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 02:56 |