bataie spate dreapta
![]() ![]() ![]() |
bataie spate dreapta
IULIUSP75 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 7 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001
- B-26-PEC
|
|||
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
daca spui ca se aude la gropi se denivelari cel mai probabil ai probleme la suspensie!Asteptam sfaturi de la cei care s-au confruntat cu aceiasi problema.Momentan nu am avut nici un fel probleme cu mecanismele din spatele masinii!!!Sper nici sa nu am!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
IULIUSP75 |
![]()
|
ok multumesc
se pare ca trebuie sa inlocuiesc amortizoarele |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001
- B-26-PEC
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Este cumva un fel de zdruncinatura continua? am patit si eu asa ceva dar pe fata si cand depaseam 90. Am fost in service si am aflat ca aveam un arc rupt si un amortizor nu chiar in stare buna. A trebuit sa schimb arcurile amandoua (ca sa nu am probleme de inclinatii diferite) si ambele amortizoare. (m-a dus ceva dar ma asteptam la asa ceva)
This post has been edited by mvali: 8 May 2007, 20:01 |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
si la ce pret ai luat amortizoarele?!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
blackbox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 5 May 07 ![]() |
verifica bucsile de la amortizoare pe spate (se pot inlocui cu bucsi bascula inferioara berlina)
|
--------------------
LIGHEAN
CU VASLE
2009 Limited edition
- B.99.LIG
|
|
IULIUSP75 |
![]()
|
multumesc pt sfat
dar sigur merge |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001
- B-26-PEC
|
|
IULIUSP75 |
![]()
|
La service la Meridian sunt 150k alea de spate si alea de fata 160k pe care le schimb pt ca amortizoru din stinga a curs
M-am interesat amindoua amortizoarele cu rulmenti de la amortizor + manopera in jur de 400k Trebuie sa fac ITP Am schimbat toata articulatia pe fata |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001
- B-26-PEC
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
La Campina sunt 134 ron/amortizor (Monroe Ulei) iar ca manopera la mine pt inlocuire arc+amortizor mi'au luat 28 ron
Vezi ca poti gasi preturi relative in sectiunea "Piese Auto - SN" |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
Ms pt preturi info!Am vazut in IAsi la 120 ron.Manopera o fac eu ca ma pricep si ma si nijte scule cu care sa rezolv treaba!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
mvali |
![]()
|
Ai grija ca ei au un aparat - system prin care pretensioneaza arcul ca sa puna corect amortizorul (sau ceva de genul acesta). Daca nu ai ceva asemanator sau un service prin apropiere nu te baga ca nu'l mai pui la loc.
Si vezi ca dupa inlocuirea asta tre sa faci geometria ca sa fie bine. ( Asa mi'a spus nea mecanicu dar oricum vroiam sa o fac ca sa conduc linistit ) |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
Cu apatratul respectiv nu-mi fac problema am ceva semanator (un fel de presa) plus ca ma ajuta un vecin taximetrist care are o super nova(a facut cu ea vreo 300 000 km si o schimbat amortizoarele de mai multe ori fara a avea probleme!
Dupa ce inlocuiesc amortizoru' ma duc la un service bun sa-mi fac geometria! |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Am de vanzare amortizoare spate monroe pe ulei aproape noi 150 Ron perechea. nu am ce face cu ele. detalii MP /bursa/0726710853
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
IULIUSP75 |
![]()
|
Multumesc dar sunt intr-o pana financiara ?
O sa iau nr de tel si o sa te sun luna care vine |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001
- B-26-PEC
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Am trait si treaba asta, bucsile de amortizor cele de jos nu se strica asa repede si ele au un cloncanit vag. De fapt troncaneala de care vorbesti e din axul amortizorului, chiar daca a pierdut gaz sau nu; dar datorita drumurilor prinde un joc de 0.5 mm e de-ajuns sa fie perceput ca o troncaneala. Pret amortizoare Bilstein Origine 110 Ron.(cu tot cu bucsi)
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
alexbucur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 October 06 From: Bucuresti, Brasov ![]() |
eu am un zgomot asemantor la gropi si denivelari pe dreapta spate, au verificat la service tot, bucsi, s-au suit pe ea (cand e oprita si o zgaltai nu se aude) , au balansat-o, pana la urma am schimbat amortizoru si tot se aude. Cred ca o sa o marit ca m-am saturat de atatea probleme de cenzurat!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
Mi-am schimbat si eu astazi un amortizor pe fata care pierduse uleiul!Din pacate...... vorba aia e dacie.....nu am reusit sa desfac piulita de la amortizor!!!Am rupt cateva chei "imbus"(nu stiu daca am scris corect asa)... am taiat amortizorul cu faiul si pana la urma am rezolvat cu aparatul de sudura!!!Acum merge mult mai bine dar dupa munca ce-am tras-o pe caldura asta..........nu mai vreau sa aud de amortizoare!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 22:13 |