Zgomote si scartaieli Logan
![]() ![]() ![]() |
Zgomote si scartaieli Logan
DMP |
![]()
|
||
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 21 Jun 2008, 18:51) La mine se aude ceva zdranganit (ca o moneda pe tabla) sus, in zona plafonului. ![]() QUOTE(NicuEne @ 26 Jun 2008, 20:43) Iti multumesc pentru raspuns, dar nu e antena. Trebuia sa ma spun de la inceput ca m-am utiat sa nu loveasca in plafon si nu loveste. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
cablul de la antena sau stalpii de la luneta
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
hammer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 June 03 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
Aveam zgomote gen galeata lovita de perete in zona usilor fatza, la treceri peste denivelari, dupa un drum mai accidentat prin Apuseni. Dupa citirea topicului, am incercat varianta ungerii cu vaselina a bucselor de plastic de pe cuiele de blocare ale usilor. Zgomotele au disparut.
|
--------------------
Renault
Megane IV
GT TCE 205 - 2017; Subaru Forester SG 2008 Seen it all, done it all, can't remember most of it!
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
la mine se simte un joc in volan stiu ca nu e tocmai bn unde postez dar nu stiu unde si aici sigur o sa gasesc si raspunsuri. deci problema e asa se simte o bataie in volan mai ales pe drumuri cu pietris sau la gropi si se si aude ca un joc. ce poate fi? caseta de directie?
This post has been edited by bogdan_90: 2 Jul 2008, 12:57 |
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
vibratia in volan la astfel de drumuri se simte si la mine, probabil e un pic normal.
am sesizat asta la ultima revizie si dupa verificarile lor mi-au zis ca nu am jocuri si nu trebuie inlocuit nimic. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
la fel si la mine. eu o percep ca si cum volanul ar fi prins pe un rulment cu bilele sparte. nici la mine nu au gasit jocuri, dar parca la inceput nu se simtea chiar asa.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
mecanicu' a zis ca nu are jocuri dar totusi am mers cu mai multe masini si nu fac asa si cu un logan bn ca e nou dar nu face. eu suspect ceva pe la caseta de directie.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
Zcorp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 June 08 ![]() |
Nu mai pot, am dat de capat la unele zdranganeli sau bazaituri....dar la asta nu mai stiu ce si cum......defapt sunt 2 dar sa va spun:
-prima ar fi un bazait in usa, prin geam habar nu an de unde dar ii un bazait incet si enervant ca si remedieri am incercat sa desfac panoul de la usa sa ung tot pe acolo dar bazaitul se tot aude apoi am desfacut cuiul si l-am uns cu vaselina grafitata si inchietoarea atunci nu s-a mai auzit vreo 3-4 zile apoi iar a revenit......acum am descoperit ca daca imping partea din spate a usii (cea cu bumbicul de inchidere) nu se mai aude, dar cand o las sunetul revine....,si nu imi dau seama de unde si cum se poate remedia..... -a doua problema ar fi cand pun frana sau accelerez se aude din usa din dreapta ca un troznit incet...am uns cuiul si broasca cu vaselina grafitata......si doua trei saptamani nu s-a mai auzit ...dar acum a revenit din nou..... Banuiesc ca de la broasca aia suna dar nu imi dau seama cum sa remediez...ca doar broasca se inchide pe un tubulet din platic ...nu freaca nimic metala pe metal Va multumesc..... 6 Jul 2008, 09:11: Nu mai pot, am dat de capat la unele zdranganeli sau bazaituri....dar la asta nu mai stiu ce si cum......defapt sunt 2 dar sa va spun: -prima ar fi un bazait in usa, prin geam habar nu an de unde dar ii un bazait incet si enervant ca si remedieri am incercat sa desfac panoul de la usa sa ung tot pe acolo dar bazaitul se tot aude apoi am desfacut cuiul si l-am uns cu vaselina grafitata si inchietoarea atunci nu s-a mai auzit vreo 3-4 zile apoi iar a revenit......acum am descoperit ca daca imping partea din spate a usii (cea cu bumbicul de inchidere) nu se mai aude, dar cand o las sunetul revine....,si nu imi dau seama de unde si cum se poate remedia..... -a doua problema ar fi cand pun frana sau accelerez se aude din usa din dreapta ca un troznit incet...am uns cuiul si broasca cu vaselina grafitata......si doua trei saptamani nu s-a mai auzit ...dar acum a revenit din nou..... Banuiesc ca de la broasca aia suna dar nu imi dau seama cum sa remediez...ca doar broasca se inchide pe un tubulet din platic ...nu freaca nimic metala pe metal Va multumesc..... This post has been edited by Zcorp: 6 Jul 2008, 09:11 |
--------------------
trabant
TT
3008
- cehia-99-SUC
|
|
hammer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 June 03 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 3 Jul 2008, 22:02) Cred ca ceva de genul asta am si eu. Cu anume ai uns cu vaselina? Puri si simplu ai dat peste ele sau ai vreun procedeu mai special? Merci. Fara un procedeu special, cu o spatula elastica de plastic si cu degetul, pe cui si la imbinarea cu bucsa din plastic pe care am rotit-o de cateva ori pentru ca vaselina sa poata patrunde la imbinari |
--------------------
Renault
Megane IV
GT TCE 205 - 2017; Subaru Forester SG 2008 Seen it all, done it all, can't remember most of it!
|
|
Zcorp |
![]()
|
Chiar nu stie nimeni....
|
--------------------
trabant
TT
3008
- cehia-99-SUC
|
|
Zcorp |
![]()
|
u mai pot, am dat de capat la unele zdranganeli sau bazaituri....dar la asta nu mai stiu ce si cum......defapt sunt 2 dar sa va spun:
-prima ar fi un bazait in usa, prin geam habar nu an de unde dar ii un bazait incet si enervant ca si remedieri am incercat sa desfac panoul de la usa sa ung tot pe acolo dar bazaitul se tot aude apoi am desfacut cuiul si l-am uns cu vaselina grafitata si inchietoarea atunci nu s-a mai auzit vreo 3-4 zile apoi iar a revenit......acum am descoperit ca daca imping partea din spate a usii (cea cu bumbicul de inchidere) nu se mai aude, dar cand o las sunetul revine....,si nu imi dau seama de unde si cum se poate remedia..... -a doua problema ar fi cand pun frana sau accelerez se aude din usa din dreapta ca un troznit incet...am uns cuiul si broasca cu vaselina grafitata......si doua trei saptamani nu s-a mai auzit ...dar acum a revenit din nou..... Banuiesc ca de la broasca aia suna dar nu imi dau seama cum sa remediez...ca doar broasca se inchide pe un tubulet din platic ...nu freaca nimic metala pe metal Va multumesc..... |
--------------------
trabant
TT
3008
- cehia-99-SUC
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
chiar e nevoie de repetarea obsesiva a aceluiasi mesaj???? am inteles nu numai a ta scartaie, nu numai loganul scartaie...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Zcorp |
![]()
|
Am intrebat ca nu stiu stiu cum sa le rezolv, NU MA INTERESEAZA ca si la altele suna
OFF TOPIC Ne scuzati....pentru deranj....pentru uzura butoanelor tastaturii ...si ale scartaielilor calculatorului dar repetarea se datoreaza site-ului care merge extrem de "bine"...sa multumim moderatorilor.... |
--------------------
trabant
TT
3008
- cehia-99-SUC
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Pentru a scapa de greierasii din usi va recomand schimbarea cuielor,cautati modelul metalic(se monteaza pe Sandero si faza 2), ve-ti ramane surprinsi!
![]() PS.Zgomotul la inchidere este mai accentuat dar este acceptabil fata de zdranganelile in mers avute inainte. |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
confectionarea unor bucsi de teflon fixe pe cui ajuta?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
djxhouse |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 23 January 08 ![]() |
am cumparat masina in 2008 februarie...
acuma am ~12.000km si usile imi scartaie... un scartait de ala subtire.. la ambele portiere... si plus ca imi scartaie si ventilatorul pe viteza 1... oare la revizie ma rezolva? va multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
2008 - ABS Plus
|
|
Zcorp |
![]()
|
Si acele cuie de sandero sau ph2 se gasesc deja de cumparat in magazine
|
--------------------
trabant
TT
3008
- cehia-99-SUC
|
|
johnnybegoode |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 December 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Chestia cu scartiatul undeva in partea dreapta (usa, incuietoare, stalp - nu stiu sigur unde ca n-am apucat sa ma dumiresc, odata parea dintr-un loc, alta data din alt loc) l-am rezolvat cu un spray cumparat din Kauffland (12 lei)...E de culoare rosie (tubul), si are un "taspoc" ca sa ma esprim asa (Made in Spain - nu-l am la mine si nu mai stiu cum se cheama) Ideea este ca am dat peste tot pe la portiere cu el si ca primtr-o minune TOATE scartielile au disparut...Scartaieli care se manifestau "culmea" si la drum drept! Cuiele astea de Sandero ce au in plus fata de cele de Logan?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus Laureate Plus 1.4 mpi
|
|
yanos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 4 August 07 From: timisoara ![]() |
cind luam viraj maxim si urcam o bordura auzeam un scirtiit din zona rotii, am verificat pivoti,bucse erau in regula am montat pe arc un futun cumparat de la piese auto si am rezolvat problema ,scirtiitul venea cum freca arcul pe talerul de sus [propta arcului]
|
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Am schimbat cuiele de la usi cu unele de tip nou fara bucsa de plastic. Au disparut foarte multe zgomote pe care inainte nu am reusit sa le identific (dadeam vina pe acuator, tija, etc ..). Efectul este deosebit, pe romaneste a luat zgomotele cu mana.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu le-am scos și le-am dat cu ceară. Efectul a fost același - muuulte zgomote au dispărut.
Oricum, o să le schimb până la urmă cu cele noi. |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Din pacate vaselina bagata sub bucsa nu le elimina pe toate (sa zicem ca raman in proportie de 20%) si trebuie facuta periodic (nici macar o luna nu tine).
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
de unde le luam pe alea noi? ceva preturi?
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
cosming |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 2 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cine are niste poze cu cuiele astea noi de la sandero ? Ce sa cer la magazin ?
![]() |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu le-am cumparat de la un domn doctor ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
busted
![]() This post has been edited by Lostboy: 29 Jul 2008, 07:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu "am rezolvat" problema inlocuind bucsele cu furtun - idee prezentata pe aici nu mai stiu de cine...
Cum se demonteaza carcasa de plastic a mecanismului de la centuri, aia in care intra "catarama" centurii (intre scaune)? Are doar cleme de plastic? Am 'dat' cu ulei (spray) in mecanisme, dar fara succes... Dupa 2 zile iar scârțâie. Multumesc! This post has been edited by mariuscond: 29 Jul 2008, 08:12 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu ai sanse sa o desfaci fara sa ramana urme.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:10 |