Zgomote si scartaieli Logan
![]() ![]() ![]() |
Zgomote si scartaieli Logan
Steel Tormentor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cu altele noi.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
evident. le-as inlocui, sincer. dar daca fac la fel? are cineva idee de cod sau pret?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pai matale ai garantie ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
eh si ce? le-am spus de problema la revizie, mi-au dat cu un spay ceva pe-acolo si dupa cativa km a inceput sa faca la fel ca inainte. decat sa ma tiganesc cu ei mai bine le cumpar eu.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
si eu vreau sa le cumpar , dar de unde? preturi ceva astept si eu .
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu vreau sa cumpar altele care garantat vor scârțâi...
Sigur vor fi si astea noi la fel de proaste si cred ca si scumpe dupa cum ne-a obisnuit Dacia/Renault cu preturile la piese. Cred ca le mai "parfumez" pe astea... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
daca gasesti solutia minune sa ne spui si noua
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(mariuscond @ 29 Jul 2008, 16:14) Cred ca le mai "parfumez" pe astea... Am o bara de teflon special cumparata sa fac bucse din ea, dar din pacate nici un strungar nu imi da tarcoale. De preturi de Dacia ... eu le evit atat timp cat nu sunt reale pentru reperul in discutie. Prefer sa cumpar fara factura ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
azi am montat si eu alte bucse de teflon. le aveam facute de vreo 3 luni. sunt fixe pe cui si mai mari pe diametrul exterior cu 0.2mm decat cele originale. zgomotele parca sunt oleaca mai mici, oricum nu pot sa mi dau seama bine de efect pt ca celelate surse de zgomot inca nu le am anulat.
apropo de preturi, am cumparat un cui(ma rog, tot ansamblul). mi s-a parut urias pretul de 15 ron. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 29 Jul 2008, 16:59) Ma, cu ce ar fi mai bune astea de Sandel? De ce metal pe metal ar scartai mai putin? Ca io nu intelege.... Nu este vorba de contactul intre cui si incuietoare, ci de faptul ca bucsa aia are joc pe cui.29 Jul 2008, 17:16: QUOTE(tkx @ 29 Jul 2008, 17:04) apropo de preturi, am cumparat un cui(ma rog, tot ansamblul). mi s-a parut urias pretul de 15 ron La magazin costa 12,2Euro/buc modelul cu bucsa de plastic ...This post has been edited by IRONICK: 29 Jul 2008, 16:16 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
12E??? sigur nu e vreo greseala pe undeva? eu am luat cu 15lei tot de la magazin.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Am facut fost de un spray cu ulei am dat pe bucsa si nu mai scartzaie sa vad cat o sa tina. Dar nu conteaza ca imi ia 5 secunde sa dau iar cu ulei.
Despre INCHIZATOARE ca asa se numesc TOATE scartaie. Nu stiu de ce naiba. Defectul de poate semi-remedia prin lipirea unpor bucati de pasla pe partea interioara (intre inchizator si scaun). Nu le desfaceti pt ca sunt sudate capacele cu ultrasunete si riscati sa le stricati definitiv. Catarama respectiva se numeste LIMBA ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
De mult urmaresc topicul, si acum m-am hotarat sa zic si eu ...,la mine nu se aude nimic!
![]() ![]() LE : masina are 13 luni si 16.000km... This post has been edited by BZN: 29 Jul 2008, 22:36 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
mariuscond |
![]() ![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 29 Jul 2008, 16:56) QUOTE(mariuscond @ 29 Jul 2008, 16:14) ...Sigur vor fi si astea noi la fel de proaste si cred ca si scumpe dupa cum ne-a obisnuit Dacia/Renault cu preturile la piese. Am o bara de teflon special cumparata sa fac bucse din ea...Cred ca le mai "parfumez" pe astea... Eu vorbeam de centuri... ![]() Despre bucse... merg inlocuite cu furtun... de minune, au cam 1an furtunele (zgomote=zero), "e mai calitative" decit bucsele lu' Dacia ![]() @BZN mai ai rabdare... si eu am crezut vreun an ca masina mea "e mai altfel", pentru ca nu intilneam simptomele semnalate prin topicu' asta... ![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
QUOTE(BZN @ 29 Jul 2008, 22:33) De mult urmaresc topicul, si acum m-am hotarat sa zic si eu ...,la mine nu se aude nimic! ![]() ![]() LE : masina are 13 luni si 16.000km... Esti un fericit. Sa te tina asa in continuare ! |
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(tkx @ 29 Jul 2008, 17:40) 12E??? sigur nu e vreo greseala pe undeva? eu am luat cu 15lei tot de la magazin. Inseamna ca nu le-ai cumparat de la un dealer Dacia, ci de la un magazin de cartier.Pe zi ce trece sunt din ce in ce mai bucuros ca le-am schimbat. Mi-a adus linistea mult dorita in masina. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Zcorp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 June 08 ![]() |
MA bag si eu in seama ... dar nu stiu daca zgomotul vine de la usi ... la mine ma refer. Am tot "omorat" tot felul de zgomote....si sincer nu poti fi mai mandru / fericit ca ai castigat batalia cu ZGOMOTUL, ei dar de data asta cred ca mi-a venit de hac un zgomot pe care nu pot sa il depistez de unde ii:
- defapt sunt 2 zgomote ( sunala fel) asa ca si cum ai avea 2-3 bilutze intr-o cutie cu sunet fin , unu se aude din usa de la sofer in timpul mersului (tot timpul ) iar daca impingi de geam sau usa se opreste dar revine apoi la loc, celalat zgomot se aude numai la anumite turatii (cand motoul ii subturat) parca din centru vine din bord nici eu nu stiu de unde parca as avea "home cinema" - sau cum s-o numi treaba aia- suna din toate partile. Precizez ca am dat cu unsoare grafitata pe cuiele de la usi. Nu inteleg de ce acele bucse ar fi cauza , doar sunt din plastic ce ar putea zdranganii acolo? Va multumesc pt sfaturi |
--------------------
trabant
TT
3008
- cehia-99-SUC
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
usile au joc pe ele.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
IRONICK |
![]()
|
Apropo de miscarile usilor (alea normale), odata cu schimbarea cuielor mi-a disparut si zgomotul de chedere (alea tip jgeab de sus).
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mariuscond |
![]()
|
QUOTE(Zcorp @ 5 Aug 2008, 10:58) Fa urmatorul "experiment": cind mergi pe un drum cu denivelari (undeva unde nu e trafic...), deschide usa in mers (cam ~10cm) si ai sa vezi in ce fel se misca (fata de restul caroseriei) si asa ai sa-ti dai seama cine "bate la usa"...QUOTE(IRONICK @ 5 Aug 2008, 21:06) Haoleu... exista si asa ceva...? Pe astea nu le-am identificat, cum se "manifesta"? Scîrțîieli, bocaneli? |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
IRONICK |
![]()
|
Un fel de "hârș, hârș"
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Zcorp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 June 08 ![]() |
Revin cu zgomotele alea, nu conteaza ca ti usa deschisa inchisa sau cum vrei tot se aude in usa un zumzet dar acelasi zgomot se aude si din mislocul bordului (mie asa imi face impresia, daca apas pe fata de usa in zona unde ii inchizatoarea zumzetul dispare. Tin sa precizez ca am descfacut fata de usa si am pus pe acolo banda de izolat la tija care actioneaza inchiderea manuala a usii am dat pe acolo peste tot cu spray vaselina sparay si nimic.....nu stiu de unde ar putea sa fie, zumzetul nu ii agravant de tare dar asa cat sa te enerveze la urechea stanga
|
--------------------
trabant
TT
3008
- cehia-99-SUC
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ala din bord poate sa fie de la cablul de antena, sau daca ti-ai montat alt cass si au ramas cablurile in aer ...
Cutiutele alea de plastic negru din usi le-ai rezolvat? Ca si alea sunt o sursa de zumzaiala. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cosming |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 2 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut, am si eu un niste zgomote la plasticul de la bord, cand trec peste gropile si gropitzele patriei. Zgomotul dispare daca apas plasticul (bord-ul) destul de tare in partea centrala.
|
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
deci n-am gasit remedierea la urmatorul zgomot: in dreptul air bag-ului de la pasager acolo on bord se aude cum ar fi un joc intre 2 fiare cum apas capacul de la air-bag dispare. ce pot face? cum se desface capacul de la air bag ? se poate umbla acolo? am nevoi de un sfat ca m-a disperat sunetul ala.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu ai cum sa desfaci nimic, trebuie sa dai plansa de bord jos.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:10 |