Huse de scaune / bancheta, (pentru protectia tapiteriei originale)
![]() ![]() ![]() |
Huse de scaune / bancheta, (pentru protectia tapiteriei originale)
iioonneell |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
- ms 24 tet
|
|||
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
daca sunt din 2 bucati husele n-or sa stea. trebuia sa iei de logan care vin perfect, sunt dintr-o bucata, iar la imbinarea sezut/spatar au pe dos un "scai" (arici) care se introduce intre spatarul si sezutul scaunului. astfel husa sta tot timpul lipita si frumos.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
iioonneell |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 April 08 ![]() |
Multumesc frumos de sfat, sunt cat se poate de constient ca cele originale Logan sunt cele mai bune, dar pretul lor se apropie de castigul meu lunar, adica nu prea aveam de unde sa arunc 500 de lei pe geam, asa ca vreun an ma multumesc cu astea, iar dupa aceea voi mai vedea, oricum thx mult.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- ms 24 tet
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
in Mioveni ..huse Logan 96 RON se potrivesc la fix ,material super
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Facute de cine ? Un nume (e S.C. nu ?!), nu numar de telefon, site ? Multumesc !
|
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
sorry ,sunt tot felul de magazine care vand aceste huse ,nu cred ca ti le trimit prin posta sau curierat ,cred ca trebuie sa te duci tu acolo (eu am fost personal )Oricum se gasesc tot felul de plasticuri pt Logan la preturi bune (asta pt cine doreste )
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Bun, si un nume de magazin ? Adresa ? Am pe cineva in Pitesti care s-ar putea duce...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Cauta huse in Pitesti la magazinele de piese auto pe DUMBRAVEI.
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Desi poate nu isi are locul aici , eu am avut doua seturi de huse originale, cumparate cu 240-250 lei bucata de la dealer, unul dintre seturi nu i le-am dat celui caruia i-am vandut masina, daca sunteti interesati, discutam in pm, va trimit poze, etc.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
dorel232004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 9 February 07 ![]() |
Eu am fost in vitan, dar nu am gasit ceva sa-mi placa, plus ca atunci cand incepeam sa numar piesele (ca ma gandeam sa iau totusi un set, ca era masina noua si imi era mila de ea) lipsea ceva tot timpul (ba o tetiera, ba o bancheta). Asa ca am renuntat. Am citit mai sus de o firma sara din pitesti, i-am cautat si i-am gasit. M-am dus la ei ca asigurau si montajul contra cost, ca nu aveam de gand sa demontez scaunele (7)la masina noua si sa ma sui cu ele pe scari si stiu eu ce mai era. Am gasi cu materal identic cu tapiteria masinii. Faceau si retusuri pe loc, daca te duci in timpul programului, oricum au zis ca daca se intampla ceva cand mai am drum pot sa trec pe la ei si se remediaza. M-a costat 210 roni cu montat cu tot (mcv 7 locuri).
|
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu vreau sa fac reclama...dar daca va intereseaza huse de calitate pentru logan incercati la bursa la userul Adytt...Se potrivesc perfect sunt din acelasi material ca si tapiteria originala. Eu le-am cumparat si isi merita banii.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sau in targ in Vitan, aceleasi la fel cu tapiteria masinii, potisa le scoti la 100-110 lei.
Si cele de MCV pe la 110-130 lei. This post has been edited by Serje: 15 Aug 2008, 22:40 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
UP UP.. cat mai costa husele originale pentru un MCV 5 locuri? sau alte solutii? in Vitan, ce-i drept in cursul saptamanii nu am gasit nimic ok
This post has been edited by semit: 9 Jan 2011, 22:57 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
nici duminica nu mai sunt prea des
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
petreb |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 29 June 07 ![]() |
QUOTE(dorel232004 @ 14 Aug 2008, 15:35) Eu am fost in vitan, dar nu am gasit ceva sa-mi placa, plus ca atunci cand incepeam sa numar piesele (ca ma gandeam sa iau totusi un set, ca era masina noua si imi era mila de ea) lipsea ceva tot timpul (ba o tetiera, ba o bancheta). Asa ca am renuntat. Am citit mai sus de o firma sara din pitesti, i-am cautat si i-am gasit. M-am dus la ei ca asigurau si montajul contra cost, ca nu aveam de gand sa demontez scaunele (7)la masina noua si sa ma sui cu ele pe scari si stiu eu ce mai era. Am gasi cu materal identic cu tapiteria masinii. Faceau si retusuri pe loc, daca te duci in timpul programului, oricum au zis ca daca se intampla ceva cand mai am drum pot sa trec pe la ei si se remediaza. M-a costat 210 roni cu montat cu tot (mcv 7 locuri). Poti sa atasezi niste poze? Ce program au cei de la Sara din Pitesti (eventual daca au sambata)? Multumesc! |
--------------------
Dacia
Lodgy
2013 Laureate 1.2Tce
|
|
Ulysse |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 18 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Huse care se potrivesc perfect pe masina in magazinele Auchan. Sunt produse in Romania, la Ploiesti.
|
--------------------
dacia
logan
prestige 2010
- B xx zz
|
|
banzay |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 March 08 ![]() |
Reinvii si eu topicul in cautare de sugestii.
Dupa ce la ultimele masini nu am avut huse pe scaune, in timp tapitaria s-a mai patat (nu rau) si a fost nevoie de interventie cu diverse chestii de spalat, munca etc. dar asta e alta discutie... Asa ca la actuala masina, fiind si noua, mi-e mila de scaune si as vrea niste huse. In mirabolantul cnezat de mazare de la marea neagra, bate vantul si se gasesc numai mizerii, asa ca as cauta ceva magazin on-line. Aveti experienta cu vreun anume tip/marca de huse, care le-ati testat? Am gasit la e-mag (mai lipsesc cosciugele din oferta lor, in rest au de toate) umbrella premium, insa fac referire ca ar avea 'captuseala burete' si astfel cred ca in pofida pretului maricel, sunt aceleasi huse ca astea de bazar din material sintetic (zici ca sunt pungi de gunoi), dublate cu burete... Asadar sunt deschis la recomandari, daca a mai cumparat cineva, ceva calitativ. |
--------------------
Daewoo
Matiz
2007
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Cauta huse de Sara Cora - Pitesti. Sunt singurele pe care eu le recomand. Am avut si pe vechiul Logan, am si pe actualul.
This post has been edited by FRATELLO: 26 Oct 2014, 17:16 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
De pe huse.ro am de ceva ani si dupa multiple spalari sunt inca multumit.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
banzay |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 March 08 ![]() |
Multumesc, am gasit intre timp (din pura coincidenta) huse la Lidl. 70 de ron. Materialul decent si se apropie de ce cautam. Trebuie trase un pic sa vina bine. Husa de la bancheta spate (partea de sus) e cam ciudata, trebuie sa o mai conving un pic.
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:40 |