Probleme, troncaneli partea dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
Probleme, troncaneli partea dreapta fata
babu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
Comfort 2001
|
|||
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
Sigur e din fata? Ia-ti un avant pe un drum drept si opreste motorul. mai pune pe cineva din masina sa verifice si in spate daca nu cumva de acolo se aude. SI eu de multe ori credeam ca se aude zgomotul din fata si pana la urma era din spate. Zgomotul e permanent? in gropi? cum face ? ca un metal pe metal, metal cu plastic? plastic?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
babu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 October 07 ![]() |
Sigur e din fata si se manifesta pe dum drept cat si la curbe daca drumul are denivelari, daca drumul e bun nu se aude nimic.
Azi mi-am mai bagat nasu nitel sa vad de unde vine, de data asta fara sa dau roata jos si am observat ca daca apas pe botul masinii in partea dreapta troncane, cred ca e ori arcu ori amortizoru, sa i-mi fac timp sa merg la un serice sa ai pun sa le dea jos sa vad ce au ca la examinarea montate pe masina nu se vede nimic la arc si la testul de amortizoare pa care l-am facut acu o luna su ceva nu erau probleme deosebite, ceva uzura da mai aveu de trait. |
--------------------
Dacia
Super Nova
Comfort 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:59 |