DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Parametrii optimi de functionare a motorului, Temperatura apei si presiunea la ulei!!!

ROV`
post 31 May 2007, 17:03
Post #31

Membru incepator

Group: Members

presiune minima ulei este de 0.7 atunci se aprind becurile ,daca manaocontactul tau e bun pana nu se aprinde becu nu-ti face griji ,
temp nu stiu cat trebuie sa fie pe undeva pe la 90 , eu am mers si cu becu aprins teoretic 115 grade parca asta la drum lung 4 turatie maxima timp de cateva minute bune

Ferrari...cred ca e f obosit motoru daca ai masurat doar 9.5 bari compresie asta cred ca ajunge la un raport de 7:1 sau cam asa ceva deci mult sub specificatii .teoretic trebuie sa iti dea undeva la 11 sau 12 la cald ca doar nu masori la rece toate bujiile scoase clapeta de acceleratie deschisa complet

--------------------
Dacia 1300 22 sept 1982 - DJ-85-ROV
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
papamuntz991
post 31 May 2007, 21:38
Post #32

Membru autentic

Group: Members
From: Militari Customs

nice car ROV...destul de veche dar arata super bine...eu nu fac drumuri lungi ca sa se ridice temperatura...merg doar in oras...si presiunea...minim o singura data am observat ca s-a apropiat indicatorul de 2...dar doar s-a apropiat era pe la 2,5...in rest sub 3 nu scade nici la relanti...

--------------------
Dacia 1310 '90 TLX - B 17 M..
cu Dacia in suflet...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 07:54
Forum Renault