Joc De Cuvinte, Sa Mai Ne Distram Si Noi :D
![]() ![]() ![]() |
Joc De Cuvinte, Sa Mai Ne Distram Si Noi :D
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
2002 europa membru cooperant
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 19 May 2007, 22:30) QUOTE(dariusz) l-am gasit eu pe b1 sta si ride ca nebunu QUOTE(adip @ 19 May 2007, 22:35) Si-un BMW de nota 10 / Nici Becali nu-l intrece / Si-o chelie , mica , mica / Si-o suvita zapacita / ( ex-suvita ... )/ Si-o fetita ... mama mama / E nevasta lu' Pastrama ( asta de pe forum ) ? ![]() Si mai are si o flota / Care e demult vanduta / Si un ochi putin cam stramb / Continuarea la next rand This post has been edited by cosmin_2300: 19 May 2007, 21:55 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Mai baieti, mie de voi imi place,
Sunteti ca niste poeti, Asta e, nu am ce-i face, Numai ca sunteti cam beti. De ferice c-a iesit Basescu, Sau din alte, stiti voi ce motive Eu ma buur c-ati votat cu NU Bagati voi alt vers . ps : ce buna e berea ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu cred ca tu esti cam beat /
Si sa scrii ai cam uitat ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.753 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Fost-am astazi la votare,
Cel mai slab dintre popoare! Apoi daca nu ne pasa Poate si Vadim sa iasa! Soarta deci ne-o meritam De nu mergem sa votam. Sper ca data viitoare Sa avem prezenta mare! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Din ciclul "cugetarile lui Bolcas"
Tineti minte trei cuvinte: Basescu Traian va minte! O sa iasa mintenas Tribunul cel patimas Si tipand in gura mare CA S-A FURAT LA VOTARE! Si ca are rezultate Ca-s alegeri fraudate O baba din zabrauți A ramas fara chiloti Si una din magazin A ramas fara mobil... Deci e clar ca s-a furat Nimeni nu s-a sesizat (Vai ce tara de rahat)... Ca dupa parerea sa 70 la suta-s DA! Iara voturi nule, tată Restul pana la o sută... Revenind la chestiune O s-avem recesiune Iar corsarul ne-nfricat O sa ne duca-n kkt (scuze, n-am gasit alta rima ![]() Ca poporu-a fost prostit De un jucator pilit Derbedeu si mafiot Oligarh si idiot... Cine zice ca-s nebun Eu ii spun ca sunt tribun Si de la tribuna mea, Eu va spun la toti asa: Pe mircica nu l-ati vrut Pe nastase l-ati f%^&t Felix mai are putin, DUPA BASE SIGUR VIN! Dar am stat si-am cugetat Base mai are-un mandat S-inca 7 ani de chin Sa mi se zica "Vaccin" Deja ma las pagubas Dau cuvantul lui Bolcas... This post has been edited by colombina29: 19 May 2007, 22:35 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
- "La rând"
2006
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ei
dar vad ca voi aveti talent scrieti poezii frumoase mai bine le-ati publica sa v-alegeti cu ceva! ![]() |
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
2002 europa membru cooperant
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
La solenza mea ambreiaju moare..
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
2014 Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
o regula noua in minte imi vine,
doar 4 cuvinte, ca nu ține! |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
2014 Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
danseaza cu pantofii bine
tocul cui in piept ti-a-nfipt boasele ti le-a strivit nimeni nu mai e ca tine... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Om cu Dacie , te tine
Si papuci marca Logan Hai sa mai traim un an |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa scapam de taricean'
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Si s-ajungem la liman
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Sa n-aud de... "Prostovan"!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nici de un felix motan...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cu totii linga traian
sa le dam cite un ban ban= interzicerea dreptului de a mai posta ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
sau de`un marinar !
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
FireChief |
![]()
|
la alegeri mergem iar
sa le facem doar un dar in concediu neplatit sa-i trimitem negresit oligarhi si mafiotii sa dispara mai cu totii |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ia mai manati mai.......
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
FireChief |
![]()
|
sa luam tara-inapoi...
de la oligarhi ciocoi ![]() This post has been edited by FireChief: 20 May 2007, 19:36 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si cum lumea a votat
Si Basescu a castigat Il schimbam pe Patriceanu Cu de alde Casuneanu. |
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
mai mereu va inselati,
![]() uneori dezinformati, ![]() prim ministru ,este clar unul singur STOLOJAN This post has been edited by FireChief: 20 May 2007, 20:13 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
Stolojan?Apucam-ar de un
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
FireChief |
![]()
|
unul,desi greu o face
vrea sa scrie desi rage drept urmare ,e pierdut reputatia i-am scazut |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
Scade frate,scade tare
Eu acuma drept urmare, Scad un punct si la matale |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
FireChief |
![]()
|
razbunarea-i dragul meu
apanaj de derbedeu ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 03:30 |