Ce se intampla daca ......
![]() ![]() ![]() |
Ce se intampla daca ......
Tossi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Vezi postul #25, chiar daca e la jumatate pretul, consumul e mai mare, alcoolii sint mai puturosi. O sa iesi cu "consumul financiar" tot pe acolo. Ca sa nu mai vorbim de toxicitatea metanolului. Vorba aia, orbesti accelerind si nu stii de ce.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca benzina e 3.5lei si alcoolul e 20lei, nu prea e la jumatate pretul deloc.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Daca pui metanol, iti vei coroda diverse componente din sistemul de alimentare cu benzina. Metanolul e foarte coroziv asupra multor metale si asupra cauciucurilor. In plus e extrem de toxic, iclusiv vaporii in concentratie mica, deci nu e prea bine sa umbli cuel prin casa.
Daca pui etanol (ala de baut), masina merge bine. Etanolul are CO ~115, deci va creste cifra octanica a benzinei. Dar, daca ai catalizator nu e recomandat sa bagi mai mult de cca. 50% in benzina (cifra citita pe net odata, deci nu garantez pt. ea), ca injectia nu va putea compensa continutul mai mare de oxigen al etanolului. Masinile "flex-fuel" care pot folosi pana la 100% etanol au calculatorul de injectie modificat (softul). In ambele cazuri, alcoolul trebuie sa fie f. curat (minin 98%), altfel se va precipita din benzina, pt. ca alcoolul se poate amesteca si cu apa si cu benzina, dar nu cu ambele deodata. Deci "Saniuta" nu e potrivita. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Saniuta nu, da "celularul"?
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pret per KG la metanol 1.53 ron
Pret per KG la alcool 2.09 ron Am citit despre consumul mai mare in postul de mai sus, doar incercam sa dau cateva detalii despre pretul aestor produse. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
kerosenul se poate aprinde prin compresie sau foarte bine incalzit (ca un diesel), nu e ca banzina.. unde vaporii se aprind prin scanteie.
kerosenul in general e safe, se aprinde greu si la flacara, dar daca a ajuns la x presiune, sau y temperatura, punct in care explodeaza. asa ca faza cu kerosen pe un motor pe benzina.. cam pica.. totusi puteti incerca naftalina in motor.. dar nu garantez pentru injectoare, dar cel putin are CO120 This post has been edited by Asi: 27 May 2007, 15:18 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Tot vrei senzatii tari da limitate,baga gaz de bricheta sau direct de la sprei in admisie de aer, sa vezi ce tare face,am incercat eu la masina mea si un cielo
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:20 |