Atentie la ce cumparati din targ!
![]() ![]() ![]() |
Atentie la ce cumparati din targ!
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
Si ce te costa ca sa le duci inapoi, ca doar sunt banii tai!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect, si numeste-l si pe nenea
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
OPC? Au o placere nebuna sa dea amenzi...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
Da, e o varianta si OPC-ul, dar eu stiu din experienta ca cei din targ nu sunt prea scortosi si daca au calcat pe bec o rezolvi cu ei la fata locului.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cutia respectiva era sigilata?Daca da,nu cred ca are vreo vina vanzatorul respectiv,atata timp cat nu el le-a ambalat si are actele de provenienta ale respectivului produs.Tu ai luat vreun bon fiscal ceva?Nu o sa te lase nimeni sa desigilezi vreo cutie si dupa aceea sa nu mai cumperi.
Si eu am cumparat un filtru de ulei de origine,cutia sigilata,pe eticheta scria "made in france",iar cand am desfacut-o,pe filtru scria "made in spain". This post has been edited by cristio_79: 21 Mar 2007, 21:13 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Puteti s-o luati ca pe o birfa, dar...
Un mecanic mi-a povestit faza urmatoare: furnizorii lui din Vitan il roaga sa le aduca inapoi cutiile albastre goale. Si el le duce, ca obtine mereu discounturi de la aia. Oare de ce vor cutiile inapoi? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa faca focul vara sa se incalzeasca la gura sobii?
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
bon fiscal
![]() deja defacusem roata cand am desfacut cutia....si mi-era prea lene sa pun etrierul al loc sa pun roata si s ama mai duc pana acolo. in fine...eu v-am avertizat/prevenit. mi s-a parut de bun simt sa fac acest lucru. prefer sa nu-i dau numele deocamdata. poate citeste ce e scris aici si-si revizuieste atitudinea pana data viitoare. daca nu, ii voi da si numele. This post has been edited by kAndrei: 22 Mar 2007, 00:58 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
workarea, am auzit si eu zvonul asta!la fel cu flacoanele goale de parfumuri, si asta nu mai e deloc zvon!
kandrei, sunt unii dintre noi care se mai duc prin targ din cand in cand, si scriu aici impresiile lor! eu am scris de pilda despre faza cu aia care vand detectoare, si preturile pe care mi le-a aruncat(in gluma poate) nenea care era acolo duminica dupa pranz!si nu numai! ar fi corect, cred eu, si poate si util, sa ne spui despre ce este vorba mai exact, nu sa lasi problema asa, nelamurita! |
-------------------- fan VAG!
|
|
DomnulK |
![]()
|
QUOTE(horsewhisperer27 @ 22 Mar 2007, 02:49) ar fi corect, cred eu, si poate si util, sa ne spui despre ce este vorba mai exact, nu sa lasi problema asa, nelamurita! am spus despre ce e vorba, dar nu si despre cine. dar iti mai repet odata am luat, printre altele, un set de placute de frana in cutie galbena de "renault" si inauntru, am vazut abia dupa ce am demontat placutele de pe masina, erau placute Ferodo nu brembo asa cum scria pe cutie. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kAndrei @ 22 Mar 2007, 03:42) Stii, tu de fapt nu spui nimic nou, doar lamentari inutile si fara curajul de a pune punctul pe "i" numind persoana de la care sustii ca ai luat tzeapa. Chiar crezi ca daca o dai anonima acel escroc isi va cere scuze cu prima ocazie? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DomnulK |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 22 Mar 2007, 08:41) Stii, tu de fapt nu spui nimic nou, doar lamentari inutile si fara curajul de a pune punctul pe "i" numind persoana de la care sustii ca ai luat tzeapa. Chiar crezi ca daca o dai anonima acel escroc isi va cere scuze cu prima ocazie? am scris eu pe undeva ca vreau sa spun ceva nou. am facut o atentionare. cei de pe forum stiu cam despre cine e vorba. eu nu vreau sa dau nume si nici nu ma astept sa isi ceara cineva scuze. doar ca voi fi mai atent la ce cumpar si nu voi mai acorda incredere gratuit nimanui. am vrut, in principal, prin ceea ce am postat sa atrag atentia celor care cumpara din targ sa fie atenti la ce achizitioneaza. si inca ceva...nu ma lamentez...nu am scris nimic de genul vai ce teapa am luat , oferiti-mi un umar sa plang, oferiti-mi consolarea voastra. am luat tzeapa si nu mi-e rusine s-o recunosc. a fost greseala mea ca nu am verificat si am mers pe incredere pentru ca mai luasem de la omul in cauza si pana acum totul a fost O.K. se pare ca nu ai inteles nimic din intentia acestui topic, Pacat! oricum, cu prima ocazie cand va incerca sa ma traga in piept ii voi da si numele. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Concret in targ gasesti piese de origine cu maxim 10% mai ieftine decat in magazin, dar nu primesti bon si n-ai nicio dovada daca iei teapa.
Parerea mea e ca din targ e bine sa iei piese daca nu gasesti deloc in magazine, sau daca ai nevoie de ceva de neorigine; ca la alea nu ai pretentii. Daca ei nu va dau bon voua, asta inseamna ce cel putin cu 19% ar trebui sa fie mai ieftine decat in magazine (TVA-ul). Chiar daca piesa e de origine, dar are un defect de fabricatie, daca n-ai bon fiscal , n-ai nicio dovada ca sa ceri garantie. In plus eu mi-am luat Philips Blue Vision si la un chiosc erau 85RON si la alltul 75RON.Marfa fiind identica! Ala unde erau 85RON era chioscul unde m-a trimis distribuitorul..... Asa ca puteti lua teapa si la pret. This post has been edited by nh1980ro: 24 Mar 2007, 17:20 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu nu voi intelege de ce cumparati din targ.si de le cine le luati.eu le cumpar de la un depozit.preturi super.si nu sunt ca aia din autovit.da fiecare face ce vrea pe banii lui.ai luat teapa? pune de o frigaruie;))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
paul_jmekeru |
![]()
|
![]() jmeker... Group: Members Posts: 98 Joined: 9 January 05 From: Bucuresti ![]() |
zi-ne si noua depozitul ala de unde le iei...sa luam si noi!
This post has been edited by paul_jmekeru: 26 Mar 2007, 00:16 |
--------------------
Peugeot
307
1.6i 110cp 16v 2004
- B 13 JMK N-am invatat cum se fac banii, asa ca ii trag la xerox...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pe strada drumul timonierului in militari;) in capatul strazii;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
DomnulK |
![]()
|
atentie si la filtrele de polen pe care le cumparati. exista sansa sa cumparati l a70 lei "filtru renault clio3/modus" care e de fapt un filtru produs de o firma no-name.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai tu crei ca filtrul sa fie produs de renault?
![]() This post has been edited by St: 11 May 2007, 06:40 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
DomnulK |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Am cumparat acum aprox. o saptamana termostat pentru berlina mea in cutie albastra cu holograma. Dupa o saptamana nu se mai inchide. Nu mai cumpar piese din targ in viata mea........aaa.. pret : 14 lei
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
ydaniel |
![]()
|
ti-am zis;))) dar faci cum vrei tu:) nu cum te sfatuiesc altii:) esti smecher;)))))=))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:55 |