GayFest 2007, 4-9 iunie in București
![]() ![]() ![]() |
GayFest 2007, 4-9 iunie in București
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ti-ar placea, nebunule!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
GayFest - recunoașterea și sărbătorirea diversității
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Astia ne incita la preaCURvism
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 22 May 2007, 14:44 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 22 May 2007, 15:40) Asa se pare. ![]() QUOTE(vis-a-vis @ 22 May 2007, 15:42) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 22 May 2007, 14:45 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa faca festivalul la FUNDULea.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
nu am nimic cu ei/ele , inteleg ca au o problema cu identitatea sexuala dar pana la a face si marsuri, parade si alte gayfest-uri este cale lunga ...
nu stiu cat de necesare sunt chestiile astea; cred ca mai bine si-ar vedea de treaba lor in continuare si sa se duca sa faca demonstratii din astea pe pustii ! LE Si dupa gayfest vor merge cu totii sa imBUCE ceva sau se vor DA LA FUND? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Problema este foarte INCURcata pentru ei ... This post has been edited by ionut.tanase: 22 May 2007, 14:58 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
OPA! IAR? Sa vina beeecaaaliii, sa scoata o miee de dolaaaaari si sa ia el atitudine!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu sper c-or sa foloseasca traseul si tribunele de la Bucarest Celingi. Ca daca s-apuca sa faca altele noi din bugetul statului iar iese cu scantei.
![]() In alta ordine de idei... QUOTE(driverx @ 22 May 2007, 15:44) Bah, mie-mi plac femeile in varsta. Oare ar trebui facut un mars separat pt astia cu disfunctionalitati ca ale mele? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa se faca un referendum sa decida POPOrul.
E un lucru FUNDamental. This post has been edited by 2dor: 22 May 2007, 14:55 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Hmm!
5 zile?! De vina sunt autoritatile care ingaduie asa ceva! Sau daca sunt obligate sa accepte asa ceva, i-as trimite sa manifesteze pe undeva prin Prelungirea Ghencei sau aiurea. Si nu as merge sub nici o forma sa casc gura la destrabalarea lor! Ca dracu nu-i drac daca nu se da in spectacol si nu are si audienta... Nu am nimic cu pacatosul da sa-si vada macar lungu nasului! Unde mai pui ca-i postul Sfintilor Apostoli! Astea-s strigatoare la cer, cine stie ce ne mai asteapta anul asta! |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Daca e-n bucuresti sigur or sa defileze pe FUNDeni!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
2dor |
![]()
|
Ar trebui sa se faca ANALiza acestui festival de catre un ANAList.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Aoleooooooo iar o sa apara aia/ala(am uitat cum il/o cheama) pe toate posturile!!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
QUOTE(Muttley @ 22 May 2007, 14:51) In alta ordine de idei... Bah, mie-mi plac femeile in varsta. Oare ar trebui facut un mars separat pt astia cu disfunctionalitati ca ale mele? ![]() DA! Vin si eu cu tine, nevasta-mea e mai mare ca mine cu 3 luni, deci, suntem dezaxati! QUOTE(Illusi0n @ 22 May 2007, 14:57) Sau, la FUNDeni! |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
sau pe/in o inSULA mare si pustie
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(colombina29 @ 22 May 2007, 15:01) QUOTE(Muttley @ 22 May 2007, 14:51) In alta ordine de idei... QUOTE(driverx @ 22 May 2007, 14:44) Bah, mie-mi plac femeile in varsta. Oare ar trebui facut un mars separat pt astia cu disfunctionalitati ca ale mele? ![]() DA! Vin si eu cu tine, nevasta-mea e mai mare ca mine cu 3 luni, deci, suntem dezaxati! Inseamna ca d-aia sunt eu atat de dezaxat (de shale), ca nevasta-mea e cu 10 ani mai mare? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Vad ca toata lumea se leaga de baietei, dar toti s-ar uita cu jind la doua lezbience bune cand se ling. De alea n-aveti nimic de zis?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
marksman |
![]()
|
@vis-a-vis: cum sa nu?! le-ar sta bine in BUCAtarie pe o inSULA pustie!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Buey, daca printre membrii acestui site se innumara si "participantii" la acest gayfest ... voi va dati seama ca ne vor uri toata viata?
Deci, propun ca toti membrii cu orientari sexuale normale sa posteze pe acest topic iar cei care nu vor posta vom stii clar ca sunt din tabara cealalta ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eu zic sa-i lasam sa faca ce vor, dar nimeni, absolut nimeni sa nu le dea atentie.
Nici TV, nici ziare, nici preotii, nici politia, nici Becali, nimeni. Sa vezi, ce la analul , pardon anu' nu mai fac nimic. Zoofilii cand se aduna? Dar pedofilii? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 22 May 2007, 16:07) Ii asa mare (both senses) si inca te mai pune sa o duci in brate? Cati copii ai adoptat o data ce ai luat-o? Joaca si ei NFS? This post has been edited by driverx: 22 May 2007, 15:15 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
2dor |
![]()
|
Lesbienele sunt vis-a-vis de partea cu gay.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Muttley |
![]()
|
coRECT! Lesbienele nu se incadreaza. Ne inCURcam cu amanunte.
PS: oare care o fi "fericitul" care deja mi-a dat cu minus la reputatie??? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
dar in cazul meu ...care o fii ala care nu-mi mai da reputatie ca am ramas la 20 de multa vreme
![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Extras din regulament:
2c) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist. Abaterea de la aceasta regula se pedepseste cu 5 zile BAN. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:42 |