Analize medicale, de medicina muncii
![]() ![]() ![]() |
Analize medicale, de medicina muncii
liviu2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|||
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
spune-mi ce post ocupi si poate te pot ajuta cu ceva informatii
|
--------------------
/
/
/
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Proiectare. Design. Electric. Stau pe scaun toata ziua.
![]() M-as lua la bete cu ei dar n-am nimic la mana. ![]() This post has been edited by liviu2004: 13 Dec 2007, 20:30 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Va controleaza sa vada daca sunteti utilizator de "Maria Ioana".
Fiind in Olanda se inteleg motivele. Daca nu te simti cu musca pe caciula lasa-i sa-ti ia sange. Sau ti-e frica de ace? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
Nu e vorba de ace. Eu am ceva cu legea. Daca scrie ca trebuie, fac. Daca nu scrie ca trebuie, o iau ca pe un abuz. Nu am idee cantitatea care se ia, dar eu in ziua aia o sa conduc 500km dus intors pana la clinica.
Si parca nu era obligatorie treaba cu "Maria Ioana", analize medicale obligatorii la sange. Era in stadiul de propunere. Am facut pana acum cred ca 10 vizite anuale. La nici una nu s-a luat sange. De ce acum? This post has been edited by liviu2004: 13 Dec 2007, 20:38 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
eu pentru cei de la IT nu am cerut analize, le-am facut un examen clinic si i-am pus la optotip
ai vostri or fi mai scrupulosi |
--------------------
/
/
/
|
|
liviu2004 |
![]()
|
Exista o lege care reglementeaza tipul de munca si cu ce analize se fac? Asta e intrebarea mea, nu am habar deloc de domeniul asta.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
daciafan |
![]()
|
da exista insa nimic nu e batut in cuie
depinde cu cine are firma la care lucrezi contract de medicina muncii si ce plan de investigatii impun acestia 13 Dec 2007, 20:45: analizele medicale periodice sunt obligatorii This post has been edited by daciafan: 13 Dec 2007, 20:45 |
--------------------
/
/
/
|
|
liviu2004 |
![]()
|
Deci e total arbitrar.
![]() Cat sange se ia? ![]() @daciafan: obligatorii zici? Eu a trebuit sa ma lupt cu astia vreo luna sa le dovedesc cu acte ca trebuie sa fac vizita medicala. Si uite ca abia dupa 6 luni reusesc sa le fac. This post has been edited by liviu2004: 13 Dec 2007, 20:48 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
daciafan |
![]()
|
pai ai de ce sa protestezi pentru ca nu sunt indreptatiti sa-ti recolteze sange
poate fac un screening |
--------------------
/
/
/
|
|
liviu2004 |
![]()
|
Pai da-mi ceva de care sa ma leg. Ce e screening, pt astia mai fara carte?
![]() Inca ceva: cine suporta cheltuielile si timpul alocat? Firma sau angajatul? This post has been edited by liviu2004: 13 Dec 2007, 20:57 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
In mod normal firma.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
daciafan |
![]()
|
1 la angajare se face un control medical plus analize de laborator
2 cu o anumita periodicitate (la 6 sau la 12 luni in general) functie de felul muncii prestate se face controlul medical periodic care implica sau nu si analize de laborator costul este suportat integral de catre angajator iar timpul alocat ar trebui sa fie din timpul orelor de lucru |
--------------------
/
/
/
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Se ia foarte putin sange pentru analize. EU cel mai mare "fricos" in treaba asta am fost acum zece sile si mi-au luat sange. Cred ca au fost cativa ml. Nici nu se mai ia cu siringa ci cu niste flacoane speciale, vidate. Asa ca vezi de treaba si fa analizele. Cu ciocolata las-o mai incet ca dupa analize mi-au interzis sa mai mananc dulce
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 18:41 |