Problema bataie cutie de viteze, treptele 1,2 si 3
![]() ![]() ![]() |
Problema bataie cutie de viteze, treptele 1,2 si 3
Uzurpy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1400
- B 56 MDX
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Daca bine imi imaginez, parca iti bate in partea dreapta a cutiei...
Nu iti loveste ceva in scut? Ai dat un ochi pe dedesubt? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Uzurpy |
![]()
|
pai... nu prea imi imaginez ce vrei tu sa zici cu bataia in scut...
deschid capota si se aude... dar in scut nu bate nimic pot sa ma duc pe ambele parti ca la fel de tare se aude.. daca te gandesti ca e freo planetara scoasa sa sti ca nu e asta |
--------------------
Dacia
1400
- B 56 MDX
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu iti bate nimic in scut, daca zici ca atunci cand calci ambreiajul nu se mai aude pot fi rulmentii de la arborele primar
|
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
Uzurpy |
![]()
|
QUOTE(bodel @ 25 Nov 2004, 11:35) Nu iti bate nimic in scut, daca zici ca atunci cand calci ambreiajul nu se mai aude pot fi rulmentii de la arborele primar asta unde ar fi ? si acum intrebare intrebatoare : pot sa rezolv acasa in fata blocului problema ? ( adica fara prese si alte scule ce se gasesc la service ) |
--------------------
Dacia
1400
- B 56 MDX
|
|
Uzurpy |
![]()
|
indiciu : chestia asta s-a intamplat cand am plecat cu mai multi amici cu masina( freo 6 in masina
![]() ( atarna de spate de ziceai ca am recolta de cartofi pe anu asta ) planetarele sunt ok... si va spun din nou > in treapta 4 si 5 nu se mai aude nimic.. ![]() multi au spus ca e ceva din ambreiaj si cutia nu are nimic... alta chestie : zgomotul era si inainte dar cu muuuult mai slab... acel rontzait care il au toate daciile la punctul mort |
--------------------
Dacia
1400
- B 56 MDX
|
|
MosMartin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 11 November 04 ![]() |
Talpa e de vina. Daca o avut si inainte un viciu acum e cronic dupa forjare. Probabil ai rupt ceva dinti la primele viteze , sau numai la una dar s-au plimbat dintii printre angrenaje. Daca mai mergi cu ea nu o sa mai alegi nimica. Nici remorcata sa nu o duci la service, doar cu botu sus sau dai jos cutia si o duci in brate. O sa te coste daca e din cutie de o sa te doara capu.... Eu am patit din astea de vre-o 3-4 ori .
Bafta man, ca ai nevoie o gramada... ![]() |
--------------------
Dacia
1300
- TM 03 ABY
|
|
Uzurpy |
![]()
|
QUOTE(MosMartin @ 25 Nov 2004, 16:55) Talpa e de vina. Daca o avut si inainte un viciu acum e cronic dupa forjare. Probabil ai rupt ceva dinti la primele viteze , sau numai la una dar s-au plimbat dintii printre angrenaje. Daca mai mergi cu ea nu o sa mai alegi nimica. Nici remorcata sa nu o duci la service, doar cu botu sus sau dai jos cutia si o duci in brate. O sa te coste daca e din cutie de o sa te doara capu.... Eu am patit din astea de vre-o 3-4 ori . Bafta man, ca ai nevoie o gramada... ![]() astept si alte pareri... totusi am nevoie sa merg cu ea ( zilnic ) ![]() |
--------------------
Dacia
1400
- B 56 MDX
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Uzurpy daca te descurci sa dai cutia de viteze jos de pe masina sa o desfaci sa umblii la reglaj si sa o pui si la loc ar fi ceva
![]() |
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
renzo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 29 March 07 ![]() |
am si eu o problema cu dacia mea din 99 de multe ori nu-mi intra in antaia ,dar daca apas putin pe acceleratie si bag in antaia merge
CARE AR FI CAUZA? |
--------------------
dacie
1310
99
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In mers e normal sa nu intre in treapta 1. Pe loc nu e normal.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
renzo |
![]()
|
am uitat sa mentionez nu-mi intra in antaia de pe loc
|
--------------------
dacie
1310
99
|
|
renzo |
![]()
|
care ar fi cauza ,poate fi si de la ambreaj ,sau numai de la cutie
|
--------------------
dacie
1310
99
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
ooopss. Am citit aiurea... Cred ca este de la ambreiaj. Cutia in general se strica greu, si de cela mai multe ori este de vina ambreiajul
This post has been edited by ilikecheese: 20 May 2007, 20:39 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
aho |
![]()
|
![]() Membru DaciaClub Group: Members Posts: 84 Joined: 8 May 07 From: Baia Mare ![]() |
Incearca sa mai intinzi cablul de ambreaj. Paote s-a uzat discul si trebuie sa compensezi.
|
--------------------
Dacia/Ford
1310 break CL/Focus Ghia Turnier
1996/2003
- MM __ ___
|
|
renzo |
![]()
|
am sa ma uit la ambreaj ,dar nu inteleg ceva : am problema asta numai la treapta 1 al celelalte intra perferc
|
--------------------
dacie
1310
99
|
|
unikat45 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 May 06 ![]() |
asa simptome am avut si eu..... batea mai ale cand acceleram si aveam impresia ca bate in scut...ai verificat tamponul acela dintre cutie si caroserie - sper sa nu spun prostii.. dar mecanicul asa mi-a zis ca este si nu m-am mai bagat in canal cand l-a montat ca nu mai aveam loc..piesa respectiva este din cauciuc, e paralelipipedica si cu 2 suruburi la capat.. m-a costat vreo 8 lei...
|
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
1999
- IS 01882
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:25 |