Din ciclul intamplari haioase cu Politia...
![]() ![]() ![]() |
Din ciclul intamplari haioase cu Politia...
adso |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
|
||
-------------------- Call me Ishmael...
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cred ca nu de putine ori vi s-a-ntimplat sa vedeti pe marginea drumului cite un militian care da disperat din maine, facindu-va semn sa opriti. Voi, cu frica-n sin, dati semnal dreapta si va apropiati usor de marginea drumului, incetinind si in acelasi timp scotocindu-ve dupa acte. Ca un mic Napoleon ce sunteti, in timp ce faceti manevrele de mai sus, va mai ginditi si la ce mama dracu' ati comis de v-a oprit cap-de-creta. Ma rog, va opriti, prezentati actele organului, ala se uita cu vadit dezinteres pe ele si/sau vi le inapoiaza direct si va-ntreaba daca nu-l duceti si pe el vreo citiva km. mai incolo. Vadit usurati, acceptati sa-i carati hoitul pentru cei citiva km. OK, nimic neobisnuit pina acum, banal am putea spune, dar..... pe asta ati patit-o ?????
Attached thumbnail(s) Poza_35_.jpg ( Size: 24.31k ) Number of downloads: 495 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
dormea sau se ruga, da' nici centura nu avea...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dormea ca valiza-n gara si cica mai si sforaia......
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Ora 1.30 a.m., prin centru toate semafoarele pe galben intermitent (asa le comuta de pe la 23.000). Doar unul montat cu vreo doua zile in urma pe o strada secundara functiona normal. De oboseala, nu observ ca e rosu, ma asigur si trec cu a doua...Dupa intersectie la 50 m, sare patrula cu garcea si un jandarm dintr-un tufis. Imi face semn cu mana sa trag pe dreapta; eu fiind si cam nervos si frant de oboseala, ma bate gandul sa nu opresc, dar ma razgandesc si franez la vreo 100 m mai incolo...Cobor geamul: El:" -Buna seara, sergent major Garcea, actele dvs.! " Eu(nestiind ca trecusem pe rosu):" Dom'le, pe langa ca nu esti echipat corespunzator, mai vii si te iei de mine ca boala de om sanatos! etc. etc...El:"Stiti ca ati trecut pe rosu?" Eu:"Care rosu?" El mi-arata cu mana...Ce sa mai fac de-acum, pe mieluselul nu mai aveam cum, asa ca ii dau cu gura:"N-ai treaba, ce draku' imi iesi in cale la ora asta, nu vezi ca nu-i nici o tipenie de om pe strada? Vrei permisul? Ia-l si sa stii ca o sa mi-l aduci TU acasa, scrie pe el adresa!" Nefasta din dreapta mea incearca de zor sa ma tempereze, dar eu nici gand...Garcea - masca, s-a oprit din scris procesul verbal, jandarmul zambea... "-Ai auzit de col. ***(un sef de la circulatie pe care il cunosteam)? Vrei sa-l sun acuma sau maine dimineata?" El: " Ce daca, nu-i seful meu!" Eu:"-Bine, da-l stie pe seful tau care-o sa ti-o traga maine."...si tot asa...
El tot se chinuia sa scrie si deodata face: "-Ptiu', ca nici pixu' nu mai scrie pe gerul asta! Ia domne' actele si ai grija cum circuli!" Nefasta sa-si faca cruce de mirare c-am scapat fara avertisment macar... Garcea nu stiu daca era de la circulatie sau doar o patrula de noapte, descheiat la suba, fara baston reflectorizant si iesit la ciupeala... Asta de sus a fost faza patzita de mine. Alta intamplare povestita de un cineva: Niste baieti din Bucuresti, da` din aia care-s cu capu`rau de tot .. cu masini shmekere, unul cu un M3 si unul cu un SLK, veneau acu' doi ani de la mare pe cox-u` de pe lume. Erau cu masinile pline si cel cu SLK-u`a oprit 5 min. pt. ca cineva din masina avea nu stiu ce nevoie. Cel cu M3 nu l-a mai asteptat...a mers înainte si .. a luat un radar cu 170. L-a oprit agentu` .. bla, bla.. "- Dom`ne stiti ca va pot lua permisul, stiti cât ati avut ?" "- Cred ca peste 150 km/h, nu stiu exact ca nu m-am uitat... " "- Ati avut 170 !" "- Ok, nu mi-am dat seama, totusi nu ne putem întelege, stiti .. bla, bla .." "- Bine ma, da si tu acolo, cât te lasa inima, da 250 de mii - na, e bine ?". Tipul a scos portofelul si i-a dat o hârtie de 500 000. Gaborul se cauta de rest .. la care primeste replica : "- Lasa restu`, tine-i pe toti ca mai vine unu`!" Si inca una: sa ne radem cu militia ora 22-Bucuresti, ma opreste un politist singur in mijocul drumului, direct cu intrebarea: -ati consumat alcol? io raspund : NU!(beau asa de rar), el zice - ia suflati, si se apleaca spre geamul masini si baga mecla spre mine, io zic: bai nene, unde sa suflu? el cica: - pai sufla spre mine! io ma uit la el(maior) si-i zic, bai nene daca vrei suflu`n fiola, nu-ti suflu tie`n gura ca nu este igienic, nici moral si nici homosexual nu sunt, si chiar daca as fi nu esti genul meu! el: , domne daca ie p`asa , ia sa vezi amenda ce-ti dau, daca ma iei cu morala, ....ca tu trebuia sa cobori din masina nu sa ma tii pa mine in picioare si tu pa scaun! am inceput sa rad si am incercat sa`i explic, bai nene, tu stai ca asta ti-e meseria, atata scoala ai facut, daca vrei sa cobor ma inviti politicos sa cobor, si eu cobor, dar sa fie clar ca nu iti suflu in gura, numai in fiola! ai fiola? bine nu iara bine, militanu a inceput sa dea din colt in colt, ca nu are ca este plecat colegul cu masina dar vine inapoi... i-am zis bai nene zii mersi ca am oprit ca a politai nu arati, si vino maine seara ca tot p`aci trec...si am plecat Si ultima: ma opreste unul foarte smecherit, sa uita la masina (un Mercedes de 34 (treizeci si patru) de ani), sa uita la mine, si zice hatru -toarce baba!! ma uit si io la el si-i zic toarce(este diesel) dar este mos ..nu baba.. el: - mda.. ia trage frana de mana, io raspund nu se poate imi pare rau, dar ca sa nu zici ca te refuz, desi nu ai ce cata la mine`n masinta te invit s-o tragi tu, asta se urca in masina sa uita peste tot si zice, domne trebuie sa iti iau talonul ca nu ai frana de parcare, io ma uit zambind la el si-i raspun: aaaa , pai frana de parcare are dar nu se targe se impinge, zic uite pedala aia a 5-a ca asa este mercedesu` toate la picioarele soferului... politaiu se uita la pedala se uita la mine si convins ca ma face ma intreba: aha, dar de tinut tine? io zic tine beton, cum sa nu tie ca e mercedes nu dacia 1100... , politaiu zice : pai daca tine hai sa vedem... io ii zic, (stiind ce vrea sa ma puna sa fac) auziti?!, da un milon jumate aveti in buzunar? ca daca vrei sa blochez rotile si sa plec de pe loc atat te costa, ca la mine tractiune este pe spate prin cardan farna de parcare care este exclusiv pt parcare tot pe spate, motor diesel...cuplu mare, daca se rupe o flansa la cardan ca are 2, una spre cutie si una spre diferential da banii si io o rup acu , daca vrei sa te convingi... politzaiu a ramas masca io ii zic, hai ba nene ca am glumit, cum sa iti iau banii, facem altceva, sunt 2 solutii, ori dau inapoi 30m iau viteza si cand ajung in dreptul tau actionez frana de parcare, ori o actionez acum si dumneata impingi masina si daca reusesti sa o misti aia e... asta(politaiu) mut hmmm, ar mai fi posibilitatea sa imi retii talonul si eu sa ma duc sa fac constatare ITP ca rupe cilindri la instalatia alora cat de puternica este, si dupa aia te dau si pe dumneata si politia rutiera in judecata, si crede-ma ca fiind jurist am curajul si stiu si ce masina am, si sa va cer despagubiri pentru hartuire ca am masina veche, dar este masina de epoca si ma sprijina si ACR`u si Retromobilul in timpul asta din spate a aparut un camion fumegator, policeman a mai zis - bine domne, da-i drumu..., si a sarit sa-l hacuie pa amaratul cu buceagul. cand m-am intors dupa o ora l-am claxonat, am actionat frana si s-au blocat rotile, am deblocat continuandu-mi drumu si l-am vazut in oglinda ca-mi facea cu mana (copyright MBZ depe autoshow.ro - am murit de ras cand am citit asta) This post has been edited by Wolf: 15 Oct 2004, 08:18 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Acu' vreo 4 ani se intampla sa plec inopinat la parinti la Bicaz (~100 Km de Bacau) intr-o marti. Fiind cam tarziu, am calcat-o destul de tare (100-110 ca eram cu Dacia). In apropiere de Piatra Neamt) iau un radar ascuns intr-o curte si ma opreste echipajul aflat la 200 m mai incolo. Cand ma dau jos din masina mi-aduc aminte subit ca la plecarea de la servici trasesem un coniac cu un coleg sa ne mai incalzim (burnitza afara). "Am pus-o, imi zic in gand." Ma apropii de Vento-ul lui Garcea care incepe: "-Comunicati viteza Daciei albe BC-02-***. ..." Se aude din statie:"- 74 km/h in localitatea Dumbrava ..." Imi venea sa-l pup de bucurie pe grasan ca nu mai vrea si altceva dacat spaga pt. viteza care nu stiu prin ce intamplare fericita era doar 74 km/h. Dar in graba plecarii imi uitasem si banii (ma intorceam oricum in aceeasi seara acasa), aveam doar un maruntis de aproape 20.000 lei prin buzunare. Garcea se tot codea sa scrie PV si ma prind ca vrea spaga...Ii explic situatia si zice:" Cati bani ai? si intinde mana; incep sa scot din buzunar maruntis si sa-i pun in palma. Cand am terminat de scos mi-a dat actele si-am plecat.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am auzit una buna, dar nu stiu cat de reala este.
Pe pod la Agigea statea Garcea. Vede o masina straina cu geamuri fumurii si o trage fericit pe dreapta. Merge la usa din stanga fata si bate in geam. Geamul coboara cativa centimetri. Gaborul cere actele si din interiorul masinii iese un buletin. Asta iritat repeta cererea. Tipul din masina ii spune: "Nu ti-am dat actele?". Garcea se enerveaza si ii cere actele din nou. Geamul mai coboara cativa centimetri si politistul il vede pe individ ducand o sticla de vin la gura. Se inroseste si incepe sa urle: "Nu iti este rusine? Bei in fata mea?". Tipul calm ii spune ca face ce vrea cu banii lui. Asta ramane perplex si se aude o voce din dreapta: "Domnu' politist vino in partea asta ca masina are volan pe dreapta!" |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Am murit de ras.. pe cuvant...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am mers astazi de la Urziceni la Slobozia si inapi. La dus vad un nene politist imbracta intr-o geaca verde fosforescent, intr-o parcare vizibil de la cateva sute de metri. Nu facea nimic doar se plimba de colo-colo.
Ma gandesc eu ca ar putea fi radar, asa ca merg incet. Vad radarul dupa 2 km. La intoarcere nu mai era radarul acoo, dar ajung intr-un sat si iar vad un politist in mijlocul drumului si se agita sa le faca tutror semne sa o lase mai incet. mai merg vreo 3 km si iar radarul. Astia au innebunit sau sesaboteaza intre ei? |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ideea e sa circule oamenii cu viteza legala. Daca se reuseste acest lucru, nu vad de ce ar fi "sabotaj".
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu cateva, poate nu chiar atat de haioase, dar am tras cateva concluzii , eu personal, cum ca uneori si militienii au dreptate si mai gresim si noi, dar de si mai multe ori sunt "penali"
1. mai acum vreo 3 ani, hai sa plec in concediu la mare. plec eu vineri pe la 2 de la servici sa am timp sa-mi fac bagaje, sa spal masina, etc. ma duc acasa si ma apuc de treaba, pregatesc toate bagajel, fac liste cu tot ce imi trebuie, cand ma suna nevasta si imi spune, hai ca nu mai plecam asta seara, ci maine dimineata ca are treaba la servici. bun. zic, ia sa ma duc eu sa spal masina. si cum o spalam in spatele blocului, zic, hai sa beau si o bere, ca tot e cald afara si tot nu mai plec la drum. pai o bere, pai mai merge una, pai si-nca una, si.. surpriza, suna nevasta, hai sa ma iei de la servici, si sa mergem in metro ca sa luam apa, bere si neaparat o saltea ca e la oferta. ce draq sa mai zic, plecai la drum. meg eu cumintel, 50 la ora, opream la toti pietonii, ce sa mai sofer model, ajung fara probleme in baneasa, pe partea cu A1 ( televiziunea), o iau pe nevasta-mea, si acum sa intorc spre metro otopeni, ma bag frumos in rodul dinainte de pod, stau la semafor, se da verde, plec, fac rodul, dau cedeaza trecerea celor care veneau dinspre pta presei libere, si plec mai departe. cand ajund la prima intersectie, nea garcea, ma trage pe dreapta. zic oops, ce are asta cu mine. buna ziua, buna ziua, actele la control, zic, da ce-am facut, a, ati trecut pe rosu, mi-a zis colegul din intersectie, si ca sa ma convinga, da prin statie, si intr-adevar ala spune ca asa e. mi s-a pus pandalia, si ma apuc si fac o galagie cu nenea garcea, de jurai ca am dreptate, si ii explic totul, cum am stat la semafor, cum am intrat pe verde, cum am dat priortate la toti, cum am intors regulamentar, si sa fiu si mai convingator ii si desenez ( am scos o hartir din masina si pix). in toiul discutie, unde ala se uita la mine si nu mai zicea nimic, imi dau seama ca eu bausem, si ii tot suflam lu ala in gura. in momentul ala m-am inmuiat tot, m-am facu mic si am tacut din gura, dar liniste totala. spre surprinderea mea si noroc orbesc, ala nu mai zice decat ca isi cere scuze pentru confuzia creata si imi ureaza drum bun, si chiar se ofera sa ma ajute se reintru in trafic. am paralizat cand l-am auzit. m-am inchinat si am zis ca am noroc.. plec eu de acolo, ma duc in metro, cumpar tot ce imi trebuia si ma intorc, zic hai sa fac stanga spre podul baneasa, sa ocolesc centrul, dar coada mare, asa ca fac stanga dupa banda de inainte. pac, iar nenea garcea, stop. dupa intamplarea de acum 2 ore, zic hai sa vezi ce fac cu asta iar, si iar ma dau jos cu mare galagie, cum ca asta e hartuire, ca ce mai are cu mine, ca tot eu sunt ala care m-a oprit din greseala lor, si etc. militianul tot ma intreba, domne, esti sigur ca tot eu te-am oprit, dar esti f sigur ?, eu nimic, nici nu auzeam ce vrea el, pana la un moment dat cand aud ca el abia la ora 7 a intrat in tura, si ceasul era cam 7.20, asa ca nu avea cum sa ma opreasca el. iar am paralizat, mi-am inghitit graiul, si mi-am insusit tot ce mi-a zis. plus o amenda de 150.000 cum ca m-am incadrat gresit. si iar inca odata noroc ca nu m-a mirosit ( P.S., la cateva saptamani, am facut aceeasi intaorcere in rod, si am constatat ca exista un semafor langa acel cedeaza trecerea, dar nu l-am vazut, deci militia avea dreptate) acum eu fericit ca s-au rezolvat, plecam dimineata la mare, linistiti, nu ne grabeam, trecem de branesti, si gasesc un camion in fata, dau sa-l depasesc, constat ca era linie continua, si plus ca mai venea cineva din fata, ma retra la locul meu, si merg incet in spatele camionului, imi aprind o tigare, si cand ma trezesc ca intre camion si mine incerca cu disperare sa intre un nenea militian, ( dar cred ca de post din sat, ca nu arata a circulatie) care facea semne de zor sa opresc. trag pe dreapta, si ma invita la masina. da ce-am facut ? a, nasol, ati depasit pe linie continua ? cine? eu ? pe cine ? nu vezi camionul care este in fata ? am avut intentia, dar am vazut linia continua, plus ala care era in fata si nu am depasit ?!, da, dar ati vrut, asa ca permisul suspendat ! m-am aprins din nou. am inceput sa ma agit, dar nici o sansa. nu ma baga nimeni in seama. dupa ce a scris ala procesul verbal vreo 10 minute, ma cheama la masina, si imi spune ca sa merg pe partea cealalta a masinii, la colegul lui, ca el unu nu poate sa ma ierte si e mai rautacios din fire, dar poate colegul lui este mai intelegator si cine stie.. m-am dus pe partea cealalta, si cand colo, mi-a spus direc, cate o suta pentru fiecare si mi se iarta INTENTIA DE A DEPASI. ce era sa mai fac, ca sa nu stric concediu. P.S. Astia nu aveau dreptate deloc, dar cred ca pe undeva exista o compensare ! 2. Acum chiar daca nu are legatura cu poliia romana, dar este contrastul dintre ce am scris mai sus si ce o sa scriu acum. Eram in concediu in croatia, si dupa o excursie la dubrovnic, ne oprim in oraselul Ploce , si dupa ce mancam si n odihnim nitel hai sa plecam. trebuia sa urcam un deal si sa intepam soseaua nationala, dar acum era o intersectie, nu perpendiculara, ci cu un unghi de 45 de grade, spre stanga, si obligatoriu la dreapta, mergeai 4-5 km, si aveai un scuar special de intoarcere. Noua ne-a spus cineva, cand ajungem in varf a fi bine sa nu intaorcem, dar sa ne uitam bine daca este politie, daca nu, putem intoarce fara probleme. ajung eu sus la intersectie, ma uit bien stanga nimeni, dreapta nimeni, mai ma uit odata, si inca odata, dau semnal stanga si ma bag,. nici nu am apucat sa fiu drept pe banda mea, cand aud sirena, vad girofaruri, caraietoare, tot tacamul. surpiza, masina de politie era chiar in intersectia din care am iesit, am stat PARALELE cu ea, cum dracu nu am vazut-o ?? nu pot sa-mi explic. dar mai surprins era politaiul, care nu-i venea sa creada, ca am avut tupeul cu el de fata sa intorc acolo. foarte calm, mi-a cerut permisul, pasaportul, si mi adus la cunostiinta ca ma costa 250 kn (in jur de 30 E). Acum romanache, zice lasa ca o dau eu cu asta la pace, si incep sa-i spun ca nu am bani, ca sunt cu generalul x de la trupele nato, ca uite, masina aia verde de colo cu cd si sfor este cu noi, si ca o sa facem o mare galagie, etc.. asta nimic. ai bani ? eu, n-am si n-am. asta inchide usa, cu pasaportul meu, si zice, ne vedem in oras la ora 16 la politie sa rezolvam cazul. zic, opa, e nasol. gata domne, m-am scotocit si am gasit banu, zic, ia banii, da actele si lasa-ma in pace. asta stai ca nu este asa, sa facem proces verbal, sa scriem cursul valutar ( eu i-am dat euro), sa iei chitanta, etc, inca 15 min pierdute. In gandul meu, daca erai romanache, ziceai sarumana la 10 euroi si ne lasa-i de mult in pace. PS naspa afara, nu prea pun botul la nimic. cel putin pe cei care i-am intalnit eu. |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
spooky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 16 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sony_ @ 16 Oct 2004, 15:33) Am auzit una buna, dar nu stiu cat de reala este. Pe pod la Agigea statea Garcea. Vede o masina straina cu geamuri fumurii si o trage fericit pe dreapta. Merge la usa din stanga fata si bate in geam. Geamul coboara cativa centimetri. Gaborul cere actele si din interiorul masinii iese un buletin. Asta iritat repeta cererea. Tipul din masina ii spune: "Nu ti-am dat actele?". Garcea se enerveaza si ii cere actele din nou. Geamul mai coboara cativa centimetri si politistul il vede pe individ ducand o sticla de vin la gura. Se inroseste si incepe sa urle: "Nu iti este rusine? Bei in fata mea?". Tipul calm ii spune ca face ce vrea cu banii lui. Asta ramane perplex si se aude o voce din dreapta: "Domnu' politist vino in partea asta ca masina are volan pe dreapta!" Nu e ilegal ca pasagerul din dreapta (respectiv stanga in cazul acesta) sa consume bauturi alcoolice?... sau oricare pasager din masina. Aici in US daca te prinde cu sticla de alcool deschisa in masina te aresteaza si la zdub cu tine, eventual platesti o cautiune si mai platesti suficient si recuperarea masinii. |
--------------------
Dacia
SupeRNova
- B-43-PHP
|
|
spooky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 16 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu parte de o patanie, neamuzanta, intr-o localitate mica din Gorj.
Imi petreceam weekendul acolo... pastele. Seful de post ma cunostea ca vin pe acolo, ca deh, numar de bucuresti si la cine veneam, dar eu nu il stiam. Imi gasesc masina lovita. Eu ce naiba sa fac, care bausem deja 2 beri... deh, astept sa treaca timpul sa treaca efectul berii. Spre seara nu gasesc pe nimeni la postul de politie. A doua zi dimineata ma duc in Tg. Jiu, ca la postul de politie tot nu era nimeni, la politie sa vad ce fac. Aia imi raspund sec sa-l caut pe politist sa imi dea adeverinta. Ma intorc in localitate,... dupa jumatate de ora de intrebat lumea unde e politaiul ajung acasa la adjunctul sefului de post. Se suie in masina mea, il duc la locul faptei si imi zice sa vin ziua urmatoare de dimineata. Se facu si ziua urmatoare... vin la politie pentru adeverinta... Astia ma intrebau de ce nu am venit atunci la politie cand mi-am gasit masina lovita. Le-am zis ca am gasit-o lovita si nu am gasit pe nimeni la postul de politie. M-am certat cu seful de post pe tema asta si pe tema ca nu m-a pus sa suflu in fiola la momentul respectiv ca poate eram beat in timp ce masina era parcata... Eu fiind din Buc si fiind patit stiam procedura. El ma convingea ca aia din Bucuresti sunt prosti si ca trebuie sa suflu in fiola. Nu am reusit sa-l conving ca gasitul masinii in parcare nu are legatura cu suflatul in fiola ca doar nu conduceam masina cand am gasit-o parcata... dupa un show si certuri mi-a dat ce am vrut, adeverinta si procesul verbal pe care a tinut neaparat sa scrie ca nu m-a probat cu fiola... dar totul nu s-a oprit aici... ca sa imi fac dosarul la asigurari am fost nevoit sa ma intorc la imbecilul ala de 3 ori cu actele pentru ca mi le gresise de fiecare data. Aia de la asigurari au zis, mai bine iti facea actele la politie aici in Bucuresti. E drept ca am pierdut vreo 2 luni asa ca nu putem sa ma intorc in fiecare weekend sa refaca/schimbe actele. |
--------------------
Dacia
SupeRNova
- B-43-PHP
|
|
ICE-M |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 30 October 04 ![]() |
intamplare de acum o luna cu o supernova fara frane
veneam intr-o seara de la facultate cu doi preteni, eu eram copilot cum ar veni, in pasaj la unirii mergeam cu 100km/h. presupunand ca e radar la iesirea din pasaj incetineste la 55km/h. era pe banda 3 pe banda 2 era o solnita accidentata cu parbrizul si plafonul varza dupa mulajul unui pieton uitandu-ne la accident unde erau 2 echipaje de polite. Uitandu-ne si noi la accident nu am vazut la cel din fata era stationat. pe moment io am intors capul in fata si am vazut ca era ala oprit. m-am uita la sofer si ala se uita in spate la pasagerul 2 (o gagica) apoi m-am uitat din nou spre el si am tipat FRANAAAA!!!! A pus imediat frana in distanta de o masina , ne-am dus taras direct in el si l-am impins vre-o 10 metri. toata faza asta s-a intamplat pe un interval de 10 sec. ne dam jos din masina (tineti minte banda 3) si blocam tot traficul vine garcea care era de fata si zice sa tragem pe dreapta. zis si facut. pe urma vine garcea la noi si zice ca nu are chef sa fie martor sa ne descurcam. si surpriza masina in care am intrat erau 3 gabori. noi i-am mutat posteriorul si supernova avea numarul stramb (minune) nu tu permis nu tu talon nu tu asigurare nimik TRAIASCA SPAGA ! ca gargarici din masina lovita tot batea apropo de cum rezolvam cu masinile. noi aveam casco ne durea in cot dar el o tot tinea ca ramanem fara carnet si alte chestii. am scapat cu 600.000. norocul chiorului sa lovesti o masina de politie cu alte 2 de fata , 7 gabori si sa scapi cu numarul stramb traiasca tabla din care fac astia numerele de inmatriculare. cheers |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
Si eu am patit dar nu e funny, cel putin din punctul meu de vedere. Aveam o dacie din `89 iar acul de la benzina nu imi indica. I-am imprumutat-o la frate-mio si nu stiam cat mai am in rezervor. Veneam de la cumparaturi cand la un semafor asteptand verdele mi se termina benzina. Ma dau jos, virez dreapta si o imping cu chiu cu vai in fata unei statii de taxi unde era indicator de oprirea interzisa. De fapt pe toate strazile adiacente era oprirea interzisa. Iau un bidon, pun avariile si plec sau iau benzina. Cand ajung inapoi dupa vre-o 20 de minute, statea planton langa masina mea un gardian public. Ma uit la el, nu il bag in seama, deschid busonul de la rezervor si bag benzina. Vine ala la mine si imi zice : Va rog sa treceti la echipaj. Eu intreb, de ce? sunt in avarie. El zice : treceti si ii spuneti la echipaj. In fine. Iau actele si trec. tipul de acolo din masina. Buna ziua, spuneti!
Eu stiti, sunt cu masina in averie peste drum. Garcea. De ce ai parcat unde e oprirea interzisa. Eu pai sunt in avarie el Daca tot am venit pana aici tre sa iti dau amenda eu faceam spume la gura, adica cum daca ati venit tre sa imi dai amenda. daca sunt in avarie, ce era sa fac, sa o las in mijlocul intersectiei, la aia cu vw de ce nu le dati sau la aia cu mercedes, imi dati mie ca am dacia El actele. Eu ii dau legitimatia de serviciu (MAPN) El ce crezi ca ma imprezionezi eu nu dar nu am buletinul el da centrura de ce nu ai purtat-o eu cum sa nu o port (Nu am purtat-o, dar stiam ca nu m-a vazut) el arata-mi trusa eu e in luneta el triunghi? eu langa trusa el stingator eu cat e amenda? Si uite asa am "scapat " eu cu 250.000 in 48 de ore pe care sincer nu cred ca ii meritam. Voi ce ziceti? |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
zfmflorin |
![]()
|
![]() =*=*=*=*=*=*=*=*=*= Group: Members Posts: 294 Joined: 18 January 07 From: BRASOV ![]() |
Zi garcea si trage apa.
Nu cred ca meritai dar daca nu ai cu cine sa te intelegi si o tine pe a lui ...... |
--------------------
Hyundai
Tucson
Style+ 1.6 T-GDI, E6d AWD 2022
- BV 29 --H ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km) Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km) |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
au fost bulangii , mai ales ca ai legitimatia aia. eu m-am scos de cateva ori cu legitimatia.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Faza cu legitimatia MApN functiona de minune pana acum cativa ani.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Mai functioneaza si legitimatia de presa...
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ergo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 July 06 ![]() |
Salut !
Am si eu o intimplare haioasa... Inainte de Logan am avut o Lada 1200 (apropo, solida masina, inca ii mai duc dorul...), luata de la o rubedenie cu care nu am mai facut actele... Asa, eram pe bvd. Timisoara, cu sotia, si ne opreste un politist...cere actele, intreaba a cui e masina, ii spun, dupa care incepe: de ce nu purtati centurile, unde e trusa medicala, stingatorul si triunghiul...ii spun ca nu am, ca de centuri "am uitat"...trebuie sa va dau amenda...eu dati-mi...el ia carnetul de procese verbale...eu il intreb daca e musai sa scrie procesul...se face ca nu intelege...eu insist...la care el: "ce meserie aveti ?"... eu raspund "medic" (chiar asa este)...la care el: "hai domne, medic cu masina asta ! " dupa care imi da actele si-mi face semn sa plec...fara amenda fara nimic ! Cu Loganul nu cred ca mai scap ! |
--------------------
Dacia
Duster 1,5 DCI 4x4
2020
- B32MNZ
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
a deci bun o sa-mi iau un trabant ,cand ma opreste si fac eu ceva sa ma intrebe ce lucrez ,zic senator
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Imi aduc si eu aminte de o faza cu garcea...
Veneam de la Cluj spre Brasov si undeva pe langa Sighisoara ma opreste garcea pentru un control de rutina... vara, cald, geamurile deschise, muzica putin mai tare decat de obicei. Se apropie garcea de masina, eu cobor ( era acu vre-o 2 ani) si chiar in momentul ala incepe sa urle din boxe Vama Veche cu Nu ne mai trageti pe dreapta... Merita sa vezi ce fata avea garcea cand Tudor Chirila urla din toti bojocii..Nuuuuuuuu neeeeeeeee maaaaaaaai traaaaaaageti pe dreaptaaaaaaaaaa... S-a uitat ala urat la mine l-am intrebat daca e vre-o problema, ala a aruncat o privire peste acte si mi-a urat drum bun... Suma respectelor, Alydor L.E. Melodia nu a fost pusa intentionat ci, printr-o intamplare tocmai aia urma... This post has been edited by Alydor: 13 Apr 2007, 11:36 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 13 Apr 2007, 11:23) Imi aduc si eu aminte de o faza cu garcea... Veneam de la Cluj spre Brasov si undeva pe langa Sighisoara ma opreste garcea pentru un control de rutina... vara, cald, geamurile deschise, muzica putin mai tare decat de obicei. Se apropie garcea de masina, eu cobor ( era acu vre-o 2 ani) si chiar in momentul ala incepe sa urle din boxe Vama Veche cu Nu ne mai trageti pe dreapta... Merita sa vezi ce fata avea garcea cand Tudor Chirila urla din toti bojocii..Nuuuuuuuu neeeeeeeee maaaaaaaai traaaaaaageti pe dreaptaaaaaaaaaa... S-a uitat ala urat la mine l-am intrebat daca e vre-o problema, ala a aruncat o privire peste acte si mi-a urat drum bun... Suma respectelor, Alydor - in concluzie un cd cu '' Nu ne mai trageti pe dreapta...'' in fiecare masina langa butonul de avarie, sa fie folosit rapid in caz de pericol... ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Uite va povestesc si eu o intamplare cu "organu' " . In primavara , tocmai veneam cu fosta de la o petrecere , pe la 12 noaptea ( ca am preferat sa ne facem de cap decat sa ramanem peste noapte acolo
![]() El repeta intrebarea ca cine e persoana si vrea actele ei . Ii cer buletinul , il dau si lui , se face ca scrie ceva din el apoi mi-l da inapoi . Inca clocoteam ... Apoi imi cere sa suflu in fiola si imi baga in nas fiola . Eu o iau si imi dau seama ca nu desfacuse de fata cu mine acel "sufluc" de plastic , care este de fapt de unica folosinta si nu aveam de gand sa suflu unde mai pusese altu gura . Ii spun sa-mi desfaca alt plastic si am sa suflu , el insista ca este curat si ca trebuie sa suflu ca altfel inseamna ca refuz testul alcoolemiei . Eu ii repet ca vreau sa suflu ca nu bausem de peste 2 luni nimic , dar sa-mi dea unul sigilat ca nu pun gura unde a pus si altu cine stie ce boala o fi avut . Eram deja in afara masinii cu el , langa masina mea , el se duce la ei la masina , unde mai era unu , iar eu ii spun prietenei ca nu am de gand sa suflu in ala ( ea imi confirma , ea lundu-si carnetul mai recent , ma gandeam ca stie legislatia mai bine ca mine ... ) . Ma duc dupa ala la masina lor si cand ajung acolo Garcea 1 ii spune lui frasu' din masina ca refuz sa suflu . Eu ii mai repet o data celuilalt ca vreau sa suflu ca deja inghetasem , dar sa-mi dea altul sigilat si suflu . Ala imi spune ca altul nu are ... intervine o pauza de 20 de sec. si ei vor sa-i insotesc la sectie . Eu le spun ca nu am facut nici o infractiune , nu am gresit cu nimic , am inghetat acolo , actele si masina sunt ok si nu am de gand sa pierd toata noaptea pe drum pentur ca ei nu si-au luat plastice sigilate pt suflat in ele . Apoi imi aduc aminte ca mi-a jignit si prietena si apoi el nici nu s-a prezentat , nici nu era imbracat regulamentar , nici nu m-a oprit regulamentar ... celalalt facuse ochii mari si se uita la mine si in acte , care ajunsesera la el ... le strange pe toate , mi le da si apoi incepe sa tipe la celalalt si-l baga in masa ca e prost si ca nu e in stare sa tina minte ce trebuie sa ia de la sectie , ca nu e imbracat bine si nici nu stie cum trebuie sa actioneze . Pe mine m-a bufnit rasul ( avand actele in mana ) cand l-am auzit si cand l-am vazut pe primul Garcea cum incepuse sa se inroseasca si sa puna privirea in pamant , langa mine . Culmea e ca tipul din masina era imbracat cum trebuia si chiar si in masina avea cascheta in cap ... Mie asta mi s-a parut cea mai amuzanta faza pana acum ... si sincer data viitoare cred ca nu am sa mai fiu asa de intelegator cu ei . Stiu ca sunt stresati si obositi ca stau in picioare toata ziua si trebuie sa fie atenti la orice "inteligent" cu colacul in mana , dar nu-i pune nimeni sa se faca politisti daca nu au inclinatie catre aceasta meserie . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Oricum, te-a facut! Ti-a jignit prietena, i-ai dat actele si erai si de acord sa sufli in fiola. In locul tau nu m-as lauda cu asta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
roa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 July 06 From: ploiesti ![]() |
probabil din cauza ca sunt femeie cam toate ''intalnirile'' cu politisti sunt haioase. pentru ca incep foarte oficial cu ''buna ziua, sunt ..., actele dvs. va rog..." si se termina cu avertisment in loc de amenda sau cerut numar de telefon
![]() in 2 ani si aproximativ 70 000 de km condusi m-a oprit politia de vreo 7-8 ori din care de 3 ori pentru depasit viteza cu peste 50 de km/h. si nu am decat 2 amenzi... pentru vorbit la telefon ![]() |
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- ... ... ...
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Faza chiar azi la telefon....
Numar privat suna....Raspund -Buna ziua domnul X-lescu Popescu? (unul din prenume(caci am 3) e strain si nu te prinzi ce sex reprezinta. Si zic:Da! -Ahhh adica domnisoara X-lescu Popescu! Da! -Buna ziua, agent Duzgureanu ![]() ![]() Daaaaa?!?!?!zic eu cu indoiala si neincredere vadita in glas. -Da domnisoara, nu credeti? La care pe mine ma umfla rasul bine de tot si zic.....haide Domne daca e farsa sa fie pana la capat! Sa va aud ![]() ![]() -Nu domnisoara chiar sunt agent Duzgureanu[iar ma gandeam fix la asta ![]() ![]() ![]() ![]() Ahhhhh, pai acum gata va cred ca chiar sunati de la Politie!!! ![]() ![]() ![]() Deci m-a amuzat faza, teribil, nu pot explica...eu eram sigura 1000% ca e farsa, ma tot gandeam daca-i Duzgureanu sau nu! ![]() ![]() Cine a facut topicu' cred ca era in birou cu nenea asta ca prea a fost pe aceeasi lungime de unda cu faza mea de AZI. This post has been edited by Lexy: 13 Apr 2007, 20:35 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Acum 3 saptamani. Piata Romana. Opresc trei politisti pe motocilcete in mijlocul intersectiei sa discute. Unul din ei si dupa cateva minute vor sa plece si cei 2. Nu mai venea nimeni pe banda respectiva asa ca dau amandoi sa plece. Rezultatul : au intrat unul in altul cu motocicletele, unul a cazut pe jos si a inceput sa il injure pe celalalt.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:31 |