Mare sau mica?
![]() ![]() ![]() |
Mare sau mica?
gdm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL
|
|||
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce masina?
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Mai omule...prima data cand am vazut subiectul mi-a venitr sa-ti raspund " peste medie sa nu ma laud"!
Pune bre subiectul complet sa priceapa lumea ce vrei de la noi! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Din ce an e masina ?
Eu nu stiam de duze mari sau mici, ci doar de furtune mari sau mici, si la alea mici (cel putin la mine asa e) duza e in galerie acolo, si nu merge deloc bine daca pun duza de la mine. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La unele le place mare, la altele nu le place de nici un fel, altele zice ca nu conteaza marimea ci ce anume stii sa faci cu ea.
Parerea mea! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
Asa ti s-a spus "nu conteaza marimea ci ce stii sa faci cu ea?"':rad sub masa:'
Scuze..nu m-am putut abtine....! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
motor 1300 duza de Ф 1.5mm
motor 1400 duza de Ф 2mm |
-------------------- Kox
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Multumesc Dyda.
Pt Marty & asarban : sunteti vulgari si deloc amuzanti |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
the size of the boat doesn't matter, but it is the motion of the ocean that counts :rad sub masa: :lollol:
eu n-am primit replici din astea martinezule , dar astia in varsta stiu mai bine , de la ceva ani te mai lasa instalatia ? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
asarban |
![]()
|
Stii cum se raspunde aici Georgica?: Ultima oara nu te-ai plans!
|
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
daca continui o dau in din alea cu bulina , si nu toti pe acilea au buletin . hai gata :twisted:
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
paul_damian |
![]()
|
||
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
gdm, vad ca tot nu ai inteles, asa ca trebuie sa iti desenez - norocul tau ca ai prins moderatorii in toane bune :mrgreen: : din subiect nu reiese nimic in legatura cu problema ta; din enunt nu pomenesti nimic de masina pentru care intrebi, iar din datele personale nu reiese nici atat. Cum ai fi vrut sa reactioneze bietii oameni?!? |
||
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|||
asarban |
![]()
|
Ete ma ca lumea pricepe ca nu suntem baieti rai...doar ca deh...azi..de ziua Sfantului Banica....
|
|
|
mewtwo |
![]()
|
||
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
BU HU HU HU HU ! Noroc ca's la munca ca era sa ma p*s pe mine de ras ! Lasati-o naibi de treaba ca astea cu poante sa le citim seara ! PS Parerea mea ! |
||
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|||
asarban |
![]()
|
||
Parerea ta! Ete, io numai cand ma gandesc la Martinezu ma apuca rasul! Da' si cand ma uit in oglinda ma apuca rasul! Concluzia? |
||
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
sunteti de tot rasul :mrgreen:
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi cer scuze, nu intotdeauna poti sa te abtii !!! Sper ca gdm nu s-a suparat !
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:12 |