Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
FireChief daca nu bagi una de "sa moara dusmani mei" nu faci nimic
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
QUOTE(FireChief @ 20 Jun 2007, 05:17) ![]() si faptul ca ma laud ,ma supraestimez,sunt competent sau tare e problema mea...dar voi tine seama de sfat...si nu va voi mai deranja cu aprecieri profesionale...(citatul de mai jos e unul din principiile de baza ale managementului,citeste, Etica liderului eficient,conducerea bazata pe principii de Stephen Covey) pina una alta eu am cu ce ,ca sa zic asa...dar e ok... nu va intereseaza,e normal,va deranjeaza e iar ok... sper sa va descurcati,subiectul e inchis pentru mine! va anunt ca nu mai raspund la intrebari legate de subiectul pompieri,nici macar pe pm...nu va obositi,nu de altceva dar nu vreau sa par destept,laudaros,sa fiu apreciat,supraestimat,sau tare... nu am probleme de-astea existentiale... informatiile stit de unde le luati,asa ca va fi usor...sper v-am lasat cu manelistu romantic...o sa va ajute el de-acum,ca el nu e laudaros,tace si face bafta! FireChief...pari un tip inteligent, dar de data asta chiar raman dezamagit. Mi se pare ca esti mult prea orgolios din moment ce nu-ti insusesti chiar si criticile si dai dovada de slabiciune daca cedezi asa de usor la comentariile oricui are chef sa scrie si el o tampenie pe forum. Puteai foarte bine sa ignori un astfel de comentariu. Cum ziceam...pari un tip inteligent....dar arata-ti inteligenta prin idei constructive. Sa renunti e cel mai simplu... |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
FireChief, chiar pici prada oricarui atac la persoana. Chiar nu ai persoane care nu te agreeaza pe forum? E atat de simplu sa-ti mai faci o clona si stiindu-te sa te atace imediat la punctul slab. Ia postul ca atare si las-o asa. Stii vorba, daca tu nu ne vrei noi te vrem
![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 June 07 ![]() |
Ideea e ca voi de aici de pe forum i-ati dat apa la moara si acum acest "scriitor" care si-a gasit vocatia mult prea tarziu si a descoperit tehnica la batranete se crede Marele Conducator iar pe toti ceilalti care il perie , supusi. Deci cum ziceam si mai sus, sa ne vedem fiecare de ale noastre si sa fim lideri la noi acasa, nu pe un forum public.
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mai pui de dac, (manelist_romantic sau dan_daniel) dar tu trebuie sa fii tare destept daca in 5 zile ti-ai dat seama cum merg treburile pe forumul asta.
This post has been edited by ady77: 20 Jun 2007, 13:31 |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai nu-l suparati pe Tatal Nostru ca ramanem fara servici!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
manelistu, ai vreo problema legata de pompieri? Vrei sa te angajezi? Vrei sa ne pregatesti fizic si nu stii cum sa ne zici?
![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
il_re |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 18 June 07 ![]() |
umbla o noua vorba prin targ, ca dupa 09.07.2007 ar incepe inscrierile. adica dupa bac sa mai vina lume la concurs. dar dupa cum spuneam..sunt doar vorbe. momentan la GL e liniste...dak apar noutati va lovesc cu un post
![]() |
--------------------
dacia
1300
2000
- gl 10 xxx
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Chiar asa de speriati sunt ca nu li se ocupa locurile. Ce naiba...Anul trecut nu s-a aruncat lumea pentru ca era cu armata obligatorie, dat acuma orice care are 18 ani si o diploma de bac poate candida. Am trecut si eu astazi pe la Igsu GL. Pacea si linistea domnea ca la ea acasa
![]() 20 Jun 2007, 14:17: Macar sa dea o data, chiar daca ar fi indepartata dar sa se stie ceva sa nu mai stam agatati asa. This post has been edited by altec_lansing: 20 Jun 2007, 14:17 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
il_re |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 18 June 07 ![]() |
adevarat graiesti altec_lansing...este f stresant faptul ca nu stii o data sigura. te tine si agatat vb ta....sa fie in aug, sept..nu conteaza. numai sa stim data.
![]() |
--------------------
dacia
1300
2000
- gl 10 xxx
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
Hai sa mai spun si eu o vorba..incepe vacanta parlamentara, in toamna avem alegeri europarlamentare, pun pariu deci cu oricine ca se vor face angajari cel mai devreme in oct - decembrie. Bafta la toti, eu ma retrag, cine are chef sa astepte atat, inseamna ca are intradevar vocatie...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
cipriandrc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 June 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
- GLY [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Apropo de alegeri, acum am vazut si eu la stiri ca iar se vor face nu stiu ce alegeri bla bla( nu am fost prea atent). Pai cum bai frate cand lumea nu are de munca sau lucreaza pe bani de nimic ei se tot freaca cu alegerile. Chiar incepe sa-mi piara si mie cheful desi de la inceputul anului numai pompieri am in cap. In fine....vom trai si vom vedea...
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Astazi m-am interesat din nou ,desi am zis ca nu o mai fac...decizie luata la nervi binenteles
![]() la intrebarea daca se deblocheaza si daca incep angajarile,raspunsul a fost ...se pare ca DA... Cit mai dureaza ,o luna doua?.. raspunsul a fost...poate mai repede chiar! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
Firechief baiat de treaba..va mai insufla speranta..cei care inca mai sunteti interesati de pomp ar trebui sa puneti bani mana de la mana pentru "protocol" la Chief..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
xilin_01 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 June 07 From: Alexandria ![]() |
O veste buna FireChief!
iti multumesc mult ptr. vestea buna si eu ca si ceilalti (cred sunt multi care nu posteaza), good job |
--------------------
dacia
logan
2006
|
|
dexter23 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 20 June 07 ![]() |
Salut,
FireChief, chiar dacă și manelistul are dreptate, în felul lui, laudele trebuie făcute de cei din jur ca să aibă efect.Așa cum a zis și IC# pari un tip inteligent, dar de data asta chiar sunt și eu dezamăgit de tine ( urmăresc forumul de ceva timp și am apreciat tot ce ai scris). La un așa serviciu orgoliul nu-și are loc. Atacul la persoană trebuie să vă întărească pe voi pompierii care sunteți puși zilnic, sau de câteva ori pe săptămână, la atâtea greutăți ale vieții( uneori și la greutățile altora). Voi care trebuie să aveți simțul răspunderii la orice pas nu trebuie să cedați așa ușor. Dușmanu-l aveți la tot pasul și nu trebuie să cedați, deci nici tu nu trebuie să cedezi acum chiar dacă "dușmanul" nu este focul. Continuuă ce ai început, adică ajută-ne cu ce poți și dumnezeu te șa răsplăti. Nu lua în calcul tot ce scriucei care nu cunosc realitatea pompierilor, lasă-i pe visători să viseze, asta e soarta lor. |
--------------------
dacia
berlină
1997/ 1310 L
|
|
FireChief |
![]()
|
nu e cazul. heart.. e vorba de a incerca sa ajuti...asta fac pompierii de regula
hai bafta! This post has been edited by FireChief: 20 Jun 2007, 20:25 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Sa moara dusmani mei
Shai lala lala lala Ca sunt mai organizat ca ei Shai lala lala lala eu respect un program serios Shai lala lala lala Nu iau spaga pe fata Shai lala lala lala Dar o i-au ca pe-o chitanta Solo ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
FireChief |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 20 Jun 2007, 20:35 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
FireChief |
![]()
|
fabian ,a baut azi o cafea la mine,raspunzinind unei invitatii anterioare...deci n-am luat ...am dat...o cafea
![]() va poate confirma direct,ca era de fata,cind am intrebat de angajari.... si ca sa revenim... sfatul meu nu dati nimic ,nimanui.. daca vreodata vi se spune sau vi se cere ceva in schimbul angajarii,sau aveti date ca asa ceva se petrece, ...0800806806...si se va organiza probabil un flagrant nu incurajati spaga...locuri vor fi destule si e pacat sa profite unii(daca exista asemenea specimene) de dorinta voastra de a va angaja la pompieri... This post has been edited by FireChief: 20 Jun 2007, 20:41 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
Da confirm .azi am stat la o cafea in curtea unitatii cu Firechief si am discutat de una de alta printre care si angajari si pot sa va spun ca e adevarat ce a scris mai sus se va da drumul dar nu se stie o data exacta
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Braveheart |
![]() ![]()
|
FireChief it was a joke man..anyway, cred ca multa lume pe aci iti este recunoscatoare pt eforturile tale, asa ca nu te mai "aprinde" cand se mai trezeste cate un ciumpalac sa iti de foc..
totusi, personal nu cred ca pana in oct se fac angajari, mai ales daca e vb de rectificare bugetara la mijloc..parerea mea.. ![]() sper sa nu am dreptate.. P.S. Giurisici Fabian....cine ziceai ca a platit cafeaua..? ![]() This post has been edited by Braveheart: 20 Jun 2007, 21:00 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
FireChief |
![]()
|
deocamdata atita stiu...cert e ca se misca...o luna doua ,poate mai repede
daca mai apare ceva va anunt...cit despre restul...asta e ...ma aprind repede ![]() s-auzim de bine! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
dexter23 |
![]()
|
Chestia cu șpaga eu am trăito pe viu anul trecut(2006). Au fost în timpul concursului (la Gorj) faze de toată jena [la viteză concurentul de locul 1(la 4 metri în fața celui de pe locul 2 și au avut același timp pe cronometru), cadre militare care nu au vrut să treacă admis șpăgari ai inspectorului șef (a fost anchetat inspectorul șef ( a fost dat și situl IGSU ca suspendat și anchetat de DNA, și nu a pățit nimic)]. Sunt trecut prin astea.
|
--------------------
dacia
berlină
1997/ 1310 L
|
|
FireChief |
![]()
|
dexter,ce s-a intimplat la gorj ca nu mi-e foarte clar
cum il cheama pe individ? si cum ai picat? ca aia cu sportul e eliminatorie,nu e proba de examen...si sa stii ca am multi baieti din gorj,care au venit la bucuresti,deorece ramasesera multe locuri...si acum sunt subofiteri,unuia chiar i s-a aprobat mutarea inapoi ,ca avea o situatie mai deosebita... poate ne spui si noua intreaga poveste,unde e spaga,cine l-a scos,de ce dga l-a lasat in pace(astia nu iarta ,sa stii de la mine,ori nu a fost adevarat,ori n-au fost probe) This post has been edited by FireChief: 20 Jun 2007, 21:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
dexter23 |
![]()
|
Bună FireChief,
Ți-am trimis un PM ca și completare ce am postat. L-ai primit?? Ce ai de spus. |
--------------------
dacia
berlină
1997/ 1310 L
|
|
FireChief |
![]()
|
pai,mi-ai trimis niste articole...raspunde la ce te-am intrebat eu...daca vrei...
termenul se reduce...la o luna se pare |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:38 |