Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
xilin_01 |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 June 07 From: Alexandria ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Bine ca nu are si copii....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu stiu daca neaparat limba romana e de vina, sau afurisitele alea de cratime. Obraznicaturile naibii, apar cand nu te-astepti si, cand e nevoie de ele, ... ia-le de unde nu-s.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
yuss |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 July 07 ![]() |
daca a dat cineva azi proba practica la soferi sa-mi spuna cum a fost, multumesc anticipat
|
--------------------
dacia supernova
2002 rapsodia
rapsodia
- OT-20-MNN
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Firechief,
La IT cat as fi castigat? Nu mi-am depus cerere (desi era undeva catre 0 interesul sa fac asta) pentru ca n-am faculta terminata. Dar asa de curiozitate.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu
pina spre 15 probabil |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Numa'?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
17 ca azi sunt generos
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
driverx |
![]()
|
![]() Ma gandeam ca o fi in jur de 15 si cu sporuri and shit sa ajunga aproape de 30. Da' se pare ca am baut prea multa cola azi..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() |
--------------------
|
yuss |
![]()
|
a dat cineva azi de pe acest forum proba practica la soferi?
|
--------------------
dacia supernova
2002 rapsodia
rapsodia
- OT-20-MNN
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 28 Sep 2007, 18:34) ![]() Ma gandeam ca o fi in jur de 15 si cu sporuri and shit sa ajunga aproape de 30. Da' se pare ca am baut prea multa cola azi..... io-te si la asta ... se crede deputat .... ca numa aia isi dubleaza lefurile din prime This post has been edited by tarzy: 28 Sep 2007, 21:47 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
Bafta celor ce dau maine!!!
Sa speram ca subiectele vor fi mai accesibile ![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
frumoasa descriere ai FireChief
![]() stie careva cati am ramas dupa proba sportiva ? ceva vesti despre scris tot grila cu 5 variante si 1 sau 2 corecte va fi ??? >>>> ce secretosi sinteti cei care lucrati in igsu buc ![]() This post has been edited by ionutzmi: 29 Sep 2007, 10:36 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
Gata si testul scris.
Au fost 20 de subiecte cu 3 variante de raspuns, din care unul, doua sau trei raaspunsuri corecte. Subiectele au fost ceva mai usoare. |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
yuss |
![]()
|
din care lege au fost mai multe intrebari?
|
--------------------
dacia supernova
2002 rapsodia
rapsodia
- OT-20-MNN
|
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
L O G A N in ce oras ai dat ma si la ce ?servanti sau altceva ?
|
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
L O G A N |
![]()
|
Subiectele au cuprins cam toata tematica, in special partea de protectie civila.
Am in Craiova la telefonisti. |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
pompi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 August 07 ![]() |
Am si eu o intrebare legata de pensiile privateobligatorii: cei din cadrul MIRA se pot inscrie la un anumit fond de pensii, tinand seama de faptul ca nu cotizeaza la Casa Nationala de pensii? Cine stie mai exact, sa ma lamureasca si pe mine.
29 Sep 2007, 23:09: Cu spatiu intre private si obligatorii. This post has been edited by pompi: 29 Sep 2007, 23:09 |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
Kristisor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi am vorbit cu unul dintre marii sefi de la pompieri ! Se pare ca au mai ramas numai 20% din oamenii care s-au angajat la ei anul trecut. Pur si simplu nu au putut suporta rigorile acestei vieti !
Asa ca aveti grija in ce va bagati ! |
--------------------
Daewoo
Matiz
1991 TLE
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pompi @ 29 Sep 2007, 23:07) Am si eu o intrebare legata de pensiile privateobligatorii: cei din cadrul MIRA se pot inscrie la un anumit fond de pensii, tinand seama de faptul ca nu cotizeaza la Casa Nationala de pensii? Cine stie mai exact, sa ma lamureasca si pe mine. <span class='edit'>29 Sep 2007, 23:09:</span> Cu spatiu intre private si obligatorii. NU QUOTE(Kristisor @ 30 Sep 2007, 02:40) Azi am vorbit cu unul dintre marii sefi de la pompieri ! Se pare ca au mai ramas numai 20% din oamenii care s-au angajat la ei anul trecut. Pur si simplu nu au putut suporta rigorile acestei vieti ! Asa ca aveti grija in ce va bagati ! pai ... probabil au realizat ca vor trebui sa efectueze si misiuni de acest gen: http://www.gandul.info/actual/120-pompieri...tml?3927;939193 20 de pompieri, transformați în gunoieri la vilele țiganilor „sinistrați“ din Toflea de Tudorel GLAMAN | 29 SEPTEMBRIE 2007 600 de saci de gunoaie au strâns pompierii într-un singur punct de lucru 120 de pompieri, transformați în gunoieri la vilele țiganilor „sinistrați“ din Toflea Mai multe imagini... „Pompieri-gunoieri, la muncă cu voi, cenușăreselor!”. Așa-s primiți militarii în „localitatea sinistrată” Toflea. De două săptămâni, de când viitura care a lovit Tecuciul a inundat și „Manhattan”-ul țigănimii din România, pe ulițele Toflei, militari aduși din toată țara suferă umilința vieții lor. Cele mai importante forțe mobilizate pentru a înlătura efectele inundațiilor din județul Galați au fost aduse aici ca să scoată mâlul din piscinele și garajele elitei țigănimii. Dacă pe străzile Tecuciului și pe Tecucel lucrează 60 de pompieri, la Toflea sunt duși zilnic peste 120. De la opt dimineața și până la șase seara pompierii rânesc în mizeria de nedescris de pe pârâul Valea Boului. Firul de apă a servit drept canalizare la sutele de vile din cartierul țigănesc al comunei Brăhășești. Mizeriile aruncate de-atâta vreme acolo au făcut dop și, la viitură, tot rahatul a inundat livingurile de superlux. Un pompier ne arată o poză luată ca suvenir, pe telefonul lui mobil: „Uitați, aici, masă din lemn masiv de 100 de persoane, cu 480 de spoturi. E a lu’ unu’ de îi zice Bițu. Noi îi scoteam mizeria din piscină, iar țiganul, în timpul ăsta, făcea grătar și-și bea șprițul. Ne mai și arunca, așa, la mișto, că noi suntem sinistrați. L-am întrebat cât a dat pe casă și mi-a zis că 3 milioane de euro. Cică 60.000 de euro l-au costat numai termopanele astea albastre. Sunt mai scumpe decât garsoniera mea din București, la care plătesc rate 25 de ani”, zice pompierul. Diurna lor de la armată pentru „câmpul de luptă de la Toflea”: o conservă de carne sau de pate (la alegere), fără pâine (ni se precizează), și o sticlă de apă minerală la doi inși. Cei care au prins cazare la fosta Jandarmerie a Tecuciului stau în apă până la glezne și au paturile pline cu purici. Apa a rămas de când le-a luat foc sala de mese. „Mai mare râsul, au ars pompierii. Sala aia de mese de-abia fusese renovată, dar, cum nu a fost folosită, când am venit noi s-a făcut un scurt și ne-am trezit că luăm foc. De atunci, am rămas și fără apă caldă. Venim aici seara, după ce muncim toată ziua în cizme și ne spălăm cu porția noastră de apă minerală, căci apa rece e și ea raționalizată”, ne-a mărturisit un militar, sub rezerva anonimatului. Dimineața, când sunt duși la Toflea, pompierii găsesc frontul de lucru neschimbat: țiganii aruncă la loc gunoaiele, făcându-le pompierilor o viață de Sisif. Unul dintre ei zice că a avut, ieri, cel mai al dracului ghinion de când e sub arme. Tocmai ce umpluse un sac de pamperși și de hârtie igienică folosite, sub canalizarea unei vile, când țiganul a tras apa și toate fecalele au venit peste el. „Și-acum îmi pare că put a rahat de țigan”. Altul îl consolează: „Lasă, bă, că a venit el domn general și, chiar în fața lui, o țigancă a aruncat o găleată de zoaie. A dat s-o certe și țiganca l-a spurcat de nu i-a mai priit masa”. Militarii din „dispozitivul Toflea” n-o să uite de această misiune, în viața lor. „Uitați-vă ce-i aici în jur, n-am văzut în viața mea atâta mizerie și atâta lux”, ne-a explicat un țigan care-i treaba, de n-am văzut case de-astea în toată România. „Cică nu contează unde ai case în țară, dacă nu ai palat aici, nu te recunosc ca țigan”, completează el. Pompierii devin mai puțin vorbăreți. În zonă și-au făcut apariția gradele superioare. Locotenentul Ivașcu ne spune că numai dintr-un singur punct de lucru au scos 600 de saci cu gunoaie. Când îl întrebăm cum sunt cazați, omul zâmbește și ne spune că nu poate să comenteze: „Sunt condiții grele, dar noi facem ce ni s-a ordonat”. În zonă apare și colonelul Chivu, șeful său, care tocmai predă comanda. Îl întrebăm de ce au fost mobilizate cele mai importante forțe de intervenție tocmai în Toflea. „Am primit ordin de la generalul Zaharia, asta pentru că aici era o situație de extremă urgență. Doar nu puteam să-i lăsăm pe copiii ăștia să se îmbolnăvească”, spune colonelul, arătând înspre puradeii care se jucau în mizeria de pe Valea Boului. O țigancă coborâtă dintr-un BMW X5 ne spune că a avut apă în living de un metru jumate. „Ăștia, săraci?, ne întreabă un pompier. Să-i vedeți în față la primărie, la ora 8,30, cum coboară din limuzine ca să-și ia ajutorul social. Omul ne arată casa primarului Vasile Bălculescu, țigan și el: o vilă cu un garaj cât al Casei Poporului, unde sunt trase un Audi A6 și un BMW X5. Bodyguardul ne lasă să-i pozăm obiectivul, dar doi țigănuși, nervoși, ne iau imediat la întrebări. Plecăm și unul dintre ei ne-a urmărit o bucată de drum, pe bicicletă, după ce l-am auzit raportând la mobil: „Avem o problemă!” This post has been edited by tarzy: 30 Sep 2007, 07:52 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
L O G A N |
![]()
|
are cineva subiectele de s-au dat ieri?
sau grila de corectare... ![]() This post has been edited by L O G A N: 30 Sep 2007, 09:34 |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
ionutzmi |
![]()
|
cidn se afiseaza ma rezultatele pe bucuresti ?
aveti idee ? a fost mai usor decit prima data (in special ptr cei care au invatat) |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
yuss |
![]()
|
stie cineva daca esti picat cu o medie peste 8 intr-un judet si in alt judet nu sau ocupat locurile te poti incadra cu media respectiva?
|
--------------------
dacia supernova
2002 rapsodia
rapsodia
- OT-20-MNN
|
|
L O G A N |
![]()
|
din cate stiu eu nu poti....
Pentru ce ai candidat si unde? Sau afisat notele la scris? |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
yuss |
![]()
|
la Slatina pe conducatori auto si-mi facui media 8.28 si imi este teama ca nu o sa iau sunt doar 9 locuri si 66 candidati
la ora 13.30 au afisat baremurile la grila si am luat la scris 8.05 si media generala 8.28 This post has been edited by yuss: 30 Sep 2007, 16:04 |
--------------------
dacia supernova
2002 rapsodia
rapsodia
- OT-20-MNN
|
|
Popica |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 5 September 07 ![]() |
La HD stie careva daca s-au afisat rezultatele?
|
--------------------
dacia
Berlina
1996 1310
- Hd-02-MEJ
|
|
FireChief |
![]()
|
procentul de note peste 7 este de 60-70% de data asta,(estimativ)
la bucuresti locurile de servanti se vor ocupa cu siguranta mai ramin locuri la soferi,dar din cite am auzit din cauze de bani se blocheaza iar totul |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 1 Oct 2007, 06:17) He, he, he ..... nu ne spune .... dar ptr deplasari la incendii o sa-l transferati pe dumnealui de la MApN ![]() asteptam cu interes cand o sa primiti si-un metrouy in dotare ![]() Attached image(s) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:06 |