Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
angel_from_fire |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|||
salexul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 23 April 07 From: Braila ![]() |
Si cati radiotelefonisti sunt pe tura? 1 ? In timpul celor 24 de ore au si program ca servantii, adik de la 22.00 la 6.00 ore de odihna?
Si as vrea sa mai stiu de ce nu se aplica programul la fel in toate inspectoratele? De ce noi de ex. facem 12 cu 24 si 12 cu 48? |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4
- BR 83 USA
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
Un singur radiotelefonist principal si un ajutor de radiotelefonist, programul lor este unul aparte fata de servanti si nu au decat 4 ore de somn regulamentare in 24 de ore, aceste ore se stabilesc de comun acord in cadrul raportului de dimineata intre principal, ajutor, S.G.I.S. si S.S.D. (O.S.D.). Serviciul operativ nu este acelasi ca program orar in toate I.S.U. care compun I.G.S.U., acest program a fost lasat la latitudinea fiecarui inspectorat in functie de nevoile interne.......cel putin asa au fost discutiile din cadrul sedintelor organizate de catre I.G.S.U.
|
--------------------
BMW
320
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
la noi cica anul trecut s-au dat prime!
si ziceau cei mai vechi ca se dau in fiecare an... acuma nu stiu daca se dau chiar la toti ... dar in nici un caz cei care au luat au fost la vreun BLACK..... sau mai stiu eu ce NATO... angel_from fire esti cam suspect in ce priveste raspunsurile pe care le dai...nu stiu ce e cu tine...dar ceva este cu siguranta... anul trecut primele s-au dat in ianuarie... bafta si sa auzim si lucruri mai adevarate..... |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
perpeleac |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 9 May 07 ![]() |
QUOTE(angel_from_fire @ 21 Dec 2007, 10:34) Singura marire este cea de 14%, aceasta era programata pt. luna noiembrie dar va fi adaugata abia in luna ianuarie....ciudat....la ceilalti bugetari (cadre medicale, politie etc.) este deja adugata. Prima de sarbatori.....lucrezi in cadrul pompierilor militari nu la politie sau jandarmerie, singurele prime la noi in general sunt acordate celor de la loturile sportive si celor care au indeplinit diverse misiuni ( gen "Black Sea Regional WMD Exercise" sau apropiatul samit NATO). Radiotelefonisti din cadrul I.S.U. "Codrii Vlasiei" Ilfov si I.S.U. "Dealu Spirii" al Municipiului Bucuresti lucreaza 24/72 h din data de 1 noiembrie 2007 ! Decat 14%?Si banuiesc ca 14% din salariu de baza,fara sporuri fara nimic.Deci din 9 milioane,asta insemnand ca salariu se mareste cu 1 milion vechi:).Ce mult creste... |
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
salexul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 23 April 07 From: Braila ![]() |
eu am inteles ca ne-ar da al 13 sal, dar in ianuarie!:(
in loc sa ne dea acuma sa avem si noi ce cheltui... |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4
- BR 83 USA
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
QUOTE(ionut232 @ 21 Dec 2007, 18:22) la noi cica anul trecut s-au dat prime! si ziceau cei mai vechi ca se dau in fiecare an... acuma nu stiu daca se dau chiar la toti ... dar in nici un caz cei care au luat au fost la vreun BLACK..... sau mai stiu eu ce NATO... angel_from fire esti cam suspect in ce priveste raspunsurile pe care le dai...nu stiu ce e cu tine...dar ceva este cu siguranta... anul trecut primele s-au dat in ianuarie... bafta si sa auzim si lucruri mai adevarate..... Eu am facut referire la subofiterii noi incadrati, acestia nu au sanse imediate la prima, iar cei vechi hmmmm.....nici ei nu se pot lauda cu prime frecvente, chiar azi au intrat primele si indemnizatiile de chirie (mai nou sunt "varsate" pe cardul de salarizare) si pot spune fara sa gresesc ca au beneficiat destul de putini subofiteri de aceste prime de sarbatori. Raspunsurile sunt oferite pe masura complexitatii intrebarilor....daca tu esti atat de naiv incat sa crezi ca ti-se vor oferi bani de naveta sau ca nu ai dreptul la indemnizatie de chirie...deja imi pun intrebari cu privire la veridicitatea spuselor tale ca ai fi angajat in cadrul nostru....ar trebui sa cunosti un minim al regulamentelor si legilor care sunt aplicate la noi. |
--------------------
BMW
320
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(angel_from_fire @ 22 Dec 2007, 01:06) Eu am facut referire la subofiterii noi incadrati, acestia nu au sanse imediate la prima, iar cei vechi hmmmm.....nici ei nu se pot lauda cu prime frecvente, chiar azi au intrat primele si indemnizatiile de chirie (mai nou sunt "varsate" pe cardul de salarizare) si pot spune fara sa gresesc ca au beneficiat destul de putini subofiteri de aceste prime de sarbatori. Raspunsurile sunt oferite pe masura complexitatii intrebarilor....daca tu esti atat de naiv incat sa crezi ca ti-se vor oferi bani de naveta sau ca nu ai dreptul la indemnizatie de chirie...deja imi pun intrebari cu privire la veridicitatea spuselor tale ca ai fi angajat in cadrul nostru....ar trebui sa cunosti un minim al regulamentelor si legilor care sunt aplicate la noi. pai trebuia sa spui ca faci referire la subofiterii noi incadrati...tu ai spus ca numai ce care se duc la BLACK.... iau prime si chestii de astea, ca doar nu suntem la politie... cu indemnizatia de chirie nu am mai intrebat...ca am intrebat de mai multe ori in trecut si nu am avut sa repet aceeasi intrebare si sa primesc acelasi raspuns... sunt angajat... asa cum am mai spus... in fine...craciun fericit |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
Sarbatori fericite tuturor pompierilor si sa ne auzim cu bine si in 2008!!!
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
ionut232 |
![]()
|
sarbatori fericite!
![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
Sarbatori fericite tuturor celor care au ales sa isi riste viata proprie pentru ai ajuta pe cei parasiti de noroc !
![]() |
--------------------
BMW
320
|
|
ionut232 |
![]()
|
angel_from_fire,
m-am interesat in legatura cu banii de chirie si se pare ca ai dreptate, cel putin in ce priveste Bucurestiul....dar se pare ca nu e in toate judetele la fel... deci am si eu si tu dreptate... nu prea inteleg cum se poate intampla asa... fiecare judet hotaraste pentru el?nu sunt ordine care vin de la Bucuresti, in ce priveste banii, ce se aplica in toata tara? adica in ce priveste acesti bani de chirie...cred ca ar trebui sa aiba toate unitatile din tara dreptul la ei...deci? poate poti sa te interesezi, sa vezi de ce nu este la fel in toata tara... |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
salexul |
![]()
|
Asa se intampla la noi in frumoasa Romanie, la mine de ex raiotelefonistii fac de la 1 ian 12 cu 24 12 cu 48 serviciile, iar in alte judete fac 24 cu 72, deci....e ca la noi la nimenea.....
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4
- BR 83 USA
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
QUOTE(ionut232 @ 27 Dec 2007, 19:13) angel_from_fire, m-am interesat in legatura cu banii de chirie si se pare ca ai dreptate, cel putin in ce priveste Bucurestiul....dar se pare ca nu e in toate judetele la fel... deci am si eu si tu dreptate... nu prea inteleg cum se poate intampla asa... fiecare judet hotaraste pentru el?nu sunt ordine care vin de la Bucuresti, in ce priveste banii, ce se aplica in toata tara? adica in ce priveste acesti bani de chirie...cred ca ar trebui sa aiba toate unitatile din tara dreptul la ei...deci? poate poti sa te interesezi, sa vezi de ce nu este la fel in toata tara... Atat timp cat totul este prevazut prin intermediul unei hotarari guvernamentale modificate si completate prin O.M.A.I. si indeplinesti conditiile prevazute in respectiva H.G. este legal sa faci acel dosar si sa il depui la serviciul de resurse umane al I.S.U. de care aparti, aceasta H.G. este in vigoare din 22.12.2005 (cu completari survenite in anii urmatori) si se aplica pe tot teritoriul tarii noastre indiferent de judet sau inspectorat ! Pentru completarea dosarului ai nevoie de urmatoarele acte : 1).Copie B.I. si copie certificat de nastere 2).Raport compensatie de chirie (completat de mana) 3).Declaratie autentificata de un birou notarial 4).Adeverinta din partea administratorului blocului (mai nou se cere si la cei care locuiesc la curte....nu mai este de ajuns doar contractul) 5).Contract de inchiriere intre cele doua parti (se va specifica ce spatiu vei ocupa din respectivul imobil) 6).Timbre in valoare de 2 ron 7).Viza de flotant pe adresa imobilului 8).Dosar cu sina QUOTE(salexul @ 27 Dec 2007, 23:00) Asa se intampla la noi in frumoasa Romanie, la mine de ex raiotelefonistii fac de la 1 ian 12 cu 24 12 cu 48 serviciile, iar in alte judete fac 24 cu 72, deci....e ca la noi la nimenea..... Hotararea a apartinut fiecarui inspectorat local in functie de interventii, resurse umane....nici in Bucuresti nu este batut in cuie acest program 24/72h.... |
--------------------
BMW
320
|
|
ionut232 |
![]()
|
si la noi o sa intre radiotelefonistii la program 12 cu 24,12 cu 48, de la 1 ianuarie...
referitor la acel dosar...o sa te tin la curent. dar, sincer, asa mi-a fost zis, de cei de sus, ca la noi nu se dau bani de chirie... oare cum ar reactiona daca m-as duce cu acel dosar? ![]() merci mult de raspuns si o sa va tin la curent... adevarul e ca Romania e unica... ![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
angel...iti multumesc eu in numele lui ionut si iti cer scuze in numele lui
a plecat de la a face acuzatii si a afirma ca dezinformezi si se pare ca se va convinge ca ce ai spus este adevarat...pentru ca este adevarat oricum multa rabdare ai...eu mi-am pierdut-o de mult ![]() This post has been edited by FireChief: 28 Dec 2007, 23:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 28 Dec 2007, 20:36) angel...iti multumesc eu in numele lui ionut si iti cer scuze in numele lui a plecat de la a face acuzatii si a afirma ca dezinformezi si se pare ca se va convinge ca ce ai spus este adevarat...pentru ca este adevarat oricum multa rabdare ai...eu mi-am pierdut-o de mult ![]() Nu trebuie sa imi multumiti sau sa va cereti scuze dumneavoastra, e de inteles ca acesti tineri proaspat intrati in sistem sa fie putin mai reticenti la informatiile pe care dumneavoastra, eu etc. le oferim, mai ales ca intervine si dezinformarea din partea celor care ar trebui sa ii sprijine cu informatii . Inca sunt la inceput aici pe forum, cu timpul se duce si rabdarea dar sper sa raman maleabil si receptiv macar pe jumatatea dumneavoastra la micile probleme ale celor care il frecventeaza. |
--------------------
BMW
320
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(angel_from_fire @ 29 Dec 2007, 05:01) Nu trebuie sa imi multumiti sau sa va cereti scuze dumneavoastra, e de inteles ca acesti tineri proaspat intrati in sistem sa fie putin mai reticenti la informatiile pe care dumneavoastra, eu etc. le oferim, mai ales ca intervine si dezinformarea din partea celor care ar trebui sa ii sprijine cu informatii . Inca sunt la inceput aici pe forum, cu timpul se duce si rabdarea dar sper sa raman maleabil si receptiv macar pe jumatatea dumneavoastra la micile probleme ale celor care il frecventeaza. trebuie sa imi cer si scuze, dar am vorbit cum am vorbit si din cauza ca ii ridici in slavi pe acesti pompieri, care dupa cum vezi, nu prea sunt corecti...cu noi, care suntem mai noi si cica nu stim exact care sunt legile si ne priveaza de niste drepturi care ar trebui sa beneficiem. si sa iti mai zic ceva, mie mi-a fost cerut sa nu mai fac naveta si sa ma mut in acelasi oras cu unitatea si cand am zis de bani de chirie, mi-au zis ca nu se da asa ceva, ca de unde am auzit eu de acesti bani?doar am semnat cu nu avem pretentia... deci, sper sa imi intelegeti dezgustul, care cred ca isi are rostul... asta este un lucru de care mi-am dat seama, dar banuiesc ca sunt mai multe... de exemplu in fisa postului scrie de sporuri de vreo 63%, ceea ce la salar a fost 1 milion diferenta... cred ca este si aici o privare de drepturi.... in fine.... vorbim cam mult de drepturi, poate ar trebui sa ne mai gandim si la obligatii...poate ar fi mai bine sa nu ne dea nici salar, ca la o adica nu ne tine nimeni cu forta.nu? va doresc un an nou MAI BUN... ![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
QUOTE(ionut232 @ 29 Dec 2007, 20:56) si sa iti mai zic ceva, mie mi-a fost cerut sa nu mai fac naveta si sa ma mut in acelasi oras cu unitatea si cand am zis de bani de chirie, mi-au zis ca nu se da asa ceva, ca de unde am auzit eu de acesti bani?doar am semnat cu nu avem pretentia... Toate cadrele militare care fac naveta de la localitatea de domiciliu, la locul de munca si invers au indatorirea de a inainta un raport in care sa se specifice localitatea, distanta, mijlocul de transport etc. si in functie de aceste date se va calcula timpul de reactie in caz de alarma, acesta variaza de la 30 minute pana la maxim 4h FIECARE COMANDANT are indatorirea de a RECOMANDA inscris DAR NU IMPUNE cadrelor aflate in subordine mutarea cat mai aproape de locul de munca, in mod normal asta ar fi implicat acordarea unei locuinte de serviciu, dar cand sau depus dosarele de concurs ati semnat niste declaratii prin care se specifica clar faptul ca nu veti solicita locuinte de serviciu ! |
--------------------
BMW
320
|
|
salexul |
![]()
|
Mai am si eu o nelamurire in legatura cu banii pt haine.
Ne-au pus sa completam niste fise sa ne aduca haine, dar pana acum nimik, stam tot cu uniforma de instructie, aia cu frunze si se pare ca pana la anu in toamna nu o sa primim nimik. In acelasi minister, adik la pol de frontiera, politie se dau banii pt haine si fiecare isi procura de unde poate, la noi cica nu or sa se mai dea banii! Stie cineva ceva? Cum e prin alte judete? |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4
- BR 83 USA
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(angel_from_fire @ 30 Dec 2007, 00:28) Toate cadrele militare care fac naveta de la localitatea de domiciliu, la locul de munca si invers au indatorirea de a inainta un raport in care sa se specifice localitatea, distanta, mijlocul de transport etc. si in functie de aceste date se va calcula timpul de reactie in caz de alarma, acesta variaza de la 30 minute pana la maxim 4h FIECARE COMANDANT are indatorirea de a RECOMANDA inscris DAR NU IMPUNE cadrelor aflate in subordine mutarea cat mai aproape de locul de munca, in mod normal asta ar fi implicat acordarea unei locuinte de serviciu, dar cand sau depus dosarele de concurs ati semnat niste declaratii prin care se specifica clar faptul ca nu veti solicita locuinte de serviciu ! acel raport l-am facut...dar cica ar trebui sa ma mut in aceeasi localitate pana la urma...ca nu o sa tina asa la nesfarsit... nu stiu ce sa mai zic...asa e la noi...difera de la unitate la unitate...asta e...mai depinde si de oamenii de la "putere"... in fine...numai bine ![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
ionut232 |
![]()
|
daca plec, trebuie sa predau hainele?
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
perpeleac |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 9 May 07 ![]() |
|
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
QUOTE(ionut232 @ 14 Jan 2008, 18:52) daca plec, trebuie sa predau hainele? Hmmm...nu am avut parte sa vad pe cineva care isi inainteaza demisia si culmea este ca esti si in perioada de tutela, o sa fie interesant ! Iti detaliez procedura in cazul in care un cadru militar se muta din cadrul unui I.S.U. in altul, se trece la lichidarea fisei de inventar pe care acest cadru o detine la respectivul I.S.U. si anume : costum de protectie individual, cizme, manusi, centura, patura, cearceafuri, fete perna, fiset individual, uniforma de instructie, bocanci instructie, caiet de pregatire, predare card salarizare cu over draft acoperit ( cele 3 sau 6 salarii acoperite)....cam atat. |
--------------------
BMW
320
|
|
salexul |
![]()
|
Stie cineva de ce nu s-au bagat salariile pana la ora asta?
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4
- BR 83 USA
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ionut232 |
![]()
|
eu nu prea am echipamentu ala, ca nu sunt la servanti...
da ce treaba are cardu?nu e a meu? imi da banii care i-am dat pe el? ei mi-au dat cele 6 salarii? tu ai zis in cazul in care se muta...dar aici e vorba de demisie... si in cazul in care cineva este dat afara....cum mai e? |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
M-am interesat si echipamentul primit trebuie platit sau returnat in cazul demisiei, daca de la data la care ai semnat de primire nu au trecut 6 luni. Cat despre cazul in care esti dat afara...credema ca nu este de dorit....platesti si ultimul banut, iar de incadrat in structurile statului din nou....hmmm...poate in alta viata
![]() |
--------------------
BMW
320
|
|
ionut232 |
![]()
|
deci trebuie predat...e bun...oricum nu aveam ce face cu el...cu echipamentu...
legat de card, s-ar putea sa fie numai la voi...eu oricum, nu am de gand sa il dau...din moment ce l-am platit... o sa va mai tin la curent... |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
ionut 232 nu mai ai rabdare sa primesti mult asteptatul salariu din februarie?
apropo banii aia de haine s-au dat pe undeva? |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:00 |