Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
darkeyes |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 21 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
logan dacia
5 usi benzol
2007 logan
|
|||
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
QUOTE(darkeyes @ 8 Apr 2008, 12:24) intr-un fel e bine ca sunt acum incadrarile ca nu o sa fim asa multi....in vara sunt concedii, finalizari de studii.... Eu nu m-as baza pe faptul ca nu veti fi multi si in + trebuie sa iei in calcul si faptul ca nici locurile nu vor mai fi la fel de multe ca cele de anul trecut. Oricum....SUCCES! |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
perpeleac |
![]() ![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 9 May 07 ![]() |
si eu nu m-as baza pe faptul ca se fac angajari acum.Dupa august incolo......
|
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
Art3mis |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 5 April 08 ![]() |
prepeleac prin august nu prea are cum deoarece atunci ar incepe campania pentru presedentie si nimeni nu mai are timp atunci sa se ocupe de asta.. ..zic eu !!
![]() |
--------------------
Hyundai
Coupe
2003
|
|
pisi@ |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 March 08 ![]() |
salut. am observat k numarul userilor a crescut. este un lucru bun....cred.eu as mai avea o rugaminte...daca ar putea cineva sa imi trimita legislatia, bibliografia sau sa-mi spuna de unde as putea sa-mi fac rost de ea.angel_from_fire, multumesc mult pentru ajutorul tau si te rog sa mai ramai alaturi de noi cu lamuriri si alte lucruri folositoare.oricum eu sper sa se organizeze cat de curand concursul si sa si intru. asa k daca are cineva tematik... sa-mi trimita. va rog!bafta la toata lumea!
![]() |
--------------------
logan
nu stiu
1998
- bh53cez
|
|
Art3mis |
![]()
|
pisi@... tematica se va prezenta odata cu scoatea posturilor..deci mai ai de asteptat pana atunci fii cu ochii pe forum sau www.igsu.ro (aici gasesti toata legislatia) !!!
|
--------------------
Hyundai
Coupe
2003
|
|
pisi@ |
![]()
|
|
--------------------
logan
nu stiu
1998
- bh53cez
|
|
Fitty |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 April 08 From: Bucharest ![]() |
Bilantul de dupa summit a fost marti si am inteles ca s-a vorbit si despre angajari.La subunitatea mea spre exemplu s-au scos 10 posturi(7 servant + 3 sofer).Urmariti site-ul IGSU si mass media pentru ca,cel mai probabil,or sa dea anunturi si prin ziare(cel putin pana acum asa a fost).
Bafta. |
--------------------
VW
Golf IV
2003-1,9 TDI-Pacific 165CP Dacia 1310 1986-1,3 MLS N-are cai sub capota,doar cativa magarusi si aia vai de ei.
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
voi chiar vreti sa veniti la pompieri?????!!!!
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
Art3mis |
![]()
|
ionut232...da ce are daca vrea lumea sa mearga la pompieri????
![]() |
--------------------
Hyundai
Coupe
2003
|
|
IC3 |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
Art3mis |
![]()
|
ionut 232 se pare ca a avut niste probleme la locul de munca si de asta .....nu ne sfatuieste sa mai venim la pompieri..dar asta nu cred ca trebuie sa ai descurajeze pe cei care vor sa sustina examenul din 2008
![]() |
--------------------
Hyundai
Coupe
2003
|
|
perpeleac |
![]()
|
QUOTE(Fitty @ 10 Apr 2008, 10:19) Bilantul de dupa summit a fost marti si am inteles ca s-a vorbit si despre angajari.La subunitatea mea spre exemplu s-au scos 10 posturi(7 servant + 3 sofer).Urmariti site-ul IGSU si mass media pentru ca,cel mai probabil,or sa dea anunturi si prin ziare(cel putin pana acum asa a fost). Bafta. pai e posibil asa ceva?Nu se scot toate locurile pe toate judetele odata?La tine de ce s-au scos? |
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
Art3mis |
![]()
|
perpeleac.....nu s-a scos nici un post ...el doar a spus ce s-a vehiculat la unitatea lui... dupa 15 e posibil sa se scoata posturile dar pana atunci mai avem
![]() This post has been edited by Art3mis: 11 Apr 2008, 19:11 |
--------------------
Hyundai
Coupe
2003
|
|
perpeleac |
![]()
|
cat?3 zile?
![]() |
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
Art3mis |
![]()
|
3 zile pana pe 15 ....dar pun pariu ca ca nu se scot pe 15 ,deci MAI AVEM DE ASTEPTAT ..
![]() |
--------------------
Hyundai
Coupe
2003
|
|
perpeleac |
![]()
|
pai eu zic ca daca pana pe 20 nu se scot,se vor scoate mai la toamna:)
|
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
Art3mis |
![]()
|
se scot cel mai sigur in iunie-iulie 100% ! da asta e parerea mea
![]() |
--------------------
Hyundai
Coupe
2003
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(Art3mis @ 11 Apr 2008, 19:02) ionut 232 se pare ca a avut niste probleme la locul de munca si de asta .....nu ne sfatuieste sa mai venim la pompieri..dar asta nu cred ca trebuie sa ai descurajeze pe cei care vor sa sustina examenul din 2008 ![]() daca va doriti sa intrati, atunci va doresc sa se implineasca dorinta...sincer, si sper si sa fiti multumiti...eu unu la unitatea la care am fost, nu eram deloc multumit de multe aspecte... repet, am fost...nu mai sunt... ![]() motivele nu mai conteaza... si mie daca mi-ar fi spus cineva inainte, sa nu ma duc acolo, nu l-as fi crezut, dar cel mai bine e cand iti dai singur seama... poate eu am nimerit intr-o unitate cam naspa si cred ca si cam asa este,pentru ca nu numai eu sunt de parerea asta, nu zic orasul...si mi-as dori sa nu am dreptate... si inca ceva: cei care au mai fost la intalniri pe tara, din cadrul isu, au zis ca numai la unitatea noastra sunt unele metalitati cam depasite(putin spus)... deci sunt sanse mari sa nu nimeriti aici... multa bafta ![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
IC3 |
![]()
|
Gata...ai renuntat? Ti-ai dat demisia sau te-ai mutat in alta unitate?
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
chiar vreti sa intrati la pompieri?
dati-mi un PM sa va explic cum se intra fara examene si alte complicatii... si "cat" trebuie sa treceti examenul.. |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
pisi@ |
![]()
|
salutare tuturor.
am citi cele mai recente posturi de pe forum. unul dintre cele mai interesante mi se pare cel al lui magelan_explorer. mai, magelane, daca tu ai mai multa experienta atunci impartaseste-o cu noi.sa avem la ce sa ne gandim , cand o sa ne plictisim. ![]() eu una sunt foarte interesata sa aflu cam care sunt preturile in zilele acestea. am mai auzit cateva "scoruri" de la amici, dar situatia e schimbatoare. astept postul tau si as vrea sa va intreb daca se stie cva concret referitor la concursul care va sa vina... ms. sa aveti o zi buna ![]() |
--------------------
logan
nu stiu
1998
- bh53cez
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ceva concret nu se stie inca, dar sunt semnale care atesta apropierea ordinului de angajari, unul din acestea ar fi ordinul angajarii de m.a.b.c. (examenele deja au fost finalizate in unele garnizoane) iar in perioada 01 - 07.05.2008 sunt concursuri de incadrare din sursa interna, cel putin pt. actuali m.a.b.c. si personal civil cei care au / implinesc varsta de 40 ani a venit deja ordinul.
As fi curios in ce inspectorat se poate plati examenul, cine este atat de "viteaz" sa isi riste onoarea si locul de munca, exemplul dat acum ceva timp prin inlocuirea conducerii unui anumit inspectorat nu a fost de ajuns ? Cat de abject poti sa fi ajutand la incadrarea unora de care in anumite momente va depinde siguranta vietii camarazilor ? NOTA BENE : Respect deosebit pt. colegii nostri din cadrul I.G.P. care au reusit identificarea si arestarea bestiei cu chip uman, care a ucis cu sange rece in parcul de langa Gara de Nord la sfarsitul lunii martie pe unul din colegi nostri, bucatar in cadrul uneia din subunitatile capitalei...... |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
perpeleac |
![]()
|
pai deci daca intre 1 si 7 mai se fac angajari din sursa interna,noi cei din sursa externa mai avem destul de asteptat nu?Deci nici o sansa sa se scoata locurile pana in iunie...?
|
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
ionut232 |
![]()
|
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
Art3mis |
![]()
|
in iulie baieti... se vor scoate sigur.....acuma ...mai vb ne mai incurajam unii pe altii
![]() ![]() |
--------------------
Hyundai
Coupe
2003
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(pisi@ @ 15 Apr 2008, 08:41) salutare tuturor. am citi cele mai recente posturi de pe forum. unul dintre cele mai interesante mi se pare cel al lui magelan_explorer. mai, magelane, daca tu ai mai multa experienta atunci impartaseste-o cu noi.sa avem la ce sa ne gandim , cand o sa ne plictisim. ![]() eu una sunt foarte interesata sa aflu cam care sunt preturile in zilele acestea. am mai auzit cateva "scoruri" de la amici, dar situatia e schimbatoare. astept postul tau si as vrea sa va intreb daca se stie cva concret referitor la concursul care va sa vina... ms. sa aveti o zi buna ![]() vrei sa te faci "pompiera" !? ![]() sau iti plac "scorurile" !? ![]() oferta e valabila doar pt barbati pt corpul subofiterilor pana in 32 de ani care au facut armata la pompieri si liceul terminat This post has been edited by magelan_explorer: 15 Apr 2008, 23:23 |
--------------------
solenza
|
|
pisi@ |
![]()
|
QUOTE(magelan_explorer @ 15 Apr 2008, 18:19) vrei sa te faci "pompiera" !? ![]() sau iti plac "scorurile" !? ![]() oferta e valabila doar pt barbati pt corpul subofiterilor pana in 32 de ani care au facut armata la pompieri si liceul terminat mai magelane,tin sa te anunt ca nu toata lumea umbla cu scoruri. daca tu nu vezi alta cale decat asta , o fi ceva. ![]() si da, mi-as dori sa fiu pompierita in ciuda rasului tau isteric. nu vad unde e problema... aaa si nu inteleg d c razi asa.pentru cultura ta generala vreau sa stii ca nu intentionez sa imping scoruri pentru asta. nu ai mai vazut o femeie sa faca treaba de barbati? daca nu, atunci sa stii ca esti in urma cu stirile. stiu ca sunt capabila sa intru si fara scoruri asa ca nu le vad rostul in "ecuatia" asta. in speranta ca m-am facut inteleasa imi inchei pledoaria.astept sa vina concursul si sa arat de ce sunt in stare. bafta la toti care vor sa faca aceeasi chestie.ne mai auzim ![]() |
--------------------
logan
nu stiu
1998
- bh53cez
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
QUOTE(pisi@ @ 16 Apr 2008, 10:32) mai magelane,tin sa te anunt ca nu toata lumea umbla cu scoruri. daca tu nu vezi alta cale decat asta , o fi ceva. ![]() si da, mi-as dori sa fiu pompierita in ciuda rasului tau isteric. nu vad unde e problema... aaa si nu inteleg d c razi asa.pentru cultura ta generala vreau sa stii ca nu intentionez sa imping scoruri pentru asta. nu ai mai vazut o femeie sa faca treaba de barbati? daca nu, atunci sa stii ca esti in urma cu stirile. stiu ca sunt capabila sa intru si fara scoruri asa ca nu le vad rostul in "ecuatia" asta. in speranta ca m-am facut inteleasa imi inchei pledoaria.astept sa vina concursul si sa arat de ce sunt in stare. bafta la toti care vor sa faca aceeasi chestie.ne mai auzim ![]() in ciuda "rasului meu isteric" si al mesajului tau penibil iti urez succes This post has been edited by magelan_explorer: 16 Apr 2008, 17:40 |
--------------------
solenza
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cam "acizi" in discutii.....in fine au inceput inscrierile pt. concursurile de incadrare din sursa interna :
"ANUNT concurs pentru încadrarea din sursa interna a unei functii de ofiter principal I la Serviciul Încadrare Personal din cadrul Directiei Management Resurse Umane din I.G.S.U. " http://www.igsu.ro/doc/anunt_concurs_DMRU.pdf Iar pt. m.a.b.c. au fost trimise instiintari catre unitati (pompieri si jandarmi) cu tematica concursului. Dupa alegeri urmeaza "grosul" angajarilor asa ca.....rabdare. |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:16 |