Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
pompi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 August 07 ![]() |
O intrebare am: se scot la concurs posturi doar de subofiteri ? Sau si de ofiteri?
|
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
HARYS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 July 07 ![]() |
va salut.....am si eu o intrebare,pentru ,,mai marii,,site-ului....ceva bani de haine se mai dau? eu am intrat anul trecut in septembrie...si mai am dreptul sa primesc bani de pe anul trecut?.....stiu ca am primit o parte in februarie,un procent de 30%,parca....va multzumesc!!!!
alte noutatzi....? |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
salexul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 23 April 07 From: Braila ![]() |
:)HARYS tu ai primit ceva, eu nu am primit nimik si nici nu cred ca o sa mai primesc pe anul trecut. eu am intrat in noiembrie anul trecut si nu am primit nimik, colegii care au intrat ca tine in septembrie au primit ceva, vreo 2 mil parca dar noi cei din noiembrie nimik....
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4
- BR 83 USA
|
|
HARYS |
![]()
|
da stiu,ca tura a doua nu a primit nimic....dar tura care a intrat in septembrie,am impresia ca are dreptul sa primeasca ceva...
|
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
eu am intrat in septembrie si nu am primit nimic,plus ca echiparea a fost de tot rahatu am primit tinuta nr 50 in loc de 48 si incompleta, dar nu ma mai mira nimic. vorba ofiterilor "si asa luam o gramada de bani si nu facem nimic"
regula la pompieri e sa dai cat mai multi bani inapoi abia astept marirea aia de 2% ![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
poate te alegi cu o tinuta nr 51 pe post de marire cu 2%
![]() |
-------------------- |
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(HARYS @ 14 Jul 2008, 07:54) ....ceva bani de haine se mai dau? eu am intrat anul trecut in septembrie...si mai am dreptul sa primesc bani de pe anul trecut?.....stiu ca am primit o parte in februarie,un procent de 30%,parca....va multzumesc!!!! alte noutatzi....? Momentan va demara echiparea cu tinuta de vara....dupa finalizare se va sti sigur ce sume vor fi date.... |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
HARYS |
![]()
|
este adevarat ca prin bucuresti si-au dat demisia vreo 100 de pompieri?...asa s-ar auzi...
|
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
De la inceputul anului 2008 pana in prezent, au fost inregistrate cca. 5 demisii si aproximativ 30 de mutari la cerere in cadrul altor inspectorate sau arme.
Aproximativ 90-100 de cereri pt. mutare in cadrul departamentului de circulatie rutiera au fost inregistrate din partea colegilor jandarmi, ceva legat de acordarea drepturilor banesti pt. echipare. |
--------------------
BMW
320
|
|
HARYS |
![]()
|
aha...deci sunt doar zvonuri....
|
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
Se apropie angajarile cu pasi repezi, date limita vehiculate 15.08-15.09 anul curent....in sprijinul acestei vesti vin aprobarile pt. rapoartele de transfer din capitala in alte garnizoane ale tarii fara restrictie pana la data de 15.08....posibile restrictii doar pt. personalul care incadreaza autospecialele gen descarcerare si ambulanta....asa ca puneti mana pe legi si regulamente, un alt zvon ar fi limitare varstei pt. incadrare subofiteri servanti max. 25 ani ( exact cu varsta maxima acceptata de scoala militara pt. subofiteri si maistri militari), concluzia ar fi ca se doreste asigurarea pe termen lung a unui personal cat mai tanar si experimentat, fara a fi nevoie de noi angajari din sursa externa, singurele incadrari in urmatori ani ar fi in functie de nevoile fiecarui inspectorat, suplinirea personalului realizanduse prin intermediul absolventilor de scoli militare gen facultate de pompieri, scoala militara de subofiteri si maistri militari.
|
--------------------
BMW
320
|
|
tm16ccc |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 15 August 07 ![]() |
angel_from_fire....spune-mi te rog, in cazul in care se face limitare de varsta la 25 ani, pot obtine derogare daca am 26 ani impliniti? multumesc!
|
--------------------
opel
astra 1.6 16v
2001
|
|
perpeleac |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 9 May 07 ![]() |
pai si ce sa intelegem?Cand incep inscrierile?CPe ce data e concursul?
|
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
QUOTE(brvictors @ 26 Jul 2008, 11:51) Sa inteleg ca cei din sursa externa asteapta degeaba, pentru ca oricum nu vor aparea posturi pentru ei? Ai inteles eronat, se fac angajari dar dupa realizarea acestei ultime transe de angajari masive, sursele de incadrare externa nu mai sunt prioritare. Ordinul pt. angajari este asteptat in perioada 01-15.08.2008 si 01-15.09.2008....prima perioada este acreditata cu cele mai mari sanse. Pt. derogare varsta nu poate fi o problema, au fost cazuri cu derogari pt. varsta depasita cu 2 ani, in general derogarile pt. inaltime sunt mai greu de obtinut. This post has been edited by angel_from_fire: 26 Jul 2008, 23:22 |
--------------------
BMW
320
|
|
Art3mis |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 5 April 08 ![]() |
angel ce stii...se schimba tematica sau e aceeasi !
|
--------------------
Hyundai
Coupe
2003
|
|
perpeleac |
![]()
|
si cand incep sa se faca dosarele?Serviciul tot de la 1 septembrie ar incepe?
|
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
Art3mis |
![]()
|
nu mai spune nimeni nimic..??
|
--------------------
Hyundai
Coupe
2003
|
|
spyder1312 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 10 July 08 ![]() |
mai baieti sa stiti ca recent nu cred ca o sa se faca angajari. Acum au altele pe cap...........INUNDATIII!!!!!!!!!!!
|
--------------------
Renault
clio
2006
|
|
Art3mis |
![]()
|
FireChief nu mai stii nimic..??
![]() |
--------------------
Hyundai
Coupe
2003
|
|
perpeleac |
![]()
|
"""Ordinul pt. angajari este asteptat in perioada 01-15.08.2008 si 01-15.09.2008....prima perioada este acreditata cu cele mai mari sanse"""
Prima perioada a cam trecut,sa mai speram la a doua... |
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
Art3mis |
![]()
|
mda..dar daca nu sunt bani..crezi ca unitatile nu au nevoie..de oameni ,oricum ar fi mai bine ca examenele sa se tina in septembrie..e mai racoare
|
--------------------
Hyundai
Coupe
2003
|
|
rodoet |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 19 February 08 ![]() |
FireChief poti sa-mi spui si mie care este criteriul de acordare al primelor trimestriale?
sau "pila" este criteriul de baza peste tot? |
--------------------
dacia
familia
2000 1307
- db 24 teo
|
|
perpeleac |
![]()
|
nu se mai zice nimic pe aici?Asteptam a doua perioasa de ordin de angajari?
|
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
tm16ccc |
![]() ![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 15 August 07 ![]() |
noutati.. zvonuri....ceva....?????
|
--------------------
opel
astra 1.6 16v
2001
|
|
HARYS |
![]()
|
nimic,deocamdata
|
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
perpeleac |
![]()
|
mai e putin si se termina si a doua perioada in care trebuiau sa soseasca ordinul de angajari...
![]() |
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nimic la orizont....din pacate
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
perpeleac |
![]()
|
deci anul acesta stam pe bara?E bine ca ne-ai anuntat,ca eu unu asteptam ca prostu.
![]() |
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:16 |