Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
angel_from_fire |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|||
Andrei1987 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 23 July 10 ![]() |
Se mai fac angajari la pompieri in 2010? Stie cineva?
|
--------------------
Dacia
1310
1996
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Da , dar negative.
![]() |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
Andrei1987 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 23 July 10 ![]() |
Asta nu-i o veste buna
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1996
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
|
--------------------
BMW
320
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Intreb si eu aici pentru ca sunteti mai prompti la raspuns ......ce examene sau ma rog probe se dau pentru a intra la pompieri ?cat timp dureaza scolarizarea ?
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
syle |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 19 June 08 ![]() |
care examene , care angajari ???....am inteles ca se vor face restructurari , stie careva pe ce baza , pe ce criterii vor fi restructurarile astea ?
|
--------------------
dacia
4000
2005
- 34235423
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
QUOTE(syle @ 2 Aug 2010, 18:10) care examene , care angajari ???....am inteles ca se vor face restructurari , stie careva pe ce baza , pe ce criterii vor fi restructurarile astea ? Baza restructurarii o stim cu totii, criza mondiala, proasta organizare administrativa etc. Criteriile vor fi de genul : viitorii pensionari (cei care au peste 15 ani vechime si mai au cca 1-2 ani pana la pensionare), urmeaza cei cu concedii medicale exagerate, pe urma oamenii "problema" si in ultima instanta in ordinea calificativelor obtinute. Cel putin in capitala se zvoneste de cca 300 de locuri restructurate, minim 50 pe fiecare grup de interventie, la ISU Arges intre 170 si 200 de locuri...dar momentan sunt doar zvonuri. |
--------------------
BMW
320
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și ultimii, indiferent de categoriile amintite de ante-postatorul meu: cei cu pile și cu dreptul dat la comandant. Nu-i așa FC?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Mai Dragos, de ce ai atatea resentimente? Oare se merita ??
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-am nici un resentiment omule, în nici un caz față de FC. Întrebarea îi era destinată (oarecum retoric) din considerentul că e un șef pe la voi pe acolo.
În rest, să dea Domnul să fie cum a zis îngerul. Și nu, nu |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
stifler_cale |
![]()
|
![]() cine-i bun,e prost...e definitie... Group: Members Posts: 174 Joined: 28 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 2 Aug 2010, 14:18) Intreb si eu aici pentru ca sunteti mai prompti la raspuns ......ce examene sau ma rog probe se dau pentru a intra la pompieri ?cat timp dureaza scolarizarea ? Ca sa intri la pompieri trebuie sa faci o scoala de 2 ani la Boldesti. Ca sa intri la scoala trebuie sa iti faci dosar. Probele sunt urmatoarele : - teste fizice : 50 m in 7,2 secunde sa arunci cu minge medicinala de 4 kg 7 m rezistenta 1000 m in 3,45 minute - proba scrisa de mate - fizica Anul asta s-au terminat inscrierile. In 21 august incep probele. |
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa pun si eu o intrebare mai de om prost:
- am observat ca masinile de pompieri sunt noi (cel putin in Bucuresti). Totusi nu v-au dat si un gps pentru ele? De ce intreb? Acum cateva zile, am vazut 2 masini in "misiune", care pentru a ajunge unde aveau nevoie au facut un ocol cam de 3 km. Poate ca nu pare mult, dar sunt totusi 2 minute care ar putea face diferenta in anumite cazuri. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
S-or fi dus la sef acasa ca erau la el cheile de la tulumba
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
bioane, tu în cate minute alergi 50m?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
14s 0-100km?h
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
angel_from_fire |
![]()
|
QUOTE(mk2 @ 4 Aug 2010, 14:53) - am observat ca masinile de pompieri sunt noi (cel putin in Bucuresti). Totusi nu v-au dat si un gps pentru ele? De ce intreb? Acum cateva zile, am vazut 2 masini in "misiune", care pentru a ajunge unde aveau nevoie au facut un ocol cam de 3 km. Poate ca nu pare mult, dar sunt totusi 2 minute care ar putea face diferenta in anumite cazuri. Ar fi un vis frumos sa avem in dotarea subunitatilor masini noi destinate interventiei la stingere, momentan inca functioneaza (oare pana cand ..) autopompele cisterna de alimentare cu apa Roman 12215 DFA, pe scurt A.P.C.A.-R si mai noile autospeciale de interventie la incendii de capacitate marita TLF 22/50-5 Iveco Magirus. Banuiesc ca faceti referire la autospecialele apartinand SMURD, alea este adevarat sunt noi si au in dotare sisteme GPS, personalul care l-e incadreaza are extrem de multe interventii, asa ca se mai ivesc si ceva probleme minore, cat despre sosirea la locul interventiei, acolo depinde de trafic si indemanarea soferului, oricum timpul de raspuns (adica intervalul trecut de la anunțarea unei situatii de urgenta si pana la sosirea fortelor) este unul sub 11 minute (cel putin asta rezulta din statisticile noastre in cazul SMURD), timpul maxim agreat este de 20 minute, in plus neoficial se prefera la anumite interventii cum ar fi cele cu victime provenite din agresiuni, sau preluari de persoane sub inflenta drogurilor, sa se ajunga la in urma echipajelor de politie sau jandarmi, am avut rapoartate destule probleme privind agresarea personalului destinat interventiilor respective. This post has been edited by angel_from_fire: 4 Aug 2010, 18:02 |
--------------------
BMW
320
|
|
autom |
![]()
|
Ok Dragos. Am inteles.
Pt Mk2: 80% din parcul de masini pe stingere sunt VECHi si foasrte VECHI. MAsina pe care am condus-o pana acum 2 luni era fabricata in 1979. Din 6 masini doar una este noua iar urmatoarea este fabricata prin 95 si restul mult mai vechi. Gps-ul este bun , dar nu indica strazile blocate de masinile parcate negijent, unde sunt gropi sau unde sunt arterele blocate. TOTUL tine de flrerul soferului, experienta de Bucuresti si ,,cel de sus,, . Factorul uman este TOTUL. |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu in locul soferilor de pe specialele de pompieri treceam si le rupeam toate oglinzile.sa mai parcheze alta data acolo sau in halu in care a parcat
azi voiam sa intru in parcare si un logan de firma era tras jumate p locu meu jumate pe al vecinului.ce sa le faci... |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
autom |
![]()
|
..............si crezi ca asta ii disciplina ? Bunul simt foarte greu se dobandeste......
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
QUOTE(ianys_andrey @ 6 Aug 2010, 20:30) eu in locul soferilor de pe specialele de pompieri treceam si le rupeam toate oglinzile.sa mai parcheze alta data acolo sau in halu in care a parcat azi voiam sa intru in parcare si un logan de firma era tras jumate p locu meu jumate pe al vecinului.ce sa le faci... Cand ajunge in unitate soferul este chemat s-a raporteze incidentul si s-a achite pagubele din buzunarul propriu...au fost cateva cazuri si asa s-au terminat, prin achitarea pagubelor de catre conducatorii autospecialelor. |
--------------------
BMW
320
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
observ ca pe majoritatea masinilor cadou de pe afara scrie in limba germana.
culmea e ca desi sunt din 68 multe inca mai functioneaza. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
autom |
![]()
|
......................altele nu vom avea prea curand......Deci trebuie tinute in viata ( in majoritatea cazurilor, pe cheltuiala personala)...
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
Sa vedem de unde o sa acoperim in continuare, bugetul personal al fiecarui cadru este stramtorat la limita, inspectoratele nu au bani si deja nu mai exista materiale pt. a asigura minimul necesar efectuarii de lucrari administrative (curatenie), sa nu mai spun de lipsa produselor tip papetarie (pixuri, coli de scris, role fax, cerneala imprimanta etc)...
|
--------------------
BMW
320
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
E trist daca din "angajari" am ajuns despre "disponibilizari" dar la voi ce se aude despre asta?
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(bion @ 4 Aug 2010, 16:10) Imbarcat in SOLENZA poate! ![]() On topic: Da am vazut si eu ca situatia e critica, ce m-a impresionat pe mine (printre altele) e voluntariatul oamenilor, am vazut la Baneasa ca si-au facut o sala de sport, bine sponorizati de un club sportiv sau ceva de genul, cu materiale, insa ei s-au ocupat de tot, de instalatii electrice, finisaje etc. Acolo la seful de detasament (cred, nu le am cu gradele), era zugravit foarte frumos DIN BANII LUI... ni s-a spus ca pur si simplu daca nu se cumpara din banii propii sapun, chestiile de baza, e posibil sa izbucneasca o epidemie. Dar se fac hartii la minister pentru a se raporta lipsurile, pentru ca "in caz de ceva" sa nu fie probleme. Am vazut in curte acolo autospeciale vechi, dar surprinzator de bine ingrijite, la modul ca lucea vopseaua pe sasiu pe dedesubt, era protejate bine contra ruginii (probabil tot prin bunavointa pompierilor), si mai era un ARO 244 pe-acolo. PS: eu si cu un coleg am fost acolo sa montam un aparat de AC. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
ieri s-au sarbatorit 20 ani de ina creare serviciului SMURD, fapt sarbatorit la Tg Mures.
In Timis s-a pus twitter vizibil si pe site ul institutiei. @ISUTIMIS. Interventiile SMURD nu sunt postate deoarece sunt coordonate de UPU. Cat despre angajari: IGSU This post has been edited by rue: 25 Sep 2010, 09:27 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
autom |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 25 Sep 2010, 09:17) Imbarcat in SOLENZA poate! ![]() On topic: Da am vazut si eu ca situatia e critica, ce m-a impresionat pe mine (printre altele) e voluntariatul oamenilor, am vazut la Baneasa ca si-au facut o sala de sport, bine sponorizati de un club sportiv sau ceva de genul, cu materiale, insa ei s-au ocupat de tot, de instalatii electrice, finisaje etc. Acolo la seful de detasament (cred, nu le am cu gradele), era zugravit foarte frumos DIN BANII LUI... ni s-a spus ca pur si simplu daca nu se cumpara din banii propii sapun, chestiile de baza, e posibil sa izbucneasca o epidemie. Dar se fac hartii la minister pentru a se raporta lipsurile, pentru ca "in caz de ceva" sa nu fie probleme. Am vazut in curte acolo autospeciale vechi, dar surprinzator de bine ingrijite, la modul ca lucea vopseaua pe sasiu pe dedesubt, era protejate bine contra ruginii (probabil tot prin bunavointa pompierilor), si mai era un ARO 244 pe-acolo. PS: eu si cu un coleg am fost acolo sa montam un aparat de AC. ![]() ![]() Ac montat tot din bani personali.......... Da, in proportie de 90% TOT este suportat de noi, cei de jos. De ce? Deoarece este ,,casa,, unde ne desfasuram o treime de viata..............Cum acasa avem curat si frumos, asa avem si la servici. Necazul o fie cand o sa primim ( unii , cat mai puti sper) preavizul in plic si o sa vezi ca toti banii pe care i-ai adus de acasa s-au pierdut. Si ca fapt divers , eroii nestiuti ai aceste meserii sunt sefii de garaj. Fac eforturi nebanuite si aproape inimaginabile sa tina ,,batranele,, doamne in viata. Munca nenormata, 8 ore care se transforma ff des in 10-12, privatiuni, telefoane in miez de noapte ca sunt inundatii, ca s-a mai stricat ceva, ca iar nu merge ce ai carpit cu 2 zile in urma.......... Angel, fiecare cu ce-l doare, tu cu probelemele lipsei materialelor de birotica eu cu cele auto... ....... toate exprima starea actuala a structurii. Cu multa inima, cu multa truda tinem in viata ce mai poate fi folosit. OMUL aflat in ananghie nu stie ca nu avem strictul necesar ce este adus de acasa de noi, cei care venim sa il ajutam. Noi trebuie sa il ajutam. Atat si nimic mai mult. Daca asta inseamna ca trebuie sa ducem bani de acasa, asta e. Multumim din inima partidului....... This post has been edited by autom: 25 Sep 2010, 12:55 |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
adrianno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 October 10 ![]() |
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste raspunsuri? Care scoala trebuie facuta pentru a intra la pompieri! care sunt gradele, din ce se da admiterea si in ce perioada! Va multumesc anticipat!
|
--------------------
Mercedes
C classe
2001
- BH2254871
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Vezi ca ai gasit? Daca ai reusi sa si citesti topicul cu siguranta ca nu ai mai intreba nimic! Dar stim ca esti prea ocupat si ar fi bine ca cineva sa sintetizeze pentru tine.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:55 |