Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
boy24 |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
nu am
nu am
-
|
|||
perpeleac |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 9 May 07 ![]() |
|
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Daca problema nu e prea grava si te incadrezi in limitele lor nu-i problema. Daca nu "bati" deloc la distanta atunci cred ca va fi o problema. Daca ai fost respins si la alte vizite medicale vei fi respins si la asta. Dar cum se vehiculeaza pe aici totul se plateste....
![]() This post has been edited by altec_lansing: 30 Jun 2007, 00:04 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
Treaba cu cariile chiar e aiureala, nimeni nu a fost respins pt. asa ceva ! Cu oftalmologia e mai ciudat, cativa dintre angajati din sesiunea noiembrie povesteau ca au avut probleme serioase in momentul completarii fisei medicale, nu prea vroiau cei abilitati sa puna parafa sa ii accepte fara sfanta shpaga ! Culmea este ca am avut un militar in termen care nu a fost acceptat la examenul de incadrare, consideranduse ca are serioase probleme cu ochii, cum naiba au tras concluzia asta habar nu am adica pt. satisfacerea stagiului militar la arma pompieri a fost apt si pt. incadrare inapt
![]() |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(angel_from_fire @ 30 Jun 2007, 08:39) .... cum naiba au tras concluzia asta habar nu am adica pt. satisfacerea stagiului militar la arma pompieri a fost apt si pt. incadrare inapt ![]() Satisfaceai stagiul militar si daca nu aveai 1-2-3 maini, nu aveai ochi, sau mai ales la unii, nu aveau creier. Nu era problema.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
nu stim nimic cand sau daca se vor mai face incadrari si unii deja ati ajuns la vizita medicala
![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Totusi, ceva nu e bine. Acest forum are zeci de mii de oameni, dar e un procent mic fata de populatia Rromaniei. Totusi, vad muuuuulti disperati care doresc sa se faca pompieri. Chiar asa multi credeti ca aveti darul asta si capacitatile necesare? WTF? Ceva nu e bine. Sau v-a atrage perspectiva frecatului de menta pe bani? (atunci cand aveti noroc sa nu aveti interventii).
...ceva nu e bine....deloc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
cei intrati pe pile sunt cei mai periculosi colegi la locul de munca.
o sa i vedeti ca au un aer de siguranta (avand spate) in situatii aflate la limita regulamentelor sau sigurantei sau la relatiile colegiale. fac cele mai multe greseli stiind ca o sa pice oricum in picioare. sunt rude ale pompierilor si nu numai de rang inalt, sunt vecini de la tara, sunt ce vreti voi dar sa aveti grija maxima cu ei. pe unii o sa i vedeti inca de la concursuri cum o sa descalece din logane "tunate" sau masini peste posibilitatile unui om care se zbate din greu sa munceasca cinstit. mai nasol ca o sa va ajunga sefi, deoarece multi nu se opresc acolo cu relatiile si zic ca daca tot au ajuns acolo de ce sa se opreasca din folosul spagilor disponibile oricand de la parinti. spagile nu sunt numai bani: renovari de apartamente, reparatie totala a masinii si toate reviziile asigurate mult timp doar exemple. bafta! This post has been edited by rue: 30 Jun 2007, 09:43 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
driverx |
![]()
|
Doamne rue, cata dreptate ai......
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
Baieti, vad ca bateti campii cu gratie..continuati...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
doar asa trece timpul.. banii vin.. o sa vedeti voi la pompieri ca de aia vreti sa va angajati!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
cipriandrc |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 June 07 ![]() |
astazi am vborbit cu cineva care lucreaza in domeniul armatei si mi a spus ca treaba cu pompierii nu i asa buna contractul de munca este pe perioada determinata 5 ani iar dupa 35 ani renunta la serviciile tale pt ca ei au nevoie de oameni puternici!!!!voi ce stiti?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
- GLY [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Asta e la armata asta profesionista.La pompieri limita de varsta la recrutare din sursa externa pentru subofiteri este de 30 de ani?( doar nu te tine 5 ani si fac iar angajari) si pentru soferi de autospeciale este de 40( tot din sursa externa). La gradati volutari este de 40( servanti) si 44 soferi. Asa ca nu este cum ai auzit tu. Contractul din cate stiu se face pe durata nedeterminata. La armata asta de "profesionisti" este cum ai spus tu. La 35 de ani papa.
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
Contractul se face pe o perioada nedeterminata...asta este sigur.
Dar nu stiu daca stiati ca din 6 in 6 luni se sustin probe sportive sa vada daca mai esti apt pentru a continua. Daca nu treci de acele probe, ti se da o perioada in care sa te pregatesti pentru a le sustine din nou si daca nici a 2-a oara nu esti in stare... te zboara. Acum sa transpunem in realitate ce am scris mai sus. Ideea e simpla...sa zicem ca ai reusit si ai luat concursurile pe drepte....foarte bine pana aici. Problema e alta....daca n-ai spate sau daca superi pe cine nu trebuie pe acolo....e cam nasol la evaluarea periodica pentru ca prcatic trebuie sa lupti tot timpul cat vei fi angajat la pompieri impotriva pilelor care nu vor avea niciodata probleme la testele respective....cum zice si rue...baietii se cunosc dupa siguranta pe care o afiseaza chiar incepanad de la concurs. Punem situatia inversa....cei care intra pe pile (adica 70-80% daca nu si mai mult:))...pai nu dau spaga numai o data, ca e ca dracu'.....relatia trebuie mentinuta prin mici "atentii" tot timpul ca dup-aia poate sa-si ia mana de pe tine si iar o dai nasol. Vedeti voi....e un cerc vicios aici din care n-ai cum sa scapi. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
IC3 |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
din pacate realitatea te obliga sa apelezi la astfel de lucruri.
am patit-o anul trecut la politita transporturi, exemple inaltimea la fete minim 1.70, fata unui sef de la transporturi avea 1.65, seful comisiei de sport nicu vlad, a dat-oi afara din sala din cauza inaltimei dupa un telefon si 5 minute a reintrat in concurs,, toate probele sau trecut cu creionu(ghiciti de ce), la rezistenta o alta fata a abandonat, dar pentru ca era fata unui alt ofiter a fost rugata sa termine la pas pentru a trece proba si nu a iesi din concurs. concluzia e foarte simpla ori faci totul perfect pentru a concura cu cei care au relatii sau si-au facut contra $$$, ori te lasi pagubas |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Daca nici macar 1000 m nu poti macar sa-i termini esti vaaaarza. Nu scoti timpul da ii termini macar de ochii celorlalti. Imi iau si camera cu mine. Sa mor de nu-i filmez daca o sa fie chestii de genu asta. Ii strang de gat, dau la ziar.
1 Jul 2007, 12:48: Chiar daca s-ar da testare din 6 in 6 luni nu cred ca ar fi o problema prea mare daca iesi la alergat 3 zile pe saptamana si esti atent ce mananci. Asta sa fie marea problema dupa angajare. This post has been edited by altec_lansing: 1 Jul 2007, 12:48 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
IC3 |
![]()
|
cristiV...macar tu ai vazut cu ochii tai ca magarii grosolane se pot face. Asta este realitatea...de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume.
altec_lansing....super tare... ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
altec_lansing |
![]()
|
QUOTE(IC3 @ 1 Jul 2007, 13:29) Si eu ma indoiesc ![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ar fi tare sa poata intra cu camera de filmat in interiorul centrului de pregatire al pompierilor militari Gen.bg."Corneliu Stoicheci" (cei din capitala) si sa filmeze probele sportive ! Cei de la UM 0215 ar fi in culmea fericirii sa aibe dovada penetrari perimetrului unei unitati apartinand M.I.R.A., probele sportive pt. incadrare pompieri sunt foarte lejere comparativ cu cele sustinute de jandarmi.
|
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
IC3 |
![]()
|
altec_lansing....si eu cred ca daca esti prea bun n-au ce-ti face. Dar in schimb cred ca si cea mai mica greseala e penalizata daca nu ai pile.
Braveheart..."inteligent" postul tau...mai lumineaza-ne ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
cipriandrc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 June 07 ![]() |
DACA TOT VORBIM DE INTRATUL PE PILE SA VORBIM SI DE EVENTUALELE SUME CE SA DA LA ANGAJARE SI CAM IN CE BUZUNARE AJUNG!ACU SA VAD DACA VA TINE!!!!!
2 Jul 2007, 10:19: MIE MI A CERUT O PERSOANA 2000 EURO SI ANGAJAREA E CA SI REZOLVATA!ACUM STAU SI MA GANDESC DACA OMU CHIAR O REZOLVA CEVA AVAND IN VEDERE FAPTUL CA NU FACE PARTE DIN SISTEM DAR CUNOASTE!MI A SPUS UN ANGAJAT CA AR TREBUIII SA DAI BANII NUMAI DACA TI SE DA SUBIECTELE NICIDECUM SA NU DAI BANII P OCHI FRUMOSI!!!!! This post has been edited by cipriandrc: 2 Jul 2007, 09:19 |
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
- GLY [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Am auzit si eu chesti asta la armata ca trecut una la tot sport si scris si a dat 2000 euro
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.700 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@FireChief: cei care vor sa se angajeze trebuie sa aiba domiciliul stabil in localitatea in care este situata unitatea? (intrebare de la un amic care vrea sa-si schimbe locul de munca mai aproape de casa)
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
IC3 |
![]()
|
Sa ti se dea subiectele dinainte....asta chiar nu cred ca se poate. Eu unu n-as da banii omului respectiv decat dupa ce m-as vedea intrat acolo...mi-as da eu seama daca mi-a aranjat ceva sau nu pt ca as sti cum m-am descurcat la probele sportive.
Din cate stiu eu chestiile astea nu se fac ca la piata....dai banu si gata ca le este si lor frica sa ia bani asa oricum. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
rue |
![]()
|
se stie cum fac profesorii universitari bombardati de parinti cretini cu bani ca sa le bage copii la facultate (taxa pe langa orele de pregatire la ei).:
accepta banii sau le comunica cum ca vor face tot ce pot si se cam stie care e rasplata daca intra copilul. daca intra (chiar si daca copilul a intrat pe meritul lui) prostii de parinti raman cu banii dati, poate ca si copilul intra sub un complex (profesorul o sa spuna ca si el a "facut tot ce a putut" batand apropo ca el a ajutat si ca in conditii normale lucrarea nu era chiar la barem etc. daca profesorul nu poate face nimic, plodul a fost prost si examenul atent verificat atunci profesorul spune clar ca a fost prea nepregatit elevul si nu l-a putut salta, da banii inapoi sau nu i mai incaseaza ulterior si gata. asa se poate face si in alte locuri/cazuri! |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
IC3 |
![]()
|
Procedeele de a aranja sunt multiple si nebanuite. Oricum...eu cred ca nu dai banii efectiv in mana celui care iti face aranjamentul pentru ca se feresc de flagrante sau mai stiu eu ce matrapaslacuri.
Se tot vehiculeaza suma asta...2000 de euro....sunt bani destul de multi ...practic muncesti mai mult de o jumatate de an pe banii tai. Chiar sunt curios cine va mai recunoaste dupa concurs ca l-a aranjat si cat a dat. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
altec_lansing |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 04:15 |