Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
IC3 |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|||
car rox |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 July 07 ![]() |
QUOTE(Braveheart @ 14 Jul 2007, 12:22) si eu port ochelari, sper ca daca e dioptria mica sa nu fie probleme, oricum, probabil ca atunci cand mergi la control e bine sa ai ochelarii la tine si hartiile care sa ateste ce dioptrie ai..bafta ! eu am terminat cu fisa medicala. la ochi am -1, asa ca, in ciuda faptului ca m-am inscris pt. posturile neoperative, trebuie sa obtin derogare ![]() |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
cipriandrc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 June 07 ![]() |
eu tot nu inteleg de ce diferenta asta mare de bani la fisa medicala dintre bucuresti si celelate orase din tara!la bucuresti aproape 400 lei si in celelalte aproape 25o lei???????
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
- GLY [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
eu am la ochi 0 si -1,5.. se pare ca trebuie sa apelez la derogarea aia.. stie cineva exact cum se procedeaza..? probabil ca mergi inapoi la pomp si faci o cerere..sau cauti sa eviti complicatiile in alt mod
![]() This post has been edited by Braveheart: 14 Jul 2007, 19:24 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
car rox |
![]()
|
QUOTE(Braveheart @ 14 Jul 2007, 21:52) eu am la ochi 0 si -1,5.. se pare ca trebuie sa apelez la derogarea aia.. stie cineva exact cum se procedeaza..? probabil ca mergi inapoi la pomp si faci o cerere..sau cauti sa eviti complicatiile in alt mod ![]() cand ajungi cu fisa completata inapoi la cabinetul medical al mira (in gl la sediul ipj), medicul sef nu-si pune parafa la final. Daca te incadrezi in baremul medical pt. postul la care candidezi, vei completa o cerere pt expertizarea fisei medicale de catre comisia special constituita la nivelul Directiei Generale Medicale a MIRA, in vederea aprobarii examenului oftalmologic. Pe baza acestei cereri ti se elibereaza de catre centrul medical judetean o hartie ce trebuie semnata de medicul sef si seful compartimentului r.u. al isuj. Dupa ce obtii ambele semnaturi, depui fisa medicala+cerea+adresa semnata de cei doi la centrul medical pt ca ei sa o trimita la bucuresti pt. derogare. Deci, cam ai de alergat intre cabinet si isuj. ![]() |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
Braveheart |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
QUOTE(car rox @ 14 Jul 2007, 19:43) cand ajungi cu fisa completata inapoi la cabinetul medical al mira (in gl la sediul ipj), medicul sef nu-si pune parafa la final. Daca te incadrezi in baremul medical pt. postul la care candidezi, vei completa o cerere pt expertizarea fisei medicale de catre comisia special constituita la nivelul Directiei Generale Medicale a MIRA, in vederea aprobarii examenului oftalmologic. Pe baza acestei cereri ti se elibereaza de catre centrul medical judetean o hartie ce trebuie semnata de medicul sef si seful compartimentului r.u. al isuj. Dupa ce obtii ambele semnaturi, depui fisa medicala+cerea+adresa semnata de cei doi la centrul medical pt ca ei sa o trimita la bucuresti pt. derogare. Deci, cam ai de alergat intre cabinet si isuj. ![]() multam de explicatii rox..totusi cred ca nu merita bataia de cap si treburile se pot rezolva mai usor..parerea mea.. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
car rox |
![]()
|
dosarele trebuie completate pana pe 3.08. derogarea nu cred ca se pierde si alta metoda nu ai. doar daca reusesti sa-l "convingi" pe oftalmolog ca esti ok.
14 Jul 2007, 22:24: dar acum spune-mi si mie o metoda de alergat 1000m in max. 5 minute. This post has been edited by car rox: 14 Jul 2007, 19:54 |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
Braveheart |
![]() ![]()
|
[quote=car rox,14 Jul 2007, 19:52]
dosarele trebuie completate pana pe 3.08. derogarea nu cred ca se pierde si alta metoda nu ai. doar daca reusesti sa-l "convingi" pe oftalmolog ca esti ok. ..iegzact la asta ma refeream ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
car rox |
![]()
|
daca esti din gl nu ai nici o sansa, crede-ma.
|
--------------------
logan
logan
2005
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
<span class='edit'>14 Jul 2007, 22:24:</span>
dar acum spune-mi si mie o metoda de alergat 1000m in max. 5 minute. [/quote] Faci incalzire putin inainte si nu incerci din prima sa obtii timpii respectivi. O iei incet incet...altfel faci o febra de toata frumusetea. Alergi intai de anduranta vreo 2 km mai lejer si o data la 3-4 zile sa zic mai incerc un sprit sa scoti timp. |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
car rox |
![]()
|
[/quote]
Faci incalzire putin inainte si nu incerci din prima sa obtii timpii respectivi. O iei incet incet...altfel faci o febra de toata frumusetea. Alergi intai de anduranta vreo 2 km mai lejer si o data la 3-4 zile sa zic mai incerc un sprit sa scoti timp. [/quote] azi am fost pe faleza si dupa 400m am scos limba de un cot. nu am mai alergat din scoala generala si pe deasupra sunt si fumatoare. ![]() 14 Jul 2007, 23:20: dar crezi ca pt neoperativi vor fi aceleasi probe fizice? pt cele afisate se specifica faptul ca sunt pt operativi. This post has been edited by car rox: 14 Jul 2007, 20:50 |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Cred ca vor fi aceleasi probe. Doar sa fie ca cele pentru soferi autospeciale care sunt putin mai moi. Oricum nu stiu exact. Nu strica daca ai timp sa te duci la igsu sa intrebi exact ca sa stii cat trebuie sa scoti.
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
Timpi la probele sportive pt. "neoperativi" sunt aceiasi cu ai conducatorilor auto.
|
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
car rox |
![]()
|
QUOTE(angel_from_fire @ 15 Jul 2007, 10:07) Ma gandeam ca poate fac o diferenta intre fete si baieti plus grupe de varsta. Si totusi, am inteles ca saptamana aceasta vor fi stabilite exact si probele pt neoperativi. Oricum, am prins ceva mai mult curaj. Azi am reusit 600m in 4'40'' si 20 de abdomene. E un inceput! ![]() |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu stiam ca baremele sunt diferite la fete fata de baieti.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
am si eu o intrebare:
am sunat la ei si nu m-au lamurit... atestatul de operator-calculator este unul obtinut in urma absolvirii liceului de info... pe el scrie:'ajutor-programator' este bun?sau trebuie sa scrie 'operator calculator'??? |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
car rox |
![]()
|
Din cate stiu eu, inca nu se stie care sunt cerintele pt toate posturile neoperative. Eu m-am inscris pt locurile de la resurse umane avand un curs atestat de inspector r.u. Mi-au zis ca asta ar fi una din conditii, dar nu primisera nimic de la bucuresti.
![]() ![]() |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(car rox @ 15 Jul 2007, 15:16) Din cate stiu eu, inca nu se stie care sunt cerintele pt toate posturile neoperative. Eu m-am inscris pt locurile de la resurse umane avand un curs atestat de inspector r.u. Mi-au zis ca asta ar fi una din conditii, dar nu primisera nimic de la bucuresti. ![]() ![]() pai si eu zic ca e bun...dar daca zici ca o sa se afiseze exact....o sa vedem cand s-o afisa... ![]() mai asteptam....nu inteleg de ce nu au afisat de la inceput toate detaliile |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
http://isujiasi.directaccess.ro/wordpress/?p=74
http://www.isubihor.rdsor.ro/vii.htm 2 adrese unde o sa mai gasiti legi, decrete, hotarari,si ordine sper sa va fie de folos |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
Mai, mai, mai chiar sunteti culmea ! Nu se fac diferentieri mari la barem(momentan sunt aceleasi cu ale soferilor) pt. ca atunci ar deveni discriminant, ganditiva de ce au acceptat personal feminin pt. incadrari ca subofiteri servanti, subofiteri comunicatii,transmisiuni etc. din sursa externa ? In M.Ap.N. personalul feminin beneficiaza de acelasi regim cu personalul masculin, singurele separatisme se fac in privinta dormitoarelor, dusurilor si wc-urilor ! In loc sa va lamentati mai bine va pregatiti, sunt doar niste simple probe, la testul scris o parte chiar nu au relevanta pt. meseria de pompier ! Ce ar putea spune cei care au urmat facultatea de pompieri sau scoala de subofiteri pompieri, cum au putut rezista stresantelor nopti cand te pomeneai cu alarma dupa alarma, sau faceai o mica greseala aiurea si nu mai pupai permisie cateva saptamani, sa nu mai pomenesc de orele exasperante de pregatire sportiva pe un soare naucitor sub comanda unui loctiitor frustrat care iti da dea comenzi care de care mai hilare si mai prostesti !
![]() PT. MAI MULTE DETALI http://pompieribucuresti.mai.gov.ro/angaja..._09_07_2007.pdf "c) Pentru posturile de subofiter în alte specialitati: - evaluarea performantelor la pregatirea fizica generala cu baremele conducatorilor auto (vezi pagina 32 ); - test scris pentru verificarea cunostintelor de specialitate necesate îndeplinirii atributiilor postului;" This post has been edited by angel_from_fire: 15 Jul 2007, 17:37 |
--------------------
BMW
320
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Unde pana mea gasesc Hotararea Guvernului Romaniei nr.1648 din 22 noiembrie 2006 ca am innebunit cautand-o!
![]() This post has been edited by Cr3ativ3: 16 Jul 2007, 08:37 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
HGR 1648 din 2006 !!!!
![]() ![]() http://www.igsu.ro/doc/cadru%20legal/HGR_1...igrama_IGSU.pdf |
--------------------
BMW
320
|
|
romancoins |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 16 July 07 ![]() |
Buna tuturor,
Sunt din Oradea si am de gand sa candidez pentru unul din posturile de subofiter operativ principal la compartimentul management operațional. Nu vreau sa par prozaic sau prea pragmatic dar este o decizie importnata si as vrea sa am toate informatiile. Deci intrebarea mea este legata de SALARII... ar putea sa-mi spuna cineva cam ce salarii sunt alocate acestor posturi si ce program de lucru (8 ore pe zi sau 24/48, 24/72 ?) Va multumesc anticipat pentru orice informatie in acest sens! Cu respect, Romancoins |
--------------------
Renault
Megane
2003
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
Programul de lucru pt. operativ principal I sau II este acelasi peste tot 24h/48h, urmand ca dupa finalizarea perioadei de pregatire a noilor incadrati sa se treaca la program de 24h/72h ! In privinta salarizarii sunt mai multi factori cum ar fi vechimea in campul muncii, compartimentul unde lucrezi etc. in general un subofiter nou incadrat care nu a mai lucrat absolut de loc are un salariu de incadrare de aproximativ 950-1000 ron, la acestia se mai adauga norma de hrana si cateva sporuri (pt.interventi sau misiuni se plateste 2 ron
![]() ![]() |
--------------------
BMW
320
|
|
skylike |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 16 July 07 ![]() |
Angel vad ca mai cunosti , am si eu o intrebare, m-am inscris la Bucuresti pt subofiteri servanti, daca reusesc sa iau examenul pot sa fiu repartizat la descarcerari? Si inca ceva, cei de la descarcerari merg si la incendii sau doar la accidente?
|
--------------------
Kawasaki
Ninja 250 R
2005
- d(^_^)b
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
Stie cineva cam cand urmeaza sa se afisesze listele cu programarile (adica in ce zi va da fiecare) pt examenul psihologic? Se ia in ordine alfabetica...banuiesc.
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
Braveheart |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Bine v-am regasit viitori pompieri
![]() Vreau sa va spun ca eu am iesit din cursa pentru servant din cauza ochiului stang care nu vede foarte bine si nu se mai poate face nimic. Dar nu scapati de concurenta. M-am inscris la centrul operational unde se da derogare la ochi. Asa ca cei care candideaza pentru centrul operational la GL ![]() ![]() Numai bine si spor la invatat si la pregatirea fizica. PS: Era o tipa acolo care candida la financiar: "Ce bine ca noi nu dam sport..." la care eu ii spun...."toti cei care sunt incadrati ca subofiteri dau sport, pentru cei neoperativi se respecta baremul de la soferi"....ea: "hai ma ca nu se poate, ma duc sa intreb". Nici nu va imaginati cu ce fata a venit cand a auzit ca mai trebuie sa mai si transpire pe faleza ![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
ionut232 |
![]()
|
sunt cumva afisate pe net undeva cererile alea tip?
ca am vazut ca la afisier la pompieri sunt... |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Care cereri?
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 01:03 |