Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
car rox |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
logan
logan
2005
|
|||
HARYS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 July 07 ![]() |
pai daca scrie ca examenul incepe la 8 inseamna ca tre sa fii pe acolo pe la 7 juma,nu?doar nu o sa inceapa la 7.
|
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
acolo scria ca examu incepe la 07.00 nu la 08.00 numai ca eu nu aveam de unde sa stiu, ca abia venisem dupa o cursa contra cronometru timisoara - oradea..
primul test e cu numere, al 2 lea citeste o tanti mai multe intrebari la care aveti 3 variante de raspuns.. da nu stiu sau nu, mai aveti un test cu unele chestii de logica (super banale) si un test cu figuri geometrice. (TOATE sunt contratimp) In final completati iar o foaie cu date personale, cu o scurta caracterizare. Trebuie sa va mai ganditi care sunt primele 3 calitati pe care le aveti, si primele 3 defecte. (aveti grija ! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
Testul psihologic se sustine in ordinea in care ati depus cererile de concurs, cel putin pt. cei din capitala ! La centrul operational sunt mai multe departamente, unele sunt operative (salariul este mai mare cu aproximativ 200 ron), altele nu (se lucreaza la program de 8 ore) iar noi angajati sunt neoperativi, deci vor avea baremele soferilor (nu stiu cu ce va incalzeste cele cateva secunde acordate in plus) !
|
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
in alte parti decat bucale testul psiho se sustine in ordine alfabetica.. ! deh..cate bordeie atatea obicee..
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(angel_from_fire @ 24 Jul 2007, 08:55) Testul psihologic se sustine in ordinea in care ati depus cererile de concurs, cel putin pt. cei din capitala ! La centrul operational sunt mai multe departamente, unele sunt operative (salariul este mai mare cu aproximativ 200 ron), altele nu (se lucreaza la program de 8 ore) iar noi angajati sunt neoperativi, deci vor avea baremele soferilor (nu stiu cu ce va incalzeste cele cateva secunde acordate in plus) ! Cele cateva secunde sunt 20 la rezistenta 0.4 la viteza si 4 abdomene. Ma incalzesc pentru ca cel mai bun timp al meu de pana acum a fost 4:30( sper la un 4:00-4:10) asta insemnand nota 9 pentru soferi si 7 pentru servanti. Tinand cont ca unde candidez eu sunt doar 4 locuri este posibil sa se ajunga la egalitate. In cazul asta va conta si fiecare secunda, pentru ca nu se ia nota si performanta. Mai sunt si fetele( si cei care nu scot timpii) care unele nu scot timpii...unde cele 20 secunde fac diferenta intre a trece sportul si a fi eliminat. |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
o intrebare:
daca am terminat facultatea(politehnica) dar nu am luat licenta...am luat toate examenele insa...pot sa imi iau diploma de bac? am facut faculta la buget... stie cineva care este in aceeasi situatie? |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Te duci la facultate, faci cerere si iti iei diploma pentru 24 de ore....o legalizezi, faci ce vrei cu ea...si o duci inapoi. Eu asa am facut
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
ionut232 |
![]()
|
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E legala.
|
--------------------
|
altec_lansing |
![]()
|
La GL este perfect legala. Dute la facultate si vezi mai exact acolo. Sunt obligati sa ti-o dea pentru 24 de ore pentru legalizari and shit.
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
car rox |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 July 07 ![]() |
QUOTE(altec_lansing @ 24 Jul 2007, 15:25) Mai sunt si fetele( si cei care nu scot timpii) care unele nu scot timpii...unde cele 20 secunde fac diferenta intre a trece sportul si a fi eliminat. Ai mare dreptate ![]() Ce ai mai auzit de testul psiho? Eu am inteles ca va incepe abia de luni (30.07), iar listele se vor afisa zilele acestea (chestia cu marti, adica azi, a cazut ![]() |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Foarte util, multumim.
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
ionut232 |
![]()
|
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
cipriandrc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 June 07 ![]() |
e jaleeeeeeeeeee frateeeeeeeee la testul psihologic!!!!!!!!!
la bucuresti s au afisat listele cu rezultate s cred ca 70 la suta au picat psihologicul!!!!!!!!!!! pacat mare pacat!!!!!!!!!!!!! aveti grija la psihologic nu va grabiti este timp berechet astazi am dat si eu si nu i fortati mana doamnei psiholog ca poate lua masuri drastice!!!!!!!!!!! testul nu e greu desi are si probeleme la crae veti folosii ecuatia!!!!! de exemplu :ion si gheorghe au prins 36 de pesti.daca ion a prins de 6 ori mai multi pesti decat gheorghe cati pesti a rins gheorghe!!!!!!!!!!! ))))))))))))))))) bafta baieti 25 Jul 2007, 15:12: testul dureaza apropae 2 ore si are 5 sectiuni: 1 completarea unei fise personale la finalul careia veti desena un copac si veti alcatui un top cu culorile preferate care vi se dau enumerate acolo: 2 un tabel cu numere ingrosate iar sub acestea veti gasi niste numere mici pe care va trebui sa le treceti intr un tabele,.............: 3 o foaie cu intrebari ecuatii si alcatuiri de propozitii+gasirea sinonimeleor sau anotonimelor corespunzatoare cuvntelor dte p foaie: 4 foi cu imagini veti insemna imaginea care lipseste ex puzzle desi nu prea e puzzle dar am zis asa ca sa intelegeti: 5 va trebuii sa raspundeti la cateva intrebari /test personalitate// grila. si cam asta e tot bafta p.s.ne vedem in finala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cipriandrc: 25 Jul 2007, 14:12 |
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
- GLY [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
|
|
HARYS |
![]()
|
la problema de mai sus nu cumva de 5 ori mai mult ?,parca nu era de 6 ori!!!sau poate nu mai tin minte exact!!
|
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
poate a gresit intentionat, daca mai sunt pe forum din orasul lui sa-i coboare.. ;-)
cred ca pe la angajari (interviuri) le am dat de cel putin 3 ori. si calupuri de 700 de intrebari sau mai multe. si la recrutare odata. si in armata facute la greu. pentru ex psiho nu ai ce sa inveti de acasa. faza cu copacul cred ca nu e chiar de luat in seama in momentul in care omul se antreneaza cu desenul acasa, il cauta pe net... doar daca nu cumva se uita si dupa alte elemente care nu le stiu chiar toti. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
kery23k |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 15 June 07 ![]() |
La intrebarea de mai sus este vorba de 6 .Raspunsul este si in intrebare !De 6 ori mai mult inseamna inmultit cu 6.
|
--------------------
Nu am masina ma'
Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao
TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE
- CD-658784
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Scrie rezolvarea ! Pe urma mai vorbim .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
kery23k |
![]()
|
36 impartit la 6 egal 6.
Daca Ion a prins de 6 ori mai mult decat Gheorghe , atunci Gheorghe a prins 6 pesti. 6 pesti inmultit cu 6 (adica de 6 ori mai mult decat Gheorghe ) egal cu 36 . |
--------------------
Nu am masina ma'
- CD-658784
|
|
HARYS |
![]()
|
sau poate erau 35 de pesti!!!!sau daca nu rezolva tu prob cu 36 de pesti iar unul din cei 2 a prins de 6 ori mai mult decat celalalt!!!sa vad si eu cati au prins fiecare
:P |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
ionut232 |
![]()
|
6+36=42...deci nu cred ca e asta raspunsul...
nici eu nu stiu raspunsul ![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Keri , 6 pesti tu , 36 pesti eu , ce naiba , fac 42 pesti , aritmetica ii simpla .
De aia te-am rugat pune in ecuatie problema asta pe care o discutam de 5 ore . 25 Jul 2007, 17:15: sau ii o problema capcana sa vada cat sunt candidatii de perspicaci This post has been edited by camesibiu: 25 Jul 2007, 16:15 |
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
kery23k |
![]()
|
6 x X = 36
X = 36 / 6 X = 6 |
--------------------
Nu am masina ma'
- CD-658784
|
|
HARYS |
![]()
|
si daca aduni 6 si cu 36,adica 6ori 6 iti da mai mult,nu?va spun eu ca erau 35 de pesti in total!!!!!iar unul a prins de 6 ori mai mult decat celalalt!!!deci unul a prins 5 iar celalalt 30(adica 5 ori 6)si daca le aduni iti dau 35,nu?parca asa era!!!!
|
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
kery23k |
![]()
|
Bai fratilor....in total au prin amandoi 36 .De unde 42!
|
--------------------
Nu am masina ma'
- CD-658784
|
|
ionut232 |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
camesibiu |
![]()
|
Kery sa o luam babeste :
Tu ai prins " n " pesti Eu am prins de 6 ori mai multi , adica " 6 x n " = " 6n " In total noi doi am prins 36 = n + 6n = 7n deci tu ai prins " n " = 36 : 7 , ceea ce nu se poate ca nu ai prins 5 pesti si 1/7 din alt peste . Am fost clar ? Posibil sa fie un total de 35 pesti si colegul a scris din greseala 36 , sau ii problema capcana This post has been edited by camesibiu: 25 Jul 2007, 16:24 |
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
HARYS |
![]()
|
domnule kery dar cat a prins fiecare?
25 Jul 2007, 16:31: problema capcana nu cred ca o fi fost ,deoarece trebuia sa fie un raspuns corect!!trebuia sa bifezi ceva,sigur e asa cum am spus eu !!!!altfel nu cred ca e coerent!!in nici un caz cu 36 si unul de 6 ori mai mult!!! am dreptate? va salut!!!! This post has been edited by HARYS: 25 Jul 2007, 16:31 |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 09:33 |