Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
kery23k |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 15 June 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) Picture_002.jpg ( Size: 8.57k ) Number of downloads: 201 |
||
--------------------
Nu am masina ma'
Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao
TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE
- CD-658784
|
|||
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Cam asa il gandisem si eu...linie sub el pentru delimitare...coroana cat de cat uniforma...si nu prea multe zorzoane.
30 Jul 2007, 15:50: Si tu iti lasi buletinul acasa. Eu de cand cu examenul asta...nu-l mai port cu mine...sa nu-l pierd ![]() This post has been edited by altec_lansing: 30 Jul 2007, 15:50 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(ionut232 @ 29 Jul 2007, 11:48) cam naspa chestia asta...cum adica program de 8 ore?inclusiv sambata? pe undeva scria ca programul poate fi si de 24 de ore...banuiesc ca in functie de post... chiria se plateste?in cazul in care esti din alta localitate?sau naveta? Naspa ??? Hmmm......pai vino si tu la o misiune tip descarcerare si incearca sa ajuti la scoaterea dintre fiarele contorsionate a unor bieti amarati, cu membre smulse, oase iesite prin muschi si piele...sau si mai rau cu victime ale caror organe sunt imprastiate pe sosea !!! Cred ca iti este mai bine la birou, program 8h, sambata&duminica si sarbatorile legale liber alaturi de familie. Chiria se acorda dar depinde de localitate, salariu etc. Statul nu te obliga sa faci "naveta" tu esti cel care a depus dosarul la stat, nu ai nici telefon de servici sau alte facilitati, ai doar un salariu decent si peste medie + respectul pe care ti-l confera uniforma pe care o porti ! |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
car rox |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 July 07 ![]() |
QUOTE(kery23k @ 30 Jul 2007, 18:13) Imi pare rau ca nu am scaner, dar prietenul meu care e psiholog in cadrul mira mi-a desenat alt tip de copac. Am sa incerc sa-l descriu in cuvinte. Sub delimitare, traseaza cateva radacini (3-4 dungi tremurate). Pe tulpina, deseneaza cateva liniute ca si cum ar fi scoarta. Coroana nu i-o trasa asa cum ai facut tu, ci imagineazati-o ca fiind formata din crengi pe care le vei desena mai groase, nu ca niste liniute. Nu ingrosa liniutele desenate de tine, ci fa niste crengi formate din cate 2 linii paralele, dar nu drepte, ci ondulate (asimetrice), asa cum sunt in realitate crengile unui copac, dar care formeaza o coroana rotunda (daca trasezi o linie imaginara imprejurul lor). Pe crengi deseneaza crengute mai subtiri (tot din cate 2 linii paralele), pe care fa niste frunzulite (ovale, rotunde, etc., nu de forma exacta). Ai inteles ceva? ![]() P.S.: Culorile ordoneaza-le in ordinea: rosu, galben, verde, albastru, violet, gri, maro, negru. 30 Jul 2007, 19:13: A, vezi ca vantul bate in copacul tau de la stanga la dreapta, iar el trebuie sa fie pe centrul chenarului, fara sa se clatine. This post has been edited by car rox: 30 Jul 2007, 16:43 |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Deseneaza un copac in Paint si pune sa vedem si noi. Macar asa aproximativ...
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
car rox |
![]()
|
Nu l-am nimerit in centru si nu am terminat toate ramurile.
30 Jul 2007, 21:00: Sper ca acum se intelege mai bine. This post has been edited by car rox: 30 Jul 2007, 18:30 Attached File(s) |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Ok. Multumim mult.
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
kery23k |
![]()
|
QUOTE(car rox @ 30 Jul 2007, 16:42) Imi pare rau ca nu am scaner, dar prietenul meu care e psiholog in cadrul mira mi-a desenat alt tip de copac. Am sa incerc sa-l descriu in cuvinte. Sub delimitare, traseaza cateva radacini (3-4 dungi tremurate). Pe tulpina, deseneaza cateva liniute ca si cum ar fi scoarta. Coroana nu i-o trasa asa cum ai facut tu, ci imagineazati-o ca fiind formata din crengi pe care le vei desena mai groase, nu ca niste liniute. Nu ingrosa liniutele desenate de tine, ci fa niste crengi formate din cate 2 linii paralele, dar nu drepte, ci ondulate (asimetrice), asa cum sunt in realitate crengile unui copac, dar care formeaza o coroana rotunda (daca trasezi o linie imaginara imprejurul lor). Pe crengi deseneaza crengute mai subtiri (tot din cate 2 linii paralele), pe care fa niste frunzulite (ovale, rotunde, etc., nu de forma exacta). Ai inteles ceva? ![]() P.S.: Culorile ordoneaza-le in ordinea: rosu, galben, verde, albastru, violet, gri, maro, negru. <span class='edit'>30 Jul 2007, 19:13:</span> A, vezi ca vantul bate in copacul tau de la stanga la dreapta, iar el trebuie sa fie pe centrul chenarului, fara sa se clatine. Dupa cate vad eu pomul ala facut de tine cred ca nici la Ospiciu daca eram nu desenam asa cu toate ca nu sunt bun la desen(de nimic).Nu am nimic impotriva prietenului tau dar asa ceva e imposibil. Stand de vorba cu un psiholog am inteles ca radacini nu trebuie sa existe deoarece asta inseamna ca esti atasat de locul unde te ai nascut sau unde stai.Coroana trebuie sa existe dar nu sa fie inchisa, asta insemnand ca esti inchis la minte incapabil sa asimilezi de la ceilalti.Ramurile trebuie sa aiba crengute mici , asta reprezentand ca esti predispus sa cunosti si alte lucruri decat stii !Tulpina nu trebuie sa fie dreapta , doar putin neregulara.Desenul nu trebuie ingrosat asta inseamna un om rau. Apropo de culori : Rosu inseamna agresivitate , adica iti sare tandara repede Nu stiu nici eu cum interpreteaza fiecare psiholog , dar mi se pare mai plauzibila varianta asta. Iti multumesc pentru solutia la matematica.Nu sunt bun la matematica, poate maxim de nota 7-8. Nu fii suparata pentru diferenta de opinie. |
--------------------
Nu am masina ma'
- CD-658784
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
Problema care ii pica la un prieten azi la psiho.
Pentru o rochie este nevoie de 2 si 1/4 metri de panza. Cate rochii se pot croi din 45 de metri de panza? |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
20 de rochii
da sa fi vazut problema aia cu economiile fetitei cat la suta pe zi si nu mai stiu ce ![]() This post has been edited by Giurisici Fabian: 30 Jul 2007, 21:55 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
lili_mhl |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 30 July 07 ![]() |
Buna All !!!
|
--------------------
logan
logan
2005
|
|
car rox |
![]()
|
QUOTE(kery23k @ 30 Jul 2007, 22:01) Dupa cate vad eu pomul ala facut de tine cred ca nici la Ospiciu daca eram nu desenam asa cu toate ca nu sunt bun la desen(de nimic). Coroana trebuie sa existe dar nu sa fie inchisa, asta insemnand ca esti inchis la minte incapabil sa asimilezi de la ceilalti.Ramurile trebuie sa aiba crengute mici , asta reprezentand ca esti predispus sa cunosti si alte lucruri decat stii !Tulpina nu trebuie sa fie dreapta , doar putin neregulara.Desenul nu trebuie ingrosat asta inseamna un om rau. Pai, asa e. 1. Tu ai facut in desenul tau coroana inchisa. In desenul meu nu exista asa ceva. 2. Ramurile au crengute mici, dar in desenul tau nu exista ramuri, ci bete cu alte bete. 3. Tulpina nu e dreapta nu in sensul ca trebuie sa cada intr-o parte sau alta, ci marginile trebuie sa fie tremurate, asa cum ar arata scoarta de copac. 4. Desenul e facut in paint, nu de mana, deci nu prea aveam cum sa desenez artistic. E doar ca idee. Tu incearca sa-l faci de mana si ai sa vezi diferenta. ![]() 31 Jul 2007, 07:42: Pt culori vezi si http://news.softpedia.com/news/Cromoterapi...-ro-28334.shtml În continuare, sunt prezentate efectele psihologice ale principalelor culori, precum si semnificatia psiho afectiva a acestora. ROSU: Efecte psihologice: culoare foarte calda, stimulator general, excita, irita, provoaca, incita la actiune, îndeosebi în plan psihomotor, stimulator intelectual, nelinistitor, senzatie de apropiere în spatiu, excitare, aprindere, însufletire, activare, mobilizare, faciliteaza asociatiile mintale de idei. Semnificatie psihologica si rezonanta afectiva: se caracterizeaza ca “forta vointei”, specifica tipului activ, excentric, ofensiv- agresiv, autonom, locomotor, competitv, operativ, exprima dorinta, excitabilitate, dominanta, erotism. PORTOCALIU: Efecte psihologice: optimism, veselie, culoare calda, stimulator emotiv, senzatie de apropiere puternica, culoare sociabila, este mai activa decât galbenul; impresie de sanatate si optimism; în cantitati si pe suprafete mari pare dulceag si iritant. Semnificatie psihologica si rezonanta afectiva: se caracterizeaza ca “forta vointei”, specifica tipului activ, excentric, ofensiv- agresiv, autonom, locomotor, competitv, operativ, exprima dorinta, excitabilitate, dominanta, erotism. GALBEN: Efecte psihologice: caldura, intimitate, satisfactie, admiratie, înviorare; culoare calda si dinamica; culoarea cea mai vesela, stimuleaza vederea; calmant al psihonevrozelor, senzatie de apropiere în spatiu, stimuleaza si întretine starea de vigilenta, sporeste capacitatea de mobilizare si concentrare a atentiei, predispune la comunicativitate. Privita mult timp, culoarea galbena da senzatia de oboseala, dar în tonuri palide este suportabila. Semnificatie psihologica si rezonanta afectiva: exprima spontaneitate si este caracteristica pentru tipul activ, proiectiv, expansiv, investigativ si cu un nivel ridicat de aspiratie. Exprima variabilitate, aspiratie, originalitate, veselie. VERDE: Efecte psihologice: liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, contemplare, abundenta de asociatii mintale, de idei; culoare rece, placuta, odihnitoare, linistitoare si calmanta; impresie de prospetime; faciliteaza deconectarea nervoasa; senzatie de departare în spatiu. Semnificatie psihologica si rezonanta afectiva: exprima “elasticitatea vointei”, concentrare, siguranta, introspectie, persistenta, îndrazneala, abstinenta, autoevaluare. Caracterizeaza tipul pasiv, defensiv, autonom, retinut, posesiv. ALBASTRU: Efecte psihologice: culoare foarte rece, odihnitoare si linistitoare, îndeamna la calm si reverie, predispozitie la concentrare si liniste interioara; în exces conduce la depresie; seriozitate, tendinta de evocare, spatialitate, îngaduinta, pace, dor, nostalgie; favorizeaza dezvoltarea proceselor de inhibitie si de încetinire a ritmului activitatii; senzatie de departare în spatiu, distanta, infinit si meditatie. Semnificatie psihologica si rezonanta afectiva: se caracteriteaza prin “profunzimea trairilor si sentimentelor”; caracteristic pentru tipul concentric, pasiv, senzitiv, perceptiv, unificativ; exprima liniste, satisfactie, tandrete, iubire si afectiune. VIOLET: Efecte psihologice: culoare rece, nelinistitoare si descurajatoare; stimuleaza, efect contradictoriu: în acelasi timp atractie si îndepartare, optimism si nostalgie, senzatie de apropiere foarte mare în spatiu, culoare ce da o senzatie de gravitate. Semnificatie psihologica si rezonanta afectiva: tristete, melancolie. NEGRU: Efecte psihologice: retinere, neliniste, depresie, introversie, înduiosare, impresie de adâncime, plinatate si greutate. Semnificatie psihologica si rezonanta afectiva: deces, tristete, doliu, sfârsit, singuratate, despartire, moarte. ALB: Efecte psihologice: expansivitae, usurinta, suavitate, robustete, puritate, raceala; este obositor prin stralucirea ce prezinta datorita capacitatii de reflexie totala a luminii. Semnificatie psihologica si rezonanta afectiva: pace, împacare, liniste, inocenta, virtute, castitate, curatenie, sobrietate. This post has been edited by car rox: 31 Jul 2007, 05:12 |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
HARYS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 July 07 ![]() |
cum sunt sondajele prin tara la testele psihologice afisate?
![]() |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
altec_lansing |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
HARYS |
![]()
|
la piatra neamt au cazut 90!!!!!
|
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Din cati?
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
HARYS |
![]()
|
unii ziceau din 800,altii din 1000 nu se stiu exact...dar oricum e bun si atat!!!
1 Aug 2007, 11:59: nu mai scrie nimeni nimic? This post has been edited by HARYS: 1 Aug 2007, 11:59 |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
cipriandrc |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 June 07 ![]() |
NU CREDEAM ASA CEVA!!!!!!!!!!CHIAR NU CREDEAM ASA CEVA!!!!!!!!!!!!
FRATILOR CARE SUNTETI IN CADRUL POMPIERILOR NU MERITATI SA FACETI PARTE DIN MAI!!!!!!!SPUN ASTA PT DEZORGANIZAREA DE CARE ATI DAT DOVADA LA ORGANIZAREA ACESTUI EXAMEN PT POMPIERI!CHIAR CA NU AVETI NICIO TREABA CU MAI M ATI DEZAMAGIT!MA GANDESC ACM CU REACTIONATI VOI IN CAZUL INCENDIILOR!IMI PARE RAU DE VOI DAR AVETI NISTE SEFIU DE KK |
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
- GLY [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Acum, pentru cine a dat psihologicul si a luat sau macar a dat:
1. Care a fost ordinea culorilor? 2. Dati-mi si mie niste exemple de "defecte bune" si calitati la fel de bune ![]() 3. Copacul: simplu, cu linie dedesubt, coroana uniforma si fara brizbrizuri. Corect 4. Se da ciorna ceva sau doar foile pe care le completezi? Maine am psihologicul ![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
QUOTE(altec_lansing @ 1 Aug 2007, 19:26) Acum, pentru cine a dat psihologicul si a luat sau macar a dat: 1. Care a fost ordinea culorilor? 2. Dati-mi si mie niste exemple de "defecte bune" si calitati la fel de bune ![]() 3. Copacul: simplu, cu linie dedesubt, coroana uniforma si fara brizbrizuri. Corect 4. Se da ciorna ceva sau doar foile pe care le completezi? Maine am psihologicul ![]() eu am dat...si am si luat ![]() in judetul unde am dat eu au picat cam 10%... un sfat general,care il dau eu...ar fi sa nu iti faci griji...adik in sensul ca dak te consideri un om normal(si nu sunt prea multi care sa iti zica ca esti anormal) si ai putine studii...adik sa iti mearga bibilik,sa fii totusi spontan...eu zic ca e un test relativ usor... daca nu ai avut tentative de suicid,si alte chestii de astea grave, eu zic ca e un test care se ia. 1.ordinea(eu am pus albastru prima...si negru ultima...restu nu mai stiu) 2.defecte:aici chiar nu stiu ce sa zic...esti o persoana serioasa?eu am si putina chelie... ![]() 3.copacul l-am desenat ca la gradinita...chiar m-i s-a parut cam absurda chestia asta... un copacel...niste linii ca ramuri...frunzulite si linia orizontala... fara brizbrizuri,fara scorburi, furnici, omizi...si nu cred ca e bine sa pui pasarele ![]() se face prea mult caz pe acest desen,parerea mea. 4.ciorna nu se da...dar poti sa iti iei un colt de foaie...mai faci o regula de 3 simpla...chestii de astea... in rest... succes... ![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
kery23k |
![]()
|
Ciorna nu iti da ! Defecte : fumator, prea mult pe net, pretentii la hrana. Asta am scris eu ! Calitati vezi tu ce scrii.! Ordinea culorilor ...depinde de cum interpreteaza gagicile alea de pe bancile facultatii probabil! Poate interpreta si dupa buzunarul fiecaruia , de asta imi este cel mai frica .Altfel este un test ca toate testele psihologice ! Nu te lua dupa tampeniile care le a scris tipa de pe aici de forum ca o sa pici! Descrierea culorilor nu are legatura cu ce stie dansa.
This post has been edited by kery23k: 1 Aug 2007, 18:34 |
--------------------
Nu am masina ma'
- CD-658784
|
|
altec_lansing |
![]()
|
QUOTE(ionut232 @ 1 Aug 2007, 18:15) eu am dat...si am si luat ![]() in judetul unde am dat eu au picat cam 10%... un sfat general,care il dau eu...ar fi sa nu iti faci griji...adik in sensul ca dak te consideri un om normal(si nu sunt prea multi care sa iti zica ca esti anormal) si ai putine studii...adik sa iti mearga bibilik,sa fii totusi spontan...eu zic ca e un test relativ usor... daca nu ai avut tentative de suicid,si alte chestii de astea grave, eu zic ca e un test care se ia. 1.ordinea(eu am pus albastru prima...si negru ultima...restu nu mai stiu) 2.defecte:aici chiar nu stiu ce sa zic...esti o persoana serioasa?eu am si putina chelie... ![]() 3.copacul l-am desenat ca la gradinita...chiar m-i s-a parut cam absurda chestia asta... un copacel...niste linii ca ramuri...frunzulite si linia orizontala... fara brizbrizuri,fara scorburi, furnici, omizi...si nu cred ca e bine sa pui pasarele ![]() se face prea mult caz pe acest desen,parerea mea. 4.ciorna nu se da...dar poti sa iti iei un colt de foaie...mai faci o regula de 3 simpla...chestii de astea... in rest... succes... ![]() QUOTE(kery23k @ 1 Aug 2007, 18:20) Ciorna nu iti da ! Defecte : fumator, prea mult pe net, pretentii la hrana. Asta am scris eu ! Calitati vezi tu ce scrii.! Ordinea culorilor ...depinde de cum interpreteaza gagicile alea de pe bancile facultatii probabil! Poate interpreta si dupa buzunarul fiecaruia , de asta imi este cel mai frica .Altfel este un test ca toate testele psihologice ! Nu te lua dupa tampeniile care le a scris tipa de pe aici de forum ca o sa pici! Descrierea culorilor nu are legatura cu ce stie dansa. Si daca o sa ii desenezi pomului si radacini , mai mult ca sigur o sa ai probleme ! Culorile care le a descris fata mai sus , probabil le a gasit undeva in vre-un oracol de copii sau horoscop! Mersi mersi |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
ioana_ms |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 August 07 ![]() |
hi
|
--------------------
Dacia
dacioa 1310
1988
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
Faza cu copacul chiar mi se pare o porcarie. Daca nu sunt bun la desen asta inseamna ca am probleme cu psihicul?....ce aberatie.
Eu am dat ieri si pot sa spun ca e chiar banal...testul de inteligenta nu este deloc greu....unele probleme au fost postate si pe forum. La Craiova tocmai pe 6 se dau rezultatele....mai avem de stat in stres. Felicitari celor care au aflat rezultatele si l-au luat....bafta la sportive! |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
ioana_ms |
![]() ![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 August 07 ![]() |
Prietenul meu lucreaza la pompieri ca subofiter, si castiga aprox 1600 lei
![]() |
--------------------
Dacia
dacioa 1310
1988
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pana pe data de 01.08.2007 la centrele de depunere a dosarelor de incadrare pt. garnizoana Bucuresti au fost depuse cca. 1000 dosare complecte ! Asa ca nu mai tremurati aiurea, multi sau retras din concurs din cauza birocratiei si nu mai carcotiti atat pe seama organizarii defectuoase a examenelor, interesativa de conditiile si baremele oferite pt. examen la jandarmi, politie sau politia de frontiera, sa nu mai spun de incadrarile in M.Ap.N (UN SALARIU DE TOATA JENA + instructie care numai la nivel profesional nu o fi).
|
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
kery23k |
![]()
|
Adevarul este ca si eu eram speriat pentru ca toata lumea imi spunea ca sunt peste 3000 de candidati inscrisi pe cele 265 de locuri , si ca de ce ma mai duc degeaba sa ma inscriu pentru ca oricum locurile sunt cumparate demult . Cand am fost sa vad listele pt psihologic , erau 1200 pe tot judetul. Deci e posibil ca pe orasul meu sa fie poate doar cativa pe loc.!
|
--------------------
Nu am masina ma'
- CD-658784
|
|
HARYS |
![]()
|
as avea o rugaminte la angel,,,,,daca poate sa imi spuna cati sunt inscrisi la piatra neamt,ca se vehiculeaza tot felul de cifre!!!!
![]() |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
am depus si eu dosarul azi..uf..bine ca am scapat..
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 03:42 |