Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
ionut232 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|||
car rox |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 July 07 ![]() |
www.forumromanum.com/member/forum/forum.php?action=ubb_show&entryid=1100501396&mainid=1100501396&USER=user_386164&threadid=1155639373
RE: probele fizice , 08 Aug. 2007 17:02 Am dat azi probele fizice in Buc....... Primele impresii: Nu s-a facut nici o ,,pilarie,, ....naspa a fost la viteza.....acolo era marea eliminare. Bine era ca iti dadea startyl din spate cu un dispozitiv care facea zgomot ca un pistol.Picati can 20-25 % La barna iar era naspa ca era umezeala si alunecai. Este de 20 de cm si cam 6 m. Daca alergi flambeaza urat de tot.Picati cam 10 % Scara e usoara.......incet ajungi sus la etajul 2.Nici un picat La abdomene au fost probleme si s-a picat (cam 5 %) La rezistenta a fost greu dar fiind in echipa s-au motivat concurentii (au picat 10 %) Subsolul neiluminat a pus probleme celor care nu au facut armata si nu erau obisnuiti cu alergarea/mersul/ cu masca de gaze pe figura, inclusiv cu vizierul obturat...(aici nu stiu cati au cazut dar s-a cazut si aici). Cam astea sunt noutatile din Buc. Am auzit ca ieri la tf si logistica a fost naspa rau , au picat 75 %. Maine sunt probele la servanti.......cred ca si acolo o sa fie durere....... Succes in continuare!!!!!!! Ps. nu va stresati ca nu se ocupa locurile si luna viitoare re reia concursul........ 8 Aug 2007, 21:21: Este impresia cuiva care a dat probele azi in bucuresti. This post has been edited by car rox: 8 Aug 2007, 18:51 |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
HARYS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 July 07 ![]() |
am dat azi probele si am luat la subsol 9 restul 10 la toate,evident si admis la scara.
am o medie de 9,80!! s-a meritat munca!!!!!!!!!!!! ![]() Ce sa va mai zic,la neamt,viteza a fost beleaua!!! Nu am intrebat la plecare,oare afiseaza listele cu cei ramasi la sport,sau le afiseaza atunci cand tre sa dam scrisul? PENTRU CEI CARE NU AU DAT,MULT NOROC,CA VA TREBUIE!!!! |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
lili_mhl |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 30 July 07 ![]() |
sa speram ca voi fi una din fetele care vor trece de proba sportiva.oricum,felicitari tuturor celor care au trecut deja de ea.bafta tuturor!din suflet!va tin pumnii...
|
--------------------
logan
logan
2005
|
|
car rox |
![]()
|
Bafta tuturor si felicitari celor care au trecut. Sper si eu sa trec, dar nu cred ca am sansele unei medii mari din cauza vitezei si rezistentei.
BAFTA! ![]() |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
probele fizice pentru servanti in c-ta s-au dat ieri intr-o mare bataie de joc ne-au chemat pe toti la 6 dim aprox 2000 de candidati si a durat pana la ora 23, o organizare de toata jena. astazi am avut oarecum noroc la probele specifice o alta comisie ceva mai organizata a reprogramat probele pentru jumatate din noi, s-a ales ordinea alfabetica. Mult noroc in continuare
|
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
RUSINE RATATILOR care va ocupati cu organizarea examenului la Oradea !!!
1.- nu au afisat nici macar cati sunt pe loc pt. fiecare zona, adica dint nr total care cum unde a aplicat - de exp, cati candideaza pt oras, cat la comuna, etc..din cate stiu in alte orase odata cu afisarea numelor s-au afisat si localitatea pt care se aplica..la oradea nu..de ce ? incercati voi un raspuns.. ![]() 2. - ieri dupa primele 3 probe ne anunta ca dimineata (azi) la ora 08.00 ne vedem pe terenul de sport pt desfasurarea celorlalte probe : abdo, vit si rezist. Bineainteles ca au binevoit sa se prezinte abia la 08.30 ca se ne anunte sa ne prezentam la ora 14.00 ! adica, bine ca ati venit, ca sa aveti de unde pleca ! cat tupeu si nesimtire .. !! ![]() ![]() stiau inca de ieri f. bine ca au de dat aproape 200 de oameni (de la neoperativi si soferi) probele fizice, urmand abia apoi servantii.. nu era nici o chestie daca ne spuneau ieri ca dam azi la orele 14.00. asta e programul, asta executam, dar sa te cheme DEGEABA la ora 08.00 si sa iti spuna cu o nesimtire de nedescris sa vii pe 14.00.. mai rar. eu unul nu ma mai prezint, nu vreau sa lucrez alaturi de asemenea specimene ! si asta nu pt ca as fi eu mai sensibil, daca eram angajat deja si primeam ordine contradictorii, no problem, ordinul se executa nu se discuta, dar asa, chemi sute de oameni fara pic de responsabilitate si mai si ranjesti ca dobitocul... le zic pass.. ! Motivatia alegerii acestei profesii nu era numai de ordin financiar, de aceea sunt atat de dezamagit si le arat degetul, ![]() This post has been edited by Braveheart: 9 Aug 2007, 08:26 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
HARYS |
![]()
|
stie cineva vreun site unde as putea gasi grile de anul trecut,sau vreo adresa de google?
|
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
car rox |
![]()
|
QUOTE(HARYS @ 9 Aug 2007, 12:05) Daca-mi tii pumnii maine cand eu dau probele sportive, ti le dau. Trimite-mi adresa de mess pt ca sunt scanate si arhivate, dar oricum sunt prea mari ca sa ti le trimit pe mail. Diseara sa fii pe mess la 19.00 ca sa ti le trimit. Le-am primit de la un tip din bucuresti. Bafta! 9 Aug 2007, 13:10: QUOTE(Braveheart @ 9 Aug 2007, 10:55) RUSINE RATATILOR care va ocupati cu organizarea examenului la Oradea !!! Motivatia alegerii acestei profesii nu era numai de ordin financiar, de aceea sunt atat de dezamagit si le arat degetul, ![]() De ce sa renunti? Intr-adevar acolo e nevoie sa se schimbe ceva, dar asta nu se poate face decat cu alti oameni. Asa ca, daca tu si altii ca tine renunta, cine mai schimba ceva? La galati nici nu au afisat psiho pana acum. This post has been edited by car rox: 9 Aug 2007, 10:40 |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
ionut232 |
![]()
|
sa renunti acuma...nu cred ca e o alegere prea buna...
stiu ca nu sunt oameni prea inteligenti in acest domeniu...dar dupa ce ai cheltuit atatia bani...sa renunti... nu sunt inteligenti...dar cred ca te poti intelege cu ei... braveheart...mai tii minte ce am zis eu mai demult?si tu mi-ai raspuns ironic?curios cum ai ajuns de aceeasi parere... succes in continuare... |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
La brasov au ramas cateva sute de candidati dupa examenul "pisicolojic"... Restul au picat cu brio...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Dupa cum a spus si @car rox, la Galati nici nu s-a afisat psihologicul. Cica maine.....Adica cei care au dat ieri si azi sportul inca sunt in aer. La probele sportive nu ti se spune timpul( la unii au spus, la unii nu), se noteaza in creion....deci va dati seama ca se pot face niste manarii monstru....tinand cont ca la sport nu poti face contestatie. Rezistenta nu se da pe nici un stadion ci alergi in jurul unor cladiri de 4 ori. Sunt 6 curbe/tura( colturi de cladire mai exact unde pierzi mult). Eu tot nu inteleg de ce nu ti se spune timpul....mai ales la viteza.
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
car rox |
![]()
|
QUOTE(altec_lansing @ 9 Aug 2007, 15:19) Dupa cum a spus si @car rox, la Galati nici nu s-a afisat psihologicul. Cica maine.....Adica cei care au dat ieri si azi sportul inca sunt in aer. La probele sportive nu ti se spune timpul( la unii au spus, la unii nu), se noteaza in creion....deci va dati seama ca se pot face niste manarii monstru....tinand cont ca la sport nu poti face contestatie. Rezistenta nu se da pe nici un stadion ci alergi in jurul unor cladiri de 4 ori. Sunt 6 curbe/tura( colturi de cladire mai exact unde pierzi mult). Eu tot nu inteleg de ce nu ti se spune timpul....mai ales la viteza. Poate vor sa ne treaca pe toti ![]() |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Am vazut ca cei care scoteau sub timp le zicea din prima PA. Adica daca picai de exemplu la abdomene....nu mai dadeai restu. Da tot nu-ti spunea ce si cum. Iti spunea doar ca nu esti in bareme si PA.
9 Aug 2007, 13:19: Oricum, bine ca dam pe barna noua, solida....cica se poate si alerga pe ea...fara sa flambeze....daca ai echilibrul necesar. This post has been edited by altec_lansing: 9 Aug 2007, 13:19 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
*balauru |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 9 August 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Alydor @ 9 Aug 2007, 12:11) La brasov au ramas cateva sute de candidati dupa examenul "pisicolojic"... Restul au picat cu brio... Suma respectelor, Alydor mai exact au ramas in jur de 567 de candidati... la psihologic au picat 381. A inceput de ieri sa se de-a probele sportive...si probleme din cate am auzit sunt doar la barna. Multa bafta la toti.... Alydor ..cand dai p. sportiva ???? This post has been edited by *balauru: 9 Aug 2007, 13:36 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
car rox |
![]()
|
QUOTE(altec_lansing @ 9 Aug 2007, 15:48) Am vazut ca cei care scoteau sub timp le zicea din prima PA. Adica daca picai de exemplu la abdomene....nu mai dadeai restu. Da tot nu-ti spunea ce si cum. Iti spunea doar ca nu esti in bareme si PA. <span class='edit'>9 Aug 2007, 13:19:</span> Oricum, bine ca dam pe barna noua, solida....cica se poate si alerga pe ea...fara sa flambeze....daca ai echilibrul necesar. Dar cu ce se incepe? Cu probele speciale sau cele generale? |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Rezistenta este ultima. In rest nu e nici o ordine....in functie de grupe. Cand o grupa da scara, o grupa da subsolul si asa mai departe, prin rotatie.
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
HARYS |
![]()
|
razvan_moris@yahoo.com
9 Aug 2007, 14:57: pentru car rox This post has been edited by HARYS: 9 Aug 2007, 14:57 |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
Din partea mea, pt. toti colegii forumisti care se streseaza cu examu' la pomp zilele acestea, numai respect !
idem si pt cei care sunt deja pompieri in linia intai. in privinta organizarii asta e..traim in .ro si unii chiar se adapteaza la situatie, eu prefer inca sa cred in alb sau negru, fara nuante.. oricine e din Oradea si are nevoie de legislatia pt examen scris, va ofer gratuit, lasati un PM ! - eu nu mai am nevoie de ea anyway ![]() QUOTE De ce sa renunti? Intr-adevar acolo e nevoie sa se schimbe ceva, dar asta nu se poate face decat cu alti oameni. Asa ca, daca tu si altii ca tine renunta, cine mai schimba ceva? macar daca eram cu 10 - 12 ani mai tanar.. cu mintea de acum ![]() Va doresc la toti sa vi se indeplineasca dorintele, numai sa aveti grija cu ce va doriti ! ![]() ![]() Cei care sunt trecuti prin viata, sper sa va mentineti verticalitatea pe viitor si sa alegeti intotdeauna sa faceti ce va dicteaza constiinta ! E ultimul meu post aici, asa ca voi incheia aducandu-va aminte vorbele regretaului "Motz" (Florian Pittis) : http://www.trilulilu.ro/mihaideath/ea202d161cc8c3 http://www.trilulilu.ro/medeea/d814ff68c4ad5b http://www.trilulilu.ro/krypton/1744fb0834e338 traiti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima ca sa nu ajungeti : http://www.trilulilu.ro/krypton/b3d6b63f1a7f91 ![]() ![]() This post has been edited by Braveheart: 9 Aug 2007, 15:50 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
ionut232 |
![]()
|
induiosator
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
carmencita |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 9 August 07 ![]() |
sunt noua in forum , va rog sa-mi trimite-ti si mie ,daca aveti, testele grila de anul trecut . va multumesc
9 Aug 2007, 16:56: am inteles ca , testele grila se pot trimite numai prin messenger.id-ul meu este liwiu_str. va multumesc 9 Aug 2007, 16:58: sa va dau toata adresa liwiu_str@yahoo.com This post has been edited by carmencita: 9 Aug 2007, 16:58 Attached thumbnail(s) 3.jpg ( Size: 231.74k ) Number of downloads: 84 3.jpg ( Size: 231.74k ) Number of downloads: 73 |
--------------------
ford
focus
2002
|
|
altec_lansing |
![]()
|
QUOTE(Braveheart @ 9 Aug 2007, 15:17) Din partea mea, pt. toti colegii forumisti care se streseaza cu examu' la pomp zilele acestea, numai respect ! idem si pt cei care sunt deja pompieri in linia intai. in privinta organizarii asta e..traim in .ro si unii chiar se adapteaza la situatie, eu prefer inca sa cred in alb sau negru, fara nuante.. oricine e din Oradea si are nevoie de legislatia pt examen scris, va ofer gratuit, lasati un PM ! - eu nu mai am nevoie de ea anyway ![]() macar daca eram cu 10 - 12 ani mai tanar.. cu mintea de acum ![]() Va doresc la toti sa vi se indeplineasca dorintele, numai sa aveti grija cu ce va doriti ! ![]() ![]() Cei care sunt trecuti prin viata, sper sa va mentineti verticalitatea pe viitor si sa alegeti intotdeauna sa faceti ce va dicteaza constiinta ! E ultimul meu post aici, asa ca voi incheia aducandu-va aminte vorbele regretaului "Motz" (Florian Pittis) : http://www.trilulilu.ro/mihaideath/ea202d161cc8c3 http://www.trilulilu.ro/medeea/d814ff68c4ad5b http://www.trilulilu.ro/krypton/1744fb0834e338 traiti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima ca sa nu ajungeti : http://www.trilulilu.ro/krypton/b3d6b63f1a7f91 ![]() ![]() Dai naibii de pompieri....acuma nu mai scrii aici pentru ca te-ai suparat pe ei. Dute si dale foc la garnizoana ![]() Cum spunea un tip care picase astazi la abdomene: " da ce mah.....ma da afara din tara?" . Nu se termina nimic aici...viata merge inainte. Asa ca hai sa ![]() ![]() Speram sa mai auzim vesti de la tine. 9 Aug 2007, 17:21: Inca o chestie pentru cei din Galati. Sa aveti la voi atat trening cat si pantaloni scurti. In trening se va da barna, scara si subsolul. Rezistenta si viteza merge in pantaloni scurti. Sa-i fi vazut pe cei de astazi cum isi schimbau pantalonii ca sa poata concura toti... This post has been edited by altec_lansing: 9 Aug 2007, 17:21 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
Raman surprins cat de slab pregatiti sunt concurenti pentru Bucuresti....deplorabil....la 21-24 de ani sa nu poti face fata....pai ce sa mai cerem cand vor avea 30 ??? Era sa uit...fetele au fost sub orice critica
![]() ![]() |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
car rox |
![]()
|
QUOTE(angel_from_fire @ 9 Aug 2007, 19:59) Raman surprins cat de slab pregatiti sunt concurenti pentru Bucuresti....deplorabil....la 21-24 de ani sa nu poti face fata....pai ce sa mai cerem cand vor avea 30 ??? Era sa uit...fetele au fost sub orice critica ![]() ![]() Din cate stiu eu, unul din sefii vostri a spus intr-un interviu ca la probele respective nu pot face fata decat fetele care au fost sau sunt sportive de performanta. Cred ca vorbesti din punctul de vedere al unui barbat tanar care se antreneaza zi de zi. Oricum, cred ca fetele voiau posturi de neoperativi. Ce doresti? Sportive la financiar sau contabile? Eu am alergat in fiecare dimineata si, totusi, mi-e groaza de viteza. Rezistenta o scot cu un timp bunisor, iar abdomene fac 41 in 1'40''. Dar, pana la urma, sunt femeie si concurez cu barbati fara sa tina nimeni cont de diferentele pe care natura le-a facut in anatomia sexelor ![]() ![]() |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mda si marmota invelea in staniol.....Cum sa se faca diferente ??? Poate ati uitat ca suntem MILITARI functii, grade etc. exact cum este M.Ap.N.-ul, de ce nu fac si ei bareme separate pt. personalul feminin din domeniul administrativ ? Acum gasiti nod in papura unui sistem deja scorburos ..... incercati si la subofiteri jandarmi, sa vedem ce spuneti la barem de 30 tractiuni la bara fixa, 60 flexi abdominale sau 100 genoflexiuni....astea se cereau anul trecut pt. un post de operator P.C. feminin !!!Hmmm si ati avut timp berechet sa va antrenati din aprilie (atunci era preconizata inceperea celei de a doua etape de profesionalizare) pana acum.....azi la proba tunelului au fost cativa concurenti cu timpi de 3 minute si un singur obiect gasit !
|
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
angel_from_fire....lasa ca aveti de unde sa alegeti anul asta...la cati concurenti sunt eu cred ca se gasesc suficienti de multi cat sa se incadreze in cerintele voastre. Ca sunt multi care n-au nici o treaba...asta e...tot de la coruptia existenta in sistem pleaca si chestia asta pt ca am vazut cu ochii mei ca inca sunt in concurs oameni care au 100 de kile....pai frate....cum au trecut aia de fisa medicala? Cum a putut sa treaca unu' care are 1.70 inaltime si are 100 de kile? Era clar ca pe ala trebuia sa-l respinga inca de la fisa....dar ce sa faci daca baietii cunosc pe cine trebuie.
In Dolj e super tare modul cum se sustin probele sportive....te duci dimineata de la ora 7 si se da fiecare proba pe rand adica cei care termina proba la abdomene spre exemplu stau pana dau toti ceilalti proba aceasta si nu sunt decat 200 pe zi. Ti se da intr-adevar o pauza de 20 de minute ca sa mananci...dar problema e ca nu ai ce manca pentru ca nu-ti da voie sa iesi din unitate...inca o chestie aberanta. Si deci ajungi sa dai rezistenta seara pe la 8 in conditiile in care ai stat toata ziua nemancat, a batut soarele in tine si esti lesinat...pai asta e organizare? Eu de exemplu dau tocmai duminica probele sportive...mai e cineva pe aici care sa dea tocmai atunci probele? Nu stiu ce sa zic...dar e total aiurea ce se intampla. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
vladutzzz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 August 07 ![]() |
azi am dat si eu probele de ed fizica, toate (in GL). greu a fost pt mine la rezistenta (sa le ia naiba de tigari
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
cateva teste grila de anu trecut si la doru_vlad@yahoo.com, se poate?
![]() multumiri anticipate |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
car rox |
![]()
|
QUOTE(angel_from_fire @ 9 Aug 2007, 21:56) Mda si marmota invelea in staniol.....Cum sa se faca diferente ??? Poate ati uitat ca suntem MILITARI functii, grade etc. exact cum este M.Ap.N.-ul, de ce nu fac si ei bareme separate pt. personalul feminin din domeniul administrativ ? Acum gasiti nod in papura unui sistem deja scorburos ..... incercati si la subofiteri jandarmi, sa vedem ce spuneti la barem de 30 tractiuni la bara fixa, 60 flexi abdominale sau 100 genoflexiuni....astea se cereau anul trecut pt. un post de operator P.C. feminin !!!Hmmm si ati avut timp berechet sa va antrenati din aprilie (atunci era preconizata inceperea celei de a doua etape de profesionalizare) pana acum.....azi la proba tunelului au fost cativa concurenti cu timpi de 3 minute si un singur obiect gasit ! Eu am aflat de posturi pe 17 iulie. Norocul meu e greutatea, ghinionul sunt tigarile ![]() Tot nu inteleg, insa, de ce esti asa pornit pe femei. Ce ti-au facut? |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Furat bani la el
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:49 |