DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

59 Pages « < 23 24 25 26 27 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Angajari la pompieri, noutati ?!

ionut232
post 8 Aug 2007, 17:35
Post #721

Membru autentic

Group: Members

la abdomene nu conteaza cum tii coatele...doar sa le ai la ceafa, poti sa le indoi...nu conteaza...doar sa tii degetele de la maini impreunate...

nu sunt din GL si nici nu prea vreau sa zic...oricum nu are rost...sunt dintr-un oras mai uitat de lume...

tinuta nu conteaza...cel putin sa fie sport...poti sa vii in pantalon scurt,trei sferturi(eu asa am fost) sau pantalon lung(nu recomand)...
si sus...un tricou...
nu s-a discutat deloc de tinuta...
in rest...bafta tuturor smile.gif

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
car rox
post 8 Aug 2007, 18:50
Post #722

www.forumromanum.com/member/forum/forum.php?action=ubb_show&entryid=1100501396&mainid=1100501396&USER=user_386164&threadid=1155639373

RE: probele fizice , 08 Aug. 2007 17:02

Am dat azi probele fizice in Buc.......

Primele impresii:

Nu s-a facut nici o ,,pilarie,,

....naspa a fost la viteza.....acolo era marea eliminare. Bine era ca iti dadea startyl din spate cu un dispozitiv care facea zgomot ca un pistol.Picati can 20-25 %

La barna iar era naspa ca era umezeala si alunecai. Este de 20 de cm si cam 6 m. Daca alergi flambeaza urat de tot.Picati cam 10 %

Scara e usoara.......incet ajungi sus la etajul 2.Nici un picat

La abdomene au fost probleme si s-a picat (cam 5 %)

La rezistenta a fost greu dar fiind in echipa s-au motivat concurentii (au picat 10 %)

Subsolul neiluminat a pus probleme celor care nu au facut armata si nu erau obisnuiti cu alergarea/mersul/ cu masca de gaze pe figura, inclusiv cu vizierul obturat...(aici nu stiu cati au cazut dar s-a cazut si aici).

Cam astea sunt noutatile din Buc.

Am auzit ca ieri la tf si logistica a fost naspa rau , au picat 75 %.

Maine sunt probele la servanti.......cred ca si acolo o sa fie durere.......

Succes in continuare!!!!!!!

Ps. nu va stresati ca nu se ocupa locurile si luna viitoare re reia concursul........

8 Aug 2007, 21:21:
Este impresia cuiva care a dat probele azi in bucuresti.

This post has been edited by car rox: 8 Aug 2007, 18:51

--------------------
logan logan 2005
+
HARYS
post 8 Aug 2007, 21:42
Post #723

Membru incepator

am dat azi probele si am luat la subsol 9 restul 10 la toate,evident si admis la scara.
am o medie de 9,80!!
s-a meritat munca!!!!!!!!!!!! valuri.gif
Ce sa va mai zic,la neamt,viteza a fost beleaua!!!
Nu am intrebat la plecare,oare afiseaza listele cu cei ramasi la sport,sau le afiseaza atunci cand tre sa dam scrisul?
PENTRU CEI CARE NU AU DAT,MULT NOROC,CA VA TREBUIE!!!!

--------------------
renault megane 2003 dci - NT-13-TON
+
lili_mhl
post 8 Aug 2007, 23:06
Post #724

sa speram ca voi fi una din fetele care vor trece de proba sportiva.oricum,felicitari tuturor celor care au trecut deja de ea.bafta tuturor!din suflet!va tin pumnii...

--------------------
logan logan 2005
+
car rox
post 9 Aug 2007, 05:30
Post #725

Bafta tuturor si felicitari celor care au trecut. Sper si eu sa trec, dar nu cred ca am sansele unei medii mari din cauza vitezei si rezistentei.

BAFTA! aplauze.gif

--------------------
logan logan 2005
+
cristiV
post 9 Aug 2007, 08:11
Post #726

Membru autentic

From: Bucuresti

probele fizice pentru servanti in c-ta s-au dat ieri intr-o mare bataie de joc ne-au chemat pe toti la 6 dim aprox 2000 de candidati si a durat pana la ora 23, o organizare de toata jena. astazi am avut oarecum noroc la probele specifice o alta comisie ceva mai organizata a reprogramat probele pentru jumatate din noi, s-a ales ordinea alfabetica. Mult noroc in continuare

--------------------
RENAULT Laguna III GT 2011
+
Braveheart
post 9 Aug 2007, 08:25
Post #727

Membru autentic

From: BT

RUSINE RATATILOR care va ocupati cu organizarea examenului la Oradea !!!

1.- nu au afisat nici macar cati sunt pe loc pt. fiecare zona, adica dint nr total care cum unde a aplicat - de exp, cati candideaza pt oras, cat la comuna, etc..din cate stiu in alte orase odata cu afisarea numelor s-au afisat si localitatea pt care se aplica..la oradea nu..de ce ? incercati voi un raspuns.. wink.gif

2. - ieri dupa primele 3 probe ne anunta ca dimineata (azi) la ora 08.00 ne vedem pe terenul de sport pt desfasurarea celorlalte probe : abdo, vit si rezist.

Bineainteles ca au binevoit sa se prezinte abia la 08.30 ca se ne anunte sa ne prezentam la ora 14.00 ! adica, bine ca ati venit, ca sa aveti de unde pleca ! cat tupeu si nesimtire .. !! showfinger.gif gun3.gif
stiau inca de ieri f. bine ca au de dat aproape 200 de oameni (de la neoperativi si soferi) probele fizice, urmand abia apoi servantii.. nu era nici o chestie daca ne spuneau ieri ca dam azi la orele 14.00. asta e programul, asta executam, dar sa te cheme DEGEABA la ora 08.00 si sa iti spuna cu o nesimtire de nedescris sa vii pe 14.00.. mai rar. eu unul nu ma mai prezint, nu vreau sa lucrez alaturi de asemenea specimene !
si asta nu pt ca as fi eu mai sensibil, daca eram angajat deja si primeam ordine contradictorii, no problem, ordinul se executa nu se discuta, dar asa, chemi sute de oameni fara pic de responsabilitate si mai si ranjesti ca dobitocul... le zic pass.. !

Motivatia alegerii acestei profesii nu era numai de ordin financiar, de aceea sunt atat de dezamagit si le arat degetul, showfinger.gif asa cum ne-au aratat si ei noua ( la figurat ) !!

This post has been edited by Braveheart: 9 Aug 2007, 08:26

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
HARYS
post 9 Aug 2007, 09:35
Post #728

Membru incepator

stie cineva vreun site unde as putea gasi grile de anul trecut,sau vreo adresa de google?

--------------------
+
car rox
post 9 Aug 2007, 10:37
Post #729

QUOTE(HARYS @ 9 Aug 2007, 12:05)
stie cineva vreun site unde as putea gasi grile de anul trecut,sau vreo adresa de google?
*

Daca-mi tii pumnii maine cand eu dau probele sportive, ti le dau. Trimite-mi adresa de mess pt ca sunt scanate si arhivate, dar oricum sunt prea mari ca sa ti le trimit pe mail. Diseara sa fii pe mess la 19.00 ca sa ti le trimit. Le-am primit de la un tip din bucuresti.

Bafta!

9 Aug 2007, 13:10:
QUOTE(Braveheart @ 9 Aug 2007, 10:55)
RUSINE RATATILOR care va ocupati  cu organizarea examenului la Oradea !!!

Motivatia alegerii acestei profesii nu era numai de ordin financiar, de aceea sunt atat de dezamagit si le arat degetul,  showfinger.gif  asa cum ne-au aratat si ei noua ( la figurat ) !!
*

De ce sa renunti? Intr-adevar acolo e nevoie sa se schimbe ceva, dar asta nu se poate face decat cu alti oameni. Asa ca, daca tu si altii ca tine renunta, cine mai schimba ceva?
La galati nici nu au afisat psiho pana acum.

This post has been edited by car rox: 9 Aug 2007, 10:40

--------------------
logan logan 2005
+
ionut232
post 9 Aug 2007, 12:04
Post #730

Membru autentic

sa renunti acuma...nu cred ca e o alegere prea buna...

stiu ca nu sunt oameni prea inteligenti in acest domeniu...dar dupa ce ai cheltuit atatia bani...sa renunti...
nu sunt inteligenti...dar cred ca te poti intelege cu ei...

braveheart...mai tii minte ce am zis eu mai demult?si tu mi-ai raspuns ironic?curios cum ai ajuns de aceeasi parere...

succes in continuare...

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
Alydor
post 9 Aug 2007, 12:11
Post #731

Pressar

La brasov au ramas cateva sute de candidati dupa examenul "pisicolojic"... Restul au picat cu brio...

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
altec_lansing
post 9 Aug 2007, 12:49
Post #732

Membru incepator

From: Galati

Dupa cum a spus si @car rox, la Galati nici nu s-a afisat psihologicul. Cica maine.....Adica cei care au dat ieri si azi sportul inca sunt in aer. La probele sportive nu ti se spune timpul( la unii au spus, la unii nu), se noteaza in creion....deci va dati seama ca se pot face niste manarii monstru....tinand cont ca la sport nu poti face contestatie. Rezistenta nu se da pe nici un stadion ci alergi in jurul unor cladiri de 4 ori. Sunt 6 curbe/tura( colturi de cladire mai exact unde pierzi mult). Eu tot nu inteleg de ce nu ti se spune timpul....mai ales la viteza.

--------------------
Daewoo Espero 1996 1.8 CD
+
car rox
post 9 Aug 2007, 13:11
Post #733

QUOTE(altec_lansing @ 9 Aug 2007, 15:19)
Dupa cum a spus si @car rox, la Galati nici nu s-a afisat psihologicul. Cica maine.....Adica cei care au dat ieri si azi sportul inca sunt in aer. La probele sportive nu ti se spune timpul( la unii au spus, la unii nu), se noteaza in creion....deci va dati seama ca se pot face niste manarii monstru....tinand cont ca la sport nu poti face contestatie. Rezistenta nu se da pe nici un stadion ci alergi in jurul unor cladiri de 4 ori. Sunt 6 curbe/tura( colturi de cladire mai exact unde pierzi mult). Eu tot nu inteleg de ce nu ti se spune timpul....mai ales la viteza.
*

Poate vor sa ne treaca pe toti radmasa.gif

--------------------
logan logan 2005
+
altec_lansing
post 9 Aug 2007, 13:18
Post #734

Membru incepator

Am vazut ca cei care scoteau sub timp le zicea din prima PA. Adica daca picai de exemplu la abdomene....nu mai dadeai restu. Da tot nu-ti spunea ce si cum. Iti spunea doar ca nu esti in bareme si PA.

9 Aug 2007, 13:19:
Oricum, bine ca dam pe barna noua, solida....cica se poate si alerga pe ea...fara sa flambeze....daca ai echilibrul necesar.

This post has been edited by altec_lansing: 9 Aug 2007, 13:19

--------------------
+
*balauru
post 9 Aug 2007, 13:24
Post #735

From: Brasov

QUOTE(Alydor @ 9 Aug 2007, 12:11)
La brasov au ramas cateva sute de candidati dupa examenul "pisicolojic"... Restul au picat cu brio...

Suma respectelor, Alydor
*

mai exact au ramas in jur de 567 de candidati... la psihologic au picat 381.
A inceput de ieri sa se de-a probele sportive...si probleme din cate am auzit sunt doar la barna.
Multa bafta la toti....

Alydor ..cand dai p. sportiva ????

This post has been edited by *balauru: 9 Aug 2007, 13:36

--------------------
- - - - -
+
car rox
post 9 Aug 2007, 13:33
Post #736

QUOTE(altec_lansing @ 9 Aug 2007, 15:48)
Am vazut ca cei care scoteau sub timp le zicea din prima PA. Adica daca picai de exemplu la abdomene....nu mai dadeai restu. Da tot nu-ti spunea ce si cum. Iti spunea doar ca nu esti in bareme si PA.

<span class='edit'>9 Aug 2007, 13:19:</span>
Oricum, bine ca dam pe barna noua, solida....cica se poate si alerga pe ea...fara sa flambeze....daca ai echilibrul necesar.
*

Dar cu ce se incepe? Cu probele speciale sau cele generale?

--------------------
logan logan 2005
+
altec_lansing
post 9 Aug 2007, 13:51
Post #737

Membru incepator

Rezistenta este ultima. In rest nu e nici o ordine....in functie de grupe. Cand o grupa da scara, o grupa da subsolul si asa mai departe, prin rotatie.

--------------------
+
HARYS
post 9 Aug 2007, 14:48
Post #738

Membru incepator

razvan_moris@yahoo.com

9 Aug 2007, 14:57:
pentru car rox

This post has been edited by HARYS: 9 Aug 2007, 14:57

--------------------
+
Braveheart
post 9 Aug 2007, 15:17
Post #739

Membru autentic

From: BT

Din partea mea, pt. toti colegii forumisti care se streseaza cu examu' la pomp zilele acestea, numai respect !
idem si pt cei care sunt deja pompieri in linia intai.

in privinta organizarii asta e..traim in .ro si unii chiar se adapteaza la situatie, eu prefer inca sa cred in alb sau negru, fara nuante..

oricine e din Oradea si are nevoie de legislatia pt examen scris, va ofer gratuit, lasati un PM ! - eu nu mai am nevoie de ea anyway happy.gif

De ce sa renunti? Intr-adevar acolo e nevoie sa se schimbe ceva, dar asta nu se poate face decat cu alti oameni. Asa ca, daca tu si altii ca tine renunta, cine mai schimba ceva?

macar daca eram cu 10 - 12 ani mai tanar.. cu mintea de acum rolleyes.gif

Va doresc la toti sa vi se indeplineasca dorintele, numai sa aveti grija cu ce va doriti ! icon_mrgreen.gif ca s-ar putea sa se indeplineasca.. excl.gif
Cei care sunt trecuti prin viata, sper sa va mentineti verticalitatea pe viitor si sa alegeti intotdeauna sa faceti ce va dicteaza constiinta !
E ultimul meu post aici, asa ca voi incheia aducandu-va aminte vorbele regretaului "Motz" (Florian Pittis) :
http://www.trilulilu.ro/mihaideath/ea202d161cc8c3

http://www.trilulilu.ro/medeea/d814ff68c4ad5b

http://www.trilulilu.ro/krypton/1744fb0834e338

traiti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima ca sa nu ajungeti :
http://www.trilulilu.ro/krypton/b3d6b63f1a7f91 radmasa.gif
smile.gif

This post has been edited by Braveheart: 9 Aug 2007, 15:50

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
ionut232
post 9 Aug 2007, 16:30
Post #740

Membru autentic

induiosator

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
carmencita
post 9 Aug 2007, 16:52
Post #741

sunt noua in forum , va rog sa-mi trimite-ti si mie ,daca aveti, testele grila de anul trecut . va multumesc

9 Aug 2007, 16:56:
am inteles ca , testele grila se pot trimite numai prin messenger.id-ul meu este liwiu_str. va multumesc

9 Aug 2007, 16:58:
sa va dau toata adresa liwiu_str@yahoo.com

This post has been edited by carmencita: 9 Aug 2007, 16:58

Attached thumbnail(s)
3.jpg ( Size: 231.74k ) Number of downloads: 84
3.jpg ( Size: 231.74k ) Number of downloads: 73

--------------------
ford focus 2002
+
altec_lansing
post 9 Aug 2007, 17:18
Post #742

Membru incepator

QUOTE(Braveheart @ 9 Aug 2007, 15:17)
Din partea mea, pt. toti colegii forumisti care se streseaza cu examu' la pomp zilele acestea, numai respect !
idem si pt cei care sunt deja pompieri in linia intai.

in privinta organizarii asta e..traim in .ro si unii chiar se adapteaza la situatie, eu prefer inca  sa cred in alb sau negru, fara nuante..

oricine e din Oradea si are nevoie de legislatia pt examen scris, va ofer gratuit, lasati un PM ! - eu nu mai am nevoie de ea anyway  happy.gif
macar daca eram cu 10 - 12  ani mai tanar.. cu mintea de acum  rolleyes.gif
Va doresc la toti sa vi se indeplineasca dorintele, numai sa aveti grija cu ce va doriti !  icon_mrgreen.gif  ca s-ar putea sa se indeplineasca..  excl.gif
Cei care sunt trecuti prin viata, sper sa va mentineti verticalitatea pe viitor si sa alegeti intotdeauna sa faceti ce va dicteaza constiinta !
E ultimul meu post aici, asa ca voi incheia aducandu-va aminte vorbele regretaului "Motz"  (Florian Pittis) :
http://www.trilulilu.ro/mihaideath/ea202d161cc8c3
http://www.trilulilu.ro/medeea/d814ff68c4ad5b

http://www.trilulilu.ro/krypton/1744fb0834e338

traiti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima ca sa nu ajungeti :
http://www.trilulilu.ro/krypton/b3d6b63f1a7f91    radmasa.gif
smile.gif
*

Dai naibii de pompieri....acuma nu mai scrii aici pentru ca te-ai suparat pe ei. Dute si dale foc la garnizoana radmasa.gif . Va dati seama sa ia foc pompierii. Imi pare foarte rau ca ai renuntat. Nu trebuia totusi....

Cum spunea un tip care picase astazi la abdomene: " da ce mah.....ma da afara din tara?" . Nu se termina nimic aici...viata merge inainte.

Asa ca hai sa drunksinging.gif cheers.gif si sa ne simtim bine.
Speram sa mai auzim vesti de la tine.

9 Aug 2007, 17:21:
Inca o chestie pentru cei din Galati. Sa aveti la voi atat trening cat si pantaloni scurti. In trening se va da barna, scara si subsolul. Rezistenta si viteza merge in pantaloni scurti. Sa-i fi vazut pe cei de astazi cum isi schimbau pantalonii ca sa poata concura toti...

This post has been edited by altec_lansing: 9 Aug 2007, 17:21

--------------------
+
angel_from_fire
post 9 Aug 2007, 17:29
Post #743

Raman surprins cat de slab pregatiti sunt concurenti pentru Bucuresti....deplorabil....la 21-24 de ani sa nu poti face fata....pai ce sa mai cerem cand vor avea 30 ??? Era sa uit...fetele au fost sub orice critica sad.gif ....nu sunt misogin dar cele care au participat mai bine stateau la coada cratitei mellow.gif !!!

--------------------
BMW 320 2002 Berlina 1,9 TDI
Audacia et Devotio
+
car rox
post 9 Aug 2007, 18:09
Post #744

QUOTE(angel_from_fire @ 9 Aug 2007, 19:59)
Raman surprins cat de slab pregatiti sunt concurenti pentru Bucuresti....deplorabil....la 21-24 de ani sa nu poti face fata....pai ce sa mai cerem cand vor avea 30 ??? Era sa uit...fetele au fost sub orice critica  sad.gif ....nu sunt misogin dar cele care au participat mai bine stateau la coada cratitei  mellow.gif !!!
*

Din cate stiu eu, unul din sefii vostri a spus intr-un interviu ca la probele respective nu pot face fata decat fetele care au fost sau sunt sportive de performanta. Cred ca vorbesti din punctul de vedere al unui barbat tanar care se antreneaza zi de zi. Oricum, cred ca fetele voiau posturi de neoperativi. Ce doresti? Sportive la financiar sau contabile? Eu am alergat in fiecare dimineata si, totusi, mi-e groaza de viteza. Rezistenta o scot cu un timp bunisor, iar abdomene fac 41 in 1'40''. Dar, pana la urma, sunt femeie si concurez cu barbati fara sa tina nimeni cont de diferentele pe care natura le-a facut in anatomia sexelor fleur.gif sofer8.gif . Crezi ca e corect?

--------------------
logan logan 2005
+
angel_from_fire
post 9 Aug 2007, 19:26
Post #745

Mda si marmota invelea in staniol.....Cum sa se faca diferente ??? Poate ati uitat ca suntem MILITARI functii, grade etc. exact cum este M.Ap.N.-ul, de ce nu fac si ei bareme separate pt. personalul feminin din domeniul administrativ ? Acum gasiti nod in papura unui sistem deja scorburos ..... incercati si la subofiteri jandarmi, sa vedem ce spuneti la barem de 30 tractiuni la bara fixa, 60 flexi abdominale sau 100 genoflexiuni....astea se cereau anul trecut pt. un post de operator P.C. feminin !!!Hmmm si ati avut timp berechet sa va antrenati din aprilie (atunci era preconizata inceperea celei de a doua etape de profesionalizare) pana acum.....azi la proba tunelului au fost cativa concurenti cu timpi de 3 minute si un singur obiect gasit !

--------------------
BMW 320 2002 Berlina 1,9 TDI
Audacia et Devotio
+
IC3
post 9 Aug 2007, 20:19
Post #746

From: Craiova

angel_from_fire....lasa ca aveti de unde sa alegeti anul asta...la cati concurenti sunt eu cred ca se gasesc suficienti de multi cat sa se incadreze in cerintele voastre. Ca sunt multi care n-au nici o treaba...asta e...tot de la coruptia existenta in sistem pleaca si chestia asta pt ca am vazut cu ochii mei ca inca sunt in concurs oameni care au 100 de kile....pai frate....cum au trecut aia de fisa medicala? Cum a putut sa treaca unu' care are 1.70 inaltime si are 100 de kile? Era clar ca pe ala trebuia sa-l respinga inca de la fisa....dar ce sa faci daca baietii cunosc pe cine trebuie.
In Dolj e super tare modul cum se sustin probele sportive....te duci dimineata de la ora 7 si se da fiecare proba pe rand adica cei care termina proba la abdomene spre exemplu stau pana dau toti ceilalti proba aceasta si nu sunt decat 200 pe zi. Ti se da intr-adevar o pauza de 20 de minute ca sa mananci...dar problema e ca nu ai ce manca pentru ca nu-ti da voie sa iesi din unitate...inca o chestie aberanta. Si deci ajungi sa dai rezistenta seara pe la 8 in conditiile in care ai stat toata ziua nemancat, a batut soarele in tine si esti lesinat...pai asta e organizare?
Eu de exemplu dau tocmai duminica probele sportive...mai e cineva pe aici care sa dea tocmai atunci probele?
Nu stiu ce sa zic...dar e total aiurea ce se intampla.

--------------------
Kia Cee'd 2008 Diesel 115 CP
+
vladutzzz
post 9 Aug 2007, 20:20
Post #747

Membru incepator

azi am dat si eu probele de ed fizica, toate (in GL). greu a fost pt mine la rezistenta (sa le ia naiba de tigari smile.gif ). in rest...binisor si destul de simplu... la abdomene, baieti de treaba, te poti odihni cateva sec. daca nu mai poti, si reiei exercitiul. am facut 45, la limita smile.gif . subsolul cred ca a fost cea mai simpla proba, cel putin cea mai putin solicitanta d.p.d.v fizic, in afara de scara, bineinteles. in GL, la subsol, tineti dreapta non-stop! tre' sa descoperiti un manechin, o canistra, o butelie si un cauciuc. la barna ne-a lasat sa incercam intai o data, pe urma am dat proba. cam atat ar fi...bafta multa tuturor si Doamne ajuta!

--------------------
- - - - -
+
cristiV
post 9 Aug 2007, 20:21
Post #748

Membru autentic

From: Bucuresti

cateva teste grila de anu trecut si la doru_vlad@yahoo.com, se poate?
rugaciune.gif
multumiri anticipate

--------------------
RENAULT Laguna III GT 2011
+
car rox
post 9 Aug 2007, 20:31
Post #749

QUOTE(angel_from_fire @ 9 Aug 2007, 21:56)
Mda si marmota invelea in staniol.....Cum sa se faca diferente ??? Poate ati uitat ca suntem MILITARI functii, grade etc. exact cum este M.Ap.N.-ul, de ce nu fac si ei bareme separate pt. personalul feminin din domeniul administrativ ?  Acum gasiti nod in papura unui sistem deja scorburos ..... incercati si la subofiteri jandarmi, sa vedem ce spuneti la barem de 30 tractiuni la bara fixa, 60 flexi abdominale sau 100 genoflexiuni....astea se cereau anul trecut pt. un post de operator P.C. feminin !!!Hmmm si ati avut timp berechet sa va antrenati din aprilie (atunci era preconizata inceperea celei de a doua etape de profesionalizare) pana acum.....azi la proba tunelului au fost cativa concurenti cu timpi de 3 minute si un singur obiect gasit !
*

Eu am aflat de posturi pe 17 iulie. Norocul meu e greutatea, ghinionul sunt tigarile 111.gif
Tot nu inteleg, insa, de ce esti asa pornit pe femei. Ce ti-au facut?

--------------------
logan logan 2005
+
C@talin
post 9 Aug 2007, 20:41
Post #750

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Furat bani la el

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
59 Pages « < 23 24 25 26 27 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 10:49
Forum Renault